VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#576 2013-06-03 16:47:29

Nikita
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-03-06
Žinutės: 51

Re: Noriu mesti gerti

Gerai, kad asiliepei, Kitokia. Aš irgi kelias dienas save plakiau ir graužiau. Bet manau, kad tai yra gerai, nes jei nesigraužtum, tai nebūtų postūmio baigti. Pirmiausia reikia kūną pravalyti ir ant kojų pastatyti ir tuomet po truputį sielą valyti ir kelio ieškoti. Kaip senbūviai man patarė, gerk daug vandens, magnio ir vitamino B kompleksą. Būtinai vartok C vitaminą, ar gryną, ar valgyk citrinų, gerk apelsinų sulčių. Nepamiršk reguliariai valgyti, kartas nuo karto sučiulpk gliukozės tabletę. Valgyk saldumynų...

Pabandyk apsilankyti AA susirinkimuose, skaityk forumus apie priklausomybę ir kitą literatūrą. Jei kylą klausimų, ar nori šiaip pasidalinti, būtinai tuojau rašyk arba susisiek su asmenimis, turėjusiais mūsų problemą. Pačioje pradžioje svarbiausia parūpinti savimi ir nebūti vienai.

Senų forumiečių pabumbėjimai irgi gerai. Savo ruožtu... Tik svarbu neužmigti ant laurų :-)

Neprisijungęs

2013-06-03 16:47:29

Google

#577 2013-06-03 16:54:00

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  20m.  0mėn.  13d. 
Nerūkau  19m.  0mėn.  30d. 

skorpionas rašė:

Mes čia neiname nei su kuo,nei prieš ką,mes einame visi blaivybės keliu,vienas kitą palaikydami pasitardami,pabardami bei paguozdami,mes visi segame viena liga,visi esame alkoholikai,ar tu negeri trylika metų,ar septynis metus,ar septynis mėnesius,ar septynias dienas,visi turime tą pačią bėdą, kartais reikia žmogaus su kuriuo norėtum išsikalbėti,išsakyti viską kas ant širdies,ką labai skauda,ir kai geriame tų bėdų mums atrodo kad turime labai daug,tik atminkime vieną dalyką,kad alkoholis nei vienos problemos dar neišsprendė,o tik dar labiau pagilina,ir kuo daugiau geriame,tuo daugiau dar prisidarome problemų ir bėdų,kenkiame savo sveikatai ir santykiams su artimaisiais,niekas kitas negali suprasti taip kaip tokią pat bėdą turintis žmogus,aš kartą ėjau prekybos centre,ir toks žmogus prašė porą litų,iškarto praėjau ir nedaviau,nes visad kalė į galvą kad nereikia duoti,bet paskui apsisukau ir sugrįžau,daviau penkis,bet tas vyras atrodėl labai blogai,ir sako kažin ar bedaeisiu iki lentynos ir kasos,kadangi buvo padoriai apsirenges,ir nebomžas,aš nuėjau nupirkau 200g. mažą buteliuką,pavalgyti ir atsigerti,sakau nueik į tuliką išgerk puse,užkask ir pareik atgal,jis išgėrė visą,tada ilgai kalbėjomės,jis buvo toks laimingas,kad rado žmogų,kuris jį suprato,ir išklausė,išsikalbėjome apie blaivybę,kad ir aš toksai pats buvau,ir patariau kaip toliau elgtis,po trijų mėnesių sutikau vėl,su kostiumu,kaklaraiščiu,gražia mašina,jis apkabino mane,toks laimingas,sako kad tik mane visi keikė,baudė ir skaudino dėl to kad geriu,o tu man toks geras buvai,taip nuo dūšios išklausei ir patarei daug ką,sako man didžiausia gėda būtu buvę sutikti tave vėl girtam,sako jaučiu atsakomybę prieš žmogų kuris mane gelbėjo,bet ne užgauliojo,gerai kitokia kad jauti atsakomybę,mes visi blogai jaučiamės,kai kasnors iš mūsų čia esančių paslysta ir užgeria,jei jau esi čia tai esi mūsų draugas ir bendražygis,susiimk į rankas,ijunk skaitiklį ir visi ženkime į priekį kartu,pamatysi kokia būsi laiminga po kurio tai laiko,nusiramink,o arbatėlių tikrai pagerk,gero vakaro,Tau ir visiems.

Deja, Tata. Dar ir kaip einame.
Vieni einame realiai link blaivybės, kiti ne. Tik gražiai šnekame. Va toks menkas skirtumėlis.
O jau kad mes čia visi alkoholikai, tai tikrai be reikalo diagnozes klijuoji. Yra čia žmonių, kurių tik artimieji geria, yra kurie apsiprendė sąmoningai, yra kurie tik domisi.
Geras ir tau dienos.

Neprisijungęs

#578 2013-06-03 17:53:39

smiltis
Senbuvis
Registravosi: 2013-04-20
Žinutės: 268

Žinomas posakis:Vienas gimei,vienas ir mirsi.Vienas ir gerti turi mesti,nepadės nei paguoda,nei pyla,nei forumas.Kiaulės dėsnis:i Sunkiausiu momentu- lieki vienas(kaip rašė Nikita) neišeina su niekuo susisiekti.
Vėlgi pasikartosiu,kad žmogui duot ar priimti patarimą,reikia gerai  pažinti jį.kas vienam tinka,kitam nepriimtina.Asmeniškai aš į kritika dėl gėrimo ar pamokymus išvis nereguodavau,greičiau susimastydavau,kai draugė  iš širdies patardavo nebegerti.

Neprisijungęs

#579 2013-06-03 20:06:21

Kitokia
Naujokas
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 17

Na,as gerbiu kiekviena nuomone. Marijau neisizeisk,bet as dabar apie rukyma taip pat galiu pakalbeti kaip tu apie alkoholi. Turiu pazistamu kurie negeria 30 metu. Ir vyra,kuris negeria jau greit bus 10 metu. Kai toks laiko tarpas praeina,jie pamirsta kaip buvo pradzioje.Atsiprasau,jei kam nepatinka mano nuomone. Tiesiog manau,kad visi cia esantys turime teise pasakyti ka galvojame.

Sėkmė neateina pas tave,o tu eini pas ją...

Neprisijungęs

#580 2013-06-03 23:04:36

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mėn.  26d. 
Nerūkau  16m.  9mėn.  8d. 

Kitokia, aš nepamiršau, kaip buvo. Puikiai prisimenu kaip žiauriai bloga po mėnesių gėrimo ir truputis sveikatai pataisyti yra šventas reikalas. Ir ką? Prisigerdavau kaip įprastai, o kitą dieną viskas prasidėdavo iš naujo.

Jei tą dieną, kai pirmą kartą ruošiausi važiuoti į klubą bučiau sau leidęs šimtgramiuką ar alaus bokaliuką, t.y. padaręs lengvą pachmielą, „nes iki vakaro išgaruos“, tai viskas būtų pasibaigę taip, kaip visada ir neaišku kiek dar tęstųsi. Manu, kad ilgai, nes ryžto kažką daryti su kiekviena pragerta diena buvo vis mažiau.

Mečiau rūkyti ne taip ir seniai, tik prieš 4,5 metų ir puikiai prisimenu pirmą nerūkymo dieną ir tas lomkes kurias iškentėjau. Prisimenu pirmą baisią savaitę, kuomet padėjo tik mintis apie tai, jog jei pasiduosiu ir užtrauksiu dūmą, daugiau niekada nebepasiryšiu tokiom kančiom.

Nenurašyk turinčių ilgesnę blaivybės patirtį, ne dinozaurų išnykimo laikais ji prasidėjo... Neapgaudinėkim savęs, nedarykim sau nuolaidų, jei jau nutarėm negerti, tai ir turim to siekti, jokių išlygų būti negali. Deja, bet alkoholikui tai vienintelis kelias išsikapstyti...

Neprisijungęs

#581 2013-06-04 09:46:58

Rita64
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-30
Žinutės: 218

Blaivus  12m.  2mėn.  26d. 

Taip, Audroni. Sutinku- jokių išlygų būt negali. Bet, kita vertus, kai žmogui reikia paguodos- jį reikia paguost. Oi kaip reikia. Ypač jei žmogus- vienišas ir neturi su kuo apie tai pasikalbėt( pvz. kaip- aš). Mano "skaitliukas" įjungtas jau trečia savaitė- ir aš jaučiuosi laimingesnė su kiekviena diena. ( nors mano užgėrimai būdavo nedažni ir nelabai ilgi, bet labai skausmingi).
Džiaugiuosi čia prisiregistravus.  smile

Neprisijungęs

#582 2013-06-04 11:43:25

Kitokia
Naujokas

Labai pritariu Ritai64. palaikymo tikrai reikia. Juk kai barasi zmona ar vyras del girtuoklystes ar mes imams kokiu veiksmu? manau daugelis ne. O jei kitaip butu-paguostu,svelniau pakalbetu,padrasintu kreiptis pagalbos tai manau ir siam forume butu maziau uzsiregistravusiu.as tikrai nenurasau zmoniu,kurie negeria ilgai.Jie tikri saunuoliai,nes ne visi ta gali padaryti.As tik pagal savo seima galiu pasakyti.Kai mano vyras mete gerti ir tam,kad mestu,as idejau daug pastangu.O kai man pagalbos reikia,kaip matote esu cia,siame forume ir su jumis.

Neprisijungęs

#583 2013-06-04 17:54:36

Nikita
Aktyvus narys

Palaikymas yra būtinas. Pasakytas (ar parašytas) žodis daug gali. oi kaip daug... Ir prikelti, ir užmušti. Ypač tada, kai žmogus tiesia ranką ir ieškosi pagalbos. Tiesiog kai kurie to nesupranta ar nemoka... Kas tai bebūtų empatijos stoka, ar savimyla, ar egoizmas.

Ir dalinimasis patirtimi svarbu. Dalinimasis patirtimi, tai ne patarimų žarstymas, kaip kas galvoja ar interpretuoja. Kiekvienas sau atsirinks iš pasidalinimo kas jam yra naudinga ir kas ne.

Kaip Žuvis rašė, blaivybėje svarbu kokybė, o ne kiekybė. Į vieną pusę metų negeriantį tuzinas nori kreiptis palaikymo, o kito ir desėtką metų buvusio blaivaus ir gyvenančio "ant seno riebalo" visi privengs. O juk iš tiesų labai nedaug kas skiria naujoką nuo senbūvio. Ne n metų blaivybės, o 100 gr.

Neprisijungęs

#584 2013-06-04 18:28:29

Marijus
Senbuvis

Nikita rašė:

Palaikymas yra būtinas. Pasakytas (ar parašytas) žodis daug gali. oi kaip daug... Ir prikelti, ir užmušti. Ypač tada, kai žmogus tiesia ranką ir ieškosi pagalbos. Tiesiog kai kurie to nesupranta ar nemoka... Kas tai bebūtų empatijos stoka, ar savimyla, ar egoizmas.

Ir dalinimasis patirtimi svarbu. Dalinimasis patirtimi, tai ne patarimų žarstymas, kaip kas galvoja ar interpretuoja. Kiekvienas sau atsirinks iš pasidalinimo kas jam yra naudinga ir kas ne.

Kaip Žuvis rašė, blaivybėje svarbu kokybė, o ne kiekybė. Į vieną pusę metų negeriantį tuzinas nori kreiptis palaikymo, o kito ir desėtką metų buvusio blaivaus ir gyvenančio "ant seno riebalo" visi privengs. O juk iš tiesų labai nedaug kas skiria naujoką nuo senbūvio. Ne n metų blaivybės, o 100 gr.

Žinoma, kad gali. Žodis labai galingas. Patikėk, ilgokai pagalvoju prieš rašydamas. Jau praktiškai ir žinau kas ką atsakys po mano posto. Nėr malonu glostyti prieš plauką.
Bet pernelyg daug prisižiūrėjau tų mokytojų ir patarinėtojų. Prisiklausiau spekuliacijų ir žongliravimų žodžiais apie blaivybės kokybes, kad viekie keliai veda į tą patį tikslą ir t.t. Tai dar kai gyvą žmogų matai, dar kiek lengviau atsirinkti, nors toli gražu ne visada. O čia internete, ir dar prisidengus niku, ooo kaip lengva patarinėti ir klijuoti diagnozes.
Už tai ir dažnai rėžiu tiesiai - iš tų mandrų kęlių tėra du: arba geri toliau, arba ne.
Neskanu, kartais skauda, bet pasirinkau šnekėt nemalonią teisybę. Ir ne kad originalu pasirodyt, o kad man kažkada tai padėjo. Va toks tiesos pasakymas. O paskui, kai jau pradedi kabintis, tada jau reikalingas visas palaikymas ir užuojauta. Nes tada tikrai būna sunkių momentų.

O šiaip, naudokit galvą, filtruokit tuos patarimus ypač mano :)...

Neprisijungęs

#585 2013-06-04 19:42:52

Audronis
Senbuvis

Nikita rašė:

<...>Kaip Žuvis rašė, blaivybėje svarbu kokybė, o ne kiekybė. Į vieną pusę metų negeriantį tuzinas nori kreiptis palaikymo, o kito ir desėtką metų buvusio blaivaus ir gyvenančio "ant seno riebalo" visi privengs. O juk iš tiesų labai nedaug kas skiria naujoką nuo senbūvio. Ne n metų blaivybės, o 100 gr.

Susimąsčiau... O kaip pamatuoti blaivybės kokybę? Kuo ji matuojama? Yra kažkoks kokybiškos blaivybės standartas? Jei vienam gera gyventi užsidarius negyvenamoj saloj, bet svarbu negerti, o kitam reikia šurmulio, bendravimo ir dalyvavimo tarp žmonių, nors puikiai žino, kad būtent dėl to kas pusmetį neatlaiko ir užragauja... Kuris tą pusmetį kokybiškiau blaivus?

Neprisijungęs

#586 2013-06-04 20:13:31

Kitokia
Naujokas

Cia viskas aisku,kad mes alkoholikai nemokam saikingai isgerti.Tai taip ir yra tik du keliai-gerti arba ne.Bet palaikymo reikia manau.Tik galbut kiekvienam kitokio.

Neprisijungęs

#587 2013-06-04 21:33:07

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  10m.  1mėn.  4d. 
Nerūkau  10m.  0mėn.  28d. 

Blaivybės kokybė. Galvoju kas tai? Man labiau priimtina - blaivybė = gyvenimo kokybė.
Pasakysiu sąžiningai - apsoliučiai neturiu noro vėl "ten" nerti - kažkaip viskas išgerta, išdurniuota... Nes, jei norčiau, tikrai gerčiau - mano filosofija - nesvarbu nuo ko mirti, svarbu kam gyvenai, ar darei tą ką iš tikrųjų norėjai. Net galvojau čia kada parūkyti draugei berūkant pas mane virtuvėj, bet irgi va - net pasibjaurėjau pagalvojus apie užtrauktą dūmą.
Tai vat negaliu išfilosofuot kas ta "blaivybės kokybė". Bet bus peno pamąstymams.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#588 2013-06-04 23:03:48

Nikita
Aktyvus narys

Marijus rašė:

O paskui, kai jau pradedi kabintis, tada jau reikalingas visas palaikymas ir užuojauta. Nes tada tikrai būna sunkių momentų.

Man atrodo, kad čia ir renkasi tokie, kurie pradeda kabintis.

Neprisijungęs

#589 2013-06-04 23:12:06

Žuvis
Senbuvis
Registravosi: 2012-07-26
Žinutės: 606

Blaivus  13m.  7mėn.  11d. 

Audronis rašė:

Nikita rašė:

<...>Kaip Žuvis rašė, blaivybėje svarbu kokybė, o ne kiekybė. Į vieną pusę metų negeriantį tuzinas nori kreiptis palaikymo, o kito ir desėtką metų buvusio blaivaus ir gyvenančio "ant seno riebalo" visi privengs. O juk iš tiesų labai nedaug kas skiria naujoką nuo senbūvio. Ne n metų blaivybės, o 100 gr.

Susimąsčiau... O kaip pamatuoti blaivybės kokybę? Kuo ji matuojama? Yra kažkoks kokybiškos blaivybės standartas? Jei vienam gera gyventi užsidarius negyvenamoj saloj, bet svarbu negerti, o kitam reikia šurmulio, bendravimo ir dalyvavimo tarp žmonių, nors puikiai žino, kad būtent dėl to kas pusmetį neatlaiko ir užragauja... Kuris tą pusmetį kokybiškiau blaivus?

Ne matuoti reikia, o gyventi. Turėjau omeny vidinius pokyčius, kelią į santarvę su savimi bei aplinka. Juk butelį patraukus savaime viskas nesusitvarko, o kas priveda iki gėrimo ir prasigėrimo? Vidinis diskomfortas, kuris prasiblaivius savaime nedingsta... Štai ką turėjau  omeny. Dabar jau veteranai galite rėžti kalbas kaip to siekiama.... Jums geriau žinoti.

Neprisijungęs

#590 2013-06-05 09:06:37

Marijus
Senbuvis

Žuvis rašė:

...
Ne matuoti reikia, o gyventi. Turėjau omeny vidinius pokyčius, kelią į santarvę su savimi bei aplinka. Juk butelį patraukus savaime viskas nesusitvarko, o kas priveda iki gėrimo ir prasigėrimo? Vidinis diskomfortas, kuris prasiblaivius savaime nedingsta... Štai ką turėjau  omeny. Dabar jau veteranai galite rėžti kalbas kaip to siekiama.... Jums geriau žinoti.

Tai mes ir raižom. Pilną forumą priraižėm.., tik kas perskaito....

Neprisijungęs

#591 2013-06-05 09:19:27

Audronis
Senbuvis

Aš už liežuvio netraukiau apie blaivybės kokybę kalbėti ;)

Be jokios abejonės žmogus, nustojęs gerti turi keistis ir keičiasi. Vieni tai daro greičiau ir lengviau, kitiems sunkiau sekasi. Bet jei žmogui gera būnant tokiu, tarkim niūroku, tai nejau Žuvis ar Audronis turėtų jam aiškinti, kad jis negyvena santarvėje su savimi, aplinka ar aplinkiniais? Kad jo blaivybė gal ir nieko, bet truputi nekokybiška? Tik pats žmogus gali nutarti ar jam gerai taip, ar kitaip, o ne kažkas iš pašonės sakyti, kaip jo manymu turėtų būti.

Neprisijungęs

#592 2013-06-05 09:59:47

Rita64
Senbuvis

Bet labai smagu, kai senbuviai taip išmintingai parašo. Sakoma- kartojimas mokslų motina.....

Neprisijungęs

#593 2013-06-05 11:03:42

Kitokia
Naujokas

Man taip pat labai įdomi ir svarbi senbuvių nuomonė.Jie be gailesčio rėžia tiesą į akis wink

Neprisijungęs

#594 2013-06-05 11:22:58

Audronis
Senbuvis

Bet kai rėžia tiesą labai skauda, kai kas net nustoja rašyti į forumą įsižeidęs... :( O apie išmintingumą, tai čia aišku gerokai persūdyta ;)

Neprisijungęs

#595 2013-06-05 12:02:05

simute
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-05-02
Žinutės: 104

Blaivus  12m.  3mėn.  15d. 

o man svarbi ne tik senbūvių nuomonė smile man svarbi visų nuomonė, kurie blaiviai mąsto (blaiviai tai ne apie alko negėrimą turiu omeny)...aš visą mėnesį galvojau, kad užtenka tik negert ir viskas, suprask, jau tokia faina patapsiu, visi mane mylės ir ant rankų nešios...nu pasirodo, kad ne...tam tie patarimai ir reikalingi,tam ir forumas man reikalingas, ir AA ir pan. o tas patarimas bus išsakytas ar galvą glostant, ar griežtai jau čia ne mano reikalas, o sakančiojo. Mano reikalas ne tik palinksėt, bet ir išgirst...

...yesterday you said tomorrow...

Neprisijungęs

#596 2013-06-05 12:45:06

Žuvis
Senbuvis
Registravosi: 2012-07-26
Žinutės: 606

Blaivus  13m.  7mėn.  11d. 

Audronis rašė:

Aš už liežuvio netraukiau apie blaivybės kokybę kalbėti wink

Be jokios abejonės žmogus, nustojęs gerti turi keistis ir keičiasi. Vieni tai daro greičiau ir lengviau, kitiems sunkiau sekasi.

Nei aš šią temą užvedžiau... Patsai pradėjai plėtoti. Na, tai papasakok, kaip turi keistis ir keičiasi?
Kaip tavrkytis su jausmais, išgyvenimais, kai alkoholis patraukiamas?  Kaip pamilti blaivų gyvenimą kai akis atmerkus pradžioje tiek rūpesčių, kurie, galbūt, niekad neišsispręs?  Papasakok, kaip?

Audronis rašė:

(...)Tik pats žmogus gali nutarti ar jam gerai taip, ar kitaip, o ne kažkas iš pašonės sakyti, kaip jo manymu turėtų būti.

Kaip žmogus gali žinoti, kad gali būti dar kitaip? Šuo kariamas irgi įpranta, jam irgi būna ''visai nieko''

Ir apskritai, o kodėl žmonės nusigeria iki priklausomybės, jei taip jau viskas gerai? Ir kaip nesugebėjo anksčiau pasikeisti, kad netapti alkoholio vergais?  Kaip tas ''keitimasis'' turėtų vykti - sukandus dantis negerti niekur neeiti ir laukti?

Audroni,papasakok. AA būdą smerki, AŽ net to žodžio geriau neminėti šiame forume...  Psichologai ir psichiatrai lieka? Ar gal yra dar kas, kur už pinigus dvasios ramybę savaitei nusipirkti galėčiau?

Neprisijungęs

#597 2013-06-05 13:05:20

Audronis
Senbuvis

Žuvis rašė:

<...>Audroni,papasakok. AA būdą smerki, AŽ net to žodžio geriau neminėti šiame forume...  Psichologai ir psichiatrai lieka? Ar gal yra dar kas, kur už pinigus dvasios ramybę savaitei nusipirkti galėčiau?

Gal galima būtų konkrečiai pirštu bakstelėti kurioje vietoje aš kažką smerkiu? Prašau nuorodas į tas žinutes, o ne savo sugalvotus pamąstymus. Regis ne vienam jau pasiūliau ten apsilankyti... Man kažkaip niekas nieko nedraudžia rašyti, pati taip pat parašei AA ir žaibas iš dangaus netrenkė. Tai kame bėda? Ne ta koja iš lovos išlipai, ar šiaip nuobodu pasidarė? ;)

Neprisijungęs

#598 2013-06-05 13:10:37

Rita64
Senbuvis

Dvasios ramybės, mielas bičiuli, tikrai nenupirksi už jokius pinigus. Taip kaip ir meilės, draugystės. O blaivybė irgi neateis, kol tos dvasios ramybės neturėsi. Nes alkoholizmas- jau pasėkmė kažkokios kitos
priežasties.Atrodo- užburtas ratas...
Aš dvasios nusiraminimą randu maldoje. Tik nereikia painiot davatkiško fanatizmo su sveika, nuovoka pagrįsta malda. Tai mano pasirinkimas. Jo niekam neperšu( juo lab, kad yra daug žmonių, kurie tiki tik tuo ką galima pačiupinėt, galima pamatyt ir pauostyt...). Tai ne vienos dienos rezultatas. Bet greiti rezultati- būna trumpalaikiai.

Neprisijungęs

#599 2013-06-05 13:43:22

Marijus
Senbuvis

Audronis rašė:

Žuvis rašė:

<...>Audroni,papasakok. AA būdą smerki, AŽ net to žodžio geriau neminėti šiame forume...  Psichologai ir psichiatrai lieka? Ar gal yra dar kas, kur už pinigus dvasios ramybę savaitei nusipirkti galėčiau?

Gal galima būtų konkrečiai pirštu bakstelėti kurioje vietoje aš kažką smerkiu? Prašau nuorodas į tas žinutes, o ne savo sugalvotus pamąstymus. Regis ne vienam jau pasiūliau ten apsilankyti... Man kažkaip niekas nieko nedraudžia rašyti, pati taip pat parašei AA ir žaibas iš dangaus netrenkė. Tai kame bėda? Ne ta koja iš lovos išlipai, ar šiaip nuobodu pasidarė? ;)

Manau Žuvis kažkur už šito forumo ribų apie tave, Audroni, informacijos prisigaudė. IR biski susipainiojo kur rašo... O gal šiaip ir nuobodumo fleimą provokuoja.

Neprisijungęs

#600 2013-06-05 14:01:22

Nikita
Aktyvus narys

Forumas tiesiog kunkuliuoja smile

Gal atsipūskime šiek tiek, kad iki asmeniškumų nedaeitume. Visi mes su SAVO patirtimi... ilgesne ar trumpesne, skaudesne ar ne tokia... Bet sieja viena problema ir vienas tikslas. Tuo mes ir panašūs.

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Neprisijungęs

Forumo apačia