VšĮ "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 21m. | 3mėn. | 13d. |
Nerūkau | 12m. | 3mėn. | 25d. |
Monika rašė:
Visiems blaiviu metu 🙂, ačiū už pagalbą, palaikymą, patarimus. Šis forumas buvo pirmą pagalbos priemonė startuojant į blaivybę. Ačiū visiems mielieji 😘
Dėkui, Monika, tau irgi blaivių :)
Nors jau tikriausiai ir nusibodo visiems, bet pasikartosiu - dėl blaivybės viską padarei pati, mes tik šalia pabuvome. Jei nebūtum norėjusi, jokie forumai ir patarimai nebūtų padėję. Labai džiaugiuosi už tave :)
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 11mėn. | 2d. |
Audroni, tau ant dūšios, dvi išgelbėtos sielos (kiek dabar suskaičiuoju).
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 3mėn. | 7d. |
Sveiki ir su praėjusioms šventėms ir šiaip išlike, išgyvene, neprapuole, retsykiais pasirodantys t.y.kažką parašantys. Laikas negailestingas jis greit užkloja praeitį senaties dulkėmis , per tuos bėgimus darbus , ŽVEJYBĄ, pamirštu visus jus kurie mane palaikė, baudė, mokė, kažkada buvau gana rimtai galvojes apie Minesotos programą, bet kai susikuri aplinką blaivia , tave supa blaivūs žmonės, praktiškai visi iš to liūno, tai tą programą praktiškai einu ir dabar ir eisiu nes jei paleisiu vadžias sėsiu prie gerinačių , dienos bus suskaičiuotos. Kaip aš pasiilgau forumo , gal nemadingas šiais inovacijų laikais , nunėr su kuo pasiginčyt , namie ir šun matyt įgrisau .
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Su Naujais, visus
Atostogauju ir aš, kaip bus toliau - neaišku. Turbūt, neišvengiamos prastovos. Niekaip neatsidžiaugiu prieš tris metus priimtu sprendimu įsigyti sodybą. Dabar, per visus karantinus, uždarymus ir suvaržymus - tikras išsigelbėjimas kūnui ir sielai. Susikrauni venzliukus ir į pagirį, o ten, kaukės nereikia
Rytais palei langus stirnos bizinėja, zylės barbena į langus - siemkų reikalauja, ir giria - pilna ramybės, kvapų ir jaukių garsų. Tai taip ir gyvenu, sakyčiau puikiai
Antras uždarymas jau ne toks skausmingas, kaip pirmasis, bent jau žinau, ko tikėtis. Ir vidinis nerimas čia jau niekuo nepadės, tik išbalansuos.
Kaip VV, Eglynėlis. Nidūlička? Bebras turbūt kavą geria su šokoladiniu sūreliuVaišinu visus savo firminiu keksu, prie rytinės kavos
Kaip laikotės visi? Pasiklydusio jau belenkiek laiko nematyt
Gyveni puikiai, Veronika, ta prasme, kaip pati nori.
Svarsčiau, ar beverta čia atsiliepti.
Aš taip pat gyvenu taip, kaip pati noriu, ir dar negimė toks guru, kuriuo, apart savęs, norėčiau sekti.
Vadovaujuosi savo protu.
Neprisijungęs