VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
GerÄ… vakarÄ…. Nežinau kaip JÅ«s,bet aÅ¡ jauÄiuosi puikiai. VisÄ… savaitgalį be jokio alko. Pirtyje nežinau kada buvau be alaus. Super. Å iandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliÄ…jį kokteilį. DraugÄ— patenkinta. Viskas kolkas pagal planÄ….
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Su kuo ir sveikinu USB. Geras dalykas rūpintis sveikata ir sveiku maistu
Aš irgi kokteiliukais pasilepinu ir, kai leidžia oras, išnešu kūnelį kur prie jūros
Neprisijungęs
Oi Veronika pamaÄiau tavo skaiÄiukÄ…
kokia proga artÄ—ja
Neprisijungęs
Blaivus | 1m. | 11mÄ—n. | 0d. |
USB rašė:
GerÄ… vakarÄ…. Nežinau kaip JÅ«s,bet aÅ¡ jauÄiuosi puikiai. VisÄ… savaitgalį be jokio alko. Pirtyje nežinau kada buvau be alaus. Super. Å iandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliÄ…jį kokteilį. DraugÄ— patenkinta. Viskas kolkas pagal planÄ….
Malacius USB žinau tÄ… jausmÄ…,o ypaÄ koks bus geras pirmadienį rytas!:)laikykite USB,taip ir toliau...Geros, sÄ—kmingos savaitÄ—s visiems!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Nida rašė:
Oi Veronika
pamaÄiau tavo skaiÄiukÄ…
kokia proga artÄ—ja
Aham Ciku, ciku ir du metukai ateis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Oi Veronika
pamaÄiau tavo skaiÄiukÄ…
kokia proga artÄ—ja
Aham
Ciku, ciku ir du metukai ateis
na Veronika ar greitai tas laikas prabėgo???tas paskutinis kartas turbūt atrodo buvo labai seniai?
Neprisijungęs
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. TÄ… proga į darbÄ… nusineÅ¡iau namie pasidarÄ™s rieÅ¡utų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliÅ«gų sÄ—klų branduoliai bei džiovintos spanguolÄ—s. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbÄ… atsineÅ¡iau garuose virtos mÄ—sos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiÅ«rÄ—jo, tipo kaip Äia per pietus ne į MCD. Geros dienos!
Neprisijungęs
USB rašė:
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. TÄ… proga į darbÄ… nusineÅ¡iau namie pasidarÄ™s rieÅ¡utų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliÅ«gų sÄ—klų branduoliai bei džiovintos spanguolÄ—s. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbÄ… atsineÅ¡iau garuose virtos mÄ—sos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiÅ«rÄ—jo, tipo kaip Äia per pietus ne į MCD.
Geros dienos!
oho tu Äia kietai,iÅ¡ karto ir prie sveikos mitybos pereini,ir alkoholio atsisakai...neblogai:) na su mityba man sunkiau,be to neskiriu jai per daug dÄ—mesio po kol kas,viskas kaip sakant palaipsniui...man geriau rytais palakstyt...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
USB rašė:
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. TÄ… proga į darbÄ… nusineÅ¡iau namie pasidarÄ™s rieÅ¡utų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliÅ«gų sÄ—klų branduoliai bei džiovintos spanguolÄ—s. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbÄ… atsineÅ¡iau garuose virtos mÄ—sos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiÅ«rÄ—jo, tipo kaip Äia per pietus ne į MCD.
Geros dienos!
oho tu Äia kietai,iÅ¡ karto ir prie sveikos mitybos pereini,ir alkoholio atsisakai...neblogai:) na su mityba man sunkiau,be to neskiriu jai per daug dÄ—mesio po kol kas,viskas kaip sakant palaipsniui...man geriau rytais palakstyt...
Jo palakstyt gerai. AÅ¡ ankÅ¡Äiau sportavau Å¡tanginÄ—j, praeitais metais pora mÄ—nesių muay thay lankiau.Bet žinoma meÄiau.. Tai galvoju vÄ—l pradÄ—t kažkÄ….
Neprisijungęs
antonimas rašė:
na Veronika ar greitai tas laikas prabėgo???tas paskutinis kartas turbūt atrodo buvo labai seniai?
Antri metai prašuoliavo tikrai greit
DÄ—l paskutinio karto, gal teisingiau - kartų. Man taip giliai įsirėžę į psichikÄ…. Mano gÄ—rimas nebuvo kartinis, nebuvo daugiadienių, po kurių seka kažkuris blaivus laikas... mano gÄ—rimas buvo iÅ¡tisas vakarinis iÅ¡sikirtinÄ—jimas... Bjaurus jausmas kai prisimenu, atrodo viskas dar Äia pat. Baisiausi bÅ«davo rytai, kuomet prabÅ«dravus nuo treÄios valandos nakties kelies, kažkaip bandai surinkt save iÅ¡ gabaliukų ir pradÄ—t dienÄ…... Ten buvo baisu, bÅ«Äiau neiÅ¡tempus ilgai... Arba persisvÄ—rus per turÄ—klus, arba įsirėžus į kokiÄ… sienÄ… automobiliu, kad viskas greiÄiau baigtųsi...
Neprisijungęs
ojojoj ištraukei iš praeities baubus baisiausius Veronika
prisiminiau ir aÅ¡ nemigo naktis nusnÅ«sti iki 2-3 val ir prasideda juodų minÄių maratonas, pradžioje dar mÄ—gindavau užmigti, o vÄ—liau jau žinojau, kad beviltiÅ¡ka
tik dar labiau susierzini
ir pasižadi daugiau nebegerti, bet vakare po darbo žiūrėk ir vėl pasaka iš naujo
na neee, tikrai nenoriu grįžti į tą būsena
Neprisijungęs
o taip o taip,tos naktelÄ—s Å¡velniai tariant specifinÄ—s,o kai rytas iÅ¡auÅ¡davo tai dar "gražiau",absoliuÄiai visisiÅ¡ka apatija,panika ir dar bele kas...nu Äia žodžiais sunku ir pasakyt,ir supras tik tie kurie susidÅ«rÄ™ su visa tai...žodžiu nÄ—ra Äia kÄ… daugiau pridurt,linkiu,kad niekam visos tos kanÄios nebepasikartotų...
na o man žodžiu savaitėlė jau,džiaugiuos be galo pagaliau normalia savo savijauta,nes tik šis rytas pagaliau buvo jau panašus į tą įprastą mano rytą,jokių purtymusi rytiniam duše,ir rytinė depresuka jau kaip ir irgi pasitraukius,galva jau irgi darbuotis pradeda...
GEROS DIENOS visiems...
Neprisijungęs
GerÄ… vakarÄ… visiems. Noriu pasidalinti tuo, kad laikas bÄ—ga o nuotaika, tiek sveikata tik į gerÄ…. Net miegas jau atrodo panaÅ¡esnis į miegÄ…. TurbÅ«t prie to prisideda ir kardinaliai pasikeitusi mityba. Prie to paÄio pasidalinsiu rytiniu kokteiliu, kuris man dabar puikiai sueina. Sauja Å¡pinatų, vynuogių, saliero Å¡iek tiek, bananas, braÅ¡kÄ—s, žiupsnelis spanguolių ir chia sÄ—klų. Ir skanu, ir gaunu vitaminų. Gero rytojaus visiems!
Neprisijungęs
USB rašė:
Gerą vakarą visiems. Noriu pasidalinti tuo, kad laikas bėga o nuotaika, tiek sveikata tik į gerą. Net miegas jau atrodo panašesnis į miegą.
TurbÅ«t prie to prisideda ir kardinaliai pasikeitusi mityba. Prie to paÄio pasidalinsiu rytiniu kokteiliu, kuris man dabar puikiai sueina. Sauja Å¡pinatų, vynuogių, saliero Å¡iek tiek, bananas, braÅ¡kÄ—s, žiupsnelis spanguolių ir chia sÄ—klų. Ir skanu, ir gaunu vitaminų. Gero rytojaus visiems!
Liuks Ä® sveikatÄ…
Neprisijungęs
Sveiki visi. Kurį laikÄ… nesilankiau forume. SumasÄiau,kad reiktų užeit kažkÄ… paraÅ¡yt. Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį. AiÅ¡ku mityba nÄ—ra pati idealiausia, bet nepalygint su ankÅ¡Äiau. Jau rytais atsiranda ir sportas, ir baltyminiai kokteiliai. Nuo kitos savaitÄ—s jau žadu ir į sporto klubÄ… eit, nes jau raumenys apsiprato. Ir tÄ… proga lengvas kokteiliukas prieÅ¡ miegÄ… - 300ml jogurto, pusÄ— pakelio varÅ¡kÄ—s ir apie 10 Å¡aldytų vyÅ¡nių.
Gero vakaro, bei blaivių Šv. Velykų visiems!
Neprisijungęs
USB rašė:
Sveiki visi. Kurį laikÄ… nesilankiau forume. SumasÄiau,kad reiktų užeit kažkÄ… paraÅ¡yt. Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį.
AiÅ¡ku mityba nÄ—ra pati idealiausia, bet nepalygint su ankÅ¡Äiau. Jau rytais atsiranda ir sportas, ir baltyminiai kokteiliai. Nuo kitos savaitÄ—s jau žadu ir į sporto klubÄ… eit, nes jau raumenys apsiprato. Ir tÄ… proga lengvas kokteiliukas prieÅ¡ miegÄ… - 300ml jogurto, pusÄ— pakelio varÅ¡kÄ—s ir apie 10 Å¡aldytų vyÅ¡nių.
Gero vakaro, bei blaivių Šv. Velykų visiems!
malaÄius;)
Neprisijungęs
Niu, šaunuolis, USB Blaivių Šv. Velykų tau ir visiems
Neprisijungęs
Geriu nuo Velykų ir nežinau kada galas.
Neprisijungęs
USB rašė:
Geriu nuo Velykų ir nežinau kada galas.
Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį. ÄŒia kurioj vietoj apie užgÄ—rima?? A forumieÄiai??? Whua chah cha cha...
Neprisijungęs
Ble nuo šian rišu. O dėl svorio tai jo. Mažėja.
Neprisijungęs
USB rašė:
Ble nuo šian rišu. O dėl svorio tai jo. Mažėja.
Nu nesupyk, nieko asmeniÅ¡ko, Äia labai rimtai. Bet netikiu. pilsi tolka pesnia, bet pertrauka i gera, su tuom ir sveikinu, oj lyyylia..
Neprisijungęs
Kad ble visÄ… rytÄ… vemiu. AnkÅ¡Äiau taip nebÅ«davo. ÄŒiuju gerai pripratÄ™s prie gargalio buvau. O gal ir esu. Bbž žiauriai nervai ima, kad taip Å¡ sumaliau.
Neprisijungęs
USB rašė:
Kad ble visÄ… rytÄ… vemiu.
VÄ—mimas, sveikas atvykas i nauja kluba.. kai vemi ir vemti nera kuom ir sprigsti krauju, va Äia jau idomiau, va kur smakukas...
Neprisijungęs
USB rašė:
Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Ir kaip planas chuliganas ir zali visokie sposai, mmm???
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
USB rašė:
Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Ir kaip planas chuliganas ir zali visokie sposai, mmm???
Pasiklydes tu kaip koks kipšas, vis negatyvais spjaudaisi
Tegul klumpa ir keliasi visi Äia su savo patirtim
retai kuriam pavyko iš pirmo karto ir nors ir viena diena pragyventa blaiviai, jau šaunu
Neprisijungęs