VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Gerą vakarą. Nežinau kaip Jūs,bet aš jaučiuosi puikiai. Visą savaitgalį be jokio alko. Pirtyje nežinau kada buvau be alaus. Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 27d. |
Su kuo ir sveikinu USB. Geras dalykas rūpintis sveikata ir sveiku maistu
Aš irgi kokteiliukais pasilepinu ir, kai leidžia oras, išnešu kūnelį kur prie jūros
Neprisijungęs
Oi Veronika pamačiau tavo skaičiuką
kokia proga artėja
Neprisijungęs
Blaivus | 1m. | 11mėn. | 17d. |
USB rašė:
Gerą vakarą. Nežinau kaip Jūs,bet aš jaučiuosi puikiai. Visą savaitgalį be jokio alko. Pirtyje nežinau kada buvau be alaus. Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Malacius USB žinau tą jausmą,o ypač koks bus geras pirmadienį rytas!:)laikykite USB,taip ir toliau...Geros, sėkmingos savaitės visiems!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 6d. |
Nida rašė:
Oi Veronika
pamačiau tavo skaičiuką
kokia proga artėja
Aham Ciku, ciku ir du metukai ateis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Oi Veronika
pamačiau tavo skaičiuką
kokia proga artėja
Aham
Ciku, ciku ir du metukai ateis
na Veronika ar greitai tas laikas prabėgo???tas paskutinis kartas turbūt atrodo buvo labai seniai?
Neprisijungęs
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. Tą proga į darbą nusinešiau namie pasidaręs riešutų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliūgų sėklų branduoliai bei džiovintos spanguolės. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbą atsinešiau garuose virtos mėsos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiūrėjo, tipo kaip čia per pietus ne į MCD. Geros dienos!
Neprisijungęs
USB rašė:
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. Tą proga į darbą nusinešiau namie pasidaręs riešutų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliūgų sėklų branduoliai bei džiovintos spanguolės. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbą atsinešiau garuose virtos mėsos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiūrėjo, tipo kaip čia per pietus ne į MCD.
Geros dienos!
oho tu čia kietai,iš karto ir prie sveikos mitybos pereini,ir alkoholio atsisakai...neblogai:) na su mityba man sunkiau,be to neskiriu jai per daug dėmesio po kol kas,viskas kaip sakant palaipsniui...man geriau rytais palakstyt...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
USB rašė:
Sveiki. Savijauta kažkokia įdomi. Gal organizmas valosi. Tą proga į darbą nusinešiau namie pasidaręs riešutų rinkinį. Migdolai, anakardžiai, graikiniai, moliūgų sėklų branduoliai bei džiovintos spanguolės. Bus vietoje visokių nesamonių t.y. guminukų, saldainių ir t.t. Plius į darbą atsinešiau garuose virtos mėsos bei grikių ir daržovių. Kolegos net keistai žiūrėjo, tipo kaip čia per pietus ne į MCD.
Geros dienos!
oho tu čia kietai,iš karto ir prie sveikos mitybos pereini,ir alkoholio atsisakai...neblogai:) na su mityba man sunkiau,be to neskiriu jai per daug dėmesio po kol kas,viskas kaip sakant palaipsniui...man geriau rytais palakstyt...
Jo palakstyt gerai. Aš ankščiau sportavau štanginėj, praeitais metais pora mėnesių muay thay lankiau.Bet žinoma mečiau.. Tai galvoju vėl pradėt kažką.
Neprisijungęs
antonimas rašė:
na Veronika ar greitai tas laikas prabėgo???tas paskutinis kartas turbūt atrodo buvo labai seniai?
Antri metai prašuoliavo tikrai greit
Dėl paskutinio karto, gal teisingiau - kartų. Man taip giliai įsirėžę į psichiką. Mano gėrimas nebuvo kartinis, nebuvo daugiadienių, po kurių seka kažkuris blaivus laikas... mano gėrimas buvo ištisas vakarinis išsikirtinėjimas... Bjaurus jausmas kai prisimenu, atrodo viskas dar čia pat. Baisiausi būdavo rytai, kuomet prabūdravus nuo trečios valandos nakties kelies, kažkaip bandai surinkt save iš gabaliukų ir pradėt dieną... Ten buvo baisu, būčiau neištempus ilgai... Arba persisvėrus per turėklus, arba įsirėžus į kokią sieną automobiliu, kad viskas greičiau baigtųsi...
Neprisijungęs
ojojoj ištraukei iš praeities baubus baisiausius Veronika
prisiminiau ir aš nemigo naktis nusnūsti iki 2-3 val ir prasideda juodų minčių maratonas, pradžioje dar mėgindavau užmigti, o vėliau jau žinojau, kad beviltiška
tik dar labiau susierzini
ir pasižadi daugiau nebegerti, bet vakare po darbo žiūrėk ir vėl pasaka iš naujo
na neee, tikrai nenoriu grįžti į tą būsena
Neprisijungęs
o taip o taip,tos naktelės švelniai tariant specifinės,o kai rytas išaušdavo tai dar "gražiau",absoliučiai visisiška apatija,panika ir dar bele kas...nu čia žodžiais sunku ir pasakyt,ir supras tik tie kurie susidūrę su visa tai...žodžiu nėra čia ką daugiau pridurt,linkiu,kad niekam visos tos kančios nebepasikartotų...
na o man žodžiu savaitėlė jau,džiaugiuos be galo pagaliau normalia savo savijauta,nes tik šis rytas pagaliau buvo jau panašus į tą įprastą mano rytą,jokių purtymusi rytiniam duše,ir rytinė depresuka jau kaip ir irgi pasitraukius,galva jau irgi darbuotis pradeda...
GEROS DIENOS visiems...
Neprisijungęs
Gerą vakarą visiems. Noriu pasidalinti tuo, kad laikas bėga o nuotaika, tiek sveikata tik į gerą. Net miegas jau atrodo panašesnis į miegą. Turbūt prie to prisideda ir kardinaliai pasikeitusi mityba. Prie to pačio pasidalinsiu rytiniu kokteiliu, kuris man dabar puikiai sueina. Sauja špinatų, vynuogių, saliero šiek tiek, bananas, braškės, žiupsnelis spanguolių ir chia sėklų. Ir skanu, ir gaunu vitaminų. Gero rytojaus visiems!
Neprisijungęs
USB rašė:
Gerą vakarą visiems. Noriu pasidalinti tuo, kad laikas bėga o nuotaika, tiek sveikata tik į gerą. Net miegas jau atrodo panašesnis į miegą.
Turbūt prie to prisideda ir kardinaliai pasikeitusi mityba. Prie to pačio pasidalinsiu rytiniu kokteiliu, kuris man dabar puikiai sueina. Sauja špinatų, vynuogių, saliero šiek tiek, bananas, braškės, žiupsnelis spanguolių ir chia sėklų. Ir skanu, ir gaunu vitaminų. Gero rytojaus visiems!
Liuks Į sveikatą
Neprisijungęs
Sveiki visi. Kurį laiką nesilankiau forume. Sumasčiau,kad reiktų užeit kažką parašyt. Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį. Aišku mityba nėra pati idealiausia, bet nepalygint su ankščiau. Jau rytais atsiranda ir sportas, ir baltyminiai kokteiliai. Nuo kitos savaitės jau žadu ir į sporto klubą eit, nes jau raumenys apsiprato. Ir tą proga lengvas kokteiliukas prieš miegą - 300ml jogurto, pusė pakelio varškės ir apie 10 šaldytų vyšnių.
Gero vakaro, bei blaivių Šv. Velykų visiems!
Neprisijungęs
USB rašė:
Sveiki visi. Kurį laiką nesilankiau forume. Sumasčiau,kad reiktų užeit kažką parašyt. Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį.
Aišku mityba nėra pati idealiausia, bet nepalygint su ankščiau. Jau rytais atsiranda ir sportas, ir baltyminiai kokteiliai. Nuo kitos savaitės jau žadu ir į sporto klubą eit, nes jau raumenys apsiprato. Ir tą proga lengvas kokteiliukas prieš miegą - 300ml jogurto, pusė pakelio varškės ir apie 10 šaldytų vyšnių.
Gero vakaro, bei blaivių Šv. Velykų visiems!
malačius;)
Neprisijungęs
Niu, šaunuolis, USB Blaivių Šv. Velykų tau ir visiems
Neprisijungęs
Geriu nuo Velykų ir nežinau kada galas.
Neprisijungęs
USB rašė:
Geriu nuo Velykų ir nežinau kada galas.
Žodžiu. Viskas yra puiku. Pilvas mažėja, svoris krenta po truputį. Čia kurioj vietoj apie užgėrima?? A forumiečiai??? Whua chah cha cha...
Neprisijungęs
Ble nuo šian rišu. O dėl svorio tai jo. Mažėja.
Neprisijungęs
USB rašė:
Ble nuo šian rišu. O dėl svorio tai jo. Mažėja.
Nu nesupyk, nieko asmeniško, čia labai rimtai. Bet netikiu. pilsi tolka pesnia, bet pertrauka i gera, su tuom ir sveikinu, oj lyyylia..
Neprisijungęs
Kad ble visą rytą vemiu. Ankščiau taip nebūdavo. Čiuju gerai pripratęs prie gargalio buvau. O gal ir esu. Bbž žiauriai nervai ima, kad taip š sumaliau.
Neprisijungęs
USB rašė:
Kad ble visą rytą vemiu.
Vėmimas, sveikas atvykas i nauja kluba.. kai vemi ir vemti nera kuom ir sprigsti krauju, va čia jau idomiau, va kur smakukas...
Neprisijungęs
USB rašė:
Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Ir kaip planas chuliganas ir zali visokie sposai, mmm???
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
USB rašė:
Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Ir kaip planas chuliganas ir zali visokie sposai, mmm???
Pasiklydes tu kaip koks kipšas, vis negatyvais spjaudaisi
Tegul klumpa ir keliasi visi čia su savo patirtim
retai kuriam pavyko iš pirmo karto ir nors ir viena diena pragyventa blaiviai, jau šaunu
Neprisijungęs