VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#5251 2016-01-09 22:17:23

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  4mėn.  20d. 
Nerūkau  0m.  5mėn.  7d. 

Re: Paplepėkim...

Audronis rašė:

Manai jis labiau į balerioną, oi, balerūną norėtų būti panašus? wink

Nemanau. Tik kai parašė apie kelnias, iškart vaizduotė ir išmetė būtent balerūną tongue

Neprisijungęs

2016-01-09 22:17:23

Google

#5252 2016-01-09 22:23:46

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  20m.  0mėn.  18d. 
Nerūkau  19m.  1mėn.  4d. 

Nu.... va taip visi sofų ir telikų pultelių sportinykai ir gryzina... :D Visai kvanktelėjo į senatvę, sąnarius suėsi, nugarai kenkia... Jau pripratau nebegirdžiu. :)

O jei rimtai tai po nugaros operacijos reikėjo kažko imtis. Ir dar pasirodo ilgos distancijos yra antidepresantas realiai. Jei kam įdomu pasieškokit, internete yra medžiagos ta tema, nenoriu čia tik offtopickinėm nuorodom forumo grūzint.
Geriausias man to įrodymas žmona yra, pirmais metais dar pabambėdavo, kad dinginėju vis nuo šeimos, bet daba palaikymą turiu, mato kad efektas yra. Ji pati tikrai ne bėgikė. O va į baseiną reiks įstumt. tik brungu biski...

Neprisijungęs

#5253 2016-01-09 23:09:29

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Jūs čia nesijuokit. Aš irgi naktim bėgiot išeinu. Tai kaimynai žvygauja, kad gal vyras iš namų išvijo, arba kad vėl psichuškėn uždarys. Bet dabar jau vienodai. Tegu galvoja ir apsišika galvas begalvodami big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#5254 2016-01-09 23:10:27

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  5mėn.  7d. 

Iškaimo rašė:

Jūs čia nesijuokit. Aš irgi naktim bėgiot išeinu. Tai kaimynai žvygauja, kad gal vyras iš namų išvijo, arba kad vėl psichuškėn uždarys. Bet dabar jau vienodai. Tegu galvoja ir apsišika gslvas begalvodami big_smile

Nu tu šaunuolė. Aš užduščiau apsirūkius.

Neprisijungęs

#5255 2016-01-10 11:02:58

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  8mėn.  25d. 

Artaz su sukaktim, W šaunu , kad įjungei skaitliuką ir visus sukaktuvininkus , stiprybės.

Neprisijungęs

#5256 2016-01-10 11:09:49

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  5mėn.  7d. 

žvejys rašė:

Artaz su sukaktim, W šaunu , kad įjungei skaitliuką ir visus sukaktuvininkus , stiprybės.

Tssss Artaz'as nemėgsta būt sveikinamas smile

Neprisijungęs

#5257 2016-01-10 12:45:30

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  10m.  1mėn.  9d. 
Nerūkau  10m.  1mėn.  2d. 

Veronika rašė:

žvejys rašė:

Tssss Artaz'as nemėgsta būt sveikinamas smile

Visvien ačiū, kad primenate, bo pas save nematau skaičių. wink

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#5258 2016-01-10 15:12:00

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  3mėn.  29d. 
Nerūkau  8m.  7mėn.  28d. 

Su ŠeŠetuku Artaz wink

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#5259 2016-01-11 09:59:47

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  5mėn.  7d. 

Damačka, kaip laikais? Kokios nuotaikos? wink

Neprisijungęs

#5260 2016-01-11 11:10:42

Liepa
Aktyvus narys
Registravosi: 2015-06-02
Žinutės: 113

Labas Veronika,gal žinai kur Egle prapuole?

Neprisijungęs

#5261 2016-01-11 12:45:42

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Veronika rašė:

Damačka, kaip laikais? Kokios nuotaikos? wink

Sveiki, galvoju, kad jau gerai smile Šeštadienį vėl apturėjau didelį balių ir vėl man teko vaidinti "gerą" vairuotoją.Ir kaip manęs visos tetulytės ir puseserės gailėjo, kad man liūdna, nuobodu.O aš parodžiau, kaip galima šokti ir siausti visiškai blaiviai.Aišku man visa tai nusibodo daug greičiau negu girtiems.Po to pagalvojau, kad jūs žinotumėte, kaip gera kai gali leisti sau tokią "prabangą' - negerti.Ir kaip nepavydžiu visiems baliauninkams rytojaus lol

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#5262 2016-01-11 14:20:41

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  9mėn.  1d. 
Nerūkau  16m.  9mėn.  13d. 

Dama rašė:

<...> Šeštadienį vėl apturėjau didelį balių ir vėl man teko vaidinti "gerą" vairuotoją.Ir kaip manęs visos tetulytės ir puseserės gailėjo, kad man liūdna, nuobodu.O aš parodžiau, kaip galima šokti ir siausti visiškai blaiviai.<...>

Šaunuolė :) Pradžioje gerai tinka „vargšo“ išvežiotojo vaidmuo, vėliau nebereiks nieko ir galvoti, nes dažnai visi apsipranta ir niekam nebekyla minčių nei siūlyti, nei gailėtis... O ir pati išmoksti taip atsisakyti, kad nieko aiškinti nebereikės. Gal pastebėjai ir daugiau tokių negeriančių ar vos paragaujančių? Aš pradžioje labai stebėjausi, kad tokių žmonių yra ne tiek jau ir mažai, kai gėriau, atrodė, kad visi prisilupa, kaip ir aš...

Prisiminiau čia tokį nutikimą vyriškoje stichijoje - garaže. Pažįstami užsiima mašinų tvarkymų, vienas tvarko, kitas laksto detalių ir pardavinėja mašinas. Tokiam nemenkam garaže pas juos ateina pažįstamų, buteliuką vieną kitą padaro, na, kaip ir priklauso garaže. Kažkurį vakarą ten buvau, kai atlėkė keli būsimi vakaro dalyviai ir pradėjo prasukinėti besikrapštantį prie mašinų prisijungti, su pripiltu stikliuku prie jo lįsti. Tas kelis kartus atsakė, kad negers nes nenori, kas šiaip jau buvo neįprasta. Niekas nuo jo vis tiek neatstoja. Tada jis jau popikčiai paklausė „Ko jūs prie Audronio neprisikabinat? Jis gi irgi sakė, kad negers“. Nors kai kurie mane matė pirmą kartą, bet visi į pažiūrėjo į jį didelėmis akimis, maždaug: „Tu ką, durnas? Jis gi negeria“.

Toks lyrinis nukrypimas pusiau į temą ;)

Neprisijungęs

#5263 2016-01-11 14:49:32

Dama
Senbuvis

Aš vis galvoju, kokia čia gerą mintį nusitvėrus, kurią prisiminus nepalinkčiau link buteliuko.Ir prisiminiau savo seną istoriją.Turėjau tokią ale draugę ir vieną kartą ji mane taip ižeidė, kad nusprendžiau, nepykti, nesikarščiuoti, tiesiog nutraukti bet kokius ryšius su ją.Taip ir nutiko, nemačiau ir nebendravau su ja daugybe metų.Ir kas keisčiausia niekada jos nepasigedau savo gyvenime.Va taip va galvoju ir dėl alkoholio.Nes tie pasižadėjimai " niekada nebegersiu" nesipildo.Kaip vienas alkoholikas sakė, pasiimu akademinių atostogų, nuo alkoholio, gal metams nežinau, jei patiks pasiimsiu dar.

Neprisijungęs

#5264 2016-01-11 14:52:06

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Damočka, man kažkaip atrodo, kad tu pati bandai save įtikinti nebūtais dalykais. Toks įspūdis, kad neužilgo pilsi, "tolko s pesnei" big_smile

Neprisijungęs

#5265 2016-01-11 15:03:51

Dama
Senbuvis

Bebras rašė:

Damočka, man kažkaip atrodo, kad tu pati bandai save įtikinti nebūtais dalykais. Toks įspūdis, kad neužilgo pilsi, "tolko s pesnei" big_smile

Niekada negali žinoti kas laukia priekyje, pagyensim ,pamatysim.

Neprisijungęs

#5266 2016-01-11 15:06:05

Bebras
Senbuvis

Dama rašė:

Bebras rašė:

Man atrodo, sąžiningiau būtų sau prisipažinti, kad dar noriu gerai pagerti. O tada gerti.

Neprisijungęs

#5267 2016-01-11 15:13:11

Dama
Senbuvis

Bebras rašė:

Dama rašė:

Bebras rašė:

Man atrodo, sąžiningiau būtų sau prisipažinti, kad dar noriu gerai pagerti. O tada gerti.

Tai ir linkiu tau būti sąžiningam toliau.O aš jau kaip nors.

Neprisijungęs

#5268 2016-01-11 15:16:23

Bebras
Senbuvis

Dama rašė:

Na kaip nori. Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers. Duodu kotą nukirsti, kad gersi ir dar stipriau nei prieš tai.

Neprisijungęs

#5269 2016-01-11 15:42:30

Marijus
Senbuvis

Bebras rašė:

Dama rašė:

Na kaip nori. Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers. Duodu kotą nukirsti, kad gersi ir dar stipriau nei prieš tai.

Nu tikras kranklys: "Kran, kran, eteina nelaimė, kran!!!!
Nekreipk dėmesio, Dama, Bebras gerulis, blogo nelinki. :) Čia alkoholis jame šneka :D

Neprisijungęs

#5270 2016-01-11 15:49:43

Bebras
Senbuvis

Marijus rašė:

Bebras rašė:

Dama rašė:

Nu tikras kranklys: "Kran, kran, eteina nelaimė, kran!!!!
Nekreipk dėmesio, Dama, Bebras gerulis, blogo nelinki. smile Čia alkoholis jame šneka big_smile

O aš manau, senbuviai, darot meškos paslaugą. Nu čia ir kaniū poniatno iš postų, kad žmogus save bando kažkaip paguost nu kad tipo kaip čia atseit gerai, kokia prabanga kad negeriu, o viduje tiesiog trokšta prisilupti iki žemės graibymo su tom savo puskėm, atsijungti ir išsitaškyti. Nu čia panašiai kaip pariuke - nu fsio jau nebegeriu...ai su draugėm išgėrėm vyno, liūdna buvo...nu fsio pirma diena...ai su draugėm pasėdėjom. Beje ir aš toks pats. Užtai ir matau kiaurai panašius veikėjus.

Neprisijungęs

#5271 2016-01-11 15:52:31

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Bebras rašė:

Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers.

Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu? neutral

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

#5272 2016-01-11 16:01:05

Bebras
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Bebras rašė:

Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers.

Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu? neutral

Po tokių klausimų dabar galėčiau įkurti sektą, tereikia apsiskelbti orakulu. Gal čia ir gera idėja, juk pajamų tai mažai gaunu. Man užrašys visi po butą, o aš kiekvienam išpranašausiu kokios mano prognozės jų atžvilgiu big_smile
O jei rimčiau Vilke, tai dar ne vieną bonką išgersim. Nu ne kartu žinoma, bet dar ilgai gersim...Kai nebuvo kompų ir interneto, kažkaip viskas paprasčiau, kokia nors aa draugija būdavo vienintelis išsigelbėjimas pijokui atsitiktinai ten atvestam kokio nors geradėjo. O dabar ką, pilna informacijos, forumai, skaipai, virtualios grupės ir dar visokios nesąmonės. Galima gerti guodžiant save, kad viską jau žinau, viską praėjau ir nieks nepadeda... big_smile

Neprisijungęs

#5273 2016-01-11 16:04:22

Marijus
Senbuvis

Bebras rašė:

O aš manau, senbuviai, darot meškos paslaugą. Nu čia ir kaniū poniatno iš postų, kad žmogus save bando kažkaip paguost nu kad tipo kaip čia atseit gerai, kokia prabanga kad negeriu, o viduje tiesiog trokšta prisilupti iki žemės graibymo su tom savo puskėm, atsijungti ir išsitaškyti. Nu čia panašiai kaip pariuke - nu fsio jau nebegeriu...ai su draugėm išgėrėm vyno, liūdna buvo...nu fsio pirma diena...ai su draugėm pasėdėjom. Beje ir aš toks pats. Užtai ir matau kiaurai panašius veikėjus.

Žmogus ne geležies luitas, gali ir į tą ir į kitą pusę palinkt. Ypač kai dar abejoja.
Labai gerai, kad per įspėji, bet nelaimės kranksėjimai... Dafyga jų pats prisklausiau: "Aha nu nu, tai negeri sakai?", "Tai gal jau guminę moterį įsitaisei","Mazgelį užsiršai?", "Tik slabaikai negeria, mes gi diedai, mes stiprūs" ir t.t.
Visi jie ir su patirtim, ir kiaurai mat, ir sakė tikrai ką galvoja nes tipo kas blaivam galvoje tas girtam ant liežuvio...

Neprisijungęs

#5274 2016-01-11 16:05:42

Marijus
Senbuvis

Vienišas Vilkas rašė:

Bebras rašė:

Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu? :|

Manai čia kažkokių antgamtinių galių reikia? :D
Tai kad kaip ant delno...

Neprisijungęs

#5275 2016-01-11 16:23:09

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Kažkuris rašėte, kad niekas nesikeitė tol, kol viduje galutinai neapsisprendėte - gerti ar gyventi blaiviai. Noriu negerti, bet viduje matomai dar kirba abejonė, nesu užtikrinta savo sprendimu. Kada nuspręsiu?
Dabar.

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

Forumo apačia