VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 7d. |
Audronis rašė:
Manai jis labiau į balerioną, oi, balerūną norėtų būti panašus?
Nemanau. Tik kai parašė apie kelnias, iškart vaizduotė ir išmetė būtent balerūną
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 4d. |
Nu.... va taip visi sofų ir telikų pultelių sportinykai ir gryzina... :D Visai kvanktelėjo į senatvę, sąnarius suėsi, nugarai kenkia... Jau pripratau nebegirdžiu. :)
O jei rimtai tai po nugaros operacijos reikėjo kažko imtis. Ir dar pasirodo ilgos distancijos yra antidepresantas realiai. Jei kam įdomu pasieškokit, internete yra medžiagos ta tema, nenoriu čia tik offtopickinėm nuorodom forumo grūzint.
Geriausias man to įrodymas žmona yra, pirmais metais dar pabambėdavo, kad dinginėju vis nuo šeimos, bet daba palaikymą turiu, mato kad efektas yra. Ji pati tikrai ne bėgikė. O va į baseiną reiks įstumt. tik brungu biski...
Neprisijungęs
Jūs čia nesijuokit. Aš irgi naktim bėgiot išeinu. Tai kaimynai žvygauja, kad gal vyras iš namų išvijo, arba kad vėl psichuškėn uždarys. Bet dabar jau vienodai. Tegu galvoja ir apsišika galvas begalvodami
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Jūs čia nesijuokit. Aš irgi naktim bėgiot išeinu. Tai kaimynai žvygauja, kad gal vyras iš namų išvijo, arba kad vėl psichuškėn uždarys. Bet dabar jau vienodai. Tegu galvoja ir apsišika gslvas begalvodami
Nu tu šaunuolė. Aš užduščiau apsirūkius.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 25d. |
Artaz su sukaktim, W šaunu , kad įjungei skaitliuką ir visus sukaktuvininkus , stiprybės.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Artaz su sukaktim, W šaunu , kad įjungei skaitliuką ir visus sukaktuvininkus , stiprybės.
Tssss Artaz'as nemėgsta būt sveikinamas
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Veronika rašė:
žvejys rašė:
Tssss Artaz'as nemėgsta būt sveikinamas
Visvien ačiū, kad primenate, bo pas save nematau skaičių.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 28d. |
Su ŠeŠetuku Artaz
Neprisijungęs
Damačka, kaip laikais? Kokios nuotaikos?
Neprisijungęs
Labas Veronika,gal žinai kur Egle prapuole?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Damačka, kaip laikais? Kokios nuotaikos?
Sveiki, galvoju, kad jau gerai Šeštadienį vėl apturėjau didelį balių ir vėl man teko vaidinti "gerą" vairuotoją.Ir kaip manęs visos tetulytės ir puseserės gailėjo, kad man liūdna, nuobodu.O aš parodžiau, kaip galima šokti ir siausti visiškai blaiviai.Aišku man visa tai nusibodo daug greičiau negu girtiems.Po to pagalvojau, kad jūs žinotumėte, kaip gera kai gali leisti sau tokią "prabangą' - negerti.Ir kaip nepavydžiu visiems baliauninkams rytojaus
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 13d. |
Dama rašė:
<...> Šeštadienį vėl apturėjau didelį balių ir vėl man teko vaidinti "gerą" vairuotoją.Ir kaip manęs visos tetulytės ir puseserės gailėjo, kad man liūdna, nuobodu.O aš parodžiau, kaip galima šokti ir siausti visiškai blaiviai.<...>
Šaunuolė :) Pradžioje gerai tinka „vargšo“ išvežiotojo vaidmuo, vėliau nebereiks nieko ir galvoti, nes dažnai visi apsipranta ir niekam nebekyla minčių nei siūlyti, nei gailėtis... O ir pati išmoksti taip atsisakyti, kad nieko aiškinti nebereikės. Gal pastebėjai ir daugiau tokių negeriančių ar vos paragaujančių? Aš pradžioje labai stebėjausi, kad tokių žmonių yra ne tiek jau ir mažai, kai gėriau, atrodė, kad visi prisilupa, kaip ir aš...
Prisiminiau čia tokį nutikimą vyriškoje stichijoje - garaže. Pažįstami užsiima mašinų tvarkymų, vienas tvarko, kitas laksto detalių ir pardavinėja mašinas. Tokiam nemenkam garaže pas juos ateina pažįstamų, buteliuką vieną kitą padaro, na, kaip ir priklauso garaže. Kažkurį vakarą ten buvau, kai atlėkė keli būsimi vakaro dalyviai ir pradėjo prasukinėti besikrapštantį prie mašinų prisijungti, su pripiltu stikliuku prie jo lįsti. Tas kelis kartus atsakė, kad negers nes nenori, kas šiaip jau buvo neįprasta. Niekas nuo jo vis tiek neatstoja. Tada jis jau popikčiai paklausė „Ko jūs prie Audronio neprisikabinat? Jis gi irgi sakė, kad negers“. Nors kai kurie mane matė pirmą kartą, bet visi į pažiūrėjo į jį didelėmis akimis, maždaug: „Tu ką, durnas? Jis gi negeria“.
Toks lyrinis nukrypimas pusiau į temą ;)
Neprisijungęs
Aš vis galvoju, kokia čia gerą mintį nusitvėrus, kurią prisiminus nepalinkčiau link buteliuko.Ir prisiminiau savo seną istoriją.Turėjau tokią ale draugę ir vieną kartą ji mane taip ižeidė, kad nusprendžiau, nepykti, nesikarščiuoti, tiesiog nutraukti bet kokius ryšius su ją.Taip ir nutiko, nemačiau ir nebendravau su ja daugybe metų.Ir kas keisčiausia niekada jos nepasigedau savo gyvenime.Va taip va galvoju ir dėl alkoholio.Nes tie pasižadėjimai " niekada nebegersiu" nesipildo.Kaip vienas alkoholikas sakė, pasiimu akademinių atostogų, nuo alkoholio, gal metams nežinau, jei patiks pasiimsiu dar.
Neprisijungęs
Damočka, man kažkaip atrodo, kad tu pati bandai save įtikinti nebūtais dalykais. Toks įspūdis, kad neužilgo pilsi, "tolko s pesnei"
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Damočka, man kažkaip atrodo, kad tu pati bandai save įtikinti nebūtais dalykais. Toks įspūdis, kad neužilgo pilsi, "tolko s pesnei"
Niekada negali žinoti kas laukia priekyje, pagyensim ,pamatysim.
Neprisijungęs
Dama rašė:
Bebras rašė:
Man atrodo, sąžiningiau būtų sau prisipažinti, kad dar noriu gerai pagerti. O tada gerti.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Dama rašė:
Bebras rašė:
Man atrodo, sąžiningiau būtų sau prisipažinti, kad dar noriu gerai pagerti. O tada gerti.
Tai ir linkiu tau būti sąžiningam toliau.O aš jau kaip nors.
Neprisijungęs
Dama rašė:
Na kaip nori. Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers. Duodu kotą nukirsti, kad gersi ir dar stipriau nei prieš tai.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Dama rašė:
Na kaip nori. Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers. Duodu kotą nukirsti, kad gersi ir dar stipriau nei prieš tai.
Nu tikras kranklys: "Kran, kran, eteina nelaimė, kran!!!!
Nekreipk dėmesio, Dama, Bebras gerulis, blogo nelinki. :) Čia alkoholis jame šneka :D
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Dama rašė:
Nu tikras kranklys: "Kran, kran, eteina nelaimė, kran!!!!
Nekreipk dėmesio, Dama, Bebras gerulis, blogo nelinki.Čia alkoholis jame šneka
O aš manau, senbuviai, darot meškos paslaugą. Nu čia ir kaniū poniatno iš postų, kad žmogus save bando kažkaip paguost nu kad tipo kaip čia atseit gerai, kokia prabanga kad negeriu, o viduje tiesiog trokšta prisilupti iki žemės graibymo su tom savo puskėm, atsijungti ir išsitaškyti. Nu čia panašiai kaip pariuke - nu fsio jau nebegeriu...ai su draugėm išgėrėm vyno, liūdna buvo...nu fsio pirma diena...ai su draugėm pasėdėjom. Beje ir aš toks pats. Užtai ir matau kiaurai panašius veikėjus.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers.
Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bebras rašė:
Aš tiek kartų klupau ir vėl kėliausi, kad iš tolo užuodžiu, kurie gers ir kurie negers.
Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu?
Po tokių klausimų dabar galėčiau įkurti sektą, tereikia apsiskelbti orakulu. Gal čia ir gera idėja, juk pajamų tai mažai gaunu. Man užrašys visi po butą, o aš kiekvienam išpranašausiu kokios mano prognozės jų atžvilgiu
O jei rimčiau Vilke, tai dar ne vieną bonką išgersim. Nu ne kartu žinoma, bet dar ilgai gersim...Kai nebuvo kompų ir interneto, kažkaip viskas paprasčiau, kokia nors aa draugija būdavo vienintelis išsigelbėjimas pijokui atsitiktinai ten atvestam kokio nors geradėjo. O dabar ką, pilna informacijos, forumai, skaipai, virtualios grupės ir dar visokios nesąmonės. Galima gerti guodžiant save, kad viską jau žinau, viską praėjau ir nieks nepadeda...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
O aš manau, senbuviai, darot meškos paslaugą. Nu čia ir kaniū poniatno iš postų, kad žmogus save bando kažkaip paguost nu kad tipo kaip čia atseit gerai, kokia prabanga kad negeriu, o viduje tiesiog trokšta prisilupti iki žemės graibymo su tom savo puskėm, atsijungti ir išsitaškyti. Nu čia panašiai kaip pariuke - nu fsio jau nebegeriu...ai su draugėm išgėrėm vyno, liūdna buvo...nu fsio pirma diena...ai su draugėm pasėdėjom. Beje ir aš toks pats. Užtai ir matau kiaurai panašius veikėjus.
Žmogus ne geležies luitas, gali ir į tą ir į kitą pusę palinkt. Ypač kai dar abejoja.
Labai gerai, kad per įspėji, bet nelaimės kranksėjimai... Dafyga jų pats prisklausiau: "Aha nu nu, tai negeri sakai?", "Tai gal jau guminę moterį įsitaisei","Mazgelį užsiršai?", "Tik slabaikai negeria, mes gi diedai, mes stiprūs" ir t.t.
Visi jie ir su patirtim, ir kiaurai mat, ir sakė tikrai ką galvoja nes tipo kas blaivam galvoje tas girtam ant liežuvio...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bebras rašė:
Bebre, kokios tavo prognozės mano personos atžvilgiu? :|
Manai čia kažkokių antgamtinių galių reikia? :D
Tai kad kaip ant delno...
Neprisijungęs
Kažkuris rašėte, kad niekas nesikeitė tol, kol viduje galutinai neapsisprendėte - gerti ar gyventi blaiviai. Noriu negerti, bet viduje matomai dar kirba abejonė, nesu užtikrinta savo sprendimu. Kada nuspręsiu?
Dabar.
Neprisijungęs