VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1726 2015-11-19 09:26:49

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Re: Girtos naktys

Audronis rašė:

Aš tai netingėdavau, tik ne tvarkytis, o ieškoti pachmielo. O kai padarydavau pacmieliuką, tokį truputi stipresnį, ir turėdavau dar, tada nuotaika pagerėdavo ir galėdavau šį tą nuveikti dėl tvarkos. Bet nebūtinai, nes dažniausiai atsirasdavo svarbesnių reikalų...

Tvarkytis, nebÅ«tinai turi reikÅ¡ti plauti vÄ—malus ar rinkti butelius.ÄŒia pavadinÄiau ,kuoptis.Tvarkyti tai valyti dulkes(ir iÅ¡ kur jos randasi) ir siurbliuoti kambarius. O Å¡iandien netingiu ir to.

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

2015-11-19 09:26:49

Google

#1727 2015-11-19 09:26:53

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Na nuo pirmadienio aÅ¡ juk pachmielo nedarau jokio, bet kokia prasmÄ— man drybsoti dabar lovoje ir tipo graužtis ir nesitvarkyti, oi koks galingai girtas buvo savaitgalis ir mano gimtadienis? Koks buvo toks. Nafyg ten makaluotis po savo vidų, kokia prasmÄ—??? NÄ—ra tos sveikatos ir taip, tas siutina jau treÄia para... Taip matau, kad jei situacija negerÄ—ja ir jei artimiausiu metu nepasitaisys tai dÄ—siu koki vakara taip iÅ¡ peties, iÅ¡lupsiu koki 0,7 "Saboni", kad nemigos problematika dings tuoj pat, iÅ¡kart bus koma totali!

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1728 2015-11-20 12:54:50

Pasiklydes
Senbuvis

Per 3 paras absoliuÄiai nefyga ten nepagerÄ—jo savijauta, visiems viskas dzin, tik maždaug oi mes su tavim nebendrausim oi Äia tu toks anoks, apsitriedžia tegul visi ir visos ! ,.. Tad priÄ—miau sprendima savaitgali gerti toliau... Jau po dvieju alaus daug lengviau atsikvÄ—piau dabar, matyt tiek ir tereikÄ—jo tai esminei įtampai nuimti, o dabar pilimas iki pirmadienio non stop manyÄiau, negi dabar stabdysi, o KalÄ—dinis naujametinis maratonas dar už mÄ—nesio tik, kažkaip tolokai... Oi lyyylia! smile

Neprisijungęs

#1729 2015-11-20 19:35:41

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydes rašė:

Per 3 paras absoliuÄiai nefyga ten nepagerÄ—jo savijauta, visiems viskas dzin, tik maždaug oi mes su tavim nebendrausim oi Äia tu toks anoks, apsitriedžia tegul visi ir visos ! ,.. Tad priÄ—miau sprendima savaitgali gerti toliau... Jau po dvieju alaus daug lengviau atsikvÄ—piau dabar, matyt tiek ir tereikÄ—jo tai esminei įtampai nuimti, o dabar pilimas iki pirmadienio non stop manyÄiau, negi dabar stabdysi, o KalÄ—dinis naujametinis maratonas dar už mÄ—nesio tik, kažkaip tolokai... Oi lyyylia! smile

Aš kažką praleidau? Rodos tik 25 ct teturėjai. Tai iš kur dabar 0,7 atsirado?
Ir ką su tavim bendraut, kad tu piktas kaip šeškas. Baisu užsiraut. Išvadinsi visa kuo. O aš jautri, man baisiai nesmagu būt apšauktai. Nors dabar jau ir taip turbūt būsiu "apvemta".
Ne dzin, ne dzin. Žinau kas tas yr. Tik padėt nėr kaip. Pati kaip kortų kaladė vis dar...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1730 2015-11-21 14:24:53

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Aš kažką praleidau? Rodos tik 25 ct teturėjai. Tai iš kur dabar 0,7 atsirado?...

Man mÄ—nesio 20 diena perveda pinigus dabar. Kaip laikrodis, vidurdieni apie 12 val jau ikrenta visada i saskaita... SusimokÄ—jau kas bÅ«tiniausia, o toliau dainuok Å¡irdie gyvenimÄ…... Bet turiu pataisyti, ilgai prie vodkÄ—s lentynų stoviniavau ir 0,7 nepasiÄ—miau... Apsauga spÄ—ju prie kamerų irgi stebÄ—jo ar ko pavogti neketinu.. Bet nesusigundžiau.  O alaus prisikroviau i kuprinÄ™ tiek kad užtrauktukas vos užsisegÄ—... Dar liko ir Å¡iandien pachmielui. Ir iÅ¡kart nuotaika pakilo, dingo piktumai, nerimai, su motina va Å¡iandien susisiekiau gražiai labai pasikalbÄ—jome, pasijuokÄ—me iÅ¡ tų debilų policininku kur automatus palieka ant priekinÄ—s sÄ—dynÄ—s su banditais automobilyje (mama netoli gyvena tos vietos)... Nes Å¡iaip ten 5 minutÄ—s ir rietenos kai bandome kalbÄ—tis... ReiÅ¡kias tiek ir tereikÄ—jo..

Neprisijungęs

#1731 2015-11-22 06:11:08

Pasiklydes
Senbuvis

Kagis jau Sekmadienis viena mÄ—gstamiausiu mano savaitÄ—s dienų, bÅ«sena ir nuotaika tokia nesuprasi... Gerai kad pasirÅ«pinau viskuom iÅ¡ vakaro nereikia Äia tos 8os ryto laukti, tad nÄ—ra ko delsti, padarau tuoj pat pachmieliukÄ… lengvÄ… ir manau diena bus tikrai puiki, makt! smile

Neprisijungęs

#1732 2015-11-25 07:08:08

Pasiklydes
Senbuvis

Pilnatis jau prasidÄ—jo, totaliai stoga rauna, dar labiau norisi gerti, aaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1733 2015-11-25 07:27:46

alikas
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-07
Žinutės: 359

Pasiklydes rašė:

Pilnatis jau prasidÄ—jo, totaliai stoga rauna, dar labiau norisi gerti, aaaaa! big_smile

Liko stoginių varžtų , gal kelis pamėtėt? smile Man padeda, kai pradeda stogas kilnotis, tik turiu laiku priveržt, kad nenupūstu:)

Nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

Neprisijungęs

#1734 2015-11-25 07:35:44

Pasiklydes
Senbuvis

Nieko Äia nepadÄ—s jokie varžtai, stogas jau nuplÄ—Å¡tas!  Tekinom bÄ—gte su kuprine užsipirkti gÄ—rimukų jau atsidarinÄ—ja matau parduotuvÄ— specializuota gÄ—rimų 8 val., aaaaa! smile

Neprisijungęs

#1735 2015-11-25 07:47:27

alikas
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-07
Žinutės: 359

Pasiklydes rašė:

Nieko Äia nepadÄ—s jokie varžtai, stogas jau nuplÄ—Å¡tas!  Tekinom bÄ—gte su kuprine užsipirkti gÄ—rimukų jau atsidarinÄ—ja matau parduotuvÄ— specializuota gÄ—rimų 8 val., aaaaa! smile

Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono?Makt ir lafa smile

Nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

Neprisijungęs

#1736 2015-11-25 07:49:46

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  2mÄ—n.  19d. 
NerÅ«kau  0m.  3mÄ—n.  6d. 

Nu, ir kvepintis kokiÄ… savaitÄ™ nereikia. Per visas angas eis odekolono kvapas wink

Neprisijungęs

#1737 2015-11-25 07:55:09

Pasiklydes
Senbuvis

alikas rašė:

Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono? Makt ir lafa smile

Prie ko Äia ta kantrybÄ—? NusiÅ¡neki ir tiek. BuitinÄ—s chemijos ir parfumerijos aÅ¡ negeriu. O beje aÅ¡ pirmadieni ir antradieni iÅ¡vis negÄ—riau, tad Äia ne extra nepachmielo juk bÄ—gsiu, Å¡iaip užsipirkti savaitgaliui normaliai kad pabaliavoti.. smile

Neprisijungęs

#1738 2015-11-25 08:19:27

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  1mÄ—n.  28d. 
NerÅ«kau  8m.  5mÄ—n.  27d. 

Pasiklydes rašė:

alikas rašė:

Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono? Makt ir lafa smile

Prie ko Äia ta kantrybÄ—? NusiÅ¡neki ir tiek. BuitinÄ—s chemijos ir parfumerijos aÅ¡ negeriu. O beje aÅ¡ pirmadieni ir antradieni iÅ¡vis negÄ—riau, tad Äia ne extra nepachmielo juk bÄ—gsiu, Å¡iaip užsipirkti savaitgaliui normaliai kad pabaliavoti.. smile

o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1739 2015-11-25 08:42:48

Pasiklydes
Senbuvis

Nida rašė:

o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?...

Šiuo metu vienas, man kažkokiu kompaniju neitin reikia. Tai patogu, nekyla jokiu nesusipratimu ar konfliktu, pachmielo man irgi gyvenime nei vienas draugas ar giminaitis ar kaimynas nėra atnešęs (aš labai daug kam esu nešęs vežęs), visad rūpintis turiu pats, tai kam man jie tada reikalingi tokie???.. Kita vertus dauguma mano draugu arba emigrave, arba apsikrovę darbais verslais šeimom vaikais ir tiesiog laiko neturi, nors norėtų be abejo pabaliavoti arba tokie kuriems su manim pagerti jau "ne lygis"... smile

Neprisijungęs

#1740 2015-11-25 15:08:30

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Nida rašė:

o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?...

Šiuo metu vienas, man kažkokiu kompaniju neitin reikia. Tai patogu, nekyla jokiu nesusipratimu ar konfliktu, pachmielo man irgi gyvenime nei vienas draugas ar giminaitis ar kaimynas nėra atnešęs (aš labai daug kam esu nešęs vežęs), visad rūpintis turiu pats, tai kam man jie tada reikalingi tokie???.. Kita vertus dauguma mano draugu arba emigrave, arba apsikrovę darbais verslais šeimom vaikais ir tiesiog laiko neturi, nors norėtų be abejo pabaliavoti arba tokie kuriems su manim pagerti jau "ne lygis"... smile

kažkaip ir man patikdavo daugiausiai vienai paÄiai iÅ¡gÄ—rinÄ—t, nes tingÄ—davau pas kÄ… trenktis, paskui naktį: važiuot namo, o namo kviestis irgi nemÄ—gau, kad vaikai matys, tai gerdavau viena pasislÄ—pus smile

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1741 2015-11-25 15:11:28

Veronika
Senbuvis

Ir aÅ¡ lakiau viena. O, kad labai nesigirdÄ—tų kai butelį atsuku triakÅ¡t rankÅ¡luoÅ¡Äiu apvyniodavau. smile

Neprisijungęs

#1742 2015-11-25 15:13:30

Nida
Senbuvis

Veronika rašė:

Ir aÅ¡ lakiau viena. O, kad labai nesigirdÄ—tų kai butelį atsuku triakÅ¡t rankÅ¡luoÅ¡Äiu apvyniodavau. smile

ir aš taip dariau big_smile dar vandenį paleisdavau ir tv įjungdavau wink

Neprisijungęs

#1743 2015-11-25 15:16:19

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  3mÄ—n.  24d. 

aptikom pas senelį garaže odekolono ar kitokio parfumo buteliuką, bet pagal šiuolaikinius standartus visas butelis, eina sau koks kvapas rytietiškas geras..matyt sovietų sąjungoj kopijavo gerai..užteks ilgam dabar to gėrio.

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1744 2015-11-25 15:20:11

Veronika
Senbuvis

Susipildavau butelį į stiklainiukÄ… ir po kriaukle spintukÄ—j įsikiÅ¡davau. Tik klausa turÄ—jo bÅ«t kaip pas Å¡ikÅ¡nosparnį, kad kas ne laiku neįvairuotų. Viena ausis kabodavo  atstume, tarp svetainÄ—s ir virtuvÄ—s, kita spintelÄ—j... Ir baimÄ—s pilna krÅ«tinÄ—...

Neprisijungęs

#1745 2015-11-25 15:30:35

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  10mÄ—n.  17d. 
NerÅ«kau  18m.  11mÄ—n.  3d. 

Veronika rašė:

Susipildavau butelį į stiklainiukÄ… ir po kriaukle spintukÄ—j įsikiÅ¡davau. Tik klausa turÄ—jo bÅ«t kaip pas Å¡ikÅ¡nosparnį, kad kas ne laiku neįvairuotų. Viena ausis kabodavo  atstume, tarp svetainÄ—s ir virtuvÄ—s, kita spintelÄ—j... Ir baimÄ—s pilna krÅ«tinÄ—...

Pala, o į sloikiuką kam? Kad po spintele lystų?

Neprisijungęs

#1746 2015-11-25 15:32:25

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Ir aš viena sriaubdavau.Pamenu ,kartą draugė atnešė ryte pachmielą,fliašką.Tai po to tris vakarus jai atpirkdavau,bet užeinu namo ir išlaku pati.Tik iš ketvirto karto pavyko atsispirti pagundai ir grąžinti.

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1747 2015-11-25 15:36:10

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  10mÄ—n.  17d. 
NerÅ«kau  18m.  11mÄ—n.  3d. 

Dama rašė:

Ir aš viena sriaubdavau.Pamenu ,kartą draugė atnešė ryte pachmielą,fliašką.Tai po to tris vakarus jai atpirkdavau,bet užeinu namo ir išlaku pati.Tik iš ketvirto karto pavyko atsispirti pagundai ir grąžinti.

Geras :D :D :D

Neprisijungęs

#1748 2015-11-25 15:37:11

Pasiklydes
Senbuvis

Merginos daug iÅ¡radingesnÄ—s kaip matau... Na aÅ¡ dabar gyvenu vienui vienas banaliai ir vieniÅ¡ai, slÄ—pti nuo nieko nereikia, neturiu ir neturÄ—jau nei Å¡eimos nei žmonu vaikų uoÅ¡viu nei ka, užeinu namo ir surinku Honey, i`m Home! O blemba nei aÅ¡ vedÄ™s nei ka... iÅ¡sitraukiu alu  surikiuoju prie Å¡aldytuvo, pradedu ka gaminti, isipilu, telika paleidžiu ant viso garso, kad susidarytu ispÅ«dis jog namuose nevienas, bÅ«na net kelias lÄ—kÅ¡tes, tautes, stikliukus padedu (motina vis piktinosi, nu sako prisipažink kas pas tave buvo sveÄiuose, o nieko nebuvo...) kalbuosi su savimi, gaminu vakariene, iÅ¡gerinÄ—ju.. nei ka slÄ—pti nei kam įdomu ar aÅ¡ girtas ar aÅ¡ blaivas... kokia 5 ryto nusibosta ta nemiga atsikeliu, padarau dažniausiai pachmieliuka, paskaitinÄ—ju forumus visokius ir gyvenu toliau.. taip ir slenka tos dienos...

Neprisijungęs

#1749 2015-11-25 15:40:11

Veronika
Senbuvis

Marijus rašė:

Veronika rašė:

Pala, o į sloikiuką kam? Kad po spintele lystų?

IÅ¡ butelio negersi, kakliukas ilgas, kol atbÄ—ga iki gerklÄ—s, na ir jeigu dar pamatytų butelį užsivertus... basta... Puslitrinis stiklainis paprasÄiau, sunkiai virsta ant Å¡ono ir ne per daug aukÅ¡tas... ir virtuvinis daiktas... Apie viskÄ… pagalvota... ahah... sad

Neprisijungęs

#1750 2015-11-25 15:41:53

Veronika
Senbuvis

Dama rašė:

Aš žinau kur flešką slėpdavo viena pažįstama nuo namiškių... Už liemenuko užsikišdavo lol

Neprisijungęs

Forumo apaÄia