VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Audronis rašė:
Aš tai netingėdavau, tik ne tvarkytis, o ieškoti pachmielo. O kai padarydavau pacmieliuką, tokį truputi stipresnį, ir turėdavau dar, tada nuotaika pagerėdavo ir galėdavau šį tą nuveikti dėl tvarkos. Bet nebūtinai, nes dažniausiai atsirasdavo svarbesnių reikalų...
Tvarkytis, nebÅ«tinai turi reikÅ¡ti plauti vÄ—malus ar rinkti butelius.ÄŒia pavadinÄiau ,kuoptis.Tvarkyti tai valyti dulkes(ir iÅ¡ kur jos randasi) ir siurbliuoti kambarius. O Å¡iandien netingiu ir to.
Neprisijungęs
Na nuo pirmadienio aÅ¡ juk pachmielo nedarau jokio, bet kokia prasmÄ— man drybsoti dabar lovoje ir tipo graužtis ir nesitvarkyti, oi koks galingai girtas buvo savaitgalis ir mano gimtadienis? Koks buvo toks. Nafyg ten makaluotis po savo vidų, kokia prasmÄ—??? NÄ—ra tos sveikatos ir taip, tas siutina jau treÄia para... Taip matau, kad jei situacija negerÄ—ja ir jei artimiausiu metu nepasitaisys tai dÄ—siu koki vakara taip iÅ¡ peties, iÅ¡lupsiu koki 0,7 "Saboni", kad nemigos problematika dings tuoj pat, iÅ¡kart bus koma totali!
Neprisijungęs
Per 3 paras absoliuÄiai nefyga ten nepagerÄ—jo savijauta, visiems viskas dzin, tik maždaug oi mes su tavim nebendrausim oi Äia tu toks anoks, apsitriedžia tegul visi ir visos ! ,.. Tad priÄ—miau sprendima savaitgali gerti toliau... Jau po dvieju alaus daug lengviau atsikvÄ—piau dabar, matyt tiek ir tereikÄ—jo tai esminei įtampai nuimti, o dabar pilimas iki pirmadienio non stop manyÄiau, negi dabar stabdysi, o KalÄ—dinis naujametinis maratonas dar už mÄ—nesio tik, kažkaip tolokai... Oi lyyylia!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Per 3 paras absoliuÄiai nefyga ten nepagerÄ—jo savijauta, visiems viskas dzin, tik maždaug oi mes su tavim nebendrausim oi Äia tu toks anoks, apsitriedžia tegul visi ir visos ! ,.. Tad priÄ—miau sprendima savaitgali gerti toliau... Jau po dvieju alaus daug lengviau atsikvÄ—piau dabar, matyt tiek ir tereikÄ—jo tai esminei įtampai nuimti, o dabar pilimas iki pirmadienio non stop manyÄiau, negi dabar stabdysi, o KalÄ—dinis naujametinis maratonas dar už mÄ—nesio tik, kažkaip tolokai... Oi lyyylia!
Aš kažką praleidau? Rodos tik 25 ct teturėjai. Tai iš kur dabar 0,7 atsirado?
Ir ką su tavim bendraut, kad tu piktas kaip šeškas. Baisu užsiraut. Išvadinsi visa kuo. O aš jautri, man baisiai nesmagu būt apšauktai. Nors dabar jau ir taip turbūt būsiu "apvemta".
Ne dzin, ne dzin. Žinau kas tas yr. Tik padėt nėr kaip. Pati kaip kortų kaladė vis dar...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Aš kažką praleidau? Rodos tik 25 ct teturėjai. Tai iš kur dabar 0,7 atsirado?...
Man mėnesio 20 diena perveda pinigus dabar. Kaip laikrodis, vidurdieni apie 12 val jau ikrenta visada i saskaita... Susimokėjau kas būtiniausia, o toliau dainuok širdie gyvenimą... Bet turiu pataisyti, ilgai prie vodkės lentynų stoviniavau ir 0,7 nepasiėmiau... Apsauga spėju prie kamerų irgi stebėjo ar ko pavogti neketinu.. Bet nesusigundžiau. O alaus prisikroviau i kuprinę tiek kad užtrauktukas vos užsisegė... Dar liko ir šiandien pachmielui. Ir iškart nuotaika pakilo, dingo piktumai, nerimai, su motina va šiandien susisiekiau gražiai labai pasikalbėjome, pasijuokėme iš tų debilų policininku kur automatus palieka ant priekinės sėdynės su banditais automobilyje (mama netoli gyvena tos vietos)... Nes šiaip ten 5 minutės ir rietenos kai bandome kalbėtis... Reiškias tiek ir tereikėjo..
Neprisijungęs
Kagis jau Sekmadienis viena mÄ—gstamiausiu mano savaitÄ—s dienų, bÅ«sena ir nuotaika tokia nesuprasi... Gerai kad pasirÅ«pinau viskuom iÅ¡ vakaro nereikia Äia tos 8os ryto laukti, tad nÄ—ra ko delsti, padarau tuoj pat pachmieliukÄ… lengvÄ… ir manau diena bus tikrai puiki, makt!
Neprisijungęs
Pilnatis jau prasidÄ—jo, totaliai stoga rauna, dar labiau norisi gerti, aaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Pilnatis jau prasidÄ—jo, totaliai stoga rauna, dar labiau norisi gerti, aaaaa!
Liko stoginių varžtų , gal kelis pamėtėt? Man padeda, kai pradeda stogas kilnotis, tik turiu laiku priveržt, kad nenupūstu:)
Neprisijungęs
Nieko Äia nepadÄ—s jokie varžtai, stogas jau nuplÄ—Å¡tas! Tekinom bÄ—gte su kuprine užsipirkti gÄ—rimukų jau atsidarinÄ—ja matau parduotuvÄ— specializuota gÄ—rimų 8 val., aaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nieko Äia nepadÄ—s jokie varžtai, stogas jau nuplÄ—Å¡tas! Tekinom bÄ—gte su kuprine užsipirkti gÄ—rimukų jau atsidarinÄ—ja matau parduotuvÄ— specializuota gÄ—rimų 8 val., aaaaa!
Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono?Makt ir lafa
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 6d. |
Nu, ir kvepintis kokiÄ… savaitÄ™ nereikia. Per visas angas eis odekolono kvapas
Neprisijungęs
alikas rašė:
Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono? Makt ir lafa
Prie ko Äia ta kantrybÄ—? NusiÅ¡neki ir tiek. BuitinÄ—s chemijos ir parfumerijos aÅ¡ negeriu. O beje aÅ¡ pirmadieni ir antradieni iÅ¡vis negÄ—riau, tad Äia ne extra nepachmielo juk bÄ—gsiu, Å¡iaip užsipirkti savaitgaliui normaliai kad pabaliavoti..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 27d. |
Pasiklydes rašė:
alikas rašė:
Nu bet tu ir kantrus.Namie gi gal turi odekolono? Makt ir lafa
Prie ko Äia ta kantrybÄ—? NusiÅ¡neki ir tiek. BuitinÄ—s chemijos ir parfumerijos aÅ¡ negeriu. O beje aÅ¡ pirmadieni ir antradieni iÅ¡vis negÄ—riau, tad Äia ne extra nepachmielo juk bÄ—gsiu, Å¡iaip užsipirkti savaitgaliui normaliai kad pabaliavoti..
o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?
Neprisijungęs
Nida rašė:
o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?...
Šiuo metu vienas, man kažkokiu kompaniju neitin reikia. Tai patogu, nekyla jokiu nesusipratimu ar konfliktu, pachmielo man irgi gyvenime nei vienas draugas ar giminaitis ar kaimynas nėra atnešęs (aš labai daug kam esu nešęs vežęs), visad rūpintis turiu pats, tai kam man jie tada reikalingi tokie???.. Kita vertus dauguma mano draugu arba emigrave, arba apsikrovę darbais verslais šeimom vaikais ir tiesiog laiko neturi, nors norėtų be abejo pabaliavoti arba tokie kuriems su manim pagerti jau "ne lygis"...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
o tu dažniausiai vienas ar su draugais geri?...
Šiuo metu vienas, man kažkokiu kompaniju neitin reikia. Tai patogu, nekyla jokiu nesusipratimu ar konfliktu, pachmielo man irgi gyvenime nei vienas draugas ar giminaitis ar kaimynas nėra atnešęs (aš labai daug kam esu nešęs vežęs), visad rūpintis turiu pats, tai kam man jie tada reikalingi tokie???.. Kita vertus dauguma mano draugu arba emigrave, arba apsikrovę darbais verslais šeimom vaikais ir tiesiog laiko neturi, nors norėtų be abejo pabaliavoti arba tokie kuriems su manim pagerti jau "ne lygis"...
kažkaip ir man patikdavo daugiausiai vienai paÄiai iÅ¡gÄ—rinÄ—t, nes tingÄ—davau pas kÄ… trenktis, paskui naktį: važiuot namo, o namo kviestis irgi nemÄ—gau, kad vaikai matys, tai gerdavau viena pasislÄ—pus
Neprisijungęs
Ir aÅ¡ lakiau viena. O, kad labai nesigirdÄ—tų kai butelį atsuku triakÅ¡t rankÅ¡luoÅ¡Äiu apvyniodavau.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ir aÅ¡ lakiau viena. O, kad labai nesigirdÄ—tų kai butelį atsuku triakÅ¡t rankÅ¡luoÅ¡Äiu apvyniodavau.
ir aš taip dariau dar vandenį paleisdavau ir tv įjungdavau
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 24d. |
aptikom pas senelį garaže odekolono ar kitokio parfumo buteliuką, bet pagal šiuolaikinius standartus visas butelis, eina sau koks kvapas rytietiškas geras..matyt sovietų sąjungoj kopijavo gerai..užteks ilgam dabar to gėrio.
Neprisijungęs
Susipildavau butelį į stiklainiuką ir po kriaukle spintukėj įsikišdavau. Tik klausa turėjo būt kaip pas šikšnosparnį, kad kas ne laiku neįvairuotų. Viena ausis kabodavo atstume, tarp svetainės ir virtuvės, kita spintelėj... Ir baimės pilna krūtinė...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 3d. |
Veronika rašė:
Susipildavau butelį į stiklainiuką ir po kriaukle spintukėj įsikišdavau. Tik klausa turėjo būt kaip pas šikšnosparnį, kad kas ne laiku neįvairuotų. Viena ausis kabodavo atstume, tarp svetainės ir virtuvės, kita spintelėj... Ir baimės pilna krūtinė...
Pala, o į sloikiuką kam? Kad po spintele lystų?
Neprisijungęs
Ir aš viena sriaubdavau.Pamenu ,kartą draugė atnešė ryte pachmielą,fliašką.Tai po to tris vakarus jai atpirkdavau,bet užeinu namo ir išlaku pati.Tik iš ketvirto karto pavyko atsispirti pagundai ir grąžinti.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 17d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 3d. |
Dama rašė:
Ir aš viena sriaubdavau.Pamenu ,kartą draugė atnešė ryte pachmielą,fliašką.Tai po to tris vakarus jai atpirkdavau,bet užeinu namo ir išlaku pati.Tik iš ketvirto karto pavyko atsispirti pagundai ir grąžinti.
Geras :D :D :D
Neprisijungęs
Merginos daug iÅ¡radingesnÄ—s kaip matau... Na aÅ¡ dabar gyvenu vienui vienas banaliai ir vieniÅ¡ai, slÄ—pti nuo nieko nereikia, neturiu ir neturÄ—jau nei Å¡eimos nei žmonu vaikų uoÅ¡viu nei ka, užeinu namo ir surinku Honey, i`m Home! O blemba nei aÅ¡ vedÄ™s nei ka... iÅ¡sitraukiu alu surikiuoju prie Å¡aldytuvo, pradedu ka gaminti, isipilu, telika paleidžiu ant viso garso, kad susidarytu ispÅ«dis jog namuose nevienas, bÅ«na net kelias lÄ—kÅ¡tes, tautes, stikliukus padedu (motina vis piktinosi, nu sako prisipažink kas pas tave buvo sveÄiuose, o nieko nebuvo...) kalbuosi su savimi, gaminu vakariene, iÅ¡gerinÄ—ju.. nei ka slÄ—pti nei kam įdomu ar aÅ¡ girtas ar aÅ¡ blaivas... kokia 5 ryto nusibosta ta nemiga atsikeliu, padarau dažniausiai pachmieliuka, paskaitinÄ—ju forumus visokius ir gyvenu toliau.. taip ir slenka tos dienos...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Veronika rašė:
Pala, o į sloikiuką kam? Kad po spintele lystų?
IÅ¡ butelio negersi, kakliukas ilgas, kol atbÄ—ga iki gerklÄ—s, na ir jeigu dar pamatytų butelį užsivertus... basta... Puslitrinis stiklainis paprasÄiau, sunkiai virsta ant Å¡ono ir ne per daug aukÅ¡tas... ir virtuvinis daiktas... Apie viskÄ… pagalvota... ahah...
Neprisijungęs
Dama rašė:
Aš žinau kur flešką slėpdavo viena pažįstama nuo namiškių... Už liemenuko užsikišdavo
Neprisijungęs