VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1676 2015-11-15 09:21:10

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  2mÄ—n.  19d. 
NerÅ«kau  0m.  3mÄ—n.  6d. 

Re: Girtos naktys

Egle rašė:

su gimimo diena!

Vo, skorpionas smile Sveikiju smile

Neprisijungęs

2015-11-15 09:21:10

Google

#1677 2015-11-15 09:54:48

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

DÄ—kui, makt alaus, nelenda zaraza, atpilu pastoviai, bet gerti tai su muzika!

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1678 2015-11-15 22:37:09

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mÄ—n.  20d. 

Su Gimtadieniu Pasiklydęs neutral

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1679 2015-11-16 02:26:55

Pasiklydes
Senbuvis

Dzin tie gimtadieniai, pachmielo greiÄiau alaus, aaaaa!

Neprisijungęs

#1680 2015-11-16 08:03:09

Egle13
Senbuvis

Kaip savijauta, Pasiklydęs? Tik nesakyk: Aaaaa, pachmielo!...

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1681 2015-11-17 10:17:32

Pasiklydes
Senbuvis

O ka jau sakyti? Kad koks aÅ¡ laimingas kad 5 ryto iÅ¡ komos atsibudau apsivÄ—mÄ™s nes prasidÄ—jo kažkokie traukuliai, smigÄ™s irgi nekažin ka buvau gal kokias 2 valandas... kad pradÄ—jau per ta pati penktadienio 13 negyvai gerti ir tik dabaar sustojau, kad per gimtadieni motina neprisikambino nes viskas iÅ¡jungta o rado komoje fotelyje aplipusi vÄ—malais nesiorientuojanti visai palikoje?Tada jau nebegaliu nei sÄ—dÄ—ti nei gulÄ—ti, puoli skalbtis, valytis tvarkytis, kambari vÄ—dinti, visa patalynÄ™ tuoj i balkonÄ… iÅ¡mesti... Bet spÄ—ju kažkur dar pachmielo yra užkiÅ¡ta, tik nÄ—ra jÄ—gu ieÅ¡koti versti viska aukÅ¡tyn kojomis... Jei rasiu tai sukalsiu iÅ¡kart iÅ¡ to pykÄio viska, jeigu ne tai laukia labai "linksmos sekanÄios 24 valandos, kai nei miegoti nei valgyti nei kažkur eiti, rankos drebina purto net nusiskusti negaliu su britva bandžiau iÅ¡kart persipjoviau veidÄ…, na nesuper stipriai... Reikia Å¡iukÅ¡les tuos butelius iÅ¡neÅ¡ti lauk, bet gal nakti kai niekas nei mato nei ka.. O ka visa diena veikti tai nežinau, nors venas pjaukis ir tiek... hmm

Neprisijungęs

#1682 2015-11-17 11:08:39

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O ka jau sakyti? Kad koks aÅ¡ laimingas kad 5 ryto iÅ¡ komos atsibudau apsivÄ—mÄ™s nes prasidÄ—jo kažkokie traukuliai, smigÄ™s irgi nekažin ka buvau gal kokias 2 valandas... kad pradÄ—jau per ta pati penktadienio 13 negyvai gerti ir tik dabaar sustojau, kad per gimtadieni motina neprisikambino nes viskas iÅ¡jungta o rado komoje fotelyje aplipusi vÄ—malais nesiorientuojanti visai palikoje?Tada jau nebegaliu nei sÄ—dÄ—ti nei gulÄ—ti, puoli skalbtis, valytis tvarkytis, kambari vÄ—dinti, visa patalynÄ™ tuoj i balkonÄ… iÅ¡mesti... Bet spÄ—ju kažkur dar pachmielo yra užkiÅ¡ta, tik nÄ—ra jÄ—gu ieÅ¡koti versti viska aukÅ¡tyn kojomis... Jei rasiu tai sukalsiu iÅ¡kart iÅ¡ to pykÄio viska, jeigu ne tai laukia labai "linksmos sekanÄios 24 valandos, kai nei miegoti nei valgyti nei kažkur eiti, rankos drebina purto net nusiskusti negaliu su britva bandžiau iÅ¡kart persipjoviau veidÄ…, na nesuper stipriai... Reikia Å¡iukÅ¡les tuos butelius iÅ¡neÅ¡ti lauk, bet gal nakti kai niekas nei mato nei ka.. O ka visa diena veikti tai nežinau, nors venas pjaukis ir tiek... hmm

Žinai, skaitau aÅ¡ tavo postus ir galvoju: tiek metų tu save atkakliai pribaiginÄ—ji ir nors tu kÄ…... drebantis, kenÄiantis, bet gyvas... Gal supyk, užsiusk pagaliau ant savÄ™s, ant viso pasaulio ir vat imk ir atkentÄ—k drebulius tuos prakeiktus ir pakeisk kÄ… nors... Vat, tyÄia, visiems "ant piktumo". neutral

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1683 2015-11-17 11:15:56

Pasiklydes
Senbuvis

Pas mane nebÅ«na to "pozityvaus" pykÄio, jis iÅ¡kart veda prie iÅ¡gerinÄ—jimų, iÅ¡kart siutas, neviltis ir kojos paÄios neÅ¡a alaus... O Å¡iaip nei tu žinai kiek tas tÄ™siaisi nei koks tas jausmas kai jau pjauni sau ranka peiliu 3 nakties ar užsilipÄ™s ant 12 aukÅ¡Äio stogo sÄ—di ant atbrailos su bonke alaus ir galvoji, tik vienas judesys ir Viskas, jokiu kanÄiu jokių suÅ¡iktu depresijų, tada galvoji blemba to laiÅ¡ko atsisveikinimo neparaÅ¡iau, o ka ten raÅ¡yti?.. Norisi trumpai ir aiÅ¡kiai, Äia kaip raÅ¡inys mokykloje, sÄ—dÄ—davau ai Å¡ikarta tik 2 puslapius ir vistiek po dvieju pamoku kokie 4-5 lapai... Stogas jau seniai nurautas, nieko Äia gero nebus, nekenÄiu to Gyvenimo, oj kavukes gurkÅ¡noju oj rudenÄ—lis už lango, debesÄ—liai, musikÄ—lÄ—s, o mane purto neapykanta, žiÅ«rÄ—jau kas Paryžiuje dÄ—josi penktadieni klykiai ta nakti gerdamas kai vilko lavonus per grindini, tai va toks iÅ¡draskymas ir nakti tada mano viduje, sudraskiau užuolaidas iÅ¡ pykÄio. ŽudynÄ—s padlos! mad

Neprisijungęs

#1684 2015-11-17 12:08:15

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O šiaip nei tu žinai kiek tas tęsiaisi nei koks tas jausmas kai...

Žinau iš forumų (Pati juose tupėjau). Jausmo apie kurį rašai tikrai nepatyriau. O ką kavutės ir muzikėlė...? Gyviesiems gyvenimas... neutral

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1685 2015-11-17 12:19:08

Pasiklydes
Senbuvis

O tiems kurie jauÄiasi jau mirÄ™ viduje? Na kavinkitÄ—s, negi gaila, bet nereikia apie pykÄius nusiÅ¡nekÄ—ti, niekuomet jokioje gyvenimo situacijoje man dar pyktis nieko gero neatnešė... ÄŒia kažkur girdÄ—jau kažka sportininkai tokio turi, ypaÄ kovos menų, kontaktinio sporto kur sulaižytais Å¡onkauliais, nosimi ir guzais mÄ—lynÄ—mis jie kažkaip sugeba supykÄ™ tarsi kažko pasiekti, pergales ten skinti, kol galų gale kaip Maikas Taisonas, legendinis boksininkas, nukanda dar kitam ausi ringe pasiutÄ™s.... Ai dar laida maÄiau Amerikoje yra "PykÄio kambarys", susimoki pinigus, gauni kauke apranga, lazda beisbolo ir įleidžia valandai, ten visko pilna ka gali daužyti laužyti, gali kokios buvusios žmones foto atsineÅ¡ti ar virÅ¡ininko kuris tave atleido iÅ¡ darbo, viska i Å¡ipulius paleidi ir įšėjes gauni dar ta iraÅ¡a dovanų slapta kamera atminÄiai... Ir dalis tokie patenkinti iÅ¡eina, vo sakÄ— Äia labai gerai, ypaÄ laužyti daiktus kurie iÅ¡ praeities, tai Äia gali ir samagono buteli pasistatyti... Kažka panaÅ¡aus jau kiek kartu nemokamai pas save esu kambaryje  padarÄ™s, skraidÄ— pro balkona baldai, daužiau bonkes, trypiau alaus skardines. PALENGVÄ–JO? ŠŪDO. Nulis.

Neprisijungęs

#1686 2015-11-17 12:28:13

Veronika
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O tiems kurie jauÄiasi jau mirÄ™ viduje?

Tu nesi miręs viduje, tik taip jautiesi, Pasiklydęs.
Ä® pykÄio kambarį aÅ¡ norÄ—Äiau smile tik įraÅ¡o nereik, nes turbÅ«t naktį neužmigÄiau save pamaÄius mad

Neprisijungęs

#1687 2015-11-17 12:36:27

Pasiklydes
Senbuvis

Kokie visi jausmų žinovai, ojojoi, ypaÄ moteriÅ¡kÄ—s pas mus "ekspertÄ—s" ant to dalyko, bet visgi "MirÄ™s viduje" sÄ…voka ne Å¡iaip sau vartojama... Tai ne tik tuÅ¡tumo jausmas, tai mirties jausmas viduje.. Kai ateini tarkim i laidojimų rÅ«mus ar i morga atpažinti lavono (teko nekartÄ…) yra toks specifinis kvapas, ne gÄ—lių ir ne medikamentų, tikrai ne... Va tas kvapas kai susilieja su jausmu viduje supranti kad esi mirÄ™s viduje, nÄ—ra planų, svajonių, ai tiesa noras vienas yra - Kad bac ir tunelio gale Å¡viesa ir visiÅ¡kas iÅ¡nykimas, iÅ¡trintas iÅ¡ pasaulio, iÅ¡ kitų atminties...

Neprisijungęs

#1688 2015-11-17 13:06:28

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kokie visi jausmų žinovai, ojojoi, ypaÄ moteriÅ¡kÄ—s pas mus "ekspertÄ—s" ant to dalyko, bet visgi "MirÄ™s viduje" sÄ…voka ne Å¡iaip sau vartojama... Tai ne tik tuÅ¡tumo jausmas, tai mirties jausmas viduje.. Kai ateini tarkim i laidojimų rÅ«mus ar i morga atpažinti lavono (teko nekartÄ…) yra toks specifinis kvapas, ne gÄ—lių ir ne medikamentų, tikrai ne... Va tas kvapas kai susilieja su jausmu viduje supranti kad esi mirÄ™s viduje, nÄ—ra planų, svajonių, ai tiesa noras vienas yra - Kad bac ir tunelio gale Å¡viesa ir visiÅ¡kas iÅ¡nykimas, iÅ¡trintas iÅ¡ pasaulio, iÅ¡ kitų atminties...

Taip, mes tokios, ekspertÄ—s. Tokia prigimtis - vis nosį kaiÅ¡ioti...  Žinau tÄ… jausmÄ… apie kurį raÅ¡ai, aiÅ¡ku per savo patyrimo prizmÄ™, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei Äia raÅ¡ai, kad ir laiko prastÅ«mimui... Ä® žodį reaguoji...

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1689 2015-11-17 13:11:23

Pasiklydes
Senbuvis

Egle13 rašė:

Žinau tÄ… jausmÄ… apie kurį raÅ¡ai, aiÅ¡ku per savo patyrimo prizmÄ™, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei Äia raÅ¡ai, kad ir laiko prastÅ«mimui... Ä® žodį reaguoji...

Kuo toliau tuo mažiau norisi i visokias Äia replikas reaguoti, apsisukti trenkti Forumo durimis ir niekad nebesugryžti, o jÅ«s Äia spÄ—liokite savo hipotezes kuriose kapinÄ—se aÅ¡ jau guliu, juk tiek ekspertų vienoje vietoje... Sunku Äia lygintis. Plius jei anksÄiau nuo bendravimo kažkiek palengvÄ—davo lyg, dabar šūdas visiÅ¡kas, tik pikÄiau, liÅ«dniau ir visiÅ¡ka apatija galų gale.. Lyg to man trÅ«ktų gyvenime? Galiu apdalinti Å¡itais dalykais dar bent koki deÅ¡imti viena kitÄ…. PrasmÄ—s nedaugiau nei trenkti galvÄ… i sienÄ…, ten gauni tiesiog guzÄ…, o Äia dar pasityÄiojimus, kas dar blogiau... Velniop jus visus. mad

Neprisijungęs

#1690 2015-11-17 13:48:24

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Egle13 rašė:

Žinau tÄ… jausmÄ… apie kurį raÅ¡ai, aiÅ¡ku per savo patyrimo prizmÄ™, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei Äia raÅ¡ai, kad ir laiko prastÅ«mimui... Ä® žodį reaguoji...

Kuo toliau tuo mažiau norisi i visokias Äia replikas reaguoti, apsisukti trenkti Forumo durimis ir niekad nebesugryžti, o jÅ«s Äia spÄ—liokite savo hipotezes kuriose kapinÄ—se aÅ¡ jau guliu, juk tiek ekspertų vienoje vietoje... Sunku Äia lygintis. Plius jei anksÄiau nuo bendravimo kažkiek palengvÄ—davo lyg, dabar šūdas visiÅ¡kas, tik pikÄiau, liÅ«dniau ir visiÅ¡ka apatija galų gale.. Lyg to man trÅ«ktų gyvenime? Galiu apdalinti Å¡itais dalykais dar bent koki deÅ¡imti viena kitÄ…. PrasmÄ—s nedaugiau nei trenkti galvÄ… i sienÄ…, ten gauni tiesiog guzÄ…, o Äia dar pasityÄiojimus, kas dar blogiau... Velniop jus visus. mad

Nereplikuoju.NesityÄioju.Galų gale, atsipraÅ¡au...

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#1691 2015-11-17 14:48:46

Pasiklydes
Senbuvis

Visas 48 valandas t.y. 2 paras nevalgiau nieko, tik vÄ—miau, bet taip kažko užsinorÄ—jau, pasidariau makaronu patiekala, bet reikia kibira iÅ¡kart statyti Å¡alimais, tik grindis iÅ¡ploviau nuo vÄ—malu kol atÅ¡veiÄiau... Diena kaip diena kogero visad lengviau, baisi bÅ«na naktis kai stogas nuo nemigos nuvažiuoja, kai pradedi versti visus namus gal dar kur nors liko alaus paslÄ—pta, spÄ—ju gali bÅ«ti kur nors balkone arba virtuvÄ—je, bet Å¡aldytuve neradau... IÅ¡kraÄiau pinigine, ojei... 25 centai, apvali "sumelÄ—", o jei tiek bÅ«tu euru??? Viskas, amen. Tekinomis tiesiai per kiemus bÄ—gte per tvora lipti iki pirmo kiosko kur yra 7,5 stiprumo alaus... Gal ir gerai neturÄ—ti pinigų kartais... hmm

Neprisijungęs

#1692 2015-11-18 08:29:49

Pasiklydes
Senbuvis

Prakeikta nemiga, stoga man nuo jos dar labiau rauna, anei valandÄ—lÄ—s miego visa nakti, o dienos miegas man iÅ¡vis nesuvokiamas, nebent prigÄ—rus nulužti kelioms valandoms, o Å¡iaip niekad jo nebÅ«na iÅ¡vis... Nieko, Å¡iandien skelbiu sau sanitarinÄ™ diena, pulti skalbti valyti, tvarkyti ta Å¡iukÅ¡lyna, vien pilna kuprinÄ— ir maiÅ¡as tuÅ¡Äiu bonkiu skarbonkiu jau pririnktas stovi prie durų, savaitgalio maratono rezultatas, keista dar neradau  jau antra diena pilnos nei vienos, kur ji po velniu užkiÅ¡ta, aaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1693 2015-11-18 08:38:15

Veronika
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Prakeikta nemiga, stoga man nuo jos dar labiau rauna, anei valandÄ—lÄ—s miego visa nakti, o dienos miegas man iÅ¡vis nesuvokiamas, nebent prigÄ—rus nulužti kelioms valandoms, o Å¡iaip niekad jo nebÅ«na iÅ¡vis... Nieko, Å¡iandien skelbiu sau sanitarinÄ™ diena, pulti skalbti valyti, tvarkyti ta Å¡iukÅ¡lyna, vien pilna kuprinÄ— ir maiÅ¡as tuÅ¡Äiu bonkiu skarbonkiu jau pririnktas stovi prie durų, savaitgalio maratono rezultatas, keista dar neradau  jau antra diena pilnos nei vienos, kur ji po velniu užkiÅ¡ta, aaaaa! big_smile

Gal ramunėlių arbatos? Su medum?

Neprisijungęs

#1694 2015-11-18 09:21:20

Pasiklydes
Senbuvis

Neturiu nei ramunėliu nei medaus, džiaugiuosi kad dar šiek tiek like žalios arbatos, cukraus senai nėra, nieko jau beveik nėra, iš bado tik bulvės gelbsti ir makaronai... hmm

Neprisijungęs

#1695 2015-11-18 09:23:29

Veronika
Senbuvis

AÅ¡ turiu. Tik gaila, kad toli, termosiukÄ… padaryÄiau ir medaus atkabliuoÄiau smile Negaila.
Pasiklydęs, laikykis...

Neprisijungęs

#1696 2015-11-18 09:47:33

Pasiklydes
Senbuvis

Vistiek aÅ¡ niekur dabar neinu, iÅ¡siverdu pora bulviu pažiaumoju be skonio, bet iÅ¡ bado nenumirsi juk, kai baigsis reikes eiti žiÅ«rÄ—ti ka prie prekybos centrų iÅ¡meta, bÅ«na geru dalyku, ypaÄ prie kaikuriu... Ai gi už 26 euro centus gaunasi gi pigiausias Cento batonas IKI parduotuvÄ—je, reikes gal rytoj nuslinkti pasiimti...

Neprisijungęs

#1697 2015-11-18 10:27:36

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Pasiklydes rašė:

Vistiek aÅ¡ niekur dabar neinu, iÅ¡siverdu pora bulviu pažiaumoju be skonio, bet iÅ¡ bado nenumirsi juk, kai baigsis reikes eiti žiÅ«rÄ—ti ka prie prekybos centrų iÅ¡meta, bÅ«na geru dalyku, ypaÄ prie kaikuriu... Ai gi už 26 euro centus gaunasi gi pigiausias Cento batonas IKI parduotuvÄ—je, reikes gal rytoj nuslinkti pasiimti...

Zinai ,ir turint maisto ne visada jis dziugina.Vos kasneli galiu praryti,psichologines kancios baisiau

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1698 2015-11-18 10:45:03

Pasiklydes
Senbuvis

Å Å«das tos psichologinÄ—s kanÄios, va nakti kiek keliausi nes paleido vidurius, gelta prasidÄ—jo, pilva visa raižo nei miegoti nei ka, o ka ten tos psichologinÄ—s? Ko ten pergyventi??? Gyvenu visai vienas, niekas nieko nesako, proto nep`sa, o pats savÄ™s niekad jau prie kryžiaus nekalu, kaip yra taip, toks jau tas mano gyvenimas, jį iÅ¡laisvins tik mirtis... Bet taip va Å¡iandien po duÅ¡u palindau drebantis ryte, veida nusiskutau nors ir susipjausÄiau ypatingai smakra, žiÅ«rau i toki maža veidrodÄ—li, nu dar kažkiek yra juk žmogaus likÄ™, dar va pasiÅ¡ukavau, nenuplikÄ™s nepražilÄ™s (mano puse klasioku jau ojei plikiai kokie) tai gal dar pagyvensiu pagalvojau nors ir pusbadžiu, ne pirmas juk kartas... O jÅ«s ten turite Å¡eimas, darbus, pinigu, santaupų, automobiliu ir dar drystate depresuoti?? Oi ten pagÄ—rÄ— koki savaitgali... GÄ—dos turÄ—kite. ÄŒia dÄ—l skolų jau supuolÄ— ir mokesÄiu inspekcija ir bankas ir žmonÄ—s vienu metu, gerai nors už girta avarija senai baudos sumokÄ—tos, nors kažkiek lengviau... hmm Bet aÅ¡ atsakiau tiesiai Å¡viesiai, saskaitoje centai, kiÅ¡enÄ—je irgi, turto jokio senai neturiu, darykite ka norite su manimi, man jau DZIN... galiu eiti atsÄ—dÄ—ti parų areÅ¡to jei kažkiek nusiraÅ¡ys, bet niekas juk nesiÅ«lo... smile

Neprisijungęs

#1699 2015-11-18 11:10:55

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Pasiklydes rašė:

Å Å«das tos psichologinÄ—s kanÄios, va nakti kiek keliausi nes paleido vidurius, gelta prasidÄ—jo, pilva visa raižo nei miegoti nei ka, o ka ten tos psichologinÄ—s? Ko ten pergyventi??? Gyvenu visai vienas, niekas nieko nesako, proto nep`sa, o pats savÄ™s niekad jau prie kryžiaus nekalu, kaip yra taip, toks jau tas mano gyvenimas, jį iÅ¡laisvins tik mirtis... Bet taip va Å¡iandien po duÅ¡u palindau drebantis ryte, veida nusiskutau nors ir susipjausÄiau ypatingai smakra, žiÅ«rau i toki maža veidrodÄ—li, nu dar kažkiek yra juk žmogaus likÄ™, dar va pasiÅ¡ukavau, nenuplikÄ™s nepražilÄ™s (mano puse klasioku jau ojei plikiai kokie) tai gal dar pagyvensiu pagalvojau nors ir pusbadžiu, ne pirmas juk kartas... O jÅ«s ten turite Å¡eimas, darbus, pinigu, santaupų, automobiliu ir dar drystate depresuoti?? Oi ten pagÄ—rÄ— koki savaitgali... GÄ—dos turÄ—kite. ÄŒia dÄ—l skolų jau supuolÄ— ir mokesÄiu inspekcija ir bankas ir žmonÄ—s vienu metu, gerai nors už girta avarija senai baudos sumokÄ—tos, nors kažkiek lengviau... hmm Bet aÅ¡ atsakiau tiesiai Å¡viesiai, saskaitoje centai, kiÅ¡enÄ—je irgi, turto jokio senai neturiu, darykite ka norite su manimi, man jau DZIN... galiu eiti atsÄ—dÄ—ti parų areÅ¡to jei kažkiek nusiraÅ¡ys, bet niekas juk nesiÅ«lo... smile

Nenoriu taves erzinti,tik pagerta ne savaitgalis , o pora savaiteliu,darbas prafirintas,nei seimoje geri santykiai, tik skolu kad nera.Riogsau lovoje,nieko nedarau,namai netvarka bet niekas nebejaudina.Apsipazorinta pries visus kaimynus, buvusius bendradarbius, artimiausius gimines, va tau ir nera pagrindo

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1700 2015-11-18 11:16:19

Pasiklydes
Senbuvis

Tai gal DamoÄka namus pradÄ—tum tvarkyti, o ne apie "pazorus" durniu stumdytum? KodÄ—l aÅ¡ ir darba pragÄ—rÄ™s (atleido iÅ¡ paskutinio irgi pagal straipsnius už pravaikÅ¡tas, dar ten girtas esu sugadinÄ™s turto Å¡iek tiek tai iÅ¡skaiÄiavo) ir sveikata dabar nekokia, ir motina prakeikÄ— per pati gimtadieni beveik, kad toks sÅ«nus tai gÄ—da visai giminei ir pinigu tik centai net duonos nÄ—ra, bet kažkodÄ—l nemiegojÄ™s su skausmais per 48 valandas ir grindis iÅ¡veiÄiau keturiomis su skuduru ir kibiru ir rankomis primyžtus kelis džinsus ir treningines kelnes iÅ¡skalbiau ir apvemta patalynÄ™ pakeiÄiau ir Å¡iukÅ¡les iÅ¡neÅ¡iau (vien alaus buteliu bambaliuose apie 30 vnt + skarbonkes dar panaÅ¡iai tiek pat) o tu Äia kažkokiose depresÅ«chose? Va tau ir atsakymas, negulÄ—k kaip mazgotÄ— surauktu snukiu, o eik DIRBK ir tvarkykis.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia