VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1676 2015-11-15 09:21:10

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  3mėn.  20d. 
Nerūkau  0m.  4mėn.  7d. 

Re: Girtos naktys

Egle rašė:

su gimimo diena!

Vo, skorpionas smile Sveikiju smile

Neprisijungęs

2015-11-15 09:21:10

Google

#1677 2015-11-15 09:54:48

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Dėkui, makt alaus, nelenda zaraza, atpilu pastoviai, bet gerti tai su muzika!

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1678 2015-11-15 22:37:09

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  8mėn.  21d. 

Su Gimtadieniu Pasiklydęs neutral

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1679 2015-11-16 02:26:55

Pasiklydes
Senbuvis

Dzin tie gimtadieniai, pachmielo greičiau alaus, aaaaa!

Neprisijungęs

#1680 2015-11-16 08:03:09

Egle13
Senbuvis

Kaip savijauta, Pasiklydęs? Tik nesakyk: Aaaaa, pachmielo!...

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1681 2015-11-17 10:17:32

Pasiklydes
Senbuvis

O ka jau sakyti? Kad koks aš laimingas kad 5 ryto iš komos atsibudau apsivėmęs nes prasidėjo kažkokie traukuliai, smigęs irgi nekažin ka buvau gal kokias 2 valandas... kad pradėjau per ta pati penktadienio 13 negyvai gerti ir tik dabaar sustojau, kad per gimtadieni motina neprisikambino nes viskas išjungta o rado komoje fotelyje aplipusi vėmalais nesiorientuojanti visai palikoje?Tada jau nebegaliu nei sėdėti nei gulėti, puoli skalbtis, valytis tvarkytis, kambari vėdinti, visa patalynę tuoj i balkoną išmesti... Bet spėju kažkur dar pachmielo yra užkišta, tik nėra jėgu ieškoti versti viska aukštyn kojomis... Jei rasiu tai sukalsiu iškart iš to pykčio viska, jeigu ne tai laukia labai "linksmos sekančios 24 valandos, kai nei miegoti nei valgyti nei kažkur eiti, rankos drebina purto net nusiskusti negaliu su britva bandžiau iškart persipjoviau veidą, na nesuper stipriai... Reikia šiukšles tuos butelius išnešti lauk, bet gal nakti kai niekas nei mato nei ka.. O ka visa diena veikti tai nežinau, nors venas pjaukis ir tiek... hmm

Neprisijungęs

#1682 2015-11-17 11:08:39

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O ka jau sakyti? Kad koks aš laimingas kad 5 ryto iš komos atsibudau apsivėmęs nes prasidėjo kažkokie traukuliai, smigęs irgi nekažin ka buvau gal kokias 2 valandas... kad pradėjau per ta pati penktadienio 13 negyvai gerti ir tik dabaar sustojau, kad per gimtadieni motina neprisikambino nes viskas išjungta o rado komoje fotelyje aplipusi vėmalais nesiorientuojanti visai palikoje?Tada jau nebegaliu nei sėdėti nei gulėti, puoli skalbtis, valytis tvarkytis, kambari vėdinti, visa patalynę tuoj i balkoną išmesti... Bet spėju kažkur dar pachmielo yra užkišta, tik nėra jėgu ieškoti versti viska aukštyn kojomis... Jei rasiu tai sukalsiu iškart iš to pykčio viska, jeigu ne tai laukia labai "linksmos sekančios 24 valandos, kai nei miegoti nei valgyti nei kažkur eiti, rankos drebina purto net nusiskusti negaliu su britva bandžiau iškart persipjoviau veidą, na nesuper stipriai... Reikia šiukšles tuos butelius išnešti lauk, bet gal nakti kai niekas nei mato nei ka.. O ka visa diena veikti tai nežinau, nors venas pjaukis ir tiek... hmm

Žinai, skaitau aš tavo postus ir galvoju: tiek metų tu save atkakliai pribaiginėji ir nors tu ką... drebantis, kenčiantis, bet gyvas... Gal supyk, užsiusk pagaliau ant savęs, ant viso pasaulio ir vat imk ir atkentėk drebulius tuos prakeiktus ir pakeisk ką nors... Vat, tyčia, visiems "ant piktumo". neutral

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1683 2015-11-17 11:15:56

Pasiklydes
Senbuvis

Pas mane nebūna to "pozityvaus" pykčio, jis iškart veda prie išgerinėjimų, iškart siutas, neviltis ir kojos pačios neša alaus... O šiaip nei tu žinai kiek tas tęsiaisi nei koks tas jausmas kai jau pjauni sau ranka peiliu 3 nakties ar užsilipęs ant 12 aukščio stogo sėdi ant atbrailos su bonke alaus ir galvoji, tik vienas judesys ir Viskas, jokiu kančiu jokių sušiktu depresijų, tada galvoji blemba to laiško atsisveikinimo neparašiau, o ka ten rašyti?.. Norisi trumpai ir aiškiai, čia kaip rašinys mokykloje, sėdėdavau ai šikarta tik 2 puslapius ir vistiek po dvieju pamoku kokie 4-5 lapai... Stogas jau seniai nurautas, nieko čia gero nebus, nekenčiu to Gyvenimo, oj kavukes gurkšnoju oj rudenėlis už lango, debesėliai, musikėlės, o mane purto neapykanta, žiūrėjau kas Paryžiuje dėjosi penktadieni klykiai ta nakti gerdamas kai vilko lavonus per grindini, tai va toks išdraskymas ir nakti tada mano viduje, sudraskiau užuolaidas iš pykčio. Žudynės padlos! mad

Neprisijungęs

#1684 2015-11-17 12:08:15

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O šiaip nei tu žinai kiek tas tęsiaisi nei koks tas jausmas kai...

Žinau iš forumų (Pati juose tupėjau). Jausmo apie kurį rašai tikrai nepatyriau. O ką kavutės ir muzikėlė...? Gyviesiems gyvenimas... neutral

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1685 2015-11-17 12:19:08

Pasiklydes
Senbuvis

O tiems kurie jaučiasi jau mirę viduje? Na kavinkitės, negi gaila, bet nereikia apie pykčius nusišnekėti, niekuomet jokioje gyvenimo situacijoje man dar pyktis nieko gero neatnešė... Čia kažkur girdėjau kažka sportininkai tokio turi, ypač kovos menų, kontaktinio sporto kur sulaižytais šonkauliais, nosimi ir guzais mėlynėmis jie kažkaip sugeba supykę tarsi kažko pasiekti, pergales ten skinti, kol galų gale kaip Maikas Taisonas, legendinis boksininkas, nukanda dar kitam ausi ringe pasiutęs.... Ai dar laida mačiau Amerikoje yra "Pykčio kambarys", susimoki pinigus, gauni kauke apranga, lazda beisbolo ir įleidžia valandai, ten visko pilna ka gali daužyti laužyti, gali kokios buvusios žmones foto atsinešti ar viršininko kuris tave atleido iš darbo, viska i šipulius paleidi ir įšėjes gauni dar ta iraša dovanų slapta kamera atminčiai... Ir dalis tokie patenkinti išeina, vo sakė čia labai gerai, ypač laužyti daiktus kurie iš praeities, tai čia gali ir samagono buteli pasistatyti... Kažka panašaus jau kiek kartu nemokamai pas save esu kambaryje  padaręs, skraidė pro balkona baldai, daužiau bonkes, trypiau alaus skardines. PALENGVĖJO? ŠŪDO. Nulis.

Neprisijungęs

#1686 2015-11-17 12:28:13

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  4mėn.  7d. 

Pasiklydes rašė:

O tiems kurie jaučiasi jau mirę viduje?

Tu nesi miręs viduje, tik taip jautiesi, Pasiklydęs.
Į pykčio kambarį aš norėčiau smile tik įrašo nereik, nes turbūt naktį neužmigčiau save pamačius mad

Neprisijungęs

#1687 2015-11-17 12:36:27

Pasiklydes
Senbuvis

Kokie visi jausmų žinovai, ojojoi, ypač moteriškės pas mus "ekspertės" ant to dalyko, bet visgi "Miręs viduje" sąvoka ne šiaip sau vartojama... Tai ne tik tuštumo jausmas, tai mirties jausmas viduje.. Kai ateini tarkim i laidojimų rūmus ar i morga atpažinti lavono (teko nekartą) yra toks specifinis kvapas, ne gėlių ir ne medikamentų, tikrai ne... Va tas kvapas kai susilieja su jausmu viduje supranti kad esi miręs viduje, nėra planų, svajonių, ai tiesa noras vienas yra - Kad bac ir tunelio gale šviesa ir visiškas išnykimas, ištrintas iš pasaulio, iš kitų atminties...

Neprisijungęs

#1688 2015-11-17 13:06:28

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kokie visi jausmų žinovai, ojojoi, ypač moteriškės pas mus "ekspertės" ant to dalyko, bet visgi "Miręs viduje" sąvoka ne šiaip sau vartojama... Tai ne tik tuštumo jausmas, tai mirties jausmas viduje.. Kai ateini tarkim i laidojimų rūmus ar i morga atpažinti lavono (teko nekartą) yra toks specifinis kvapas, ne gėlių ir ne medikamentų, tikrai ne... Va tas kvapas kai susilieja su jausmu viduje supranti kad esi miręs viduje, nėra planų, svajonių, ai tiesa noras vienas yra - Kad bac ir tunelio gale šviesa ir visiškas išnykimas, ištrintas iš pasaulio, iš kitų atminties...

Taip, mes tokios, ekspertės. Tokia prigimtis - vis nosį kaišioti...  Žinau tą jausmą apie kurį rašai, aišku per savo patyrimo prizmę, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei čia rašai, kad ir laiko prastūmimui... Į žodį reaguoji...

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1689 2015-11-17 13:11:23

Pasiklydes
Senbuvis

Egle13 rašė:

Žinau tą jausmą apie kurį rašai, aišku per savo patyrimo prizmę, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei čia rašai, kad ir laiko prastūmimui... Į žodį reaguoji...

Kuo toliau tuo mažiau norisi i visokias čia replikas reaguoti, apsisukti trenkti Forumo durimis ir niekad nebesugryžti, o jūs čia spėliokite savo hipotezes kuriose kapinėse aš jau guliu, juk tiek ekspertų vienoje vietoje... Sunku čia lygintis. Plius jei anksčiau nuo bendravimo kažkiek palengvėdavo lyg, dabar šūdas visiškas, tik pikčiau, liūdniau ir visiška apatija galų gale.. Lyg to man trūktų gyvenime? Galiu apdalinti šitais dalykais dar bent koki dešimti viena kitą. Prasmės nedaugiau nei trenkti galvą i sieną, ten gauni tiesiog guzą, o čia dar pasityčiojimus, kas dar blogiau... Velniop jus visus. mad

Neprisijungęs

#1690 2015-11-17 13:48:24

Egle13
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Egle13 rašė:

Žinau tą jausmą apie kurį rašai, aišku per savo patyrimo prizmę, bet vis tiek kažkiek dar gyvas esi, jei čia rašai, kad ir laiko prastūmimui... Į žodį reaguoji...

Kuo toliau tuo mažiau norisi i visokias čia replikas reaguoti, apsisukti trenkti Forumo durimis ir niekad nebesugryžti, o jūs čia spėliokite savo hipotezes kuriose kapinėse aš jau guliu, juk tiek ekspertų vienoje vietoje... Sunku čia lygintis. Plius jei anksčiau nuo bendravimo kažkiek palengvėdavo lyg, dabar šūdas visiškas, tik pikčiau, liūdniau ir visiška apatija galų gale.. Lyg to man trūktų gyvenime? Galiu apdalinti šitais dalykais dar bent koki dešimti viena kitą. Prasmės nedaugiau nei trenkti galvą i sieną, ten gauni tiesiog guzą, o čia dar pasityčiojimus, kas dar blogiau... Velniop jus visus. mad

Nereplikuoju.Nesityčioju.Galų gale, atsiprašau...

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#1691 2015-11-17 14:48:46

Pasiklydes
Senbuvis

Visas 48 valandas t.y. 2 paras nevalgiau nieko, tik vėmiau, bet taip kažko užsinorėjau, pasidariau makaronu patiekala, bet reikia kibira iškart statyti šalimais, tik grindis išploviau nuo vėmalu kol atšveičiau... Diena kaip diena kogero visad lengviau, baisi būna naktis kai stogas nuo nemigos nuvažiuoja, kai pradedi versti visus namus gal dar kur nors liko alaus paslėpta, spėju gali būti kur nors balkone arba virtuvėje, bet šaldytuve neradau... Iškračiau pinigine, ojei... 25 centai, apvali "sumelė", o jei tiek būtu euru??? Viskas, amen. Tekinomis tiesiai per kiemus bėgte per tvora lipti iki pirmo kiosko kur yra 7,5 stiprumo alaus... Gal ir gerai neturėti pinigų kartais... hmm

Neprisijungęs

#1692 2015-11-18 08:29:49

Pasiklydes
Senbuvis

Prakeikta nemiga, stoga man nuo jos dar labiau rauna, anei valandėlės miego visa nakti, o dienos miegas man išvis nesuvokiamas, nebent prigėrus nulužti kelioms valandoms, o šiaip niekad jo nebūna išvis... Nieko, šiandien skelbiu sau sanitarinę diena, pulti skalbti valyti, tvarkyti ta šiukšlyna, vien pilna kuprinė ir maišas tuščiu bonkiu skarbonkiu jau pririnktas stovi prie durų, savaitgalio maratono rezultatas, keista dar neradau  jau antra diena pilnos nei vienos, kur ji po velniu užkišta, aaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1693 2015-11-18 08:38:15

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  4mėn.  7d. 

Pasiklydes rašė:

Prakeikta nemiga, stoga man nuo jos dar labiau rauna, anei valandėlės miego visa nakti, o dienos miegas man išvis nesuvokiamas, nebent prigėrus nulužti kelioms valandoms, o šiaip niekad jo nebūna išvis... Nieko, šiandien skelbiu sau sanitarinę diena, pulti skalbti valyti, tvarkyti ta šiukšlyna, vien pilna kuprinė ir maišas tuščiu bonkiu skarbonkiu jau pririnktas stovi prie durų, savaitgalio maratono rezultatas, keista dar neradau  jau antra diena pilnos nei vienos, kur ji po velniu užkišta, aaaaa! big_smile

Gal ramunėlių arbatos? Su medum?

Neprisijungęs

#1694 2015-11-18 09:21:20

Pasiklydes
Senbuvis

Neturiu nei ramunėliu nei medaus, džiaugiuosi kad dar šiek tiek like žalios arbatos, cukraus senai nėra, nieko jau beveik nėra, iš bado tik bulvės gelbsti ir makaronai... hmm

Neprisijungęs

#1695 2015-11-18 09:23:29

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  4mėn.  7d. 

Aš turiu. Tik gaila, kad toli, termosiuką padaryčiau ir medaus atkabliuočiau smile Negaila.
Pasiklydęs, laikykis...

Neprisijungęs

#1696 2015-11-18 09:47:33

Pasiklydes
Senbuvis

Vistiek aš niekur dabar neinu, išsiverdu pora bulviu pažiaumoju be skonio, bet iš bado nenumirsi juk, kai baigsis reikes eiti žiūrėti ka prie prekybos centrų išmeta, būna geru dalyku, ypač prie kaikuriu... Ai gi už 26 euro centus gaunasi gi pigiausias Cento batonas IKI parduotuvėje, reikes gal rytoj nuslinkti pasiimti...

Neprisijungęs

#1697 2015-11-18 10:27:36

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Pasiklydes rašė:

Vistiek aš niekur dabar neinu, išsiverdu pora bulviu pažiaumoju be skonio, bet iš bado nenumirsi juk, kai baigsis reikes eiti žiūrėti ka prie prekybos centrų išmeta, būna geru dalyku, ypač prie kaikuriu... Ai gi už 26 euro centus gaunasi gi pigiausias Cento batonas IKI parduotuvėje, reikes gal rytoj nuslinkti pasiimti...

Zinai ,ir turint maisto ne visada jis dziugina.Vos kasneli galiu praryti,psichologines kancios baisiau

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1698 2015-11-18 10:45:03

Pasiklydes
Senbuvis

Šūdas tos psichologinės kančios, va nakti kiek keliausi nes paleido vidurius, gelta prasidėjo, pilva visa raižo nei miegoti nei ka, o ka ten tos psichologinės? Ko ten pergyventi??? Gyvenu visai vienas, niekas nieko nesako, proto nep`sa, o pats savęs niekad jau prie kryžiaus nekalu, kaip yra taip, toks jau tas mano gyvenimas, jį išlaisvins tik mirtis... Bet taip va šiandien po dušu palindau drebantis ryte, veida nusiskutau nors ir susipjausčiau ypatingai smakra, žiūrau i toki maža veidrodėli, nu dar kažkiek yra juk žmogaus likę, dar va pasišukavau, nenuplikęs nepražilęs (mano puse klasioku jau ojei plikiai kokie) tai gal dar pagyvensiu pagalvojau nors ir pusbadžiu, ne pirmas juk kartas... O jūs ten turite šeimas, darbus, pinigu, santaupų, automobiliu ir dar drystate depresuoti?? Oi ten pagėrė koki savaitgali... Gėdos turėkite. Čia dėl skolų jau supuolė ir mokesčiu inspekcija ir bankas ir žmonės vienu metu, gerai nors už girta avarija senai baudos sumokėtos, nors kažkiek lengviau... hmm Bet aš atsakiau tiesiai šviesiai, saskaitoje centai, kišenėje irgi, turto jokio senai neturiu, darykite ka norite su manimi, man jau DZIN... galiu eiti atsėdėti parų arešto jei kažkiek nusirašys, bet niekas juk nesiūlo... smile

Neprisijungęs

#1699 2015-11-18 11:10:55

Dama
Senbuvis
Registravosi: 2015-11-02
Žinutės: 180

Pasiklydes rašė:

Šūdas tos psichologinės kančios, va nakti kiek keliausi nes paleido vidurius, gelta prasidėjo, pilva visa raižo nei miegoti nei ka, o ka ten tos psichologinės? Ko ten pergyventi??? Gyvenu visai vienas, niekas nieko nesako, proto nep`sa, o pats savęs niekad jau prie kryžiaus nekalu, kaip yra taip, toks jau tas mano gyvenimas, jį išlaisvins tik mirtis... Bet taip va šiandien po dušu palindau drebantis ryte, veida nusiskutau nors ir susipjausčiau ypatingai smakra, žiūrau i toki maža veidrodėli, nu dar kažkiek yra juk žmogaus likę, dar va pasišukavau, nenuplikęs nepražilęs (mano puse klasioku jau ojei plikiai kokie) tai gal dar pagyvensiu pagalvojau nors ir pusbadžiu, ne pirmas juk kartas... O jūs ten turite šeimas, darbus, pinigu, santaupų, automobiliu ir dar drystate depresuoti?? Oi ten pagėrė koki savaitgali... Gėdos turėkite. Čia dėl skolų jau supuolė ir mokesčiu inspekcija ir bankas ir žmonės vienu metu, gerai nors už girta avarija senai baudos sumokėtos, nors kažkiek lengviau... hmm Bet aš atsakiau tiesiai šviesiai, saskaitoje centai, kišenėje irgi, turto jokio senai neturiu, darykite ka norite su manimi, man jau DZIN... galiu eiti atsėdėti parų arešto jei kažkiek nusirašys, bet niekas juk nesiūlo... smile

Nenoriu taves erzinti,tik pagerta ne savaitgalis , o pora savaiteliu,darbas prafirintas,nei seimoje geri santykiai, tik skolu kad nera.Riogsau lovoje,nieko nedarau,namai netvarka bet niekas nebejaudina.Apsipazorinta pries visus kaimynus, buvusius bendradarbius, artimiausius gimines, va tau ir nera pagrindo

Gyvenimo negalima pradėti iš naujo , bet galima tęsti kitaip

Neprisijungęs

#1700 2015-11-18 11:16:19

Pasiklydes
Senbuvis

Tai gal Damočka namus pradėtum tvarkyti, o ne apie "pazorus" durniu stumdytum? Kodėl aš ir darba pragėręs (atleido iš paskutinio irgi pagal straipsnius už pravaikštas, dar ten girtas esu sugadinęs turto šiek tiek tai išskaičiavo) ir sveikata dabar nekokia, ir motina prakeikė per pati gimtadieni beveik, kad toks sūnus tai gėda visai giminei ir pinigu tik centai net duonos nėra, bet kažkodėl nemiegojęs su skausmais per 48 valandas ir grindis išveičiau keturiomis su skuduru ir kibiru ir rankomis primyžtus kelis džinsus ir treningines kelnes išskalbiau ir apvemta patalynę pakeičiau ir šiukšles išnešiau (vien alaus buteliu bambaliuose apie 30 vnt + skarbonkes dar panašiai tiek pat) o tu čia kažkokiose depresūchose? Va tau ir atsakymas, negulėk kaip mazgotė surauktu snukiu, o eik DIRBK ir tvarkykis.

Neprisijungęs

Forumo apačia