VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
pariuke rašė:
Vilke, teismui pasirink pažymų, pvz. gerą darbo charakteristiką, gal parašytų kad vairavimas būtinas darbo pareigoms atlikti, jei maža alga, tai pažymą apie 3 paskutinius mėnesius, gal turi paskolų,tai ir gi reikia tų dokumentų kopijų, ir labai labai gailėkis
Gal gausi minimalę nuobaudą- kuo mažesnę piniginę baudą ir trumpesnį teisių paėmimo laiką. Jei turėtum nepilnamečių ar bedarbių šeimos narių, kuriuos išlaikai - tai irgi reikėtų pažymų. Gal dar ką sugalvosi.
Ačiū, pariuke, už patarimus. Nė vienas išvardytų punktų netinka, išskyrus gailėtis... Belieka pasinaudoti Nidos patarimu.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 4mėn. | 8d. |
Laba diena šiandien dirbantiems:)
Aš gal ir norėčiau ką nors šiandien padirbti,bet negaliu
Ralis
Gražaus,nors ir šaltoko šeštadienio visiems:)
Neprisijungęs
Myliu ir nekenčiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
alikas rašė:
Myliu ir nekenčiu.
apie ką tu, alikai?
Neprisijungęs
Neblogai jaučiuosi, nes susilaikiau nuo bonkos nusipirkimo. Paprastai nesusilaikinėju, na o dabar vat paėmiau ir susilaikiau
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 17d. |
Bebras rašė:
Neblogai jaučiuosi, nes susilaikiau nuo bonkos nusipirkimo. Paprastai nesusilaikinėju, na o dabar vat paėmiau ir susilaikiau
Nugi, vat, šaunuolis
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Bebras rašė:
Nugi, vat, šaunuolis
Va kad bent vienus metus išbūčiau negėręs tada tai būčiau jau toks pusiau šaunuolis. Juk turi pavykti... Kaip ten bebūtų vis dar delsiu užsiregint pas privatų psichą. Nu gal neužilgo
Neprisijungęs
Tingiu,šią minutę nenoriu nieko daryt,apeisiu aplink namą,gal užeis noras kokią lentelę arba dvi arba tris arba keturias prisukt.Jaučiuosi senas.[i]
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 29d. |
Tokia liux diena. Nuvariau pabimbynėt į blusturgį ant Tauro kalno: vis galvoju - gerai būtų užmatyti "ką nors tokio", bet nieko verto nerandu ir patenkintas, kad "nereikėjo" nieko pirkti, nuėjau prasieiti per miestą...
Geros dienos visiems.
Iškaimo, negi nemoki nusipiešti antakių?
Neprisijungęs
Kokia fantastinė diena pajūryje! Nė vieno debesėlio, medžiai ir krūmai šviečia gelsvai rausvai ir žalsvai. Jėga!
Neprisijungęs
alikas rašė:
Tingiu,šią minutę nenoriu nieko daryt,apeisiu aplink namą,gal užeis noras kokią lentelę arba dvi arba tris arba keturias prisukt.Jaučiuosi senas.[i]
busi toks kaip jausies... Jauskis geriau jaunu.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
Bebras rašė:
Kokia fantastinė diena pajūryje! Nė vieno debesėlio, medžiai ir krūmai šviečia gelsvai rausvai ir žalsvai. Jėga!
pritariu-netikėtai šilta diena
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Tokia liux diena. Nuvariau pabimbynėt į blusturgį ant Tauro kalno: vis galvoju - gerai būtų užmatyti "ką nors tokio", bet nieko verto nerandu ir patenkintas, kad "nereikėjo" nieko pirkti, nuėjau prasieiti per miestą...
Geros dienos visiems.
Iškaimo, negi nemoki nusipiešti antakių?
Aga, nuostabi diena. Prisipirkau tulpių svogūnėlių ir apkaišiojau aplink visą namą. Rudens nevirškinu, tai bent pavasaris tegu bus gražus ☺
Antakius tai nusipiešiau, nu bet vis tiek iš arti žiūrint klaikuma. Atrodo, lyg tyčia nuskūsti, o paskui nupiešti. Kažkoks nesusipratimas. Ir dar visiems atrodo, kad ant lūpų man herpes virusas. Nu kad jį kur perkūnas 😬
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 21d. |
Iškaimo rašė:
Aga, nuostabi diena. Prisipirkau tulpių svogūnėlių ir apkaišiojau aplink visą namą.
wouč
Neprisijungęs
Džiaugiuos,kad vakar neužgėriau.Alhogolis nepadeda išeit iš haoso, turiu pats rast drąsos priimt sprendimus.Ačiū,kad yra forumas.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Džiaugiuos,kad vakar neužgėriau.Alhogolis nepadeda išeit iš haoso, turiu pats rast drąsos priimt sprendimus.Ačiū,kad yra forumas.
Ir prisiimt atsakomybę už savo sprendimus.
Neprisijungęs
Vakar pasigaminau sau aktyvią dieną: ir renginukas iki pat gilių naktų, kuriame dirbo ir smegenys ir širdis ir jaudulys, prieš tai traukiau iš chaoso namus su švabra ir net sportavau smarkiau .Tai jau šiendien fiziškai gera..bet nesigailiu, nekeisčiau nieko, su visom sekmadieniškom pasekmėm...viena diena dėl kitos pasiiaukojo. Dėkinga gyvenimui, kad ne viena prie dešimt dienų, kažkada taip įvykdavo, para gėrimo kainuoja savaitę.
Tai va. Nežinau kaip atrodo atsakomybės jausmas už pasirinkimus, bandžiau dabar įsivaizduot, pajaust neindentifikuoju pas save tokio, bet žinau tą pozityvią jauseną kai sąmoningai darau sprendimus ir man gera viduj, jaučiuos gyva..ir man rūpi, kad aš juos darau ) ir matau kas iš to gaunasi ir klaidos ir šaunumai.
Neprisijungęs
ir dar man neaptinka, kai pradedu daryt kaip kiti liepia ar daro, žudo tiesiog, man pasirodo labai svarbu pajaust, kad čia aš už viso tos stoviu. Pirmą kartą pajutau viso to reikalo laisvės sknonį, kai ėmiausi vieno visai nebūtino, netikėto mano gyvenimo aplinkai reikalo..ir taip jaučiu, kad čia mano, kažkokia jaudinanti autentika. Ir vėliau mano aplinkai linksma, kad aš turiu savų "keistenybių"..gaila truputį kad rašau apibendrintai, bet neprisiverčiau papasakot atvirai, gal jau tingiu, nes tam reikia vidinių degalų daugiau.
Neprisijungęs
..jau turiu savo diagnozę..aiškią, popierinę, naujausiasiais med. tyrimais paremtą, kiečiausios klinikos Europoj, jos laborotorijos, eiliniuose tyrimuose man to nerodė.....turiu Laimo liga, chroninę (Lietuvoj nepripažysta, bet bent jau tyrimus citologinius turiu teigiamus, jeee, šiaip nėr ko džiaugtis, vistiek negydys, teks važiuoti į vokietiją ar į mėnulį..) bet dieve aš pagaliau juos turiu teigiamus, riebiai teigiamus!!!
...kiek daug metų kančios, siaubo, visuomenės atstūmimo..izoliacijos, išvarymo į užribį, skurdo, nerimo, skausmo, nieks manim netikėjo sakau atsakingai, nes tai ir man neįtikinama, net mama..neseniai paklausiau artimiausių, ko šiaip neklausiu, ar jie tiki manim? ..net mama pasakė: dukrele, svarbiausia kad tu pati savim tikėtum....nepasakė, kad tiki manim...
aš žinojau..giliai viduj, vieną naktį, prisiverčiau atsiversti visus forumus, knygas, kurias turiu specializuotas apie Laimą..ir sužinoti kas blogiausia manęs laukia..ir išgirdau atsakymą, to kurio labiausiai bijojau..ilga, keliolika metų besitęsianti, kankinanti mirtis...Pirmą rezultatą jau turiu, virusas suspendavo skydliaukės hormonų įsisavinimą į lasteles...pažeistas imunitetas...
visuomenės atstūmimas ir mirties klausimas buvo didžiausios man gyvenime baimės..
toks jausmas, kad šiandien įlipau į savo gyvenimo Everestą..ištvėriau visišką sielos naktį, visuomenės atstūmimą, nepalaikymą, tikrą, realų Dogvilį...savo baisiausią košmarą...kiek skaičiau knygose nulipti iš viršukalnės yra žymiai pavojingiau nei užkilti....bet aš laiminga, jog pasiekiau..
bet įgijau daug dovanų, viena jų žodžio ir minties laisvė..prieš keletą dienų mūsų forume įvykęs konfliktas tarp manęs Paisklydusio, Bebro..buvo viršūnė mano baimių, tai buvo veidrodukas to ką apie mane vsuomenė galvoja ir net ką aš apie save galvoju giliai širdy.....jau nesivaldžiau ir verkiau visą tą dieną..kol atėjo visiškos dūšios sutemos...ir aš atsirišau,nusimečiau šios baimės kuprinę nuo pečių..ir būtent po to atėjo teigiamas laboratorijos rezultatas, kada man iš nieko nieko nebereikia...svajojau apie šią akimirką, kaip viskas bus gražu, kaip jausiu palengvėjimą...bet nieko panašaus nejaučiu, myliu save kaip niekad nemylėjau dar, linkiu ir jums to paties. Labanakt. Sorry savo stiliuko negaliu pakeist..būtinai reikia šlagerio ir emocinio įsaudrinimo
https://www.youtube.com/watch?v=r8qpTL1wxGQ
Neprisijungęs
kas per velniava pasukus laikrodžius - 2 skaitikliai nusimušė...
Neprisijungęs
Egle, juk žinai - likimas skiria žmogui tiek, kiek jis sugebės pakelti, ir ne veltui. Tu gi žinai. Ir mes visi žinom - atsitiktinumų gyvenime nebūna.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Egle rašė:
<...> buvo viršūnė mano baimių, tai buvo veidrodukas to ką apie mane vsuomenė galvoja ir net ką aš apie save galvoju giliai širdy.....jau nesivaldžiau ir verkiau visą tą dieną..kol atėjo visiškos dūšios sutemos...ir aš atsirišau,nusimečiau šios baimės kuprinę nuo pečių..ir būtent po to atėjo teigiamas laboratorijos rezultatas, kada man iš nieko nieko nebereikia... <...>
Po gūdžiausių, juodžiausių sutemų ateina šviesus rytas Laikykis, mieloji.
Neprisijungęs
Egle,laikykis nors sunku kazka parasyt...noreciau paklaust kas kaip kada?tai erke kalta?
Neprisijungęs
Egle rašė:
..prieš keletą dienų mūsų forume įvykęs konfliktas tarp manęs Paisklydusio, Bebro..
Vargu, Eglute ar tai buvo konfliktas, aš iš savo pusės tik vieną nuoskaudėlę iš praeities išknisau. Vis tik kadaise buvom šiokie tokie pažįstami.
Na o kas liečia tas visas ligas, tai net nesivelsiu į ginčus. Tik vieną sakinuką įdomumo dėlei - atsiverčiu oficialų Laimo ligos puslapį ten yra straipsnis apie chroninę Laimo ligą, surašyti jai būdingi simptomai - nuovargis, miego pablogėjimas, sąnarių, raumenų, galvos skausmai, depresija, pažinimo funkcijų pablogėjimas. Noriu pasakyti, kad šie surašyti simptomai būdingi daugeliui lėtinių ligų. Mistinė liga, nebent gal yra kokie nors laboratoriniai spec. žymenys kurie būdingi būtent tai ligai. Vienžo stiprybės bet kokiu atveju
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Bebras rašė:
<..> Mistinė liga, nebent gal yra kokie nors laboratoriniai spec. žymenys kurie būdingi būtent tai ligai. Vienžo stiprybės bet kokiu atveju
Yra Bebre laboratoriniai žymenys. Savo pažįstamų rate turiu du žmones, kurie serga Laimo liga. Patikėk, pasekmės baisios. Ir jie susirgo nuo erkės įkandimo.
Neprisijungęs