VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#851 2015-10-10 10:00:57

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Kaip jaučiuosi šią minutę..

pariuke rašė:

Vilke, teismui pasirink pažymų, pvz. gerą darbo charakteristiką, gal parašytų kad vairavimas būtinas darbo pareigoms atlikti, jei maža alga, tai pažymą apie 3 paskutinius mėnesius, gal turi paskolų,tai ir gi reikia tų dokumentų kopijų, ir labai labai gailėkis smile Gal gausi minimalę nuobaudą- kuo mažesnę piniginę baudą ir trumpesnį teisių paėmimo laiką. Jei turėtum nepilnamečių ar bedarbių šeimos narių, kuriuos išlaikai - tai irgi reikėtų pažymų. Gal dar ką sugalvosi.

Ačiū, pariuke, už patarimus. Nė vienas išvardytų punktų netinka, išskyrus gailėtis... Belieka pasinaudoti Nidos patarimu.

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

2015-10-10 10:00:57

Google

#852 2015-10-10 12:16:42

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

Nerūkau  25m.  4mėn.  8d. 

Laba diena šiandien dirbantiems:)
Aš gal ir norėčiau ką nors šiandien padirbti,bet negaliu smile
Ralis smile
Gražaus,nors ir šaltoko šeštadienio visiems:)

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

#853 2015-10-14 21:03:23

alikas
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-07
Žinutės: 359

Myliu ir nekenčiu.

Nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

Neprisijungęs

#854 2015-10-14 21:50:06

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mėn.  25d. 
Nerūkau  8m.  4mėn.  24d. 

alikas rašė:

Myliu ir nekenčiu.

apie ką tu, alikai?

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#855 2015-10-16 11:21:20

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Neblogai jaučiuosi, nes susilaikiau nuo bonkos nusipirkimo. Paprastai nesusilaikinėju, na o dabar vat paėmiau ir susilaikiau smile

Neprisijungęs

#856 2015-10-16 11:22:40

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  6mėn.  17d. 

Bebras rašė:

Neblogai jaučiuosi, nes susilaikiau nuo bonkos nusipirkimo. Paprastai nesusilaikinėju, na o dabar vat paėmiau ir susilaikiau smile

Nugi, vat, šaunuolis wink

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#857 2015-10-16 11:29:27

Bebras
Senbuvis

Egle13 rašė:

Bebras rašė:

Nugi, vat, šaunuolis wink

Va kad bent vienus metus išbūčiau negėręs tada tai būčiau jau toks pusiau šaunuolis. Juk turi pavykti... Kaip ten bebūtų vis dar delsiu užsiregint pas privatų psichą. Nu gal neužilgo smile

Neprisijungęs

#858 2015-10-24 11:06:16

alikas
Senbuvis

Tingiu,šią minutę nenoriu nieko daryt,apeisiu aplink namą,gal užeis noras kokią lentelę arba dvi arba tris arba keturias prisukt.Jaučiuosi senas.[i]

Neprisijungęs

#859 2015-10-24 13:47:25

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mėn.  5d. 
Nerūkau  9m.  9mėn.  29d. 

Tokia liux diena. Nuvariau pabimbynėt į blusturgį ant Tauro kalno: vis galvoju - gerai būtų užmatyti "ką nors tokio", bet nieko verto nerandu ir  patenkintas, kad "nereikėjo" nieko pirkti, nuėjau prasieiti per miestą...
Geros dienos visiems.
Iškaimo, negi nemoki nusipiešti antakių?

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#860 2015-10-24 14:28:09

Bebras
Senbuvis

Kokia fantastinė diena pajūryje! Nė vieno debesėlio, medžiai ir krūmai šviečia gelsvai rausvai ir žalsvai. Jėga! smile

Neprisijungęs

#861 2015-10-24 15:11:00

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

alikas rašė:

Tingiu,šią minutę nenoriu nieko daryt,apeisiu aplink namą,gal užeis noras kokią lentelę arba dvi arba tris arba keturias prisukt.Jaučiuosi senas.[i]

busi toks kaip jausies... Jauskis geriau jaunu.

Neprisijungęs

#862 2015-10-24 20:00:57

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mėn.  25d. 
Nerūkau  8m.  4mėn.  24d. 

Bebras rašė:

Kokia fantastinė diena pajūryje! Nė vieno debesėlio, medžiai ir krūmai šviečia gelsvai rausvai ir žalsvai. Jėga! smile

pritariu-netikėtai šilta diena smile

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#863 2015-10-24 21:24:54

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Artaz rašė:

Tokia liux diena. Nuvariau pabimbynėt į blusturgį ant Tauro kalno: vis galvoju - gerai būtų užmatyti "ką nors tokio", bet nieko verto nerandu ir  patenkintas, kad "nereikėjo" nieko pirkti, nuėjau prasieiti per miestą...
Geros dienos visiems.
Iškaimo, negi nemoki nusipiešti antakių?

Aga, nuostabi diena. Prisipirkau tulpių svogūnėlių ir apkaišiojau aplink visą namą. Rudens nevirškinu, tai bent pavasaris tegu bus gražus ☺
Antakius tai nusipiešiau, nu bet vis tiek iš arti žiūrint klaikuma. Atrodo, lyg tyčia nuskūsti, o paskui nupiešti. Kažkoks nesusipratimas. Ir dar visiems atrodo, kad ant lūpų man herpes virusas. Nu kad jį kur perkūnas 😬

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#864 2015-10-24 22:04:55

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  21d. 

Iškaimo rašė:

Aga, nuostabi diena. Prisipirkau tulpių svogūnėlių ir apkaišiojau aplink visą namą.

wouč

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#865 2015-10-25 07:27:51

alikas
Senbuvis

Džiaugiuos,kad vakar neužgėriau.Alhogolis nepadeda išeit iš haoso, turiu pats rast drąsos priimt sprendimus.Ačiū,kad yra forumas.

Neprisijungęs

#866 2015-10-25 07:33:40

alikas
Senbuvis

alikas rašė:

Džiaugiuos,kad vakar neužgėriau.Alhogolis nepadeda išeit iš haoso, turiu pats rast drąsos priimt sprendimus.Ačiū,kad yra forumas.

Ir prisiimt atsakomybę už savo sprendimus.

Neprisijungęs

#867 2015-10-25 09:12:18

Egle
Senbuvis

Vakar pasigaminau sau aktyvią dieną: ir renginukas iki pat gilių naktų, kuriame dirbo ir smegenys ir širdis ir jaudulys, prieš tai traukiau iš chaoso namus su švabra ir net sportavau smarkiau .Tai jau šiendien fiziškai gera..bet nesigailiu, nekeisčiau nieko, su visom sekmadieniškom pasekmėm...viena diena dėl kitos pasiiaukojo. Dėkinga gyvenimui, kad ne viena prie dešimt dienų, kažkada taip įvykdavo, para gėrimo kainuoja savaitę.
Tai va.  Nežinau kaip atrodo atsakomybės jausmas už pasirinkimus, bandžiau dabar įsivaizduot, pajaust neindentifikuoju pas save tokio, bet žinau tą pozityvią jauseną kai sąmoningai darau sprendimus ir man gera viduj, jaučiuos gyva..ir man rūpi, kad aš juos darau smile) ir matau kas iš to gaunasi ir klaidos ir šaunumai.

Neprisijungęs

#868 2015-10-25 09:23:13

Egle
Senbuvis

ir dar man neaptinka, kai pradedu daryt kaip kiti liepia ar daro, žudo tiesiog, man pasirodo labai svarbu pajaust, kad čia aš už viso tos stoviu. Pirmą kartą pajutau viso to reikalo laisvės sknonį, kai ėmiausi vieno visai nebūtino, netikėto mano gyvenimo aplinkai reikalo..ir taip jaučiu, kad čia mano, kažkokia jaudinanti autentika. Ir vėliau mano aplinkai linksma, kad aš turiu savų "keistenybių"..gaila truputį kad rašau apibendrintai, bet neprisiverčiau papasakot atvirai, gal jau tingiu, nes tam reikia vidinių degalų daugiau. wink

Neprisijungęs

#869 2015-10-26 18:15:32

Egle
Senbuvis

..jau turiu savo diagnozę..aiškią, popierinę, naujausiasiais med. tyrimais paremtą, kiečiausios klinikos Europoj, jos laborotorijos, eiliniuose  tyrimuose man to nerodė.....turiu Laimo liga, chroninę (Lietuvoj nepripažysta, bet bent jau tyrimus citologinius turiu teigiamus, jeee, šiaip nėr ko džiaugtis, vistiek negydys, teks važiuoti į vokietiją ar į mėnulį..) bet dieve aš pagaliau juos turiu teigiamus, riebiai teigiamus!!!
...kiek daug metų kančios, siaubo, visuomenės atstūmimo..izoliacijos, išvarymo į užribį, skurdo, nerimo, skausmo,  nieks manim netikėjo sakau atsakingai, nes tai ir man neįtikinama, net mama..neseniai paklausiau artimiausių, ko šiaip neklausiu, ar jie tiki manim? ..net mama pasakė: dukrele, svarbiausia kad tu pati savim tikėtum....nepasakė, kad tiki manim...
aš žinojau..giliai viduj, vieną naktį, prisiverčiau atsiversti visus forumus, knygas, kurias turiu specializuotas apie Laimą..ir sužinoti kas blogiausia manęs laukia..ir išgirdau atsakymą, to kurio labiausiai bijojau..ilga, keliolika metų besitęsianti, kankinanti mirtis...Pirmą rezultatą jau turiu, virusas suspendavo skydliaukės hormonų įsisavinimą į lasteles...pažeistas imunitetas...
visuomenės atstūmimas ir mirties klausimas buvo didžiausios man gyvenime baimės..
toks jausmas, kad šiandien įlipau į savo gyvenimo Everestą..ištvėriau visišką sielos naktį, visuomenės atstūmimą, nepalaikymą, tikrą, realų Dogvilį...savo baisiausią košmarą...kiek skaičiau knygose nulipti iš viršukalnės yra žymiai pavojingiau nei užkilti....bet aš laiminga, jog pasiekiau..
bet įgijau daug dovanų, viena jų žodžio ir minties laisvė..prieš keletą dienų mūsų forume įvykęs konfliktas tarp manęs Paisklydusio, Bebro..buvo viršūnė mano baimių, tai buvo veidrodukas to ką apie mane vsuomenė galvoja ir net ką aš apie save galvoju giliai širdy.....jau nesivaldžiau ir verkiau visą tą dieną..kol atėjo visiškos dūšios sutemos...ir aš atsirišau,nusimečiau šios baimės kuprinę nuo pečių..ir būtent po to atėjo teigiamas laboratorijos rezultatas, kada man iš nieko nieko nebereikia...svajojau apie šią akimirką, kaip viskas bus gražu, kaip jausiu palengvėjimą...bet nieko panašaus nejaučiu, myliu save kaip niekad nemylėjau dar, linkiu ir jums to paties. Labanakt. Sorry savo stiliuko negaliu pakeist..būtinai reikia šlagerio ir emocinio įsaudrinimo wink
https://www.youtube.com/watch?v=r8qpTL1wxGQ

Neprisijungęs

#870 2015-10-26 18:16:06

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

kas per velniava pasukus laikrodžius - 2 skaitikliai nusimušė...

Neprisijungęs

#871 2015-10-26 18:32:50

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Egle, juk žinai - likimas skiria žmogui tiek, kiek jis sugebės pakelti, ir ne veltui. Tu gi žinai. Ir mes visi žinom - atsitiktinumų gyvenime nebūna.

Laisvi ir laimingi laiko neskaičiuoja... 😎

Neprisijungęs

#872 2015-10-26 18:33:42

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  16d. 
Nerūkau  0m.  2mėn.  3d. 

Egle rašė:

<...> buvo viršūnė mano baimių, tai buvo veidrodukas to ką apie mane vsuomenė galvoja ir net ką aš apie save galvoju giliai širdy.....jau nesivaldžiau ir verkiau visą tą dieną..kol atėjo visiškos dūšios sutemos...ir aš atsirišau,nusimečiau šios baimės kuprinę nuo pečių..ir būtent po to atėjo teigiamas laboratorijos rezultatas, kada man iš nieko nieko nebereikia... <...>

Po gūdžiausių, juodžiausių sutemų ateina šviesus rytas smile Laikykis, mieloji.

Neprisijungęs

#873 2015-10-26 18:38:14

Liepa
Aktyvus narys
Registravosi: 2015-06-02
Žinutės: 113

Egle,laikykis nors sunku kazka parasyt...noreciau paklaust kas kaip kada?tai erke kalta?

Neprisijungęs

#874 2015-10-26 18:47:59

Bebras
Senbuvis

Egle rašė:

..prieš keletą dienų mūsų forume įvykęs konfliktas tarp manęs Paisklydusio, Bebro..

Vargu, Eglute ar tai buvo konfliktas, aš iš savo pusės tik vieną nuoskaudėlę iš praeities išknisau. Vis tik kadaise buvom šiokie tokie pažįstami.
Na o kas liečia tas visas ligas, tai net nesivelsiu į ginčus. Tik vieną sakinuką įdomumo dėlei - atsiverčiu oficialų Laimo ligos puslapį ten yra straipsnis apie chroninę Laimo ligą, surašyti jai būdingi simptomai - nuovargis, miego pablogėjimas, sąnarių, raumenų, galvos skausmai, depresija, pažinimo funkcijų pablogėjimas. Noriu pasakyti, kad šie surašyti simptomai būdingi daugeliui lėtinių ligų. Mistinė liga, nebent gal yra kokie nors laboratoriniai spec. žymenys kurie būdingi būtent tai ligai. Vienžo stiprybės bet kokiu atveju hmm

Neprisijungęs

#875 2015-10-26 19:32:20

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  16d. 
Nerūkau  0m.  2mėn.  3d. 

Bebras rašė:

<..> Mistinė liga, nebent gal yra kokie nors laboratoriniai spec. žymenys kurie būdingi būtent tai ligai. Vienžo stiprybės bet kokiu atveju hmm

Yra Bebre laboratoriniai žymenys. Savo pažįstamų rate turiu du žmones, kurie serga Laimo liga. Patikėk, pasekmės baisios. Ir jie susirgo nuo erkės įkandimo.

Neprisijungęs

Forumo apačia