VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 29d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 28d. |
Veronika rašė:
Nida rašė:
Veronika rašė:
Kai norÄ—Äiau ir aÅ¡, susikrauti taÅ¡iukÄ… ir patraukt į pajÅ«rį
tai greit kraukis ir su Egluže dumkit pas mus prie motušės jūros
Aš į priešingą pusę išmaunu
Nešu venzliukus ir išmaunu į miškus
Kitą kartą, prisikepsim barankų ir su Egle atvarysim prie jūros
tikuosi, kad tai nebus tik pažadai informuok, kaip ten grybai dygsta
noriu grybaut
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 25d. |
Nida rašė:
Egle rašė:
aÅ¡ jau pas mamÄ… saugiai ant peÄiaus graužiu persikÄ… ir džiaugiuosi penkta diena, kuri galÄ—tų ilgai nesibaigti...mrrrr
"viskas įskaiÄiuota" - puikus aptarnavimas, nuostabus maistas ir kokybiÅ¡kas poilsis...
taip Niduže, dažniau tie laisvadieniai )kokybiÅ¡kai aptarnauÄiau, bet manau gavo ko nusipelnÄ—, savaitgalio prie jÅ«ross!!
Neprisijungęs
Mes jau finale su Ispanija, valioooo!!! Padariau jau pachmieliuka, bet vis dar euforijoje po pusfinalio su Serbija, kokios aistros virė, klykiau pro balkona nesavu balsu kai išplėšėme pergalę... na viskas, dabar lemiamos rungtynes sekmadieni, auksas arba sidabras, bet jau kišenėje bilietas i Rio de Žaneiro Olimpiada, ei Brazilija mes atvykstam, aaaaa! Viskas, pirmadieni reikės pasitikti Vilniaus Rotušėje su trauktine mūsų rinktine ir kaip žadėjau, gersiu visa savaitę iš džiaugsmo kaip ir 2003 metais kai buvome nuskynę auksa, mes Čempionai, oi lyyylia!!!
Neprisijungęs
Aha, super. Dabar tai MES laimėjom. O būtų neduokdie pralošę, tai būt JIE "lūzeriai" :-P
Neprisijungęs
Būtumėm susigrūmę dėl bronzos, kas nėra irgi blogai ir jokie jie nelūzeriai, šaunuoliai, atstovėjo savo, reikia dabar už chebros sėkmę gerai pagerti, aaaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Būtumėm susigrūmę dėl bronzos, kas nėra irgi blogai ir jokie jie nelūzeriai, šaunuoliai, atstovėjo savo, reikia dabar už chebros sėkmę gerai pagerti, aaaaaa!
Tik nepersigerk. Ryt nematysi įdomiausio
Neprisijungęs
Ne tai savaitė gėrimo prasidės nuo pirmadienio kada pasitiksiu Vilniaus Rotušėje rinktinę, ne nuo dabar, širyt tik pachmieliukas, o rytojui reikės vakarui užsipirkti vėl normaliai alaus, aaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Ne tai savaitė gėrimo prasidės nuo pirmadienio kada pasitiksiu Vilniaus Rotušėje rinktinę, ne nuo dabar, širyt tik pachmieliukas, o rytojui reikės vakarui užsipirkti vėl normaliai alaus, aaaa!
Tai pasitikdamas kaip atrodysi? Alum persisunkęs Negerk ryt, a?...
Neprisijungęs
Normaliai, juk nepirma karta pasitinku nuo pat 2003 metu rinktines, viskas Äiki piki, pasitiksiu su trauktine ne su alumi, reikÄ—s i limonado buteli susimaiÅ¡yti iÅ¡kart trauktine su toniku ir liuks! O kÄ… žiÅ«rÄ—damas finala negerti?! VisiÅ¡kas absurdas. Net nesvarstau niekad tokios galimybÄ—s, nes gerti faina, aaaaaa!!!
Neprisijungęs
Kagis, sveikiname ÄŒempionato Å¡eimininkus prancÅ«zus bent su bronza, o dabar reikia Äiupti kuprinÄ™ ant peÄių ir mauti greiÄiau i Maxima užsitavarinti vakaro finalinei Fiestai, tradiciÅ¡kai 4 kÄ—liniams bÅ«tinai reikia 4 bonkų aluÄio, tik dar nenusprendžiau kokio, reikÄ—s nusprÄ™sti vietoje... Uchhh laukia emocijų audra vakare, aaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kagis, sveikiname ÄŒempionato Å¡eimininkus prancÅ«zus bent su bronza, o dabar reikia Äiupti kuprinÄ™ ant peÄių ir mauti greiÄiau i Maxima užsitavarinti vakaro finalinei Fiestai, tradiciÅ¡kai 4 kÄ—liniams bÅ«tinai reikia 4 bonkų aluÄio, tik dar nenusprendžiau kokio, reikÄ—s nusprÄ™sti vietoje... Uchhh laukia emocijų audra vakare, aaaaa!
O tu nenori man kompanijos palaikyt tam Ąžuolyne? Nu po kašio jau?
Eiiii, prašauuu... ne taip nuobodu būtų...M?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Eiiii, prašauuu... ne taip nuobodu būtų...M?
Aplankyti tai aišku galiu, nors nežinau koks ten bus tavasis režimas ar bus leidžiama bet kam pacientų lankymas, o apie kokia kita kompanija dar eitu kalba???..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
Eiiii, prašauuu... ne taip nuobodu būtų...M?Aplankyti tai aišku galiu, nors nežinau koks ten bus tavasis režimas ar bus leidžiama bet kam pacientų lankymas, o apie kokia kita kompanija dar eitu kalba???..
Nuuu... pabandÅ«tm blaivus, kiek gali. Man, dviese su tokiu paÄiu, bÅ«tų motyvacijos daugiau..PabÅ«tum 2 sav blaivus, o paskui jau kaip norÄ—si. A... PakkydÄ—li... pdÄ—Ä—Ä—kkk!...
Neprisijungęs
Da nu nafyg, jau seniai Äia esu sakÄ™s, i tokias įstaigas ar privaÄias ar valstybines mane tik surakinta suriÅ¡tomis rankomis kojomis keli sanitarai nebent iÅ¡veÅ¡ su greitÄ…ja arba uždarys per prievarta teismo sprendimu jei nusprÄ™s kad jau beprotis tapau... Net nesvarstau dabar tokiu galimybiu, man tos įstaigos yra - TABU. AplankÄ™s esu neviena drauga ir Naujoje Vilnioje ir privaÄiose klinikose, o RokiÅ¡kyje kai vienas gulÄ—jo teismo sprendimu 1 metus, tai ten lankyti leido tik jo motinai (buvo tik 1 karta per visus metus!), gryžo dar baisesnis nei iki tol, nei dirbti, nei mokytis, nei susikalbÄ—ti normaliai, tik miegoti po 15-16 val per parÄ…, atsikelti pamyžt paÅ¡ikt, pavalgyti ir vÄ—l i lova, tai Äia toks gydymas?? Velniop!
Neprisijungęs
Ąžuolynas beveik sanatorija. Po.jos jauÄiuosi neamžinai, bet gerai. Pabandyk..Jei ten pateksiu, tavÄ™s pirmo lauksiu...
Neprisijungęs
Sakau man tai ne sanatorijos, ne SPA centras ir ne kurortas, nenoriu ten nieko kapstytis aiskintis nei su Aleknomis, nei su Lapinais, AlekseiÄikais, Verygomis ir visais kitais narkopsichoproto bokÅ¡tais, tiesiog - NE! Nepasitikiu tais kalÄ—s vaikais absoliuÄiai, iÅ¡verstaskÅ«riai suÅ¡ikti! Ir priedo kam man to reikia??? Pora savaiÄiu ir namuose galiu negerti jei jau bÅ«tų kažkoks rimtas stimulas ir tikslas, o kas vÄ—liau? Ka tai duos? NIEKO. Tai nafyg reikia, geriau alaus pagerti normaliai, ir pradÄ—siu Å¡iandien Å¡vesti mÅ«sų rinktinÄ—s AuksÄ… arba SidabrÄ…...
Neprisijungęs
Lapinas ten nesilaiko, nei Veryga, nei Šapurovas. Yra keletas mielų psichologių, į kurias kaip į moteris gali paspoksot ir tarp kitko atsakyt į klausimą kuo skiriasi varna ir tvora. Nugi šiaip, pramogai..
Aš gi prašau ko nors bent šiek tiek pažįstamo tam konslagerį,nes pradžioje vienai dviguba depresija-guli lovoj pusę paros, nes nerandu su kuo bendraut...
Na, ryt bus matyt..
Egoistas, Pasiklydęs... Nepatiks, po 1dienosbgalėtum bėgt iš ten Į kapinių pusę
Neprisijungęs
Jei tau ten ant tiek faina tai kodÄ—l dabar tada dviguba depresija ten patekus, kažka Äia kliedi, aÅ¡ ten nenoriu bÅ«ti nei 1 minutÄ—s, nebent kaip lankytojas, tada kita kalba... Su psichologais, psichoterapeutais psichiatrais bendrauju tik tiek kiek reikia gauti kokia nors pažyma arba paraÅ¡a formalumu vardan, tuom ir ketinu apsiriboti, jų man - NEREIKIA! Nesu registruotas net savo poliklinikos Psichikos centre, vien ten užėjus su draugeliu kažkaip nupurtÄ— kai pamaÄiau kokia publika atÄ—jusi i vizitacijas... Tikrai iÅ¡ jų nesiÅ¡aipau gink Dieve, bet man su tais dalykais iÅ¡vis nepakeliui ir diskusija Baigta. Kagis artÄ—ja kaÅ¡is, reikia darytis užkandos, alus jau Å¡aldytuve, kaip sakant iÅ¡rikiuoti broliai Å¡aunuoliai 4 buteliai ir pirmyn Lietuva!!!
Neprisijungęs
Ä®vrttinsiu ir gerbsiu, jei sulauksiu kaip sveÄio. Neprievartauju, juokauju gi. Pati nenoriu ten bÅ«t, bet... reikia... negaliu kasdien gert... Darysiu viskÄ…, kad gert dingtų noras. ReikÄ—s - ir arklio šūdÄ… suvalgysiu...
Dar valanda iki kašio?
Vėl nuo įtampos darban eisiu pusiau miegodama. Ir tegu tik pabando ryt koks spaiglys lįst su savo skundais "davė-nedavė į snukį" Jej bogu liepsiu duot atgal
Neprisijungęs
Na kai gausi jau "kelialapi" tada ir galima bus kalbėti, bet man nei toli ta klinika, nei sunku būti užsukti trumpam, kadangi nežinau ten tų taisyklių lankymo tai nieko kolkas ir negaliu pasakyti kas kaip...
Joa, iki kaÅ¡io valanda, sugiedosiu Lietuvos himna atsistojÄ™s ir iÅ¡kart atsikemÅ¡u pirma alaus, o tada padÄ—k mums Dieve, kibsime i gerkles visiems ispanams, ypaÄ Po Gasoliui, pirmyn, aaaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Jei tau ten ant tiek faina tai kodÄ—l dabar tada dviguba depresija ten patekus, kažka Äia kliedi, aÅ¡ ten nenoriu bÅ«ti nei 1 minutÄ—s
Apuokas tu :-P Nenoriu aÅ¡ ten bÅ«yt. Noriu iÅ¡valyt nuo.alkoholio, susipilt torpedÄ… ir bent pusÄ™ metų pagyvent taip, kaip gyvenau prieÅ¡ 5 metus..A paskui jau matysiu kaip gaunasi..Man reikia ilgesnÄ—s pertraukos per kuriÄ… priprasÄiau gyvent kaip iki.35erių.
Neprisijungęs
Na tuomet pirmyn, sėkmės kaip sakant, man to matyt nereikia, noriu gerai pagerti niekieno netrukdomas, užkniso tie stresai, prisiminimai, nuoskaudos, nemigos, noriu nusiplėšti stogą visiškai...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na tuomet pirmyn, sėkmės kaip sakant, man to matyt nereikia, noriu gerai pagerti niekieno netrukdomas, užkniso tie stresai, prisiminimai, nuoskaudos, nemigos, noriu nusiplėšti stogą visiškai...
Pas mus Utenoj buvo toks Modė..Į galą pildavo troinoj, atsektu klynu, mėlynas visas... O mokykloj buvo "kietiakas", visų mergų svajonė. Jam turėtų būt apie 45.. jei nebūtų miręs... Nuoširdžiai gaila...
Pasiklydęs... auuuu... nenoriu dar vienos tokios baigties. Ką galiu padėt, kad neištiktų jo likimas?... Aš rimtai. Tas tai dar beraštis, bemokslis, be amato buvo... O tu... nesi patvorinis...
Neprisijungęs
Ai ir padvėsiu sau, kas iš to kas su aukštuoju.. Dar kol motina gyva, tai ana kažkiek dar rūpinasi minimaliai, bent paskambina pasidomi ar gyvas dar, visiems kitiems dzin kažkaip... Losjonus odekolonus esu bandęs, buvo smalsu, kaimynas su neigalumu prašydavo nubėgt iki kiosko paimti pora flakonu, duodavo 5 litus, tai kelis kartus sako patrauk, pažiūrėjau kad kosmetinis spiritas bet tai laipsniu kiek... 60 laipsniu! Bet ten kaip priedas buvo labai pavojingas cheminis junginys - izopropilo alkoholis. O skonis puse velnio...
http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/liet … se-819836/
Neprisijungęs
Jau sudainuotas himnas, tuoj pat nedelsiant gerti alaus, pirmyn Lietuva!!! aaaaaaa!
Neprisijungęs