VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1501 2015-09-18 17:54:44

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  3mėn.  4d. 
Nerūkau  8m.  7mėn.  2d. 

Re: Girtos naktys

Veronika rašė:

Nida rašė:

Veronika rašė:

Kai norėčiau ir aš, susikrauti tašiuką ir patraukt į pajūrį smile

tai greit kraukis ir su Egluže dumkit pas mus prie motušės jūros big_smile

Aš į priešingą pusę išmaunu smile Nešu venzliukus ir išmaunu į miškus cool Kitą kartą, prisikepsim barankų ir su Egle atvarysim prie jūros wink

tikuosi, kad tai nebus tik pažadai roll informuok, kaip ten grybai dygsta smile noriu grybaut

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

2015-09-18 17:54:44

Google

#1502 2015-09-18 17:56:38

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  5mėn.  1d. 

Nida rašė:

Egle rašė:

aš jau pas mamą saugiai ant pečiaus graužiu persiką ir džiaugiuosi penkta diena, kuri galėtų ilgai nesibaigti...mrrrr

"viskas įskaičiuota" - puikus aptarnavimas, nuostabus maistas ir kokybiškas poilsis... lol

taip Niduže, dažniau tie laisvadieniai smile)kokybiškai aptarnaučiau, bet manau gavo ko nusipelnė, savaitgalio prie jūross!!

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#1503 2015-09-19 08:43:41

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Mes jau finale su Ispanija, valioooo!!! Padariau jau pachmieliuka, bet vis dar euforijoje po pusfinalio su Serbija, kokios aistros virė, klykiau pro balkona nesavu balsu kai išplėšėme pergalę... na viskas, dabar lemiamos rungtynes sekmadieni, auksas arba sidabras, bet jau kišenėje bilietas i Rio de Žaneiro Olimpiada, ei Brazilija mes atvykstam, aaaaa!  Viskas, pirmadieni reikės pasitikti Vilniaus Rotušėje su trauktine mūsų rinktine ir kaip žadėjau, gersiu visa savaitę iš džiaugsmo kaip ir 2003 metais kai buvome nuskynę auksa, mes Čempionai, oi lyyylia!!! big_smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1504 2015-09-19 08:47:16

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Aha, super. Dabar tai MES laimėjom. O būtų neduokdie pralošę, tai būt JIE "lūzeriai" :-P

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1505 2015-09-19 08:48:32

Pasiklydes
Senbuvis

Būtumėm susigrūmę dėl bronzos, kas nėra irgi blogai ir jokie jie nelūzeriai, šaunuoliai, atstovėjo savo, reikia dabar už chebros sėkmę gerai pagerti, aaaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1506 2015-09-19 08:50:37

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Būtumėm susigrūmę dėl bronzos, kas nėra irgi blogai ir jokie jie nelūzeriai, šaunuoliai, atstovėjo savo, reikia dabar už chebros sėkmę gerai pagerti, aaaaaa! big_smile

Tik nepersigerk. Ryt nematysi įdomiausio big_smile

Neprisijungęs

#1507 2015-09-19 08:52:48

Pasiklydes
Senbuvis

Ne tai savaitė gėrimo prasidės nuo pirmadienio kada pasitiksiu Vilniaus Rotušėje rinktinę, ne nuo dabar, širyt tik pachmieliukas, o rytojui reikės vakarui užsipirkti vėl normaliai alaus, aaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1508 2015-09-19 08:55:48

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Ne tai savaitė gėrimo prasidės nuo pirmadienio kada pasitiksiu Vilniaus Rotušėje rinktinę, ne nuo dabar, širyt tik pachmieliukas, o rytojui reikės vakarui užsipirkti vėl normaliai alaus, aaaa! big_smile

Tai pasitikdamas kaip atrodysi? Alum persisunkęs big_smile Negerk ryt, a?... big_smile

Neprisijungęs

#1509 2015-09-19 08:58:38

Pasiklydes
Senbuvis

Normaliai, juk nepirma karta pasitinku nuo pat 2003 metu rinktines, viskas čiki piki, pasitiksiu su trauktine ne su alumi, reikės i limonado buteli susimaišyti iškart trauktine su toniku ir liuks! big_smile  O ką žiūrėdamas finala negerti?! Visiškas absurdas. Net nesvarstau niekad tokios galimybės, nes gerti faina, aaaaaa!!! big_smile

Neprisijungęs

#1510 2015-09-20 16:25:15

Pasiklydes
Senbuvis

Kagis, sveikiname Čempionato šeimininkus prancūzus bent su bronza, o dabar reikia čiupti kuprinę ant pečių ir mauti greičiau i Maxima užsitavarinti vakaro finalinei Fiestai, tradiciškai 4 kėliniams būtinai reikia 4 bonkų alučio, tik dar nenusprendžiau kokio, reikės nuspręsti vietoje... Uchhh laukia emocijų audra vakare, aaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1511 2015-09-20 17:52:03

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kagis, sveikiname Čempionato šeimininkus prancūzus bent su bronza, o dabar reikia čiupti kuprinę ant pečių ir mauti greičiau i Maxima užsitavarinti vakaro finalinei Fiestai, tradiciškai 4 kėliniams būtinai reikia 4 bonkų alučio, tik dar nenusprendžiau kokio, reikės nuspręsti vietoje... Uchhh laukia emocijų audra vakare, aaaaa! big_smile

O tu nenori man kompanijos palaikyt tam Ąžuolyne? Nu po kašio jau?
Eiiii, prašauuu... ne taip nuobodu būtų...M?

Neprisijungęs

#1512 2015-09-20 18:01:43

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Aplankyti tai aišku galiu, nors nežinau koks ten bus tavasis režimas ar bus leidžiama bet kam pacientų lankymas, o apie kokia kita kompanija dar eitu kalba???.. hmm

Neprisijungęs

#1513 2015-09-20 18:20:07

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Aplankyti tai aišku galiu, nors nežinau koks ten bus tavasis režimas ar bus leidžiama bet kam pacientų lankymas, o apie kokia kita kompanija dar eitu kalba???.. hmm

Nuuu... pabandūtm blaivus, kiek gali. Man, dviese su tokiu pačiu, būtų motyvacijos daugiau..Pabūtum 2 sav blaivus, o paskui jau kaip norėsi. A... Pakkydėli... pdėėėkkk!...

Neprisijungęs

#1514 2015-09-20 18:25:34

Pasiklydes
Senbuvis

Da nu nafyg, jau seniai čia esu sakęs, i tokias įstaigas ar privačias ar valstybines mane tik surakinta surištomis rankomis kojomis keli sanitarai nebent išveš su greitąja arba uždarys per prievarta teismo sprendimu jei nuspręs kad jau beprotis tapau... Net nesvarstau dabar tokiu galimybiu, man tos įstaigos yra - TABU. Aplankęs esu neviena drauga ir Naujoje Vilnioje ir privačiose klinikose, o Rokiškyje kai vienas gulėjo teismo sprendimu 1 metus, tai ten lankyti leido tik jo motinai (buvo tik 1 karta per visus metus!), gryžo dar baisesnis nei iki tol, nei dirbti, nei mokytis, nei susikalbėti normaliai, tik miegoti po 15-16 val per parą, atsikelti pamyžt pašikt, pavalgyti ir vėl i lova, tai čia toks gydymas?? Velniop! big_smile

Neprisijungęs

#1515 2015-09-20 18:30:27

Iškaimo
Senbuvis

Ąžuolynas beveik sanatorija. Po.jos jaučiuosi neamžinai, bet gerai. Pabandyk..Jei ten pateksiu, tavęs pirmo lauksiu...

Neprisijungęs

#1516 2015-09-20 18:35:18

Pasiklydes
Senbuvis

Sakau man tai ne sanatorijos, ne SPA centras ir ne kurortas, nenoriu ten nieko kapstytis aiskintis nei su Aleknomis, nei su Lapinais, Alekseičikais, Verygomis ir visais kitais narkopsichoproto bokštais, tiesiog - NE!  Nepasitikiu tais kalės vaikais absoliučiai, išverstaskūriai sušikti!  Ir priedo kam man to reikia??? Pora savaičiu ir namuose galiu negerti jei jau būtų kažkoks rimtas stimulas ir tikslas, o kas vėliau? Ka tai duos? NIEKO. Tai nafyg reikia, geriau alaus pagerti normaliai, ir pradėsiu šiandien švesti mūsų rinktinės Auksą arba Sidabrą... big_smile

Neprisijungęs

#1517 2015-09-20 18:46:09

Iškaimo
Senbuvis

Lapinas ten nesilaiko, nei Veryga, nei Šapurovas. Yra keletas mielų psichologių, į kurias kaip į moteris gali paspoksot ir tarp kitko atsakyt į klausimą kuo skiriasi varna ir tvora. Nugi šiaip, pramogai..
Aš gi prašau ko nors bent šiek tiek pažįstamo tam konslagerį,nes pradžioje vienai dviguba depresija-guli lovoj pusę paros, nes nerandu su kuo bendraut...
Na, ryt bus matyt.. sad
Egoistas, Pasiklydęs... Nepatiks, po 1dienosbgalėtum bėgt iš ten Į kapinių pusę big_smile

Neprisijungęs

#1518 2015-09-20 18:52:24

Pasiklydes
Senbuvis

Jei tau ten ant tiek faina tai kodėl dabar tada dviguba depresija ten patekus, kažka čia kliedi, aš ten nenoriu būti nei 1 minutės, nebent kaip lankytojas, tada kita kalba... Su psichologais, psichoterapeutais  psichiatrais bendrauju tik tiek kiek reikia gauti kokia nors pažyma arba paraša formalumu vardan, tuom ir ketinu apsiriboti, jų man - NEREIKIA! Nesu registruotas net savo poliklinikos Psichikos centre, vien ten užėjus su draugeliu kažkaip nupurtė kai pamačiau kokia publika atėjusi i vizitacijas... Tikrai iš jų nesišaipau gink Dieve, bet man su tais dalykais išvis nepakeliui ir diskusija Baigta. Kagis artėja kašis, reikia darytis užkandos, alus jau šaldytuve, kaip sakant išrikiuoti broliai šaunuoliai 4 buteliai ir pirmyn Lietuva!!! big_smile

Neprisijungęs

#1519 2015-09-20 19:02:09

Iškaimo
Senbuvis

Įvrttinsiu ir gerbsiu, jei sulauksiu kaip svečio. Neprievartauju, juokauju gi. Pati nenoriu ten būt, bet... reikia... negaliu kasdien gert... sad Darysiu viską, kad gert dingtų noras. Reikės - ir arklio šūdą suvalgysiu...
Dar valanda iki kašio?
Vėl nuo įtampos darban eisiu pusiau miegodama. Ir tegu tik pabando ryt koks spaiglys lįst su savo skundais "davė-nedavė į snukį" big_smile Jej bogu liepsiu duot atgal big_smile

Neprisijungęs

#1520 2015-09-20 19:08:57

Pasiklydes
Senbuvis

Na kai gausi jau "kelialapi" tada ir galima bus kalbėti, bet man nei toli ta klinika, nei sunku būti užsukti trumpam, kadangi nežinau ten tų taisyklių lankymo tai nieko kolkas ir negaliu pasakyti kas kaip...

Joa, iki kašio valanda, sugiedosiu Lietuvos himna atsistojęs ir iškart atsikemšu pirma alaus, o tada padėk mums Dieve, kibsime i gerkles visiems ispanams, ypač Po Gasoliui, pirmyn, aaaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1521 2015-09-20 19:15:28

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Jei tau ten ant tiek faina tai kodėl dabar tada dviguba depresija ten patekus, kažka čia kliedi, aš ten nenoriu būti nei 1 minutės

Apuokas tu :-P Nenoriu aš ten būyt. Noriu išvalyt nuo.alkoholio, susipilt torpedą ir bent pusę metų pagyvent taip, kaip gyvenau prieš 5 metus..A paskui jau matysiu kaip gaunasi..Man reikia ilgesnės pertraukos  per kurią priprasčiau gyvent kaip iki.35erių.

Neprisijungęs

#1522 2015-09-20 19:17:42

Pasiklydes
Senbuvis

Na tuomet pirmyn, sėkmės kaip sakant, man to matyt nereikia, noriu gerai pagerti niekieno netrukdomas, užkniso tie stresai, prisiminimai, nuoskaudos, nemigos, noriu nusiplėšti stogą visiškai... big_smile

Neprisijungęs

#1523 2015-09-20 19:31:30

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Na tuomet pirmyn, sėkmės kaip sakant, man to matyt nereikia, noriu gerai pagerti niekieno netrukdomas, užkniso tie stresai, prisiminimai, nuoskaudos, nemigos, noriu nusiplėšti stogą visiškai... big_smile

Pas mus Utenoj buvo toks Modė..Į galą pildavo troinoj, atsektu klynu, mėlynas visas... O mokykloj buvo "kietiakas", visų mergų svajonė. Jam turėtų būt apie 45.. jei nebūtų miręs... Nuoširdžiai gaila...
Pasiklydęs... auuuu... nenoriu dar vienos tokios baigties. Ką galiu padėt, kad neištiktų jo likimas?... Aš rimtai. Tas tai dar beraštis, bemokslis, be amato buvo... O tu... nesi patvorinis...

Neprisijungęs

#1524 2015-09-20 19:40:24

Pasiklydes
Senbuvis

Ai ir padvėsiu sau, kas iš to kas su aukštuoju.. smile   Dar kol motina gyva, tai ana kažkiek dar rūpinasi minimaliai, bent paskambina pasidomi ar gyvas dar, visiems kitiems dzin kažkaip... Losjonus odekolonus esu bandęs, buvo smalsu, kaimynas su neigalumu prašydavo nubėgt iki kiosko paimti pora flakonu, duodavo  5 litus, tai kelis kartus sako patrauk, pažiūrėjau kad kosmetinis spiritas bet tai laipsniu kiek... 60 laipsniu! Bet ten kaip priedas buvo labai pavojingas cheminis junginys - izopropilo alkoholis. O skonis puse velnio...

http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/liet … se-819836/

Neprisijungęs

#1525 2015-09-20 20:00:20

Pasiklydes
Senbuvis

Jau sudainuotas himnas, tuoj pat nedelsiant gerti alaus, pirmyn Lietuva!!!  aaaaaaa! big_smile

Neprisijungęs

Forumo apačia