VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1376 2015-09-10 18:59:26

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

NerÅ«kau  25m.  5mÄ—n.  13d. 

Re: Girtos naktys

Mielas Bebre,tokios,kaip sakai,afigienos panelÄ—s kaip Smiltis123 jau seeeenokai mokÄ—si.Bet ne Riomery.VGTU,jeigu kÄ… :)Ir aviacijÄ…, jeigu kÄ… smile
Užbėgant klausimui už akių: kodėl aviacija?
Nes tuo metu ten buvo didžiausi konkursai ir sunkiausi mokslai.
Nematau prasmÄ—s Äia su tavim nei ginÄytis,nei konfliktuoti.Esu Äia,nes turiu žmogų turintį tokiÄ… problemÄ…,ir man yra įdomus ir aktualus Äia vykstantis gyvenimas.
Bet agresyvus išsišokėliai užknisa net mane smile

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

2015-09-10 18:59:26

Google

#1377 2015-09-10 19:04:53

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Nu ot koks smulkmeniškas. 10-15 km aplink Uteną jau kaimas. Aš tam savo kaime tik 5 metus gyvenu. Tipo, galvojau, kad turėsiu ką veikt, tai gert nustosiu. Šiaip visas mano gyvenomas verda Utenoj. O vyrui tai p...ui kur ir su kuo laku. Jis visada galvoja, kad aš nuo uspakajoncų apspangus. Kaip sakoma, "moterys meluoja geriau" big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1378 2015-09-10 19:07:42

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Smiltis123 rašė:

Mielas Bebre,tokios,kaip sakai,afigienos panelÄ—s kaip Smiltis123 jau seeeenokai mokÄ—si.Bet ne Riomery.VGTU,jeigu kÄ… :)Ir aviacijÄ…, jeigu kÄ… smile
Nematau prasmÄ—s Äia su tavim nei ginÄytis,nei konfliktuoti.Esu Äia,nes turiu žmogų turintį tokiÄ… problemÄ…,ir man yra įdomus ir aktualus Äia vykstantis gyvenimas.

Klausyk surÅ«dijusio paraplano sklandytoja, jei turi tÄ… savo suÅ¡iktÄ… žmogų, tai ir padÄ—k jam, kokio (by..o) penio Äia kiÅ¡i tÄ… savo sumautÄ… trigrąšį? Kas Äia iÅ¡siÅ¡okÄ—lis, atÄ—jo kažkiokia atsipraÅ¡ant dÅ«ra ir pradÄ—jo Äia visiems pisti smegenis. Eik tu su tuo savo žmogum gerai atsidulkink ir tada mintys paÄios ateis kÄ… ten reikia keisti ar nekeisti savo sumautoj rutinoj.

Neprisijungęs

#1379 2015-09-10 19:11:09

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Nu ot koks smulkmeniškas. 10-15 km aplink Uteną jau kaimas. Aš tam savo kaime tik 5 metus gyvenu. Tipo, galvojau, kad turėsiu ką veikt, tai gert nustosiu. Šiaip visas mano gyvenomas verda Utenoj. O vyrui tai p...ui kur ir su kuo laku. Jis visada galvoja, kad aš nuo uspakajoncų apspangus. Kaip sakoma, "moterys meluoja geriau" big_smile

Ok, Iškaimo, aš atvažiuosiu, aš atsimenu duotus žodžius smile

Neprisijungęs

#1380 2015-09-10 19:11:12

Iškaimo
Senbuvis

Oi, muštis tik nepradėkit tongue

Neprisijungęs

#1381 2015-09-10 19:15:23

Iškaimo
Senbuvis

OK, Bebriok,  eisim prie mano geležinkelio big_smile

Neprisijungęs

#1382 2015-09-10 19:19:54

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

NerÅ«kau  25m.  5mÄ—n.  13d. 

Burną uždaryk,idiote.
Kaip ten sakai?DÄ—jau skersÄ…?
Tai va,mielas Bebre,dÄ—jau skersÄ… ant pramirkusio alkoholiu idioto kalbų.Man visiÅ¡kai px...kÄ… tu Äia raÅ¡ynÄ—ji mano adresu.Gyvenimas per trumpas,kad reaguoti į kiekvieno nivjibeno ,,verslininko'' ,kurio verslas gyvuoja kelis metus(dar nespÄ—jo pragert)idiotiÅ¡kas blevyzgas.
Aš Tavo pievų nekomentuosiu,Tu nekomentuok manųjų....

P.S.mergaitės ir berniukai-atsiprašau iš anksto-tai skirta tik Mielam Bebrui,niekam kitam.Jokių kitokių asmeniškumų.

neutral

Bebras rašė:

Smiltis123 rašė:

Klausyk surÅ«dijusio paraplano sklandytoja, jei turi tÄ… savo suÅ¡iktÄ… žmogų, tai ir padÄ—k jam, kokio (by..o) penio Äia kiÅ¡i tÄ… savo sumautÄ… trigrąšį? Kas Äia iÅ¡siÅ¡okÄ—lis, atÄ—jo kažkiokia atsipraÅ¡ant dÅ«ra ir pradÄ—jo Äia visiems pisti smegenis. Eik tu su tuo savo žmogum gerai atsidulkink ir tada mintys paÄios ateis kÄ… ten reikia keisti ar nekeisti savo sumautoj rutinoj.

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

#1383 2015-09-10 19:19:56

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Super, bet tu negalvok, kad aÅ¡ Äia juokauju. Man iki Utenos ar iki Vilniaus atvažiuot tai vieni niekai. AÅ¡ net pastatyti tau galiu ten tų trejų devynerių smile

Neprisijungęs

#1384 2015-09-10 19:21:33

Bebras
Senbuvis

Smiltis123 rašė:

Burną uždaryk,idiote.
Kaip ten sakai?DÄ—jau skersÄ…?
Tai va,mielas Bebre,dÄ—jau skersÄ… ant pramirkusio alkoholiu idioto kalbų.Man visiÅ¡kai px...kÄ… tu Äia raÅ¡ynÄ—ji mano adresu.Gyvenimas per trumpas,kad reaguoti į kiekvieno nivjibeno ,,verslininko'' ,kurio verslas gyvuoja kelis metus(dar nespÄ—jo pragert)idiotiÅ¡kas blevyzgas.
Aš Tavo pievų nekomentuosiu,Tu nekomentuok manųjų....

P.S.mergaitės ir berniukai-atsiprašau iš anksto-tai skirta tik Mielam Bebrui,niekam kitam.Jokių kitokių asmeniškumų.

neutral

Mąstykim pozityviai - gerai, kad nors mielas, nesvarbu, kad idiotas big_smile Ei, Smiltie viens du trys - o tu turi tą skersą, kad jau dėjai jį ant manęs? Gal, sakau, tu koks žydriukas?

Neprisijungęs

#1385 2015-09-10 19:31:41

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Iškaimo rašė:

Super, bet tu negalvok, kad aÅ¡ Äia juokauju. Man iki Utenos ar iki Vilniaus atvažiuot tai vieni niekai. AÅ¡ net pastatyti tau galiu ten tų trejų devynerių smile

Tu Äia, atseit, gÄ…sdini savo vizitu? big_smile GalÄ—sim net pasivaikÅ¡Äiot gekežinkeliu su nauÅ¡nikais. Bent rutinos atsikratysiu, bÅ«siu dÄ—kinga už tai big_smile

Neprisijungęs

#1386 2015-09-10 19:35:04

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Bebras rašė:

Iškaimo rašė:

Tu Äia, atseit, gÄ…sdini savo vizitu? big_smile GalÄ—sim net pasivaikÅ¡Äiot gekežinkeliu su nauÅ¡nikais. Bent rutinos atsikratysiu, bÅ«siu dÄ—kinga už tai big_smile

Blin, kÄ… jau Äia gÄ…sdinti. Juk Smiltis123 mnae titulavo idiotu, tai nejaugi tu bijai idiiotų? Baik tu, aÅ¡ ramus, paprastas, tylus žmogus...kai blaivus. Nu kai girtas, tai įdomesnis, juk pati pastebÄ—jai smile Taip kad lauk vizito big_smile

Neprisijungęs

#1387 2015-09-10 19:46:55

Iškaimo
Senbuvis

Manau, idiotas su idiote ras bendrÄ… kalbÄ… big_smile Laukiu. Su 3x9neriom big_smile big_smile

Neprisijungęs

#1388 2015-09-10 19:49:24

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  3mÄ—n.  26d. 

Bebras gali ir atvažiuot Iškaimo...jis gali..gaila kad prie butelio..
pameni, kai mes  kaip Å¡viežiai iÅ¡kepti pyragÄ—liai, nepažystami ir susipažinÄ™ sÄ—dÄ—jom autobuse, dardÄ—jom iÅ¡ Vilniaus į AnyksÄius ? tiesiai į Anoniminių alkoholikų Å¡ventÄ™? nu jaunesni, na tai kÄ…..bet galÄ—jom, negirti, užsiparinÄ™..tenai dar virtualių draugų sutikom..gerai pamenu, kad vakaronÄ— ir kažkas man sako-Å¡ok sakau..sakau kur Å¡okt? Å¡okam sako, duodam garo ir Å¡okau..bet galvojau joptararai, Egle, norÄ—jai gyvenimo, tai ir turi..grįžau tai visai užsiparinus iÅ¡ netikÄ—tumo..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1389 2015-09-10 19:54:09

Egle
Senbuvis

arba kaip mergaiÄiukÄ™ tokiÄ… gelbÄ—jom pas mane namuose, ji berods tiesiai iÅ¡ oro uosto į minesotÄ… neva norÄ—jo papult..iki paryÄių knapsÄ—jom, o ji Å¡irdies laÅ¡us į vandenį pylÄ— ir gÄ—rÄ—, paryÄiais su pirmais trÅ«likais iki narkologinio lydÄ—jom..prisimenu Å¡altį, tokį lengvÄ… Å¡okÄ…, nes taip nemokÄ—jau, alkoholikų, norinÄių mesti gerti kaip nemaÄius..bet iÅ¡mokau kartÄ… vÄ—liau iÅ¡ norÄ—jimo gerti užgÄ—riau valerijono, kokius penkis per kartÄ… buteliukus, apgirtau, Ä—jau dar į vaistinÄ™..

Neprisijungęs

#1390 2015-09-10 19:58:15

Iškaimo
Senbuvis

AÅ¡ neturiu kÄ… prarast. NepanikuoÄiau, net jei pats popiežius su vyno buteliu atvažiuotų. Mane užvakar tiek užkniso visi, kad buvau pasiruoÅ¡us virvÄ™ muilint.
Priimsiu bet kÄ…, su kuo galÄ—Äiau pasikalbÄ—t apie "tai"..T.y apie gÄ—rimÄ…... AÅ¡ tiesiog nebesusikalbu su savimi...

Neprisijungęs

#1391 2015-09-10 19:59:15

Egle
Senbuvis

tai va mielas mano Bebreli..truputėlį turim praeities..

Neprisijungęs

#1392 2015-09-10 20:00:50

Iškaimo
Senbuvis

JÅ«s Äia, kaip suprantu, beveik giminÄ—s smile

Neprisijungęs

#1393 2015-09-10 20:01:40

Egle
Senbuvis

ai ne dabar prisimeniau, vat kÄ… reiÅ¡kia spontaniÅ¡kai raÅ¡yti..ta mergiÄka mane apgavo..sako atskrendu iÅ¡ Airijos, gerai, pasitiksiu..laukiau aÅ¡ geras dvi valandas..grįžtu namo, įsijugiu skaipÄ…, sako soriukas neatskridau..bet kai jau atskirdo, jau nežinau kada ten ji ir atvažiavo į Vilnių..tai jau buvo tas minesotos reikalas..

Neprisijungęs

#1394 2015-09-10 20:03:07

Egle
Senbuvis

Iškaimo rašė:

JÅ«s Äia, kaip suprantu, beveik giminÄ—s smile

ne giminės, bet turėjom du susitikimus, kaip likimo broliai..gal daugiau..gal Bebras prisimena daugiau, tik nešvankių neprisiminki Bebreli, nes jų nebuvo..

Neprisijungęs

#1395 2015-09-10 20:06:14

Iškaimo
Senbuvis

Egle, tu per gera. Tikrai. Nematyto žmogaus laukt... o paskui dar sugebÄ—t juo patikÄ—t... Tikrai bÅ«Äiau pasiuntus toliau, nei minesota.

Neprisijungęs

#1396 2015-09-10 20:16:51

Egle
Senbuvis

nee tai aÅ¡ naivi tokia buvau..man tada viskas labai greitai dÄ—liojosi, per porÄ… metų nusigÄ—riau, visiÅ¡kai netikÄ—tai sužinojau, iÅ¡ pagalbos telefonu, kai bandžiau žudytis girta, kad turiu reikalÄ… su alkoholizmu...ir mygom pradÄ—jau iÅ¡ visų jÄ—gų kabintis į gyvenimÄ… ir gydymÄ…..bet viskas per greitai, todÄ—l taip juokingai..kusturica kažkokia, nepakartoÄiau dabar..ir pati esu pavedus žmogų, atvažiuoja toks senukas buvÄ™s alkoholikas iÅ¡ KlaipÄ—dos pas mane į Vilnių..susitikam mieste, gÄ—riam kavÄ…, atvežė man tokį pilnÄ… maišą stintų..o man stogas nuvažiavÄ™s, susitariam kad ant rytojaus eisim į aa Å¡ventÄ™..iÅ¡siskiriam, o aÅ¡ su tom stintom po barus..nežinau kur jos liko..bet kitÄ… dienÄ… gulÄ—jau lovytÄ—j ir bijojau pajudÄ—t..

Neprisijungęs

#1397 2015-09-10 20:29:52

Egle
Senbuvis

daugiau nieko blatno man kaip ir nenutiko..manau, kad palaikymas, draugystÄ—, pabuvimas kartu su panaÅ¡iais žmonÄ—mis gali daug iÅ¡mokyti..visiÅ¡kai nepažystami ..kai pirmÄ… kartÄ… važiavau į aa stovyklÄ… prie jÅ«ros, spontaniÅ¡kai ekipaže ir namelį susimetÄ—m su dviem vyrais..aÅ¡ nesuprantu, kaip Äia taip, bet tada man atrodÄ— normalu, na ir dabar normalu, tik nepakartojama jau..taigi pirma diena, man vÄ—l visko per daug, Å¡alta visur, pasiÄ—miau miegmaišį ir prie jÅ«ros..skambina man kolega, sako kur tu? sakau prie jÅ«ros nuÄ—jau paverkt..vÄ—liau prisijungsiu..ir iÅ¡jungiau garsÄ…..atlekia po kiek laiko, perbalÄ™s ir moralas, kad negalima taip elgtis..paskui vÄ—liau sužinojau iÅ¡ kitų žmonių, kad jo buvusi žmona nusižudÄ—..jis taip reagavo į mano dingimÄ…, jautÄ—si atsakingas....

Neprisijungęs

#1398 2015-09-10 20:31:56

Egle
Senbuvis

pasiklydÄ™s Äia labai daug sau leidžia, siuntinÄ—ja kÄ… tik netingi ant bÄ—giu, dvÄ—st, gert..bet žinok kai rimtai susitinki žmonių kurie bando kapstytis, užsimezga draugystÄ—s, tebÅ«nie jos keistos..bet žmonÄ—s žiÅ«ri rimtai, kaip moka, autentiÅ¡kai, paprastai....

Neprisijungęs

#1399 2015-09-10 20:33:31

Bebras
Senbuvis

Jūs nepykit chebra bet mes su antra puse...na turbūt jau chana

Neprisijungęs

#1400 2015-09-10 20:40:38

Iškaimo
Senbuvis

AÅ¡, turbÅ«t, dar neprisidirbau tiek, kad suprasÄiau, kad alkoholis man absoliutus prieÅ¡as. Važiuoju iÅ¡gÄ—rus ir galvoju-pagaus mentai- nusižudysiu. Atrodo, kad tada pagaliau atsiras superrimta priežastis baigt gyvenimÄ…. Lyg ir tyÄia žaidžiu su likimu. Apie tai, kad galiu kažkam padaryt žalÄ…, net nesusimÄ…stau. Blaivi važinÄ—ju žymiai neatsargiau. Bet... nežinai už kurio posÅ«kio velnias laukia...  Mane likviduot reikia už tokius dalykus.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia