VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1376 2015-09-10 18:59:26

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

Nerūkau  25m.  6mėn.  16d. 

Re: Girtos naktys

Mielas Bebre,tokios,kaip sakai,afigienos panelės kaip Smiltis123 jau seeeenokai mokėsi.Bet ne Riomery.VGTU,jeigu ką :)Ir aviaciją, jeigu ką smile
Užbėgant klausimui už akių: kodėl aviacija?
Nes tuo metu ten buvo didžiausi konkursai ir sunkiausi mokslai.
Nematau prasmės čia su tavim nei ginčytis,nei konfliktuoti.Esu čia,nes turiu žmogų turintį tokią problemą,ir man yra įdomus ir aktualus čia vykstantis gyvenimas.
Bet agresyvus išsišokėliai užknisa net mane smile

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

2015-09-10 18:59:26

Google

#1377 2015-09-10 19:04:53

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Nu ot koks smulkmeniškas. 10-15 km aplink Uteną jau kaimas. Aš tam savo kaime tik 5 metus gyvenu. Tipo, galvojau, kad turėsiu ką veikt, tai gert nustosiu. Šiaip visas mano gyvenomas verda Utenoj. O vyrui tai p...ui kur ir su kuo laku. Jis visada galvoja, kad aš nuo uspakajoncų apspangus. Kaip sakoma, "moterys meluoja geriau" big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1378 2015-09-10 19:07:42

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Smiltis123 rašė:

Mielas Bebre,tokios,kaip sakai,afigienos panelės kaip Smiltis123 jau seeeenokai mokėsi.Bet ne Riomery.VGTU,jeigu ką :)Ir aviaciją, jeigu ką smile
Nematau prasmės čia su tavim nei ginčytis,nei konfliktuoti.Esu čia,nes turiu žmogų turintį tokią problemą,ir man yra įdomus ir aktualus čia vykstantis gyvenimas.

Klausyk surūdijusio paraplano sklandytoja, jei turi tą savo sušiktą žmogų, tai ir padėk jam, kokio (by..o) penio čia kiši tą savo sumautą trigrąšį? Kas čia išsišokėlis, atėjo kažkiokia atsiprašant dūra ir pradėjo čia visiems pisti smegenis. Eik tu su tuo savo žmogum gerai atsidulkink ir tada mintys pačios ateis ką ten reikia keisti ar nekeisti savo sumautoj rutinoj.

Neprisijungęs

#1379 2015-09-10 19:11:09

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Nu ot koks smulkmeniškas. 10-15 km aplink Uteną jau kaimas. Aš tam savo kaime tik 5 metus gyvenu. Tipo, galvojau, kad turėsiu ką veikt, tai gert nustosiu. Šiaip visas mano gyvenomas verda Utenoj. O vyrui tai p...ui kur ir su kuo laku. Jis visada galvoja, kad aš nuo uspakajoncų apspangus. Kaip sakoma, "moterys meluoja geriau" big_smile

Ok, Iškaimo, aš atvažiuosiu, aš atsimenu duotus žodžius smile

Neprisijungęs

#1380 2015-09-10 19:11:12

Iškaimo
Senbuvis

Oi, muštis tik nepradėkit tongue

Neprisijungęs

#1381 2015-09-10 19:15:23

Iškaimo
Senbuvis

OK, Bebriok,  eisim prie mano geležinkelio big_smile

Neprisijungęs

#1382 2015-09-10 19:19:54

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

Nerūkau  25m.  6mėn.  16d. 

Burną uždaryk,idiote.
Kaip ten sakai?Dėjau skersą?
Tai va,mielas Bebre,dėjau skersą ant pramirkusio alkoholiu idioto kalbų.Man visiškai px...ką tu čia rašynėji mano adresu.Gyvenimas per trumpas,kad reaguoti į kiekvieno nivjibeno ,,verslininko'' ,kurio verslas gyvuoja kelis metus(dar nespėjo pragert)idiotiškas blevyzgas.
Aš Tavo pievų nekomentuosiu,Tu nekomentuok manųjų....

P.S.mergaitės ir berniukai-atsiprašau iš anksto-tai skirta tik Mielam Bebrui,niekam kitam.Jokių kitokių asmeniškumų.

neutral

Bebras rašė:

Smiltis123 rašė:

Klausyk surūdijusio paraplano sklandytoja, jei turi tą savo sušiktą žmogų, tai ir padėk jam, kokio (by..o) penio čia kiši tą savo sumautą trigrąšį? Kas čia išsišokėlis, atėjo kažkiokia atsiprašant dūra ir pradėjo čia visiems pisti smegenis. Eik tu su tuo savo žmogum gerai atsidulkink ir tada mintys pačios ateis ką ten reikia keisti ar nekeisti savo sumautoj rutinoj.

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

#1383 2015-09-10 19:19:56

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Super, bet tu negalvok, kad aš čia juokauju. Man iki Utenos ar iki Vilniaus atvažiuot tai vieni niekai. Aš net pastatyti tau galiu ten tų trejų devynerių smile

Neprisijungęs

#1384 2015-09-10 19:21:33

Bebras
Senbuvis

Smiltis123 rašė:

Burną uždaryk,idiote.
Kaip ten sakai?Dėjau skersą?
Tai va,mielas Bebre,dėjau skersą ant pramirkusio alkoholiu idioto kalbų.Man visiškai px...ką tu čia rašynėji mano adresu.Gyvenimas per trumpas,kad reaguoti į kiekvieno nivjibeno ,,verslininko'' ,kurio verslas gyvuoja kelis metus(dar nespėjo pragert)idiotiškas blevyzgas.
Aš Tavo pievų nekomentuosiu,Tu nekomentuok manųjų....

P.S.mergaitės ir berniukai-atsiprašau iš anksto-tai skirta tik Mielam Bebrui,niekam kitam.Jokių kitokių asmeniškumų.

neutral

Mąstykim pozityviai - gerai, kad nors mielas, nesvarbu, kad idiotas big_smile Ei, Smiltie viens du trys - o tu turi tą skersą, kad jau dėjai jį ant manęs? Gal, sakau, tu koks žydriukas?

Neprisijungęs

#1385 2015-09-10 19:31:41

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Iškaimo rašė:

Super, bet tu negalvok, kad aš čia juokauju. Man iki Utenos ar iki Vilniaus atvažiuot tai vieni niekai. Aš net pastatyti tau galiu ten tų trejų devynerių smile

Tu čia, atseit, gąsdini savo vizitu? big_smile Galėsim net pasivaikščiot gekežinkeliu su naušnikais. Bent rutinos atsikratysiu, būsiu dėkinga už tai big_smile

Neprisijungęs

#1386 2015-09-10 19:35:04

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Bebras rašė:

Iškaimo rašė:

Tu čia, atseit, gąsdini savo vizitu? big_smile Galėsim net pasivaikščiot gekežinkeliu su naušnikais. Bent rutinos atsikratysiu, būsiu dėkinga už tai big_smile

Blin, ką jau čia gąsdinti. Juk Smiltis123 mnae titulavo idiotu, tai nejaugi tu bijai idiiotų? Baik tu, aš ramus, paprastas, tylus žmogus...kai blaivus. Nu kai girtas, tai įdomesnis, juk pati pastebėjai smile Taip kad lauk vizito big_smile

Neprisijungęs

#1387 2015-09-10 19:46:55

Iškaimo
Senbuvis

Manau, idiotas su idiote ras bendrą kalbą big_smile Laukiu. Su 3x9neriom big_smile big_smile

Neprisijungęs

#1388 2015-09-10 19:49:24

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  5mėn.  0d. 

Bebras gali ir atvažiuot Iškaimo...jis gali..gaila kad prie butelio..
pameni, kai mes  kaip šviežiai iškepti pyragėliai, nepažystami ir susipažinę sėdėjom autobuse, dardėjom iš Vilniaus į Anyksčius ? tiesiai į Anoniminių alkoholikų šventę? nu jaunesni, na tai ką..bet galėjom, negirti, užsiparinę..tenai dar virtualių draugų sutikom..gerai pamenu, kad vakaronė ir kažkas man sako-šok sakau..sakau kur šokt? šokam sako, duodam garo ir šokau..bet galvojau joptararai, Egle, norėjai gyvenimo, tai ir turi..grįžau tai visai užsiparinus iš netikėtumo..

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#1389 2015-09-10 19:54:09

Egle
Senbuvis

arba kaip mergaičiukę tokią gelbėjom pas mane namuose, ji berods tiesiai iš oro uosto į minesotą neva norėjo papult..iki paryčių knapsėjom, o ji širdies lašus į vandenį pylė ir gėrė, paryčiais su pirmais trūlikais iki narkologinio lydėjom..prisimenu šaltį, tokį lengvą šoką, nes taip nemokėjau, alkoholikų, norinčių mesti gerti kaip nemačius..bet išmokau kartą vėliau iš norėjimo gerti užgėriau valerijono, kokius penkis per kartą buteliukus, apgirtau, ėjau dar į vaistinę..

Neprisijungęs

#1390 2015-09-10 19:58:15

Iškaimo
Senbuvis

Aš neturiu ką prarast. Nepanikuočiau, net jei pats popiežius su vyno buteliu atvažiuotų. Mane užvakar tiek užkniso visi, kad buvau pasiruošus virvę muilint.
Priimsiu bet ką, su kuo galėčiau pasikalbėt apie "tai"..T.y apie gėrimą... Aš tiesiog nebesusikalbu su savimi...

Neprisijungęs

#1391 2015-09-10 19:59:15

Egle
Senbuvis

tai va mielas mano Bebreli..truputėlį turim praeities..

Neprisijungęs

#1392 2015-09-10 20:00:50

Iškaimo
Senbuvis

Jūs čia, kaip suprantu, beveik giminės smile

Neprisijungęs

#1393 2015-09-10 20:01:40

Egle
Senbuvis

ai ne dabar prisimeniau, vat ką reiškia spontaniškai rašyti..ta mergička mane apgavo..sako atskrendu iš Airijos, gerai, pasitiksiu..laukiau aš geras dvi valandas..grįžtu namo, įsijugiu skaipą, sako soriukas neatskridau..bet kai jau atskirdo, jau nežinau kada ten ji ir atvažiavo į Vilnių..tai jau buvo tas minesotos reikalas..

Neprisijungęs

#1394 2015-09-10 20:03:07

Egle
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Jūs čia, kaip suprantu, beveik giminės smile

ne giminės, bet turėjom du susitikimus, kaip likimo broliai..gal daugiau..gal Bebras prisimena daugiau, tik nešvankių neprisiminki Bebreli, nes jų nebuvo..

Neprisijungęs

#1395 2015-09-10 20:06:14

Iškaimo
Senbuvis

Egle, tu per gera. Tikrai. Nematyto žmogaus laukt... o paskui dar sugebėt juo patikėt... Tikrai būčiau pasiuntus toliau, nei minesota.

Neprisijungęs

#1396 2015-09-10 20:16:51

Egle
Senbuvis

nee tai aš naivi tokia buvau..man tada viskas labai greitai dėliojosi, per porą metų nusigėriau, visiškai netikėtai sužinojau, iš pagalbos telefonu, kai bandžiau žudytis girta, kad turiu reikalą su alkoholizmu...ir mygom pradėjau iš visų jėgų kabintis į gyvenimą ir gydymą..bet viskas per greitai, todėl taip juokingai..kusturica kažkokia, nepakartočiau dabar..ir pati esu pavedus žmogų, atvažiuoja toks senukas buvęs alkoholikas iš Klaipėdos pas mane į Vilnių..susitikam mieste, gėriam kavą, atvežė man tokį pilną maišą stintų..o man stogas nuvažiavęs, susitariam kad ant rytojaus eisim į aa šventę..išsiskiriam, o aš su tom stintom po barus..nežinau kur jos liko..bet kitą dieną gulėjau lovytėj ir bijojau pajudėt..

Neprisijungęs

#1397 2015-09-10 20:29:52

Egle
Senbuvis

daugiau nieko blatno man kaip ir nenutiko..manau, kad palaikymas, draugystė, pabuvimas kartu su panašiais žmonėmis gali daug išmokyti..visiškai nepažystami ..kai pirmą kartą važiavau į aa stovyklą prie jūros, spontaniškai ekipaže ir namelį susimetėm su dviem vyrais..aš nesuprantu, kaip čia taip, bet tada man atrodė normalu, na ir dabar normalu, tik nepakartojama jau..taigi pirma diena, man vėl visko per daug, šalta visur, pasiėmiau miegmaišį ir prie jūros..skambina man kolega, sako kur tu? sakau prie jūros nuėjau paverkt..vėliau prisijungsiu..ir išjungiau garsą..atlekia po kiek laiko, perbalęs ir moralas, kad negalima taip elgtis..paskui vėliau sužinojau iš kitų žmonių, kad jo buvusi žmona nusižudė..jis taip reagavo į mano dingimą, jautėsi atsakingas....

Neprisijungęs

#1398 2015-09-10 20:31:56

Egle
Senbuvis

pasiklydęs čia labai daug sau leidžia, siuntinėja ką tik netingi ant bėgiu, dvėst, gert..bet žinok kai rimtai susitinki žmonių kurie bando kapstytis, užsimezga draugystės, tebūnie jos keistos..bet žmonės žiūri rimtai, kaip moka, autentiškai, paprastai....

Neprisijungęs

#1399 2015-09-10 20:33:31

Bebras
Senbuvis

Jūs nepykit chebra bet mes su antra puse...na turbūt jau chana

Neprisijungęs

#1400 2015-09-10 20:40:38

Iškaimo
Senbuvis

Aš, turbūt, dar neprisidirbau tiek, kad suprasčiau, kad alkoholis man absoliutus priešas. Važiuoju išgėrus ir galvoju-pagaus mentai- nusižudysiu. Atrodo, kad tada pagaliau atsiras superrimta priežastis baigt gyvenimą. Lyg ir tyčia žaidžiu su likimu. Apie tai, kad galiu kažkam padaryt žalą, net nesusimąstau. Blaivi važinėju žymiai neatsargiau. Bet... nežinai už kurio posūkio velnias laukia...  Mane likviduot reikia už tokius dalykus.

Neprisijungęs

Forumo apačia