VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1201 2015-09-03 15:18:41

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Na kodėl gi padvale, gal kur prašmatniau geria... smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-09-03 15:18:41

Google

#1202 2015-09-03 15:29:33

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Pasiklydes rašė:

Na kodėl gi padvale, gal kur prašmatniau geria... smile

Galbūt ir prašmatniau, juk jis tiek daug dirba dienomis. Griekas būtų po tokių sunkių darbų vakarais neįkalti poros stiklų simboliškai, kad stresą ir įtampą nuimt. Kai aš jaunystėj buvau jo vietoj tai kabake padavalkės tik paklausdavo - "kaip visada?" Na jo, jo - kaip visada - tas pats užsakymas - įkalam, che che, juk darbe toks afygenas stresas, kaip čia jo nenuimsi! big_smile

Neprisijungęs

#1203 2015-09-03 15:30:10

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Bebras rašė:

Audronis rašė:

Kuo mašinistas nusikalto? Už ką jam nori nervų ir darbo pridaryti?

Ponas tinklapio administratoriau, per "iolika" blaivybės metų viso labo tik tokį skystą cinizmą išsiauginai. Aš pijokas ir tai stipresnį turiu.
O šiaip tai, kvaila replika ne laiku ir ne vietoj - jei išgyvenai įmonės žlugimą, finansinį krachą, skyrybas ir dar visokį biesą, tai dar nereiškia, kad pats neatsidursi mano vietoje.
Puikus pavyzdys yra mūsų ale didis blaivininkas Tara - lėčino visiems koks jis afygienas šeimos žmogus, kaip mokina dukrą vairuoti, kokią laimę patiria kad vaikai jį mat mato ne pachmelną ir t.t. Gal paklauskime, kur jis dabar? Turbūt kokiam padvale geria pasislėpęs nuo šeimos. Daugiau netikėsiu nė vienu blaivininkų žodžiu, nes jie tiek tikri kiek muilo burbulas - gražūs, kol nesusprogsta!

Klausyk Bebre, prie ko čia Adminas ir Audronis? Nesuprantu tavo logikos? Audrinis forumo senbuvis, toks pats, kaip ir bet kuris iš mūsų. Nori "bjaurastį" išlieti, tai tada būk atviras, palengvės. Šeima su manim šiandien nebendrauja, nes pas mane problemos - ko gero tos pačios "kilmės"...

Neprisijungęs

#1204 2015-09-03 15:35:35

Pasiklydes
Senbuvis

O tai ka Tara su tavimi išvis bendrauti, negano to kad močini ištisai girtauji, tai dar jis matai save pateikinėja matai čia jis suklupo, paslydo, kažkaip netikėtai "kažkas" įvyko arba pats labiausiai mane pritrenkęs šito frukto pasakymas "toks gyvenimas", nu čia tai viršūnė dievaži... per tiek metų girtavimo, net minties man nebuvo, kad kam pasakyčiau prisigėręs, kad matai čia toks gyvenimas... Gerti viena, bet dar save pakelti aukščiau kitu arogantiškai tai čia jau kitas "lygis", next level kaip sakant... aš tavo šeimynos vietoje išvis tave nachren pasiūsčiau visiems laikams ir rami galva. smile

Neprisijungęs

#1205 2015-09-03 15:37:42

Tara
Senbuvis

Pasiklydęs ko sėdi prisijungęs??? Ar tau "žadą" atėmė??? Tolokai tu nuo manęs, pataisytume sveiką??? smile

Neprisijungęs

#1206 2015-09-03 15:41:55

Pasiklydes
Senbuvis

Nėra kas veikti tai ir sėdžiu, o kas čia tokio, gerti nėra už ka, sveikata irgi nepati geriausia, bet jau galima kentėti, apsiprausęs, nusiskutęs, išvalęs namus, prasiskalbęs, pasigaminęs valgyti, rytoj gal pas motina važiuosiu i sodą, aš per kelias diena atsičiuchinu praktiškai visiškai, rytoj jau būsiu kaip naujai gimęs, net nepasakytum kad pyliau paskutinę vasaros savaitę dienom naktim iki sąmonės netekimo... smile

Neprisijungęs

#1207 2015-09-03 15:58:50

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Nėra kas veikti tai ir sėdžiu, o kas čia tokio, gerti nėra už ka, sveikata irgi nepati geriausia, bet jau galima kentėti, apsiprausęs, nusiskutęs, išvalęs namus, prasiskalbęs, pasigaminęs valgyti, rytoj gal pas motina važiuosiu i sodą, aš per kelias diena atsičiuchinu praktiškai visiškai, rytoj jau būsiu kaip naujai gimęs, net nepasakytum kad pyliau paskutinę vasaros savaitę dienom naktim iki sąmonės netekimo... smile

Tai pas tave, visai neblogi reikalai. smile aš švenčiu mažytę pergalę, negaliu kiatip "nuimti" įtamos. Man atrodo, kad mūsų smegenys "nesugeba pamiršti "unikalios "metodikos" ??????? ... tam tikrais atvejais??? Aš, Pasklydęs, toks pats nelaimėlis, kaip ir tu, taip kad tu labai nesiparink... Užpyksiu.. cool

Neprisijungęs

#1208 2015-09-03 16:02:50

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Aš, Pasklydęs, toks pats nelaimėlis, kaip ir tu, taip kad tu labai nesiparink... Užpyksiu.. cool

Nepainiok, aš savęs nelaimėliu nelaikau tikrai ir niekad nesakau ir nesakysiu, kad čia matai "toks gyvenimas"... Pats tokio norėjau nuo paauglystės, pats tokį ir gavau, nelaimės ar vargo aš čia neieškau, tad mūsų požiūriai skirtingi... Tik vienu kuom teisus, dabar visai neblogai man kai sveikata pasitaisė kažkiek, o kad nėra visai pinigų na ka padarysi, reiškias gerti nėra kaip, o maisto atsargų dar kelioms bent dienoms turiu, net būdamas visai girtas sugebėjau dar kažka nusipirkti valgomo kad būtų vėliau... smile

Neprisijungęs

#1209 2015-09-03 16:39:41

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tara rašė:

Aš, Pasklydęs, toks pats nelaimėlis, kaip ir tu, taip kad tu labai nesiparink... Užpyksiu.. cool

Nepainiok, aš savęs nelaimėliu nelaikau tikrai ir niekad nesakau ir nesakysiu, kad čia matai "toks gyvenimas"... Pats tokio norėjau nuo paauglystės, pats tokį ir gavau, nelaimės ar vargo aš čia neieškau, tad mūsų požiūriai skirtingi... Tik vienu kuom teisus, dabar visai neblogai man kai sveikata pasitaisė kažkiek, o kad nėra visai pinigų na ka padarysi, reiškias gerti nėra kaip, o maisto atsargų dar kelioms bent dienoms turiu, net būdamas visai girtas sugebėjau dar kažka nusipirkti valgomo kad būtų vėliau... smile

Truputį negerai, kad nesuvoki - kas yra Tikroji mūsų nelaimė, bet nesiginčysiu, nes sparčiAiai girtėju. Šiandien pas mane maža šventė, net žmona sakė- galėjom atšvesti kitaip? Žinai, Pasklydęs, gal reikėtų rišti??

Neprisijungęs

#1210 2015-09-03 16:51:15

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Truputį negerai, kad nesuvoki - kas yra Tikroji mūsų nelaimė, bet nesiginčysiu, nes sparčiAiai girtėju. Šiandien pas mane maža šventė, net žmona sakė- galėjom atšvesti kitaip? Žinai, Pasklydęs, gal reikėtų rišti??

Aš viska labai gerai suvokiu dar geriau nei tu isivaizduoji, bet man nuo paauglystės tiesiog mirtinai norisi apsvaigti, atitrūkti nuo realybės, apsinešti, patirti ta euforinę būsena, su tuom nieko negaliu padaryti, man tiesiog pasidaro nuobodu ir neįdomu gyventi, o kadangi nevienus metus tai buvo narkotinės ivairios medžiagos nuo marichuanos iki kokaino, aš kažkaip sugalvojau, kad reikia.... pradėti tiesiog gerti. smile Kad tipo mažiau problemų būtų, na laikymas vartojimas ir pan.. Tipo pasirinkau tarsi mažesnę blogybę. Tai tiesiog dabar pilu ir tiek... Dėl to "rišimo", na kas iš to kad aš užrišu 1 mėnesiui, o paskui vėl tas pats?? kas ten tokio pasikeičia per ta laika?? Nieko. Savęs aš manau jau nepakeisiu ir tegul nekliedi ten tie psichologai apie tas psichokorekcijas, čia kaip mokykloje bandė mano rašyba taisyti mokytojai, ir kas??? per gyvenima mano raštas tik baisesnis pasidarė, niekas nieko neištaisė ir nepakoregavo, taip kad nereikia kliedėti. wink

Neprisijungęs

#1211 2015-09-03 17:26:24

Bebras
Senbuvis

Tara rašė:

Klausyk Bebre, prie ko čia Adminas ir Audronis? Nesuprantu tavo logikos? Audrinis forumo senbuvis, toks pats, kaip ir bet kuris iš mūsų. Nori "bjaurastį" išlieti, tai tada būk atviras, palengvės. Šeima su manim šiandien nebendrauja, nes pas mane problemos - ko gero tos pačios "kilmės"...

Logika labai elementari - tik reikia turėti bent minimum IT žinių. Kažkada šitam forume buvo PHP klaida. Neturintiems IT žinių aiškinu - kai būna PHP klaida, ekrane pasirodo baltas ekranas su tos klaidos paaiškinimu ir su nuoroda į tos klaidos eilutę tam tikrame PHP faile - kitaip sakant parodo visus admino folderius. Kaip jau įprasta, tarp "hostingo provaiderių" iš anksto pavadintų folderių "domains" ir "index.php" būna toks ir paties admino pavadintas folderis. Spėkit kaip jis pavadintas? Ogi "audron"! Ar reikia dar komentarų?
Taip kad, ponas Tara, aš visada savo žodžius galiu pagrįsti net ir būdamas girtas. Ir prie ko čia ta bjaurastis ir atvirumas? Forume aš esu pats atviriausias. Neturiu ant ko jokią bjaurastį lieti, nes čia išvis nėra ant ko tos bjaurasties lieti. Kaip sakoma - "beznadiožna" Nes čia didžioji dalis tokie šventuoliai vyšybalai kad net jei forume parašysi, kad esi užsilipęs ant tilto ir tuoj šoksi, tai tik palinkės gero skrydžio. Net Troja, ir ta neapsikentusi išėjo nafig iš čia. Dėjau skersą, supuvęs forumas!

Neprisijungęs

#1212 2015-09-03 17:49:49

Tara
Senbuvis

Bebre, tu arba girtas arba  visiškas Asilas. Nėra šia tema socialių forumų. Kažkas savo iniciatyvA ir savo kaštais nori mums padėti... ...

Neprisijungęs

#1213 2015-09-03 18:01:40

Pasiklydes
Senbuvis

Padėti? Labai įdomu... Gal tiesiog kai kurie tiesiog save parodyti susirenka, o geriančius ignoruoja tiesiog, na tipo jei norite tai gerkite, čia daug informacijos, bet jei ta info jūsų "nekabina" tai ir močinkite toliau, toks būtų greičiausiai moralas.. wink

Neprisijungęs

#1214 2015-09-03 18:06:53

Tara
Senbuvis

Ir dar pridursiu, ..  manau, kad kažkokia tai prasme kiekvienas iš mūsų, ęsame savotiškas šio Forumo Adminas, todėl visiškai nesvarbu kas palaiko operacinę sistemą, bent jau aš esu dėkingas šio Formo Steigėjamas už galimybę čia rašyti... Ir skaityti .smile

Neprisijungęs

#1215 2015-09-03 18:12:29

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  3mėn.  1d. 

Pasiklydes rašė:

Padėti? Labai įdomu... <..>

tai aišku gali man padėti, sakei maisto turi, padaryki kokį troškinį, man netoli, galėčiau atvaryt, padėčiau suvalgyti. Labai padėčiau..

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#1216 2015-09-03 18:13:38

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Padėti? Labai įdomu... Gal tiesiog kai kurie tiesiog save parodyti susirenka, o geriančius ignoruoja tiesiog, na tipo jei norite tai gerkite, čia daug informacijos, bet jei ta info jūsų "nekabina" tai ir močinkite toliau, toks būtų greičiausiai moralas.. wink

Tu Pasiklydęs dar neišsičiuhinai, bandyk info apdoroti už savatės. big_smile aš išsijungiu - sparčiai girtėju.

Neprisijungęs

#1217 2015-09-03 18:21:40

Pasiklydes
Senbuvis

Aš per pastaruosius 10 metu tiek info apdorojau, kad čionais yra sudėta sakyčiau geriausiu atveju 10-20 proc... reziume? Geriu toliau pilnu pajėgumu.. Net nežinau ar būtų lengviau išvis nežinoti tos info ir gerti tiesiog nesukant sau galvos ar dabar kai tiek jau žinau apie tuos visus poveikius, pažeidimus, degradacija, socialinių santykių žlugima, tuos visus gydymo metodus, instrukcijas, metodikas, o kur dar asmeninių istoriju gausa... sunku pasakyti, o tu Tara gerk gerk, matau dar labai linksma močinti, tai mėgaukis.. smile

Neprisijungęs

#1218 2015-09-03 21:15:10

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Paskaitinėju vis, bet rašyt nelabai norisi. Kažkokia baimė būt nesuprastai. Ir nesvarbu, kad čia manęs niekas nepažįsta. Tiesiog...
Jau seniai nebegeriu iki "plionkės" trūkimo. Nebebūna "kablio". Savaitėm išbūnu blaivi. Bet... kartais pasiilgstu atsipalaidavimo jausmo. Taip taip, to pačio, kai išgeri, ir viduj viskas užšyla, atsileidžia įsitempę raumenys, o smegenyse nors trumpam užplaukia laimės pojūtis.
Ir kolkas nusprendžiau, kad man to reikia. Nepribrendau visiškai abstinensijai. Girta nebevairuoju, darbe nebegeriu, o jei geriu - tik vakare, nedažnai ir su saiku. Jaučiuosi laisvai, neskaičiuoju blaivių dienų, tiesiog - gyvenu pasroviui smile
P.S. Bebre - tu kai blaivas - neįdomus.
Bet tai nereiškia, kad tai - gerai. Tiesiog... Reikia gyvent, nes... reikia ir tiek. Skauda numirt. Spėsim dar. Kaip sakė Petras Kurmelis - "pamatysim vėliau" wink

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1219 2015-09-03 22:15:23

Bebras
Senbuvis

Tara rašė:

Bebre, tu arba girtas arba  visiškas Asilas. Nėra šia tema socialių forumų. Kažkas savo iniciatyvA ir savo kaštais nori mums padėti... ...

Ir girtas ir turbūt asilas. Dabar jau prasiblaiviau tik labai galva plyšta. Vis tik geras puslitris 50 proc. gėrimo ne juokas. Man šis forumas davė puikią pamoką, kad nereikia iš nieko prašyti pagalbos, nes niekas ir nepadės, visiem nusispjaut. Reikia kapstytis pačiam. Na toks gyvenimas turbūt.

Iškaimo rašė:

P.S. Bebre - tu kai blaivas - neįdomus.

Nesu iš tų "diedų" nuo kurių "krūtų" bajerių moterys spiegia ir leipsta iš pasitenkinimo ir įdomumo, o kiti diedai garsiai kvatoja. Aš esu paprastas, ramus, uždaras žmogus. O be to dabar niekam nesistengiu būti nei įdomus, nei dar koks nors kuom iš tikrųjų nesu. Kam nepatinku gali nebendraut.

Neprisijungęs

#1220 2015-09-03 22:26:18

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Bebras rašė:

Nesu iš tų "diedų" nuo kurių "krūtų" bajerių moterys spiegia ir leipsta iš pasitenkinimo ir įdomumo, o kiti diedai garsiai kvatoja. Aš esu paprastas, ramus, uždaras žmogus. O be to dabar niekam nesistengiu būti nei įdomus, nei dar koks nors kuom iš tikrųjų nesu. Kam nepatinku gali nebendraut.

Tu nori, kad su tavimi bendrautų..Todėl ir geri. Kad nesijaust vienišu.
Beje, bajerių tu neskaldai. Kitaip esi įdomus. Asmeniškai.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1221 2015-09-03 22:41:55

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Tu nori, kad su tavimi bendrautų..Todėl ir geri. Kad nesijaust vienišu.
Beje, bajerių tu neskaldai. Kitaip esi įdomus. Asmeniškai.

Kad aš pats nežinau dėl ko geriu. Turbūt dėl to, kad esu alkoholikas. O su norais...kad aš paskutiniu metu turbūt jau nieko nenoriu iš gyvenimo. Na gal tik keleto dalykų, kad būčiau bent jau apysveikis ir kad antra pusė nepabėgtų. Va ir visi norai.

Neprisijungęs

#1222 2015-09-04 06:53:35

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mėn.  29d. 

Tara rašė:

Tas kazkas padeda netik tau Tara,bet ir sau.

Neprisijungęs

#1223 2015-09-04 07:42:45

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mėn.  14d. 
Nerūkau  9m.  10mėn.  7d. 

Aš tai nesuprantu, chebra, kaip jūs geriat ir dar kažką rašinėti, dirbti galit? Man tai, begeriant, būna absoliučiai px ta virtuali/socialinė erdvė - only alcohol, sex & rock'n'roll.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#1224 2015-09-04 08:11:32

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  1mėn.  4d. 
Nerūkau  8m.  5mėn.  2d. 

Artaz rašė:

Aš tai nesuprantu, chebra, kaip jūs geriat ir dar kažką rašinėti, dirbti galit? Man tai, begeriant, būna absoliučiai px ta virtuali/socialinė erdvė - only alcohol, sex & rock'n'roll.

nebent vieni geria, o pabendraut tai norisi su kažkuo hmm

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1225 2015-09-04 08:21:20

Pasiklydes
Senbuvis

O aš nesuprantu kaip galima tik gerti ir nieko neveikti niekur nedalyvauti, kad ir va forumuose ar feisbuke ar dar kur... Tiesiog prisigėriau ir guliu ant sofos. Primityvu. Po tikrovei kas įdomiausia konkrečiai prigėrus man iš pradžių "dingsta" kalbos dovana, o rašymo sugebėjimas dingsta daug vėliau dar konkrečiau pagėrus, taip kad laiko viskam užtenka iki to momento kai įvyksta sistemos Shut Down.. smile  O dėl to įdomumo, nežinau kažkaip visgi ir būdami blaivūs daugelis ir išgėrę turi savo žavesio... Esu ne iš vieno žmogaus girdėjes kad tarkim mano humoro jausmas išlieka labai panašus visokiose būsenose, tik išgėrus jis šiek tiek aštresnis pošlesnis, labiau toks "vingiuotas", o kai blaivas labiau ironiškas, švelnesnis, bet pati platforma vienas prie vieno... Ir šiaip principiniai dalykai absoliučiai nesikeičia bet kokioje būsenoje, tai matyt ir yra tas tikrasis AŠ.. smile

Neprisijungęs

Forumo apačia