VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Durys buvo atviros, pamiršau užrakinti, žiūriu Žinias LNK jau labas vakaras ir mane žadina sakau žinias žiūriu, kokios žinios jau vakaro filmas pasibaigęs, virtuvė dega... Jofana kas dega ir dabar dega, pirmas aukštas tegul dega, ugnis kils aukštyn... vir6uj vaikuciai pabiruciai, isgarsesiu... psichologai, aš tuoj juos jei gyvas liksiu pradėsiu žudyti, tuos visus Verygus, Aleknas, Aleikseičikus, Lapinus, užknisa jie mane nerealiai išgamos, tiesiog siutas ima,,, Mirtis!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 22d. |
Egle rašė:
mano uošvienė prisivartojus alkoholio ir antidepresantų ir kitokių tralialia pati paskambino buvusiam vyrui, pseudo gražiai pakalbėjo ir padegė namus, spėjo išgelbėt jos narkomaninę šikynę kaimynas , paskui gaisrininkai, sūnus, mano vyras suremanontavo butą, ir dar ji stebuklingai išsisuko nuo atsakomybės, inspektoriai iš gailesčio, sūnui paprašius neįtraukė fakto į protokolą apie jos apsvaigimą, bet iš karto suprato ir uždavė klausimą, ką jūsų mama vartoja..tai va boba geria ir gydosi antidepresantais ir kitokiu gėriu, kurį gauna iš savo psichiatro toliau ir ką tu jai..butavuha..sunūs ir tėvai atleido, viens vyrukas pasuko jos pėdutėm dabar, kiti du karts nuo karto pasidaro skersvėjį savo galvelėse pas psichologą....
po gaisro paguldė motiną šiaip ne taip ją į VPL kad detoksikuotųsi nuo viso to brudo, dar su viltim kad pavyks ir kokią reabilitaciją nukreipt. Vyrui tuo tarpu neatlaikė nervai, nuėjo į jos polikliniką, tarpduryje savo kabineto sustabdė jos psichitarę ir sako: ką jūs išrašinėjate p.X, ji mano motina, ar žinot kad ji ant dienų apsvaigus sukėlė gaisrą? tai profesionalė sakė, kaip stvėrė savo kabineto duris, mikliai užrakino ir "negaliu kalbėt" kaip ugnis tiesiog nurūko kolidoriais..
štai vienas iš profesionalumo veidų, kurį turėjom nelaimės pamatyti..
p.s nesulaukus nė detokso pabaigos moteriškė išsirašė iš gydyklos ir nuskubėjo dozės, grįžus dar apkaltino mano vyrą, kad tas darydamas remontą už savo lėšas , ją dar apvogė..šitoj istorijoj vyras dėjo tašką..
Neprisijungęs
Nafyg tu čia dūrini ir aiškini savo sušiktos giminės pasakas, tavo ta barzdota Gustyna jau seniai reikia pakasti po velėna, valkata menininkas, dar tegul dar man pasisuka po ranka su peiliu, vaikšto po Naujamiesti akis išsproginęs, dalbalina savo margalas tipo dailinykas kas jis ten, po dailioškės valkata??? Mirtis!!!
Neprisijungęs
Egle rašė:
Egle rašė:
mano uošvienė prisivartojus alkoholio ir antidepresantų ir kitokių tralialia pati paskambino buvusiam vyrui, pseudo gražiai pakalbėjo ir padegė namus, spėjo išgelbėt jos narkomaninę šikynę kaimynas , paskui gaisrininkai, sūnus, mano vyras suremanontavo butą, ir dar ji stebuklingai išsisuko nuo atsakomybės, inspektoriai iš gailesčio, sūnui paprašius neįtraukė fakto į protokolą apie jos apsvaigimą, bet iš karto suprato ir uždavė klausimą, ką jūsų mama vartoja..tai va boba geria ir gydosi antidepresantais ir kitokiu gėriu, kurį gauna iš savo psichiatro toliau ir ką tu jai..butavuha..sunūs ir tėvai atleido, viens vyrukas pasuko jos pėdutėm dabar, kiti du karts nuo karto pasidaro skersvėjį savo galvelėse pas psichologą....
po gaisro paguldė motiną šiaip ne taip ją į VPL kad detoksikuotųsi nuo viso to brudo, dar su viltim kad pavyks ir kokią reabilitaciją nukreipt. Vyrui tuo tarpu neatlaikė nervai, nuėjo į jos polikliniką, tarpduryje savo kabineto sustabdė jos psichitarę ir sako: ką jūs išrašinėjate p.X, ji mano motina, ar žinot kad ji ant dienų apsvaigus sukėlė gaisrą?
tai profesionalė sakė, kaip stvėrė savo kabineto duris, mikliai užrakino ir "negaliu kalbėt" kaip ugnis tiesiog nurūko kolidoriais..
štai vienas iš profesionalumo veidų, kurį turėjom nelaimės pamatyti..
p.s nesulaukus nė detokso pabaigos moteriškė išsirašė iš gydyklosir nuskubėjo dozės, grįžus dar apkaltino mano vyrą, kad tas darydamas remontą už savo lėšas , ją dar apvogė..šitoj istorijoj vyras dėjo tašką..
kai grįžo namo, prapliupo raudot ir kartojo užsikirsdamas- jie visi kartu pražudė mano motiną, jos jau nebėra...
Neprisijungęs
Taip jam ir reikia valkata
Neprisijungęs
poto aš kartą prisikalbinau ją nueiti į AA susirinkimą, tai išsiskyrėm stotelėj, ji tikrai nuoširdžiai ir blaiviai pasakė: Egle aš neisiu tenai, mano bėda ne alkoholis, mano bėda yra vaistai ir depresija, bet aš per sena su tuo kovoti...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 25d. |
Pasiklydes rašė:
Vakariene buvo čia, bet jei degsiu tai nevienas, ijungiu virykle dujinę ir smingu kažkodėl prie teliko ir dabar ijungta... o viršuj jaunos šeimos su vaikais lai ir dega gyvatės, aš uždusiu smalkėmis ir sudegs lavonas paskui, o jūs visi žiūrėsite apsišike LNK kriminalus kiek lavonu rasta Vilniuje, vot taip, jau karta degiau degsiu ir toliau ir saliarkės jei reikia papilsiu, MiRTIS VISIEMS:D Ar žvengi dar Nida žinodama kad viršuje 3 mažamečiai vaikai? Užsikišo snukis kad jie jau duso smalkėmis? Ar dar žvengsi kai sužinosi kiek lavonu? Tai kur ta tavo šypsena dabar kai mirs 1-6 metu vaikai?tai užčiaupk žabtus ir leisk man toliau gerti ir tegul dega ta virtuvė, kur ta Vilniaus policija, aaaa? cha cha cha
ne man vienai prisigėrus stogą rauną, bet aš nors kitiems nekenkiu, o tu supranti ką darai ir lauki kitų reakcijos
Neprisijungęs
Tau čia ka Egliokas tema grupinei psichoterapijai apie savo gimine myžoti i kelnes??? Padvėsė tai padvėsė, dvėsiu aš, dvėsi ir tu, čia be išimties... velniop einu alaus o puodas tegul dega, tegul svyla nahėr...
Neprisijungęs
Nida rašė:
ne man vienai prisigėrus stogą rauną, bet aš nors kitiems nekenkiu, o tu supranti ką darai ir lauki kitų reakcijos
O Aš NORIU SENIAI JAU KAŽKA NUŽUDYTI kaip BREIVIKAS, tik REIKIA PASIRUOŠTI GERIAU, vsio poniala moteriškė???... viskas ferštein??? ili kažko don`t understand??? gal pora lavonu supratima kita duos per LNK kriminalus??? Kalbos nėra, vaikai pradėjo dusti kadangi dūmai ėjo per ventiliacija, ten lyg astma vienas serga ar kažkas panašaus. dar juokinga tau???
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
O Aš NORIU SENIAI JAU KAŽKA NUŽUDYTI kaip BREIVIKAS, tik REIKIA PASIRUOŠTI GERIAU, vsio poniala moteriškė???... viskas ferštein??? ili kažko don`t understand??? gal pora lavonu supratima kita duos per LNK kriminalus??? Kalbos nėra, vaikai pradėjo dusti kadangi dūmai ėjo per ventiliacija, ten lyg astma vienas serga ar kažkas panašaus. dar juokinga tau???
aš tavo vietoj pradėčiau nuo uodų, musių ir kitų parazitų-mažesnio pasiruošimo reikia
Neprisijungęs
Nida rašė:
aš tavo vietoj pradėčiau nuo uodų, musių ir kitų parazitų-mažesnio pasiruošimo reikia
Ieškojai kaip durnė kažkokiu tablečiu, paprasta padegta virtuvė, samone prarandi nuo smalkiu, mane paažadino kaimynės jau dūmu kamuolyje,o tada degti degti degti, o pirmas aukštas duoda idomu efekta, ugnis juk aukštyn, nafyg man tie mašalai kai gali dvėsti kaimynai, bet viska reikia kuo vėliau daryti, i nakti, kad nespėtu niekas gelbėtis, va čia jėga o ne tavo tos tablečionkės chrėnavos, idomu per kiek sureguos Priešgaisrinė tarnyba, yra mintis užblokuoti armatūra duris lauko, draivas turi būti totalus...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
Ieškojai kaip durnė kažkokiu tablečiu, paprasta padegta virtuvė, samone prarandi nuo smalkiu, mane paažadino kaimynės jau dūmu kamuolyje,o tada degti degti degti, o pirmas aukštas duoda idomu efekta, ugnis juk aukštyn, nafyg man tie mašalai kai gali dvėsti kaimynai, bet viska reikia kuo vėliau daryti, i nakti, kad nespėtu niekas gelbėtis, va čia jėga o ne tavo tos tablečionkės chrėnavos, idomu per kiek sureguos Priešgaisrinė tarnyba, yra mintis užblokuoti armatūra duris lauko, draivas turi būti totalus...
kažkaip mums nesiseka-man tabletės nesuveikė, tave kaimynė pažadino...teks galvot kažką naujo
Neprisijungęs
Tiesiog padegti, o jau dega
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tiesiog padegti, o jau dega
nu jo, šiaip tai kai reikia profesionalumo tiesiog marios visuomenėj, o išgelbėti šių bėdžių nuo jų pačių negalim..excusme me mike...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 22d. |
Ką Pasiklydes babkės baigės ar taupyt pradėjai? Tokių kap tu per diena sutinku bent viena ir žudosi ir degina ir nušaut visus nori, tik vėl kol nueina iki baro po to pasaulis jau geras arba sutinki po kelių dienų paklausi kaip jauties , sako na neblogai , jau nereik tų visų nesąmonių. Dėl ko čia rašau nes prisiminiau netolima mano metima gert , tai ir gi ir minčių žudytis ir visus nudobt norėjau , bet po kurio laiko praėjo. Per atkryčius to nepajuntu , nes matomai tai laikinas apsinuodijimas ir negali tai staigiai paveikt smegeninės. Šiaip rašyt galim visi šio temo nes , bet aš dar geriu tik su ilgesniais tarpais. Tai reziume jei Pasiklydes žudysies ar vėl kelsi gaisrą sakyk turiu komplektą virvių ir tusčių gesintuvų , nusineši į "Kaskada" ir užpildys, bent skauradą užgesysi.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
kažkaip mums nesiseka-man tabletės nesuveikė, tave kaimynė pažadino...teks galvot kažką naujo
Šiaip galima ir tokias tabletikes kap "TRIFAS" gert (ne netai ką pagalvojot, nenuoto) , jos duoda gerą šalutįnį poveikį ir mintys apie savižudybe paprasčiausia išbėga.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
Ieškojai kaip durnė kažkokiu tablečiu, paprasta padegta virtuvė, samone prarandi nuo smalkiu, mane paažadino kaimynės jau dūmu kamuolyje,o tada degti degti degti, o pirmas aukštas duoda idomu efekta, ugnis juk aukštyn, nafyg man tie mašalai kai gali dvėsti kaimynai, bet viska reikia kuo vėliau daryti, i nakti, kad nespėtu niekas gelbėtis, va čia jėga o ne tavo tos tablečionkės chrėnavos, idomu per kiek sureguos Priešgaisrinė tarnyba, yra mintis užblokuoti armatūra duris lauko, draivas turi būti totalus...kažkaip mums nesiseka-man tabletės nesuveikė, tave kaimynė pažadino...teks galvot kažką naujo
Šiaip galima ir tokias tabletikes kap "TRIFAS" gert (ne netai ką pagalvojot, nenuoto) , jos duoda gerą šalutįnį poveikį ir mintys apie savižudybe paprasčiausia išbėga.
blaivai mano tokios mintys nekyla-išsiaiskinu tik išsiblaivius ką prisidirbus būnu
Neprisijungęs
Neimk į galvą , sėdam ir geriam rytine kava kartu , rytas nuostabus , tokia vasara ne dažnai pasitaiko.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Neimk į galvą , sėdam ir geriam rytine kava kartu , rytas nuostabus , tokia vasara ne dažnai pasitaiko.
rytas nuostabus-kava stipri ir karšta, o ko daugiau reikia
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Ką Pasiklydes babkės baigės ar taupyt pradėjai?.
Nekliedėk čia žvejy, nei taupau, nei baigėsi. Keleta dienų turėjau būti kitoje "formoje", be jokiu kvapų ir pachmielų, nes istaigos rimtos valdiškos, jos tiesiog su manimi nebendrautų ir dokumentų jokių nepasirišinėtų. Kai dabar viska sutvarkiau idealiai, babkiu saskaitoje tiek kad gersiu iki vasaros pabaigos, jau šaldytuve bendroje sumoje 6 bonkės alaus vėsta ir startuosime gerti toliau, ratatatata...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
žvejys rašė:
Ką Pasiklydes babkės baigės ar taupyt pradėjai?.
Nekliedėk čia žvejy, nei taupau, nei baigėsi. Keleta dienų turėjau būti kitoje "formoje", be jokiu kvapų ir pachmielų, nes istaigos rimtos valdiškos, jos tiesiog su manimi nebendrautų ir dokumentų jokių nepasirišinėtų. Kai dabar viska sutvarkiau idealiai, babkiu saskaitoje tiek kad gersiu iki vasaros pabaigos, jau šaldytuve bendroje sumoje 6 bonkės alaus vėsta ir startuosime gerti toliau, ratatatata...
Žinai Pasiklydes tokių skaitovų yra gal šimtai . Rašančių vienetai , visas forumas yra kaip jauties šiuo momentu .Aš dabar jaučiuosi geriantis . Nes vakar buvo tokia bloga savijauta tartum sėdėčiau ir kilnočiau čerkiuka .Ačių dievui tai tik vizualiai.
Neprisijungęs
Man neidomu ko yra šimtai čia ko vienetai, rašau kaip YRA, savotiškas sakykime dienoraštis jei kažkam labai reikia tai ivardinti... Dabar irgi gryžau piktas, buvau po parduotuves visa pusdieni nuo pat 9 ryto, ieškojau tam tikrų drabužių, pinigų yra, negirtas, nejoks ten ypatingai pachmielnas... Rezultatu nulis, pavargau, prisipirkau alaus ir šiandien juodai prisigersiu kaip Dieva myliu iš to pykčio... Čia kažkas gal užklaus - ar palengvės??? Garantuoju 100 proc. kad Taip, kai esu tokioje būsenoje kaip dabar arba galiu sviesti i bet ka taburete arba tiesiog prisigerti ir prie teliko drybsoti.. Renkuosi varianta antraji.
Neprisijungęs
Baigiu banke patvarkyt. Užgėriau koročia. Skersa padėjau
Neprisijungęs
Koroče per anksti pradėjau rudens sezoną. O taip jo laukiau. Laukiau, kol trūko kantrybė. Nuvariau į savo mėgstamą vietą miške. Tarp kitko ta vieta tai sakykim preliminari vieta kurioje nusprendžiau numierti. Jau senai nusprendžiau dar kai buvau pacanas. Jau tada žinojau kad ateis diena kai krisiu po traukinio ratais. Tai va turiu prie geležinkelio miške tokią gera vietą, į kurią vis sugrįžtu kai atkrentu. Tai koroče ot durnas daiktas nusipirkau ne kokį nors normalų gėrimą o kažkokį kondensuotą likerį boboms. Bionke išdažiau ir ką? Ir nieko, beveik jokio efekto. Kone suknistas blaivininkas su aireole jopšikmat, net neapsvaigau taip kaip derėtų apsvaigti. Tai nuvariau 50 proc suktinuio dobavkei nusipirkau. Va dabar tai ternks, xe xe Oi lyylia, xe xe
Neprisijungęs
Na tavieji gėrimų pasirinkimai Bebre man tokia kažkokia mįslė anomalija visiška, niekaip neikertu aš jų... Tiek tos kaip sakant, aš tai sakyčiau toks konservatorius, pernelyg nesimėtau... Jau dabar gurkšnoju 2aji buteliuka Švyturio raudono alučio, reikės aišku dobavkės, bet tai dar laikas koks vaikiškas, iki 22 val. marios laiko, aaaaa!
Neprisijungęs