VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1126 2015-08-19 16:25:12

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Durys buvo atviros, pamirÅ¡au užrakinti, žiÅ«riu Žinias LNK jau labas vakaras ir mane žadina sakau žinias žiÅ«riu, kokios žinios jau vakaro filmas pasibaigÄ™s, virtuvÄ— dega... Jofana kas dega ir dabar dega, pirmas aukÅ¡tas tegul dega, ugnis kils aukÅ¡tyn... vir6uj vaikuciai pabiruciai, isgarsesiu... psichologai, aÅ¡ tuoj juos jei gyvas liksiu pradÄ—siu žudyti, tuos visus Verygus, Aleknas, AleikseiÄikus, Lapinus, užknisa jie mane nerealiai iÅ¡gamos, tiesiog siutas ima,,, Mirtis!

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-08-19 16:25:12

Google

#1127 2015-08-19 17:06:55

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  17d. 

Egle rašė:

sad mano uoÅ¡vienÄ— prisivartojus alkoholio ir antidepresantų ir kitokių tralialia pati paskambino buvusiam vyrui, pseudo gražiai pakalbÄ—jo ir padegÄ— namus, spÄ—jo iÅ¡gelbÄ—t jos narkomaninÄ™ Å¡ikynÄ™ kaimynas , paskui gaisrininkai, sÅ«nus, mano vyras suremanontavo butÄ…, ir dar ji stebuklingai iÅ¡sisuko nuo atsakomybÄ—s, inspektoriai iÅ¡ gailesÄio, sÅ«nui papraÅ¡ius neįtraukÄ— fakto į protokolÄ… apie jos apsvaigimÄ…, bet iÅ¡ karto suprato ir uždavÄ— klausimÄ…, kÄ… jÅ«sų mama vartoja..tai va boba geria ir gydosi antidepresantais ir kitokiu gÄ—riu, kurį gauna iÅ¡ savo psichiatro toliau ir kÄ… tu jai..butavuha..sunÅ«s ir tÄ—vai atleido, viens vyrukas pasuko jos pÄ—dutÄ—m dabar, kiti du karts nuo karto pasidaro skersvÄ—jį savo galvelÄ—se pas psichologÄ…....

po gaisro paguldė motiną šiaip ne taip ją į VPL kad detoksikuotųsi nuo viso to brudo, dar su viltim kad pavyks ir kokią reabilitaciją nukreipt. Vyrui tuo tarpu neatlaikė nervai, nuėjo į jos polikliniką, tarpduryje savo kabineto sustabdė jos psichitarę ir sako: ką jūs išrašinėjate p.X, ji mano motina, ar žinot kad ji ant dienų apsvaigus sukėlė gaisrą? sad tai profesionalė sakė, kaip stvėrė savo kabineto duris, mikliai užrakino ir "negaliu kalbėt" kaip ugnis tiesiog nurūko kolidoriais..sad štai vienas iš profesionalumo veidų, kurį turėjom nelaimės pamatyti..
p.s nesulaukus nė detokso pabaigos moteriškė išsirašė iš gydyklos smile ir nuskubėjo dozės, grįžus dar apkaltino mano vyrą, kad tas darydamas remontą už savo lėšas , ją dar apvogė..šitoj istorijoj vyras dėjo tašką..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1128 2015-08-19 17:12:44

Pasiklydes
Senbuvis

Nafyg tu Äia dÅ«rini ir aiÅ¡kini savo suÅ¡iktos giminÄ—s pasakas, tavo ta barzdota Gustyna jau seniai reikia pakasti po velÄ—na, valkata menininkas, dar tegul dar man pasisuka po ranka su peiliu, vaikÅ¡to po Naujamiesti akis iÅ¡sproginÄ™s, dalbalina savo margalas tipo dailinykas kas jis ten, po dailioÅ¡kÄ—s valkata??? Mirtis!!! big_smile

Neprisijungęs

#1129 2015-08-19 17:15:40

Egle
Senbuvis

Egle rašė:

Egle rašė:

sad mano uoÅ¡vienÄ— prisivartojus alkoholio ir antidepresantų ir kitokių tralialia pati paskambino buvusiam vyrui, pseudo gražiai pakalbÄ—jo ir padegÄ— namus, spÄ—jo iÅ¡gelbÄ—t jos narkomaninÄ™ Å¡ikynÄ™ kaimynas , paskui gaisrininkai, sÅ«nus, mano vyras suremanontavo butÄ…, ir dar ji stebuklingai iÅ¡sisuko nuo atsakomybÄ—s, inspektoriai iÅ¡ gailesÄio, sÅ«nui papraÅ¡ius neįtraukÄ— fakto į protokolÄ… apie jos apsvaigimÄ…, bet iÅ¡ karto suprato ir uždavÄ— klausimÄ…, kÄ… jÅ«sų mama vartoja..tai va boba geria ir gydosi antidepresantais ir kitokiu gÄ—riu, kurį gauna iÅ¡ savo psichiatro toliau ir kÄ… tu jai..butavuha..sunÅ«s ir tÄ—vai atleido, viens vyrukas pasuko jos pÄ—dutÄ—m dabar, kiti du karts nuo karto pasidaro skersvÄ—jį savo galvelÄ—se pas psichologÄ…....

po gaisro paguldė motiną šiaip ne taip ją į VPL kad detoksikuotųsi nuo viso to brudo, dar su viltim kad pavyks ir kokią reabilitaciją nukreipt. Vyrui tuo tarpu neatlaikė nervai, nuėjo į jos polikliniką, tarpduryje savo kabineto sustabdė jos psichitarę ir sako: ką jūs išrašinėjate p.X, ji mano motina, ar žinot kad ji ant dienų apsvaigus sukėlė gaisrą? sad tai profesionalė sakė, kaip stvėrė savo kabineto duris, mikliai užrakino ir "negaliu kalbėt" kaip ugnis tiesiog nurūko kolidoriais..sad štai vienas iš profesionalumo veidų, kurį turėjom nelaimės pamatyti..
p.s nesulaukus nė detokso pabaigos moteriškė išsirašė iš gydyklos smile ir nuskubėjo dozės, grįžus dar apkaltino mano vyrą, kad tas darydamas remontą už savo lėšas , ją dar apvogė..šitoj istorijoj vyras dėjo tašką..

kai grįžo namo, prapliupo raudot ir kartojo užsikirsdamas- jie visi kartu pražudė mano motiną, jos jau nebėra...

Neprisijungęs

#1130 2015-08-19 17:16:23

Pasiklydes
Senbuvis

Taip jam ir reikia valkata

Neprisijungęs

#1131 2015-08-19 17:22:07

Egle
Senbuvis

poto aš kartą prisikalbinau ją nueiti į AA susirinkimą, tai išsiskyrėm stotelėj, ji tikrai nuoširdžiai ir blaiviai pasakė: Egle aš neisiu tenai, mano bėda ne alkoholis, mano bėda yra vaistai ir depresija, bet aš per sena su tuo kovoti...

Neprisijungęs

#1132 2015-08-19 17:24:27

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mÄ—n.  21d. 
NerÅ«kau  8m.  4mÄ—n.  20d. 

Pasiklydes rašė:

Vakariene buvo Äia, bet jei degsiu tai nevienas, ijungiu virykle dujinÄ™ ir smingu kažkodÄ—l prie teliko ir dabar ijungta... o virÅ¡uj jaunos Å¡eimos su vaikais lai ir dega gyvatÄ—s, aÅ¡ uždusiu smalkÄ—mis ir sudegs lavonas paskui, o jÅ«s visi žiÅ«rÄ—site apsiÅ¡ike LNK kriminalus kiek lavonu rasta Vilniuje, vot taip, jau karta degiau degsiu ir toliau ir saliarkÄ—s jei reikia papilsiu, MiRTIS VISIEMS:D Ar žvengi dar Nida žinodama kad virÅ¡uje 3 mažameÄiai vaikai? UžsikiÅ¡o snukis kad jie jau duso smalkÄ—mis? Ar dar žvengsi kai sužinosi kiek lavonu? Tai kur ta tavo Å¡ypsena dabar kai mirs 1-6 metu vaikai?tai užÄiaupk žabtus ir leisk man toliau gerti ir tegul dega ta virtuvÄ—, kur ta Vilniaus policija, aaaa?  cha cha cha

ne man vienai prisigėrus stogą rauną, bet aš nors kitiems nekenkiu, o tu supranti ką darai ir lauki kitų reakcijos hmm

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1133 2015-08-19 17:24:31

Pasiklydes
Senbuvis

Tau Äia ka Egliokas tema grupinei psichoterapijai apie savo gimine myžoti i kelnes??? PadvÄ—sÄ— tai padvÄ—sÄ—, dvÄ—siu aÅ¡, dvÄ—si ir tu, Äia be iÅ¡imties... velniop einu alaus o puodas tegul dega, tegul svyla nahÄ—r...

Neprisijungęs

#1134 2015-08-19 17:25:52

Pasiklydes
Senbuvis

Nida rašė:

ne man vienai prisigėrus stogą rauną, bet aš nors kitiems nekenkiu, o tu supranti ką darai ir lauki kitų reakcijos hmm

O Aš NORIU SENIAI JAU KAŽKA NUŽUDYTI kaip BREIVIKAS, tik REIKIA PASIRUOŠTI GERIAU, vsio poniala moteriškė???... viskas ferštein??? ili kažko don`t understand??? gal pora lavonu supratima kita duos per LNK kriminalus??? Kalbos nėra, vaikai pradėjo dusti kadangi dūmai ėjo per ventiliacija, ten lyg astma vienas serga ar kažkas panašaus. dar juokinga tau???

Neprisijungęs

#1135 2015-08-19 17:30:07

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Nida rašė:

O Aš NORIU SENIAI JAU KAŽKA NUŽUDYTI kaip BREIVIKAS, tik REIKIA PASIRUOŠTI GERIAU, vsio poniala moteriškė???... viskas ferštein??? ili kažko don`t understand??? gal pora lavonu supratima kita duos per LNK kriminalus??? Kalbos nėra, vaikai pradėjo dusti kadangi dūmai ėjo per ventiliacija, ten lyg astma vienas serga ar kažkas panašaus. dar juokinga tau???

aÅ¡ tavo vietoj pradÄ—Äiau nuo uodų, musių ir kitų parazitų-mažesnio pasiruoÅ¡imo reikia

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1136 2015-08-19 17:36:08

Pasiklydes
Senbuvis

Nida rašė:

aÅ¡ tavo vietoj pradÄ—Äiau nuo uodų, musių ir kitų parazitų-mažesnio pasiruoÅ¡imo reikia

IeÅ¡kojai kaip durnÄ— kažkokiu tableÄiu, paprasta padegta virtuvÄ—, samone prarandi nuo smalkiu, mane paažadino kaimynÄ—s jau dÅ«mu kamuolyje,o tada degti degti degti, o pirmas aukÅ¡tas duoda idomu efekta, ugnis juk aukÅ¡tyn, nafyg man tie maÅ¡alai kai gali dvÄ—sti kaimynai, bet viska reikia kuo vÄ—liau daryti, i nakti, kad nespÄ—tu niekas gelbÄ—tis, va Äia jÄ—ga o ne tavo tos tableÄionkÄ—s chrÄ—navos, idomu per kiek sureguos PrieÅ¡gaisrinÄ— tarnyba, yra mintis užblokuoti armatÅ«ra duris lauko, draivas turi bÅ«ti totalus... big_smile

Neprisijungęs

#1137 2015-08-19 18:24:48

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Nida rašė:

IeÅ¡kojai kaip durnÄ— kažkokiu tableÄiu, paprasta padegta virtuvÄ—, samone prarandi nuo smalkiu, mane paažadino kaimynÄ—s jau dÅ«mu kamuolyje,o tada degti degti degti, o pirmas aukÅ¡tas duoda idomu efekta, ugnis juk aukÅ¡tyn, nafyg man tie maÅ¡alai kai gali dvÄ—sti kaimynai, bet viska reikia kuo vÄ—liau daryti, i nakti, kad nespÄ—tu niekas gelbÄ—tis, va Äia jÄ—ga o ne tavo tos tableÄionkÄ—s chrÄ—navos, idomu per kiek sureguos PrieÅ¡gaisrinÄ— tarnyba, yra mintis užblokuoti armatÅ«ra duris lauko, draivas turi bÅ«ti totalus... big_smile

kažkaip mums nesiseka-man tabletės nesuveikė, tave kaimynė pažadino...teks galvot kažką naujo lol

Neprisijungęs

#1138 2015-08-19 18:27:40

Pasiklydes
Senbuvis

Tiesiog padegti, o jau dega

Neprisijungęs

#1139 2015-08-19 19:50:51

Egle
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tiesiog padegti, o jau dega

nu jo, Å¡iaip tai kai reikia profesionalumo tiesiog marios visuomenÄ—j, o iÅ¡gelbÄ—ti Å¡ių bÄ—džių nuo jų paÄių negalim..excusme me mike...

Neprisijungęs

#1140 2015-08-20 08:33:20

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  17d. 

KÄ… Pasiklydes babkÄ—s baigÄ—s ar taupyt pradÄ—jai? Tokių kap tu per diena sutinku bent viena ir žudosi ir degina ir nuÅ¡aut visus nori, tik vÄ—l kol nueina iki baro po to pasaulis jau geras arba sutinki po kelių dienų paklausi kaip jauties , sako na neblogai , jau nereik tų visų nesÄ…monių. DÄ—l ko Äia raÅ¡au nes prisiminiau netolima mano metima gert , tai ir gi ir minÄių žudytis ir visus nudobt norÄ—jau , bet po kurio laiko praÄ—jo. Per atkryÄius to nepajuntu , nes matomai tai laikinas apsinuodijimas ir negali tai staigiai paveikt smegeninÄ—s. Å iaip raÅ¡yt galim visi Å¡io temo nes , bet aÅ¡ dar geriu tik su ilgesniais tarpais. Tai reziume jei Pasiklydes žudysies ar vÄ—l kelsi gaisrÄ… sakyk turiu komplektÄ… virvių ir tusÄių gesintuvų , nusineÅ¡i į "Kaskada" ir užpildys, bent skauradÄ… užgesysi.

Neprisijungęs

#1141 2015-08-20 08:36:34

žvejys
Senbuvis

Nida rašė:

Pasiklydes rašė:

Nida rašė:

kažkaip mums nesiseka-man tabletės nesuveikė, tave kaimynė pažadino...teks galvot kažką naujo lol

Å iaip galima ir tokias tabletikes kap "TRIFAS" gert (ne netai kÄ… pagalvojot, nenuoto) , jos duoda gerÄ… Å¡alutįnį poveikį ir mintys apie savižudybe paprasÄiausia iÅ¡bÄ—ga.

Neprisijungęs

#1142 2015-08-20 08:53:56

Nida
Senbuvis

žvejys rašė:

Nida rašė:

Pasiklydes rašė:

Å iaip galima ir tokias tabletikes kap "TRIFAS" gert (ne netai kÄ… pagalvojot, nenuoto) , jos duoda gerÄ… Å¡alutįnį poveikį ir mintys apie savižudybe paprasÄiausia iÅ¡bÄ—ga.

blaivai mano tokios mintys nekyla-išsiaiskinu tik išsiblaivius ką prisidirbus būnu hmm

Neprisijungęs

#1143 2015-08-20 08:59:50

žvejys
Senbuvis

Neimk į galvą , sėdam ir geriam rytine kava kartu , rytas nuostabus , tokia vasara ne dažnai pasitaiko.

Neprisijungęs

#1144 2015-08-20 09:33:02

Nida
Senbuvis

žvejys rašė:

Neimk į galvą , sėdam ir geriam rytine kava kartu , rytas nuostabus , tokia vasara ne dažnai pasitaiko.

rytas nuostabus-kava stipri ir karšta, o ko daugiau reikia wink

Neprisijungęs

#1145 2015-08-22 15:53:33

Pasiklydes
Senbuvis

žvejys rašė:

KÄ… Pasiklydes babkÄ—s baigÄ—s ar taupyt pradÄ—jai?.

NekliedÄ—k Äia žvejy, nei taupau, nei baigÄ—si. Keleta dienų turÄ—jau bÅ«ti kitoje "formoje", be jokiu kvapų ir pachmielų, nes istaigos rimtos valdiÅ¡kos, jos tiesiog su manimi nebendrautų ir dokumentų jokių nepasiriÅ¡inÄ—tų. Kai dabar viska sutvarkiau idealiai, babkiu saskaitoje tiek kad gersiu iki vasaros pabaigos, jau Å¡aldytuve bendroje sumoje 6 bonkÄ—s alaus vÄ—sta ir startuosime gerti toliau, ratatatata... big_smile

Neprisijungęs

#1146 2015-08-23 09:38:57

žvejys
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

žvejys rašė:

KÄ… Pasiklydes babkÄ—s baigÄ—s ar taupyt pradÄ—jai?.

NekliedÄ—k Äia žvejy, nei taupau, nei baigÄ—si. Keleta dienų turÄ—jau bÅ«ti kitoje "formoje", be jokiu kvapų ir pachmielų, nes istaigos rimtos valdiÅ¡kos, jos tiesiog su manimi nebendrautų ir dokumentų jokių nepasiriÅ¡inÄ—tų. Kai dabar viska sutvarkiau idealiai, babkiu saskaitoje tiek kad gersiu iki vasaros pabaigos, jau Å¡aldytuve bendroje sumoje 6 bonkÄ—s alaus vÄ—sta ir startuosime gerti toliau, ratatatata... big_smile

Žinai Pasiklydes tokių skaitovų yra gal Å¡imtai . RaÅ¡anÄių vienetai , visas forumas yra kaip jauties Å¡iuo momentu .AÅ¡ dabar jauÄiuosi geriantis . Nes vakar buvo tokia bloga savijauta tartum sÄ—dÄ—Äiau ir kilnoÄiau Äerkiuka .AÄių dievui tai tik vizualiai.

Neprisijungęs

#1147 2015-08-23 12:57:19

Pasiklydes
Senbuvis

Man neidomu ko yra Å¡imtai Äia ko vienetai, raÅ¡au kaip YRA, savotiÅ¡kas sakykime dienoraÅ¡tis jei kažkam labai reikia tai ivardinti... Dabar irgi gryžau piktas, buvau po parduotuves visa pusdieni nuo pat 9 ryto, ieÅ¡kojau tam tikrų drabužių, pinigų yra, negirtas, nejoks ten ypatingai pachmielnas... Rezultatu nulis, pavargau, prisipirkau alaus ir Å¡iandien juodai prisigersiu kaip Dieva myliu iÅ¡ to pykÄio... ÄŒia kažkas gal užklaus - ar palengvÄ—s??? Garantuoju 100 proc. kad Taip, kai esu tokioje bÅ«senoje kaip dabar arba galiu sviesti i bet ka taburete arba tiesiog prisigerti ir prie  teliko drybsoti.. Renkuosi varianta antraji. smile

Neprisijungęs

#1148 2015-08-24 14:15:07

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Baigiu banke patvarkyt. UžgÄ—riau koroÄia. Skersa padÄ—jau

Neprisijungęs

#1149 2015-08-24 16:02:57

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

KoroÄe per anksti pradÄ—jau rudens sezonÄ…. O taip jo laukiau. Laukiau, kol trÅ«ko kantrybÄ—. Nuvariau į savo mÄ—gstamÄ… vietÄ… miÅ¡ke. Tarp kitko ta vieta tai sakykim preliminari vieta kurioje nusprendžiau numierti. Jau senai nusprendžiau dar kai buvau pacanas. Jau tada žinojau kad ateis diena kai krisiu po traukinio ratais. Tai va turiu prie geležinkelio miÅ¡ke tokiÄ… gera vietÄ…, į kuriÄ… vis sugrįžtu kai atkrentu. Tai koroÄe ot durnas daiktas nusipirkau ne kokį nors normalų gÄ—rimÄ… o kažkokį kondensuotÄ… likerį boboms. Bionke iÅ¡dažiau ir kÄ…? Ir nieko, beveik jokio efekto. Kone suknistas blaivininkas su aireole jopÅ¡ikmat, net neapsvaigau taip kaip derÄ—tų apsvaigti. Tai nuvariau 50 proc suktinuio dobavkei nusipirkau. Va dabar tai ternks, xe xe big_smile Oi lyylia, xe xe big_smile

Neprisijungęs

#1150 2015-08-24 16:55:36

Pasiklydes
Senbuvis

Na tavieji gÄ—rimų pasirinkimai Bebre man tokia kažkokia mįslÄ— anomalija visiÅ¡ka, niekaip neikertu aÅ¡ jų... Tiek tos kaip sakant, aÅ¡ tai sakyÄiau toks konservatorius, pernelyg nesimÄ—tau... Jau dabar gurkÅ¡noju 2aji buteliuka Å vyturio raudono aluÄio, reikÄ—s aiÅ¡ku dobavkÄ—s, bet tai dar laikas koks vaikiÅ¡kas, iki 22 val. marios laiko, aaaaa! smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia