VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#826 2015-06-30 16:08:26

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Re: Girtos naktys

Dialogas labiau panaÅ¡us į anekdotÄ…, kažkas panaÅ¡aus: „nu jo šūd** tas gÄ—rimas viskas gyvenime sugriuvo, bÅ«k sveikas“, „sutinku  suÄ—dÄ— alkoholis sveikatÄ…  greitai mirsime – beveik  visi iÅ¡mirÄ—, na bÅ«k sveikas“.... Oj lyyyylia....

Nors ir esu "patentuotas" pijokas, bet tikrai nesuprantu, kaip galima ištisai gerti, reikia "arklio" sveikatą turėti. Po savaitės gėrimo, aš vos ne vos kojas pavelku.... sad

Neprisijungęs

2015-06-30 16:08:26

Google

#827 2015-06-30 16:10:47

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Toks Äia ir "deadline", tiesiog pagal viskÄ… turint omenyje gÄ—rimų staža, plius narkotiku vartojimo ypatumus, sveikatos bÅ«klÄ™ tiek fizinÄ™ tiek psichinÄ™ tai manau sulaukti 44 metų jau bus DIDELIS pasiekimas, nors irgi nesu tuom tikras... Vyrai mano giminÄ—je apskritai ilgai negyvena, 60etis jau labai didelÄ— retenybÄ—, visi mirÅ¡ta, užsimuÅ¡a arba nusižudo laikotarpyje 40-60 metu, o jis jau man kaip sakant ant nosies... hmm

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#828 2015-06-30 16:14:08

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Tara rašė:

Dialogas labiau panaÅ¡us į anekdotÄ…, kažkas panaÅ¡aus: „nu jo šūd** tas gÄ—rimas viskas gyvenime sugriuvo, bÅ«k sveikas“, „sutinku  suÄ—dÄ— alkoholis sveikatÄ…  greitai mirsime – beveik  visi iÅ¡mirÄ—, na bÅ«k sveikas“.... Oj lyyyylia....

Nors ir esu "patentuotas" pijokas, bet tikrai nesuprantu, kaip galima ištisai gerti, reikia "arklio" sveikatą turėti. Po savaitės gėrimo, aš vos ne vos kojas pavelku.... sad

Kažin kodÄ—l aÅ¡ dariau Å¡eÅ¡ių dienų blaivybÄ—s pertraukÄ… - dÄ—l tos paÄios priežasties - sveikata nepaveža.  Tokias pertraukas esu priverstas daryti vis dažniau. Spjaudau kraujais nuo to gÄ—rimo, koroÄe nesiplÄ—siu, simptomų dafiga su trupuÄiu. Tie seni geri laikai, kai galÄ—davau pilti litrais ir sekantį rytÄ… eiti į darbÄ… jau seniai praÄ—jo. Dabar nei darbo, nei sveikatos, nei nieko.

Neprisijungęs

#829 2015-06-30 16:20:43

Pasiklydes
Senbuvis

Ne tik sakyÄiau sveikatoje esmÄ—, jos dar užtektu man gerti visa vasara su keliu dienu pertraukomis, bet va geriausias pavyzdys, nutariau Å¡iryt primyžtus iÅ¡voliotus Å¡ortus rankomis iÅ¡skalbti, na okei patikrinimas ar kiÅ¡enÄ—je nieko nÄ—ra... Ooo, kažkas visgi yra... Ai moneta 5 Euro centu... Ir iÅ¡kart topteli mintis, o jei iÅ¡traukÄiau 5 eurus?... O jei 50 euru grynais?.. Taigi viskas, Å¡ortai velniop i kampa Å¡nai už kuprines su Å¡liurÄ—mis bÄ—gte iki Maximos ir prie alaus Å¡aldytuvu krauti pilna krepÅ¡i...  Tai pavarÄiau ta moneta ir padariau iÅ¡vada, gerai kad Äia tik centai, geriau pasidarysiu žalios arbatos su medumi... smile

Neprisijungęs

#830 2015-06-30 16:21:50

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Toks Äia ir "deadline", tiesiog pagal viskÄ… turint omenyje gÄ—rimų staža, plius narkotiku vartojimo ypatumus, sveikatos bÅ«klÄ™ tiek fizinÄ™ tiek psichinÄ™ tai manau sulaukti 44 metų jau bus DIDELIS pasiekimas, nors irgi nesu tuom tikras... Vyrai mano giminÄ—je apskritai ilgai negyvena, 60etis jau labai didelÄ— retenybÄ—, visi mirÅ¡ta, užsimuÅ¡a arba nusižudo laikotarpyje 40-60 metu, o jis jau man kaip sakant ant nosies... hmm

Mano nuomonÄ— apie save panaÅ¡i. Jei atvirai, tai turÄ—jau jau mirti 20 - ties. Bandžiau žudytis, nepavyko. Tas nepavykÄ™s bandymas gan giliai įstrigo psichikoje, kiti vÄ—lesni bandymai buvo tik įrankių pasidÄ—jimas Å¡alia kai jau labai ch*****i bÅ«davo. Nors dabartinÄ—je bÅ«klÄ—je ryžÄiausi dar vienÄ… kartÄ… pabandyti. Å iuo metu panaÅ¡iai galvoju - jei sulauksiu 40 metų, tai bus jau kažkas kosminio.

Admin pastaba: Prašome nenaudoti necenzūrinių žodžių.

Neprisijungęs

#831 2015-06-30 16:56:49

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydęs, žinau, kad mano- pusgirtės- pezalai pofig, bet būk malonus, arba baik šitą spektaklį, arba... pasakyk, kad jį vaidini dėl tų, tikrų apsimyžėlių, kad jie save iš šono pamatytų.
Beje, pažįstu vieną tokį mūsų kaimo pijokėlį-filosofą. Rašo į facebook tada, kai būna įkalęs. Iš to sužinau, kada algas vietinė lentpjūvė mokėjo. Bet iki šito puslapio tikrai nėra atėjęs. Jam tiktų tavo perfoma:rolleyes:ncas wink Gal pasidalint?...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#832 2015-06-30 17:05:04

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Pasiklydęs, žinau, kad mano- pusgirtės- pezalai pofig, bet būk malonus, arba baik šitą spektaklį, arba... pasakyk, kad jį vaidini dėl tų, tikrų apsimyžėlių, kad jie save iš šono pamatytų.
Beje, pažįstu vieną tokį mūsų kaimo pijokėlį-filosofą. Rašo į facebook tada, kai būna įkalęs. Iš to sužinau, kada algas vietinė lentpjūvė mokėjo. Bet iki šito puslapio tikrai nėra atėjęs. Jam tiktų tavo perfoma:rolleyes:ncas wink Gal pasidalint?...

Aš nežinau, ar Pasiklydęs vaidina ar nevaidina. Ir man giliai pofig kaip ten iš tikrųjų yra. Bet beveik visi jo postai labai artimi mano vidinei būsenai, gyvenimo būdui, mąstymui, savijautai ir t.t. Paskaitęs jo postus net išsigąstu ar tai rašiau ne aš. Tad jei tavo nuomone tai yra aktorius, tada jis arba labai profesionalus aktorius arba aiškiaregys ar koks magas jei metai iš metų rašydamas apie save taip tiksliai sugeba pataikyti į mano būsenas, gyvenseną, mąstyseną taip kaip niekas kitas nesugeba.

Neprisijungęs

#833 2015-06-30 17:10:32

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  4mÄ—n.  26d. 

Iškaimo rašė:

IÅ¡kaimo, kodÄ—l tu tokia nepatikli? big_smile  Bent jau aÅ¡ tai visai tikiu viskuo, kÄ… Pasiklydes raÅ¡o. Žmogus, mano supratimu, nuoÅ¡irdžiai raÅ¡o ir galiu tik aÄiÅ« jam už tai pasakyti už savo realybÄ—s pasakojimÄ…, kÄ… skaityti man yra įdomu. Manau, kad jo postai ne vienÄ… pijokÄ—lį padrausmina, paskatina nelakti, vis dÄ—lto, to brudo.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#834 2015-06-30 17:15:13

Troja
Senbuvis

Bebras rašė:

Iškaimo rašė:

Aš nežinau, ar Pasiklydęs vaidina ar nevaidina. Ir man giliai pofig kaip ten iš tikrųjų yra. Bet beveik visi jo postai labai artimi mano vidinei būsenai, gyvenimo būdui, mąstymui, savijautai ir t.t. Paskaitęs jo postus net išsigąstu ar tai rašiau ne aš. Tad jei tavo nuomone tai yra aktorius, tada jis arba labai profesionalus aktorius arba aiškiaregys ar koks magas jei metai iš metų rašydamas apie save taip tiksliai sugeba pataikyti į mano būsenas, gyvenseną, mąstyseną taip kaip niekas kitas nesugeba.

Va, va, va, bÅ«tent ir man jo postai artimi tuo, kad mano gyvenimas buvo labai panaÅ¡us į tai, kÄ… jis apie save raÅ¡o. Labai džiaugiuosi tuo, kad galiu drÄ…siai raÅ¡yti, kad mano gyvenimas TOKS BUVO, bet dabar TOKS NÄ–RA. IR TOKS NEBUS NIEKADA. Jei bÅ«Äiau religinga, užbaigÄiau žodžiu - Amen big_smile

Neprisijungęs

#835 2015-06-30 17:25:07

Bebras
Senbuvis

Troja rašė:

Va, va, va, bÅ«tent ir man jo postai artimi tuo, kad mano gyvenimas buvo labai panaÅ¡us į tai, kÄ… jis apie save raÅ¡o. Labai džiaugiuosi tuo, kad galiu drÄ…siai raÅ¡yti, kad mano gyvenimas TOKS BUVO, bet dabar TOKS NÄ–RA. IR TOKS NEBUS NIEKADA. Jei bÅ«Äiau religinga, užbaigÄiau žodžiu - Amen big_smile

Nu ir puiku. Bet man yra vienas neaiÅ¡kumas. Skaitant tavo pasisakymus susidaro įspÅ«dis, kad nei iÅ¡ Å¡io nei iÅ¡ to įvyko kažkoks stebuklingas antgamtinis perevorotas, kurio dÄ—ka tavo gyvenimas pasikeitÄ— ir kurio dÄ—ka tu esi užtikrinta kone Å¡imtu procentų, kad jau niekada nebegersi. ÄŒia bÅ«tų viskas neblogai, bet kalbi taip paslaptingai, kad kaskart norisi klausti - kas po velnių ten tokio ypatingo įvyko, kad pakeitei savo gyvenimÄ… ir teigi kad prie senojo jau nebegrįši. Pasidalink, bÅ«tų labai įdomu iÅ¡girsti. Ir ne užuominomis, o konkreÄiai. BÅ«Äiau dÄ—kingas. ÄŒia be jokios ironijos, o rimtai.

Neprisijungęs

#836 2015-06-30 17:43:09

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Pasiklydęs, žinau, kad mano- pusgirtės- pezalai pofig, bet būk malonus, arba baik šitą spektaklį, arba... pasakyk, kad jį vaidini dėl tų, tikrų apsimyžėlių, kad jie save iš šono pamatytų...

Na nieko vaidinti neturiu jokio poreikio, jokia paslaptis kad tikrai pasibaigÄ— man dabar pinigÄ—liai ir Å¡iandien anei laÅ¡o su laipsniais, tai ka turÄ—Äiau tada vaidinti, kad tuoj eisiu prisipirkti alaus ir Makt! Ä®domu už kÄ…???.. Labai gaila kad bÅ«tent Å¡itame Forume iÅ¡ keletos Å¡imtu dalyviu vartotojų mane realiai pažysta maximum 5-6 žmonÄ—s, va tie tai ir tyli jeigu pastebÄ—jote nes jie tai puikiai žino, kad tarp manÄ™s realaus ir virtualaus praktiÅ¡kai jokio apÄiuopiamo skirtumo nÄ—ra... NÄ—ra tokio sakinio kurio parašęs Äionais negalÄ—Äiau pakartoti gyvai, tik su skirtumu kad Äia dar kažkas cenzÅ«ruoja, pratrina, o gyvai tai kai dedu tai dedu netaisyta kalba... wink Ir jei aÅ¡ raÅ¡au visai gatavas, tai ir tekstas jau bÅ«na "kreivokas" ir dainos ir traly valy festivalis, ir oj lyyylia... Kada raÅ¡au kad piktas ir pagiringas tai realiai tik džiaukitÄ—s kad nesate Å¡alia manÄ™s tuo metu..... Viena karta dar kur anksÄiau gyvenau nerades paslÄ—pto kažkur nugerto Granto viskio butelio paleidau iÅ¡ 9 aukÅ¡to kÄ—dÄ™, kuri dužo ant Å¡aligatvio i Å¡ipulius, buvo jau kaip ir vakaras tai nÄ—jo žmonÄ—s, o jei rytas bÅ«tų buvÄ™s, juk Å¡alia mano irgi buvusioji vidurinÄ— mokykla..... NÄ—ra Äia jokio spektaklio, o kas dÄ—l ko visai tai skaito tai ar man dÄ—l to sukti galvÄ…?.. Juokinga, jie matai isivaizduoja kad visi jau skaito apie save BŪTUOJU laiku iÅ¡sižiojÄ™, tipo Äia "prevencija" jiems ir nesuvokia kad didelei daliai tai gali bÅ«ti (ir bus) BŪSIMASIS laikas.. Va artÄ—ja ilgasis savaitgalis Mindauginiu, gal kas paskaiÄiuos kiek pragertu bus skaitikliu, mmm??? big_smile

Neprisijungęs

#837 2015-06-30 17:44:36

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Troja rašė:

Jei bÅ«Äiau religinga, užbaigÄiau žodžiu - Amen big_smile

Aš net labai nereliginga, AMEN tinka kai nori kažką užbaigti ...

Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

#838 2015-06-30 18:37:03

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  11d. 

PasiklydÄ™s realiai kiek buvom susitikÄ™, buvai fainas žmogus, neteko pasimatyti pergÄ—rusiems ar su visiÅ¡kai nuÄiuožusiais stogais, bet ir nereikia, kas iÅ¡ to, viskas aiÅ¡ku su tuom..faina tikrai bÅ«tų, kad iÅ¡sikapstytum kada nors, visai nenustebÄiau, kad taip gali ir įvykti.

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#839 2015-06-30 19:26:09

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Pasiklydęs, žinau, kad mano- pusgirtės- pezalai pofig, bet būk malonus, arba baik šitą spektaklį, arba... pasakyk, kad jį vaidini dėl tų, tikrų apsimyžėlių, kad jie save iš šono pamatytų...

Na nieko vaidinti neturiu jokio poreikio, jokia paslaptis kad tikrai pasibaigÄ— man dabar pinigÄ—liai ir Å¡iandien anei laÅ¡o su laipsniais, tai ka turÄ—Äiau tada vaidinti, kad tuoj eisiu prisipirkti alaus ir Makt! Ä®domu už kÄ…???.. Labai gaila kad bÅ«tent Å¡itame Forume iÅ¡ keletos Å¡imtu dalyviu vartotojų mane realiai pažysta maximum 5-6 žmonÄ—s, va tie tai ir tyli jeigu pastebÄ—jote nes jie tai puikiai žino, kad tarp manÄ™s realaus ir virtualaus praktiÅ¡kai jokio apÄiuopiamo skirtumo nÄ—ra... NÄ—ra tokio sakinio kurio parašęs Äionais negalÄ—Äiau pakartoti gyvai, tik su skirtumu kad Äia dar kažkas cenzÅ«ruoja, pratrina, o gyvai tai kai dedu tai dedu netaisyta kalba... wink Ir jei aÅ¡ raÅ¡au visai gatavas, tai ir tekstas jau bÅ«na "kreivokas" ir dainos ir traly valy festivalis, ir oj lyyylia... Kada raÅ¡au kad piktas ir pagiringas tai realiai tik džiaukitÄ—s kad nesate Å¡alia manÄ™s tuo metu..... Viena karta dar kur anksÄiau gyvenau nerades paslÄ—pto kažkur nugerto Granto viskio butelio paleidau iÅ¡ 9 aukÅ¡to kÄ—dÄ™, kuri dužo ant Å¡aligatvio i Å¡ipulius, buvo jau kaip ir vakaras tai nÄ—jo žmonÄ—s, o jei rytas bÅ«tų buvÄ™s, juk Å¡alia mano irgi buvusioji vidurinÄ— mokykla..... NÄ—ra Äia jokio spektaklio, o kas dÄ—l ko visai tai skaito tai ar man dÄ—l to sukti galvÄ…?.. Juokinga, jie matai isivaizduoja kad visi jau skaito apie save BŪTUOJU laiku iÅ¡sižiojÄ™, tipo Äia "prevencija" jiems ir nesuvokia kad didelei daliai tai gali bÅ«ti (ir bus) BŪSIMASIS laikas.. Va artÄ—ja ilgasis savaitgalis Mindauginiu, gal kas paskaiÄiuos kiek pragertu bus skaitikliu, mmm??? big_smile

Na, žinau, kad ne vienas tiesiog turi 2- savo tikrÄ…jį ir virtualųjį AÅ . DÄ—l įvairių priežasÄių. TodÄ—l abejoju, ar tik nebandai Äia tiesiog pasižaist. Nors Tavo postai tikrai užkabina. Gal kad pradedu įžiÅ«rÄ—t savo BŪSIMÄ„JÄ® laikÄ…?..
Daugiau nesikabinėsiu, pažadu smile
NekenÄiu savÄ™s ir tiek, todÄ—l pikta.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#840 2015-06-30 19:35:32

Pasiklydes
Senbuvis

Egle rašė:

PasiklydÄ™s realiai kiek buvom susitikÄ™, buvai fainas žmogus, neteko pasimatyti pergÄ—rusiems ar su visiÅ¡kai nuÄiuožusiais stogais, bet ir nereikia, kas iÅ¡ to, viskas aiÅ¡ku su tuom...

Na tai va, tik viena karta iš tavo paminėtu buvau ikalęs realiai, visus kitus kartus arba pagiringas arba negėręs nes tiesiog gi ponai ir poniutės priešingu atveju gal net nepasisveikintų ir vaizduotų, kad tipo ai nepažystu tavęs kaip tarkim ivyko kokiais 2008 metais Kauno Halės renginyje.... smile

Neprisijungęs

#841 2015-06-30 19:48:23

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  11d. 

Iškaimo ,yra truputėlį tas momentas -koks žmogus yra realiam gyvenime ir virtualiam.
Labai man linksma prisiminti šį filmą ir jo moraliuką, kažkas panašaus su prieš tai iškeltu klausimu.
https://www.youtube.com/watch?v=WoWmNAS16fY
Guru vaidmuo yra tas  geresnis  AÅ¡. Me and my better me, o higher self. AÅ¡ irgi esu Äia virtualiai geresnÄ— greiÄiausiai  kartais nei gyvai:))

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#842 2015-06-30 19:59:20

Pasiklydes
Senbuvis

Kas keisÄiausia man visame tame Virtualus AÅ¡ ir Realus AÅ¡, kad daug kas bÅ«tent stengiasi kažkaip "pagražinti" pirmaji lyg kažkaip nuvertinant antraji, ai tipo realybÄ—je aÅ¡ kažkaip kuklesnis ten uždaresnis dar kažkoks -esnis...  Nors realiai aÅ¡ jau seniai sakiau visų tu piktu ale delfiu komentaru autoriai tai paÄios tikriausios super užsiparinusios, nesubrendusios ir pagiežingos bÅ«tybÄ—s, todÄ—l jau seniai nebeskaitau beveik jokiu komentaru po straipsniais...

Neprisijungęs

#843 2015-06-30 20:06:18

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  6d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  24d. 

Negeri, Pasiklydęs, tu tiek kiek rašai... Tokių protingų sakinių nei per kur nesuregztum jeigu atsikeltum apsimyžęs... ar eitum plauti sau šortų? Ir dar rankom? Dzin tau būtų tie šortai, bil šnapso gaut... Galų gale, koks skirtumas, įdomus žmogus esi (kai nepiktas) ir turi ką parašyt smile

Neprisijungęs

#844 2015-06-30 20:13:46

Pasiklydes
Senbuvis

O už ka idomu gerti jei kiÅ¡enÄ—je vÄ—jai Å¡vilpia??? Gal kas nupirks, pavaiÅ¡ins, mmm???.... Jei labai atvirai tai vakar buvo pragertos tos babkÄ—s kurios realiai apmokÄ—ti internetui buvo skirtos, va taip va.... hmm   Å ortai jau beveik iÅ¡džiÅ«vÄ™ kybo kalkone ant virvÄ—s, o skalbiu rankomis vien todÄ—l, kad skalbimo maÅ¡inos neturiu... Na didesnius skalbinius jau neÅ¡u vežu pas motina nes ji turi automatinÄ™ gera tokia... Å iaip realiai aÅ¡ geriu dar DAUGIAU nei paraÅ¡au, tuoj paaiÅ¡kinsiu kaip tai gaunasi, visa ta laika kai bÅ«na atjungtas internetas (greitai vÄ—l turi atjungti nes nesumokÄ—jau) ar tiesiog esu kažkur iÅ¡varÄ™s baliavoti juk neisiskaiÄiuoja i bendra "katilÄ…"... smile  O ir Å¡iaip bÅ«na juk atsikemÅ¡u alaus ir tuoj kažka paraÅ¡ysiu... Ir sustoju, o ka raÅ¡yti?... Labai daug žinuÄiu jÅ«sų ir nepasiekia nes persigalvoju... Tiesiog manau vistiek niekas nesupras, dienoraÅ¡Äio tipo pasisakymų nemÄ—gstu nes su savimi ir taip pasikalbu juk vienas gyvenu... smile

Neprisijungęs

#845 2015-06-30 20:18:16

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  6d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  24d. 

Pasiklydes rašė:

<...> nes su savimi ir taip pasikalbu juk vienas gyvenu... smile

Tau gerai smile Aš negaunu tokios progos su savimi pasikalbėt... Vidinis kritikas monologą varo... Ir namiškiai tauškia aplink... wink

Neprisijungęs

#846 2015-06-30 20:25:17

Pasiklydes
Senbuvis

Praktiškai nuo ankstyvo ryto kalbuosi su savimi, dabar jau ir su TV pradėjau kalbėtis, na koks per LNK žinias Jaunius Matonis kur kriminalus pristatinėja sako, Sveiki Gyvi, oi sakau Sveikas ir Tu gyvas, kas naujesnio baisesnio pasakok.... big_smile

Neprisijungęs

#847 2015-06-30 20:38:11

Troja
Senbuvis

Bebras rašė:

Troja rašė:

Nu ir puiku. Bet man yra vienas neaiÅ¡kumas. Skaitant tavo pasisakymus susidaro įspÅ«dis, kad nei iÅ¡ Å¡io nei iÅ¡ to įvyko kažkoks stebuklingas antgamtinis perevorotas, kurio dÄ—ka tavo gyvenimas pasikeitÄ— ir kurio dÄ—ka tu esi užtikrinta kone Å¡imtu procentų, kad jau niekada nebegersi. ÄŒia bÅ«tų viskas neblogai, bet kalbi taip paslaptingai, kad kaskart norisi klausti - kas po velnių ten tokio ypatingo įvyko, kad pakeitei savo gyvenimÄ… ir teigi kad prie senojo jau nebegrįši. Pasidalink, bÅ«tų labai įdomu iÅ¡girsti. Ir ne užuominomis, o konkreÄiai. BÅ«Äiau dÄ—kingas. ÄŒia be jokios ironijos, o rimtai.

big_smile Bebre, tu visiÅ¡kai teisus: įvyko antgamtinis, stebuklingas perevorotas, kurio net aÅ¡ nesitikÄ—jau. big_smile O dÄ—l paslaptingumo, tai tau Äia tik taip pasirodÄ— todÄ—l, kad neskaitei mano postų, kuriuos raÅ¡iau seniai, kai tas stebuklingas perevorotas vyko, ar gal kai tik buvo įvykÄ™s.
O viskas yra labai paprasta ir, daug kam neįtikÄ—tina, nes to stebuklingo perevoroto priežastis yra mityba, artima žaliavalgystei. NesiplÄ—siu daug, nes niekam Äia tas neįdomu, nes kažkodÄ—l visiems įdomiau yra inkÅ¡ti ir kovoti su vÄ—jo malÅ«nais.  TÄ… mitybÄ… pasirinkau tikrai ne todÄ—l, kad tapÄiau nepriklausoma nuo alkoholio, nors  labai stipriai atkreipiau dÄ—mesį į panaÅ¡iÄ… mitybÄ… naudojanÄių žmonių (tame tarpe medikų) pareiÅ¡kimus, kad iÅ¡nyko potraukis alkoholiui, arba jis labai stipriai sumenko. PagrindinÄ— priežastis buvo ta, kad norÄ—jau numesti Å¡iek tiek svorio, nors ir jo daug ir nebuvo. Dar susigundžiau patikrinti, ar tikrai, kaip knygoje apie žaliavalgystÄ™ paraÅ¡yta, per savaitÄ™ iÅ¡sigydysiu nevaldomÄ… hipertonijÄ…, kuri atsirado dÄ—l besaikio lakimo ir kurios medicina ne tik kad virÅ¡ 10 metų nesugebÄ—jo iÅ¡gydyti, bet net ir kažkaip suvaldyti nesugebÄ—jo: kraujospÅ«dis Å¡uoliavo taip, kaip jam norÄ—josi, nekreipdamas dÄ—mesio į jokius vaistus. Na, o rezultatas buvo toks, kad ir svorio numeÄiau su kaupu, ir hipertonija per 7-10 dienų iÅ¡nyko. Å eimos gydytojai akys ant kaktos iÅ¡ nuostabos lipo, o mane azartas pagavo žiÅ«rÄ—ti, kas bus toliau. Tai daug netuÅ¡Äiažodžiaujant, atÄ—jo laikas, kai pamaÄiau, kad esu nuo alkoholio nepriklausoma. KÄ… apie tai pasakytų koks medikas (Badaras big_smile), manÄ™s visiÅ¡kai nedomina, todÄ—l, kad gydytojai žmonių gydyti nemokomi ir apie gijimo procesus supratimo neturi. Jie mokomi vienintelio dalyko – iÅ¡raÅ¡inÄ—ti vaistus, kad kažkokie gudrÅ«s žmogÄ—nai iÅ¡ to gerai gyventų. O ligoniai niekam nerÅ«pi. Na, nekalbu apie serganÄiuosius plauÄių uždegimu ar vėžiu – ten yra Å¡iek tiek kitaip. Labiau kalbu apie degeneracines ligas. TodÄ—l procesai, kurie įvyko manyje, medikams yra Terra incognita. Dabar situacija apsivertÄ— aukÅ¡tyn kojomis, nes ne aÅ¡ pas savo „gydytoją“ klausinÄ—ju, kaip man nuo ko nors gydytis, bet jinai pas mane klausinÄ—ja, kÄ… aÅ¡ valgau, kodÄ—l, ir kaip ten kokie procesai vyksta. Nes, pasakysiu, kad žinių tokiems tikslams pasiekti, reikia daug.  Per beveik trejus metus neiÅ¡gÄ—riau nÄ— vienos tabletÄ—s, o į poliklinikÄ… einu 1-2 kartus per metus pasidaryti kraujo tyrimÄ….
Labai teisingas, gal kam banaliai atrodantis posakis yra, kad žmogus yra sudarytas iÅ¡ to, kÄ… jis valgo. Tai aÅ¡ tapau visai kitkuo fiziniame, materialiame lygmenyje, nei buvau iki tol. Žalumynai – pagrinde dideli kiekiai dilgÄ—lių kas dien, iÅ¡valÄ— mano lÄ…steles (chlorofilas veikia stipriai regeneruojanÄiai). Manau, tai ir buvo pagrindinis dalykas, dÄ—l ko dingo priklausomybÄ—. Žinoma, reikÄ—jo atsisakyti gyvÅ«ninÄ—s kilmÄ—s produktų, kuriems patekus į organizmÄ…, gaminasi nuodas – kadaverinas. O tai yra nežinau, kaip lietuviÅ¡kai, o rusiÅ¡kai – трупный Ñд, susidarantis storoje žarnoje pÅ«nant baltymams.
Dar paraÅ¡ysiu, kad pokyÄiai įvyksta ne tik fiziniame lygmenyje, bet kardinaliai pasikeiÄia dvasinÄ— savijauta: imi puikiai jaustis, ryte jau atsibundi su puikia nuotaika, dingo depresija, galvos skausmai. Dar neteko man girdÄ—ti, kad kokia nors psichinÄ— liga bÅ«tų pagydyta vaistais, o aÅ¡ net neabejoju, kad padarius tokius grandiozinius pokyÄius savo fiziniame kÅ«ne, labai teigiama įtaka pasireikÅ¡ ir psichinÄ—je savijautoje. Bet kad įsitikintum, ar tai tiesa, reikia pabandyti.
Va tai tokios ir paslaptys mano, Bebre, kurias, manau, jau esi girdėjęs, ir, man regis, kažkur rašei, kad netiki jomis (jei ko nepainioju). smile

Neprisijungęs

#848 2015-07-01 01:38:46

Bebras
Senbuvis

Å iek tiek prasiblaiviau nuo Å¡iandieninÄ—s alaus fiestos.Nesimiega kotais. Gera proga užsiimti grafomanija. Trojai: matai aÅ¡ labiau savim netikiu. Kas lieÄia mitybÄ…, tai neatsimenu kada valgiau kokį nors vaisių ar uogÄ…. GeresnÄ— padÄ—tis su daržovÄ—m, jas naudoju prie mÄ—sos. Esu prisiekÄ™s mÄ—saÄ—dis, neįsivaizduoju kaip galima be jos gyvent. DeÅ¡relÄ—s, kotletai, maltinukai, pjaustiniukai, Å¡lapiankÄ—...Å¡tai tokia pagrindinÄ— trapeza. Dar priedo tomis dienomis kai negeriu alkoholio, tada be saiko geriu kavÄ… įvairiais pavidalais - su pienu, be pieno, su cukrum ir t.t. Kaip be to gyvent... To viso gÄ—rio atsisakyÄiau, jei bÅ«tų toks efektas kaip raÅ¡ei - kas rytÄ… gera nuotaika ir plius jei energijos atsirastų. Labiausiai norisi energijos, nes aÅ¡ dienomis vieÄnai kažkoks mieguistas, nieko nenorintis nei matyti nei daryti.D abar atsibusti ryte su gera nuotaika tai kažkas iÅ¡ kosmonautikos srities. Beveik visada atsibundu piktas, neiÅ¡simiegojÄ™s arba persimiegojÄ™s. Kad atsigauÄiau nuo pabudimo turi praeiti bent dvi valandos. Pirmiausia bÅ«na karÅ¡ta vonia tam kad nuimtų skausmus ir sustingimÄ…. VÄ—liau bent du puodai kavos, tik tada galima pagalvoti ir apie dienos darbus. Dažnai jie lieka taip ir nepradÄ—ti, nes prieÅ¡ vidurdienį prasideda trysÅ«Äka, padidÄ—ja dirglumas, tampu nyzgrabnas, visur kliÅ«nu, iÅ¡ rankų viskas krenta, nervai ant raudonos lemputÄ—s...na o toliau kaip jau įprasta: grand finalle - Ä—jimas į pardÄ… pirkti ko nors stiprÄ—lesnio. Tada atsigaunu jau tik vidurnaktį. Nu taip va ir slenka tos dienos. Vardan geros vidinÄ—s savijautos bandyÄiau, nes iÅ¡oriÅ¡kai tai jau apgriuvÄ™s, nÄ—r jau ten kÄ… ir gydyt. Nes su gera nuotaika keldavausi tik gÅ«džioj vaikystÄ—j per vasaros atostogas. VÄ—liau nuvažiavo stogas ir atsirado bonka. Dabar jau beveik konÄinas. Nu gal dar nevisai. Gal dar tapsiu žmogum.

Neprisijungęs

#849 2015-07-01 02:10:54

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Troja, nepudrink žmonÄ—ms smegenų ir nežadÄ—k pažadÄ—tosios žemÄ—s, kurios  nÄ—ra. Savo laiku ir aÅ¡ užkibau ant tavo propagandos kabliuko. Gal Äia visiems paraÅ¡yk, kokia krizÄ— tave buvo iÅ¡tikusi nuo tokios mitybos?
Tavo taip garbinami "biocheminiai procesai" organizme nuo nepilnavertės mitybos atveda iki visiško nukvakimo.
Tai koks skirtumas nuo ko nukvakti? Dar kartą kartoju: kas susižavės Trojos kalbomis - tai tik prielaidos. Toliau nesiplėsiu. Kam aktualu - info ras. Fanatizmas bet kokioje srityje veda į susinaikinimą.

Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

#850 2015-07-01 09:44:13

Pasiklydes
Senbuvis

Å iaip kolegos yra gi temos apie sveikata ir mityba ir kitur, bet pasakysiu pirma ir tikiuosi paskutini karta apie tuos jogizmus, žaliavalgystes, iÅ¡sivalymus "lÄ…stelÄ—s lygmenyje" ir visa kita.. Su tokio tipo žmonÄ—mis be emociju ir barniu galiu bendrauti realiai koki 15 minuÄiu ir per jas pasakau mano manymu jiems svarbius 3 pavadinkime komplimentus už kuriuos jie man ir verti Å¡iek tiek pagarbos. Tuom ir apsiriboju, nes viso kito BRIEDO klausytis neturiu nei jÄ—gu nei kantrybÄ—s... Pirma tai matyt vieninteliai pagal mityba žmonÄ—s kurie realiai iÅ¡geria tiek kiek reikia geriamojo vandens per diena. Nes palyginkime va kokio Bebro skysÄiu suvartojima, 2 puodai atominÄ—s kavos ryte, diena kažko stipresnio, vien agresyvÅ«s organizmui diuretikai, t.y. varantys vandeni lauk iÅ¡ organizmo, tai iÅ¡ kur bus ta energija ar gera nuotaika... Antra jie realiai matyt pagal savo mitybos ypatuma suvalgo tikrai daug vaisiu ir daržoviu, kas yra tikrai pagirtina, lietuviai net Europos kontekste tame labai prastai atrodo... Ir treÄia jau nuo savÄ™s asmeniÅ¡kai žaviuosi jų naudojamu prieskoniu, žoleliu ir apskritai skoniu kombinacijų įvairove, tikrai yra ko pasimokyti visiems gaminantiems maista... tai ir viskas. O visas tas briedas kaip žolÄ—mis ir daržovÄ—mis, badavimais  onkologines ligas nugalÄ—jo, "pradangino" diabetus, hepatitus, iÅ¡sigydÄ— gastritus, pankreatitus, Å¡yzas, psichozes, depresijas, alkoholizmus, metabolizmus, na sorry nenoriu tame absoliuÄiai dalyvauti nes bÅ«tent jie ir stengiasi visur itraukti kuo daugiau žmonių i ta beprasmÄ™ polemika, tame tarpe ir paÄius medikus, kurie realiai paskui ir patys nebežino ka ir patarti savo pacientams per tokiu dolbanus "proto bokÅ¡tus".. Vsio. smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia