VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#801 2015-06-22 22:09:00

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Girtos naktys

Tara, blogas įprotis ir šnapsą gert, bet geriam. Kaži kodėl?
AÅ¡ Äia Å¡iandien daugiau su savimi bendrauju, nes - kompo nÄ—r, ratų nÄ—r, draugÄ—s kaimynÄ—s nÄ—r, iÅ¡skrido į europÄ…, su geriausia drauge sielos sese rytdienos ilgai laukta susitikimÄ… atÅ¡aukiau, nes nenoriu kad tokiÄ… mane matytų, per daug brangi ji man. Kas belieka? JÅ«s, kurie suprasite... nors esu atÅ¡iauraus charakterio ir nesitikiu, kad dabar mane sulÄ—ks visi guosti...nes pati kitų neguodžiu nuo ryto iki vakaro.
Tara, atsimeni mano eiles? Aš net pati jų nelabai, vis ruošiuosi susirinkti iš ineto platybių. Ar gal kas po mirties išleis? wink

Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

2015-06-22 22:09:00

Google

#802 2015-06-22 22:26:51

Vienišas Vilkas
Senbuvis

... yra šalis ...
tiksliau, jau buvo ...
kol viduje ji nesugriuvo ...

nes pardavÄ—m
mes velniui sielÄ…...
kuris pasakÄ— -
mano miela,

arba tarnausi man,
jei ne - keliausi
pragaran...

rinktis galime, kol galva  nuo peÄių nenulÄ—kÄ— ...

Neprisijungęs

#803 2015-06-22 22:29:17

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Vienišas Vilkas rašė:

Tara, blogas įprotis ir šnapsą gert, bet geriam. Kaži kodėl?

Gal todÄ—l, kad kitaip gyvent nemokam???

Prisimenu smile, patiko man tavo eilės, tik kažkodėl labai liūdnos ir kupinos nevilties. hmm

Neprisijungęs

#804 2015-06-22 22:40:58

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Mokam, Tara, viskÄ… mes mokam, juk esame daugiau blaivÅ«s  nei girti. Tiesiog ne kurie esame kitokie nei dauguma, sudÄ—tingesni, bandome ne egzistuoti, o klausiame - kas aÅ¡ ir kodÄ—l Äia? Vidinis konfliktas dažniau  nuveda į juodÄ… patirtį, ir tik vienetai sugeba atsakyti į savo užduodamus klausimus..

Mano eilÄ—s ir kilo iÅ¡  nevilties, man jų net raÅ¡yti nereikÄ—jo, jos tiesiog atÄ—jo...

Neprisijungęs

#805 2015-06-22 23:01:34

Vienišas Vilkas
Senbuvis

Gimei?
Tai ir eini į šį pasaulį...
nes kur daugiau tau dÄ—tis?

Žmogau, bet iš tiesų,
tiesiog paklausk,

gal tau galiu padÄ—ti?

Neprisijungęs

#806 2015-06-22 23:04:45

Vienišas Vilkas
Senbuvis

AÄiÅ« kas nepasididžiavo. Einu mÄ—ginti nenumirti.

Neprisijungęs

#807 2015-06-22 23:12:46

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Aciu VV, neragauk daugiau bus sunku rytoj...

Neprisijungęs

#808 2015-06-23 11:40:19

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Kalk pachmieloÄka ir stabdyk labai pamažu, man taip iÅ¡kart nutraukti netik sau pavojinga, bet ir aplinkiniams, nes tai jau gaunasi ne susierzinimas ar bloga depresinÄ— nuotaika, o tiesioginis žiaurus isiÅ«tis!  Taip kad nei kalbos negali bÅ«ti apie staigu nutraukima... Kita vertus finansinis nestabilumas neduoda isivažiuoti kaip reikiant dabar, tai savotiÅ¡kai ir gerai, nes 2-3 alaus man nei stogo rauna, nei kablys, anei depresÅ«cha, gyvenam... Makt! big_smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#809 2015-06-25 16:06:45

Pasiklydes
Senbuvis

Kagis, prasukau biÅ¡ki piniga!  Nium tai kuprinÄ— ant peties ir iskart gerti organizuotis, knaipÄ—je Å¡alia manes stipraus alaus litriukas 80 euro centu, reikia pasiskaiÄiuoti kiek dienu galima pilti, kada stabdyti... Manau turetu užtekti iki liepos, super... Oj lyyyylia! big_smile

Neprisijungęs

#810 2015-06-25 21:27:20

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydes rašė:

Kagis, prasukau biÅ¡ki piniga!  Nium tai kuprinÄ— ant peties ir iskart gerti organizuotis, knaipÄ—je Å¡alia manes stipraus alaus litriukas 80 euro centu, reikia pasiskaiÄiuoti kiek dienu galima pilti, kada stabdyti... Manau turetu užtekti iki liepos, super... Oj lyyyylia! big_smile

Žinok, nervini. Pikta kažkokia šnd ant visų hmm

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#811 2015-06-28 18:43:32

Pasiklydes
Senbuvis

Pofyg man tie pykÄiai.. Kažkaip prisigeriau nerealiai, atrodo autopilotu ejau namo is Maximos, na kaip povandeniniam laive Sonaras, skanuoju aplinka, stulpas, medis, oj oj... griuvimas...kol iki namu kolkas, bet Äiuju reikes dar alaus 7,5 stiprumo.. Babioras geriam! big_smile

Neprisijungęs

#812 2015-06-28 22:07:56

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Pofyg man tie pykÄiai.. Kažkaip prisigeriau nerealiai, atrodo autopilotu ejau namo is Maximos, na kaip povandeniniam laive Sonaras, skanuoju aplinka, stulpas, medis, oj oj... griuvimas...kol iki namu kolkas, bet Äiuju reikes dar alaus 7,5 stiprumo.. Babioras geriam! big_smile

Tau gerai, kad turi už ką tiek lakt. Mano alga baigės, tai ramios bitės big_smile

Neprisijungęs

#813 2015-06-29 05:10:13

Pasiklydes
Senbuvis

O ka Äia už ka gerti, 5 eurus prasukau ir eini pora bambaliu alaus 7,5 stiprumo pasiimti, atsibudau apsimyžęs 5 ryto...  tai visa laimÄ— kad vienas alaus litriukas dar likÄ™s, tai iÅ¡kart makt!  Ir jau geriau, nes chrenovai kazkaip savijauta.... Lyk lyk lyk... smile

Neprisijungęs

#814 2015-06-29 10:19:03

Pasiklydes
Senbuvis

Eisiu gal mastau spirituoto vyno pasiimsiu bonka, gal prapachmielins normaliai??... Oi lyyylia.... smile

Neprisijungęs

#815 2015-06-29 11:25:38

Pasiklydes
Senbuvis

Dvi bonkes, tikėkimės prasipachmielinsiu nes kitaip Žopa konkretna totali...

Neprisijungęs

#816 2015-06-29 14:48:35

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O ka Äia už ka gerti, 5 eurus prasukau ir eini pora bambaliu alaus 7,5 stiprumo pasiimti, atsibudau apsimyžęs 5 ryto...  tai visa laimÄ— kad vienas alaus litriukas dar likÄ™s, tai iÅ¡kart makt!  Ir jau geriau, nes chrenovai kazkaip savijauta.... Lyk lyk lyk... smile

SpageÄius Äia visur kabinÄ—ji, o ne apsimyžęs ryto lauki. Melagi tongue

Neprisijungęs

#817 2015-06-29 17:11:02

Pasiklydes
Senbuvis

Ko man to ryto laukti, bonkÄ— jau paskutinÄ—, nebent kažkas žino kur už 8 centus galima alaus nusipirkti... Ka padarysi reikÄ—s kažkaip iÅ¡tempti Å¡ia nakti tik nežinau kaip... IÅ¡jungti velniop telefonus internetus, nieko nematyti nejausti, nekenÄiu!!!

Neprisijungęs

#818 2015-06-29 18:36:45

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  4mÄ—n.  26d. 

Pasiklydes rašė:

IÅ¡jungti velniop telefonus internetus, nieko nematyti nejausti, nekenÄiu!!!

Taigi tokia bloga tavo savijauta ne nuo telefono ir ne nuo interneto. Prie ko Äia tie nekalti dalykai?

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#819 2015-06-29 19:26:51

Pasiklydes
Senbuvis

Oi nekalti dalykai, ojojoi lia lia lia, kad nematyti negirdÄ—ti visokiu suskių padlų, siutina tiesiog noriu ikalti o nÄ—ra už ka, nekenÄiu!!!

Neprisijungęs

#820 2015-06-30 08:43:58

Pasiklydes
Senbuvis

Kagis, atrodo baigÄ—si ta beprotiÅ¡ka nemigo naktis su prasidÄ—jusia baisia gelta, paleistais viduriais ir skylanÄia nuo skausmo makaule, dabar belieka taisyti pasekmes audringo savaitgalio..... Buvau iÅ¡lindÄ™s laukan iÅ¡mesti susikaupusiu alaus bambaliu ir skardiniu (visu net nesugebÄ—jau i kuprine sugrÅ«sti) ir užėjau vidun atsirakinÄ™s duris, tai surietÄ— nosi ojojoi... Toks alaus, prakaito ir myžalo "bukietas", kuri žūtbÅ«t reikia greiÄiau naikinti, o tada gal ir savijauta pradÄ—s mano gerÄ—ti, nes visa naktis be miego... Kaip Äia dabar susidÄ—liojus viska, pirma plauti grindis nulaistytas alumi, tada skalbti rankomis patalyne, džinsus, marÅ¡kinius, o tada greiÄiausiai paÄiam reikia i žmogu atvirsti, nuo Å¡eÅ¡tadienio kaip ijungiau aukÅ¡tesne pavara gerti tai nei prausiausi nei ka ypatingai.... Idomiausia ka veikti paskui?.. hmm Kuom užimti save kas nereikalautu dideliu fiziniu pastangu, kad nereiktu kažkur eiti, nes stoga man kažkaip "rauna" nuo tu žmoniu, maÅ¡inu, autobusu... Keistas jausmas tarsi ir norisi kartais pabendrauti su kuom nors, bet labai greitai kažkoks negatyvas susiformuoja ir nenoriu nieko matyti girdÄ—ti, žinoti suprasti, aiÅ¡kintis klausytis, tegul visi skradžiai... GreiÄiausiai tai "atchodu" pasekmÄ—... Kagis, gyvename, o žiÅ«rau jau rytoj liepa, vieno mÄ—nesio vasaros jau ir nebÄ—r, ot tai naujiena... smile

Neprisijungęs

#821 2015-06-30 13:14:54

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Pasiklydes rašė:

Å iandien tai jau geriam. Nu kÄ…, Å¡eÅ¡ias dienas pabuvau blaivybÄ—s atostogose, o dabar prasideda darbai, nervai. Å ioje vietoje nepamaiÅ¡ys keletas pÅ«slių stipresnio alaus atsigaivinimui. Alus šįkart pilstomas, o kaip žinia pilstomo skonis turi mažai kartumo, tad pilasi į glotkÄ™ lengvai, sklandžiai it gira. Per tokius karÅ¡Äius tikras iÅ¡sigelbÄ—jimas nuo troÅ¡kulio. Kažkaip reiktų užriÅ¡ti su tais gÄ—rimais, bet nesigauna blin. RiÅ¡k nerišęs, vistiek atsiriÅ¡a smile

Neprisijungęs

#822 2015-06-30 14:47:13

Pasiklydes
Senbuvis

O aÅ¡ matyt iÅ¡einu nuo Å¡iandien atostogu nuo gÄ—rimo, nes jei teisybÄ— tikrai ateina +30 karÅ¡tis ir i sostinÄ™ tai nium nafyg kai prigeri per tokia kaitrÄ… tai tikras padvÄ—simas, praeita vasara per tuos karÅ¡Äius taip prigÄ—rÄ™s stipraus alaus sÄ…monÄ™ buvau praradÄ™s viduryj gatvÄ—s, tipo ar saulÄ—s smÅ«gis ar bendra organizmo dehidratacija tai tiesiog smukau ties Å¡aligatviu ir atsibudau jau greitojoje... hmm

Neprisijungęs

#823 2015-06-30 15:17:59

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O aÅ¡ matyt iÅ¡einu nuo Å¡iandien atostogu nuo gÄ—rimo, nes jei teisybÄ— tikrai ateina +30 karÅ¡tis ir i sostinÄ™ tai nium nafyg kai prigeri per tokia kaitrÄ… tai tikras padvÄ—simas, praeita vasara per tuos karÅ¡Äius taip prigÄ—rÄ™s stipraus alaus sÄ…monÄ™ buvau praradÄ™s viduryj gatvÄ—s, tipo ar saulÄ—s smÅ«gis ar bendra organizmo dehidratacija tai tiesiog smukau ties Å¡aligatviu ir atsibudau jau greitojoje... hmm

Kažin kada mes taip gerdami nusibaigsim. ÄŒia neperseniausiai vienÄ… kaimynÄ… ant nasylkų iÅ¡nešė į greitūškÄ™. Žmogus pusamžis, geria nuo jaunystÄ—s. NusigÄ—rÄ— tiek, kad totaliai sugriuvo, iÅ¡operuotas, prikiÅ¡tas kateterių, vaikÅ¡Äiot vaikÅ¡to, lauke praleidžia visÄ… dienÄ…, pila kasdien su koreÅ¡ais. VienÄ… rytÄ… pyst, kažkas ch*****i pasidarÄ—, be sÄ…monÄ—s iÅ¡nešė, gal pachmo negavo, nžn. Gal koks insultas, infarktas, nieks nežino. Lygtais gyvas dar, ligoninÄ—j. Bet vistiek, blin kaip greit galima galÄ… gaut.

Neprisijungęs

#824 2015-06-30 15:20:33

Pasiklydes
Senbuvis

TÄ—va palaidojau 44 metu, pusbroli 48 metu, manau "prasisuksiu" daug anksÄiau...

Neprisijungęs

#825 2015-06-30 15:40:20

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

TÄ—va palaidojau 44 metu, pusbroli 48 metu, manau "prasisuksiu" daug anksÄiau...

Tai jau greit deadlainas, jei neklystu tau ne už kalnų stuktelÄ—s 40 m. AÅ¡ nieko nelaidojau (laidojo kiti), bet giminÄ— iÅ¡ tÄ—vo pusÄ—s sakykim "genetiÅ¡kai brokuota" - bomžai, asocialai, pijokai. Daug kas jau kojas užvertÄ™ iÅ¡ tos giminÄ—s, kiti vapÅ¡Äie dingÄ™ be žinos. VisÄ… tai paveldÄ—jau ir aÅ¡. ÄŒia kaip sakoma nelabai kas padÄ—s, jau viskas iÅ¡bandyta - trauka bÅ«ti asocialu stipresnÄ— už viskÄ… - už karjerÄ…, sotų gyvenimÄ…, Å¡eimos kÅ«rimÄ…. AÅ¡ ir taip jau beveik pusbomžis: nei draugų, nei savo sukurtos Å¡eimos, nei karjeros. Jei prapisÄiau namus, tai kelias vienas - tiesiai prie konteinerio. Mane traukia laisvÄ—, nekenÄiu net smulkiausių įsipareigojimų. Jei, neduok Dieve, atsidursiu gatvÄ—je, tai turbÅ«t ten ir liksiu. O kol ten neatsidÅ«riau, tai turbÅ«t gersiu kol padvÄ—siu. Nežinau, neturiu jokių planų ateiÄiai. Net nežinau kodÄ—l Äia atsidÅ«riau Å¡ioje žemÄ—je. Koks mano gyvenimo tikslas. TurbÅ«t jokio.
O Äia taikliai apibÅ«dinta mano nuolatinÄ— bÅ«sena:

Pasiklydes rašė:

<...>Keistas jausmas tarsi ir norisi kartais pabendrauti su kuom nors, bet labai greitai kažkoks negatyvas susiformuoja ir nenoriu nieko matyti girdėti, žinoti suprasti, aiškintis klausytis, tegul visi skradžiai... <...>

Neprisijungęs

Forumo apaÄia