VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tara, blogas įprotis ir šnapsą gert, bet geriam. Kaži kodėl?
Aš čia šiandien daugiau su savimi bendrauju, nes - kompo nėr, ratų nėr, draugės kaimynės nėr, išskrido į europą, su geriausia drauge sielos sese rytdienos ilgai laukta susitikimą atšaukiau, nes nenoriu kad tokią mane matytų, per daug brangi ji man. Kas belieka? Jūs, kurie suprasite... nors esu atšiauraus charakterio ir nesitikiu, kad dabar mane sulėks visi guosti...nes pati kitų neguodžiu nuo ryto iki vakaro.
Tara, atsimeni mano eiles? Aš net pati jų nelabai, vis ruošiuosi susirinkti iš ineto platybių. Ar gal kas po mirties išleis?
Neprisijungęs
... yra šalis ...
tiksliau, jau buvo ...
kol viduje ji nesugriuvo ...
nes pardavėm
mes velniui sielą...
kuris pasakė -
mano miela,
arba tarnausi man,
jei ne - keliausi
pragaran...
rinktis galime, kol galva nuo pečių nenulėkė ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tara, blogas įprotis ir šnapsą gert, bet geriam. Kaži kodėl?
Gal todėl, kad kitaip gyvent nemokam???
Prisimenu , patiko man tavo eilės, tik kažkodėl labai liūdnos ir kupinos nevilties.
Neprisijungęs
Mokam, Tara, viską mes mokam, juk esame daugiau blaivūs nei girti. Tiesiog ne kurie esame kitokie nei dauguma, sudėtingesni, bandome ne egzistuoti, o klausiame - kas aš ir kodėl čia? Vidinis konfliktas dažniau nuveda į juodą patirtį, ir tik vienetai sugeba atsakyti į savo užduodamus klausimus..
Mano eilės ir kilo iš nevilties, man jų net rašyti nereikėjo, jos tiesiog atėjo...
Neprisijungęs
Gimei?
Tai ir eini į šį pasaulį...
nes kur daugiau tau dėtis?
Žmogau, bet iš tiesų,
tiesiog paklausk,
gal tau galiu padėti?
Neprisijungęs
Ačiū kas nepasididžiavo. Einu mėginti nenumirti.
Neprisijungęs
Aciu VV, neragauk daugiau bus sunku rytoj...
Neprisijungęs
Kalk pachmieločka ir stabdyk labai pamažu, man taip iškart nutraukti netik sau pavojinga, bet ir aplinkiniams, nes tai jau gaunasi ne susierzinimas ar bloga depresinė nuotaika, o tiesioginis žiaurus isiūtis! Taip kad nei kalbos negali būti apie staigu nutraukima... Kita vertus finansinis nestabilumas neduoda isivažiuoti kaip reikiant dabar, tai savotiškai ir gerai, nes 2-3 alaus man nei stogo rauna, nei kablys, anei depresūcha, gyvenam... Makt!
Neprisijungęs
Kagis, prasukau biški piniga! Nium tai kuprinė ant peties ir iskart gerti organizuotis, knaipėje šalia manes stipraus alaus litriukas 80 euro centu, reikia pasiskaičiuoti kiek dienu galima pilti, kada stabdyti... Manau turetu užtekti iki liepos, super... Oj lyyyylia!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kagis, prasukau biški piniga! Nium tai kuprinė ant peties ir iskart gerti organizuotis, knaipėje šalia manes stipraus alaus litriukas 80 euro centu, reikia pasiskaičiuoti kiek dienu galima pilti, kada stabdyti... Manau turetu užtekti iki liepos, super... Oj lyyyylia!
Žinok, nervini. Pikta kažkokia šnd ant visų
Neprisijungęs
Pofyg man tie pykčiai.. Kažkaip prisigeriau nerealiai, atrodo autopilotu ejau namo is Maximos, na kaip povandeniniam laive Sonaras, skanuoju aplinka, stulpas, medis, oj oj... griuvimas...kol iki namu kolkas, bet čiuju reikes dar alaus 7,5 stiprumo.. Babioras geriam!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Pofyg man tie pykčiai.. Kažkaip prisigeriau nerealiai, atrodo autopilotu ejau namo is Maximos, na kaip povandeniniam laive Sonaras, skanuoju aplinka, stulpas, medis, oj oj... griuvimas...kol iki namu kolkas, bet čiuju reikes dar alaus 7,5 stiprumo.. Babioras geriam!
Tau gerai, kad turi už ką tiek lakt. Mano alga baigės, tai ramios bitės
Neprisijungęs
O ka čia už ka gerti, 5 eurus prasukau ir eini pora bambaliu alaus 7,5 stiprumo pasiimti, atsibudau apsimyžęs 5 ryto... tai visa laimė kad vienas alaus litriukas dar likęs, tai iškart makt! Ir jau geriau, nes chrenovai kazkaip savijauta.... Lyk lyk lyk...
Neprisijungęs
Eisiu gal mastau spirituoto vyno pasiimsiu bonka, gal prapachmielins normaliai??... Oi lyyylia....
Neprisijungęs
Dvi bonkes, tikėkimės prasipachmielinsiu nes kitaip Žopa konkretna totali...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O ka čia už ka gerti, 5 eurus prasukau ir eini pora bambaliu alaus 7,5 stiprumo pasiimti, atsibudau apsimyžęs 5 ryto... tai visa laimė kad vienas alaus litriukas dar likęs, tai iškart makt! Ir jau geriau, nes chrenovai kazkaip savijauta.... Lyk lyk lyk...
Spagečius čia visur kabinėji, o ne apsimyžęs ryto lauki. Melagi
Neprisijungęs
Ko man to ryto laukti, bonkė jau paskutinė, nebent kažkas žino kur už 8 centus galima alaus nusipirkti... Ka padarysi reikės kažkaip ištempti šia nakti tik nežinau kaip... Išjungti velniop telefonus internetus, nieko nematyti nejausti, nekenčiu!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 9d. |
Pasiklydes rašė:
Išjungti velniop telefonus internetus, nieko nematyti nejausti, nekenčiu!!!
Taigi tokia bloga tavo savijauta ne nuo telefono ir ne nuo interneto. Prie ko čia tie nekalti dalykai?
Neprisijungęs
Oi nekalti dalykai, ojojoi lia lia lia, kad nematyti negirdėti visokiu suskių padlų, siutina tiesiog noriu ikalti o nėra už ka, nekenčiu!!!
Neprisijungęs
Kagis, atrodo baigėsi ta beprotiška nemigo naktis su prasidėjusia baisia gelta, paleistais viduriais ir skylančia nuo skausmo makaule, dabar belieka taisyti pasekmes audringo savaitgalio..... Buvau išlindęs laukan išmesti susikaupusiu alaus bambaliu ir skardiniu (visu net nesugebėjau i kuprine sugrūsti) ir užėjau vidun atsirakinęs duris, tai surietė nosi ojojoi... Toks alaus, prakaito ir myžalo "bukietas", kuri žūtbūt reikia greičiau naikinti, o tada gal ir savijauta pradės mano gerėti, nes visa naktis be miego... Kaip čia dabar susidėliojus viska, pirma plauti grindis nulaistytas alumi, tada skalbti rankomis patalyne, džinsus, marškinius, o tada greičiausiai pačiam reikia i žmogu atvirsti, nuo šeštadienio kaip ijungiau aukštesne pavara gerti tai nei prausiausi nei ka ypatingai.... Idomiausia ka veikti paskui?.. Kuom užimti save kas nereikalautu dideliu fiziniu pastangu, kad nereiktu kažkur eiti, nes stoga man kažkaip "rauna" nuo tu žmoniu, mašinu, autobusu... Keistas jausmas tarsi ir norisi kartais pabendrauti su kuom nors, bet labai greitai kažkoks negatyvas susiformuoja ir nenoriu nieko matyti girdėti, žinoti suprasti, aiškintis klausytis, tegul visi skradžiai... Greičiausiai tai "atchodu" pasekmė... Kagis, gyvename, o žiūrau jau rytoj liepa, vieno mėnesio vasaros jau ir nebėr, ot tai naujiena...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Šiandien tai jau geriam. Nu ką, šešias dienas pabuvau blaivybės atostogose, o dabar prasideda darbai, nervai. Šioje vietoje nepamaišys keletas pūslių stipresnio alaus atsigaivinimui. Alus šįkart pilstomas, o kaip žinia pilstomo skonis turi mažai kartumo, tad pilasi į glotkę lengvai, sklandžiai it gira. Per tokius karščius tikras išsigelbėjimas nuo troškulio. Kažkaip reiktų užrišti su tais gėrimais, bet nesigauna blin. Rišk nerišęs, vistiek atsiriša
Neprisijungęs
O aš matyt išeinu nuo šiandien atostogu nuo gėrimo, nes jei teisybė tikrai ateina +30 karštis ir i sostinę tai nium nafyg kai prigeri per tokia kaitrą tai tikras padvėsimas, praeita vasara per tuos karščius taip prigėręs stipraus alaus sąmonę buvau praradęs viduryj gatvės, tipo ar saulės smūgis ar bendra organizmo dehidratacija tai tiesiog smukau ties šaligatviu ir atsibudau jau greitojoje...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O aš matyt išeinu nuo šiandien atostogu nuo gėrimo, nes jei teisybė tikrai ateina +30 karštis ir i sostinę tai nium nafyg kai prigeri per tokia kaitrą tai tikras padvėsimas, praeita vasara per tuos karščius taip prigėręs stipraus alaus sąmonę buvau praradęs viduryj gatvės, tipo ar saulės smūgis ar bendra organizmo dehidratacija tai tiesiog smukau ties šaligatviu ir atsibudau jau greitojoje...
Kažin kada mes taip gerdami nusibaigsim. Čia neperseniausiai vieną kaimyną ant nasylkų išnešė į greitūškę. Žmogus pusamžis, geria nuo jaunystės. Nusigėrė tiek, kad totaliai sugriuvo, išoperuotas, prikištas kateterių, vaikščiot vaikšto, lauke praleidžia visą dieną, pila kasdien su korešais. Vieną rytą pyst, kažkas ch*****i pasidarė, be sąmonės išnešė, gal pachmo negavo, nžn. Gal koks insultas, infarktas, nieks nežino. Lygtais gyvas dar, ligoninėj. Bet vistiek, blin kaip greit galima galą gaut.
Neprisijungęs
Tėva palaidojau 44 metu, pusbroli 48 metu, manau "prasisuksiu" daug anksčiau...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tėva palaidojau 44 metu, pusbroli 48 metu, manau "prasisuksiu" daug anksčiau...
Tai jau greit deadlainas, jei neklystu tau ne už kalnų stuktelės 40 m. Aš nieko nelaidojau (laidojo kiti), bet giminė iš tėvo pusės sakykim "genetiškai brokuota" - bomžai, asocialai, pijokai. Daug kas jau kojas užvertę iš tos giminės, kiti vapščie dingę be žinos. Visą tai paveldėjau ir aš. Čia kaip sakoma nelabai kas padės, jau viskas išbandyta - trauka būti asocialu stipresnė už viską - už karjerą, sotų gyvenimą, šeimos kūrimą. Aš ir taip jau beveik pusbomžis: nei draugų, nei savo sukurtos šeimos, nei karjeros. Jei prapisčiau namus, tai kelias vienas - tiesiai prie konteinerio. Mane traukia laisvė, nekenčiu net smulkiausių įsipareigojimų. Jei, neduok Dieve, atsidursiu gatvėje, tai turbūt ten ir liksiu. O kol ten neatsidūriau, tai turbūt gersiu kol padvėsiu. Nežinau, neturiu jokių planų ateičiai. Net nežinau kodėl čia atsidūriau šioje žemėje. Koks mano gyvenimo tikslas. Turbūt jokio.
O čia taikliai apibūdinta mano nuolatinė būsena:
Pasiklydes rašė:
<...>Keistas jausmas tarsi ir norisi kartais pabendrauti su kuom nors, bet labai greitai kažkoks negatyvas susiformuoja ir nenoriu nieko matyti girdėti, žinoti suprasti, aiškintis klausytis, tegul visi skradžiai... <...>
Neprisijungęs