VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Oi kokio griežtumo, o dukra sau vistiek geria voliojasi ir nors tu ka, taip kad matyt tas jo žvilgsnis didelio poveikio jau nebeturi...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 11d. |
Pasiklydes rašė:
Oi kokio griežtumo, o dukra sau vistiek geria voliojasi ir nors tu ka, taip kad matyt tas jo žvilgsnis didelio poveikio jau nebeturi...
PasiklydÄ™s nu baik tu taip nevalyvai nesiskaityt kÄ… kalbi žmonÄ—ms,jei gali, kas iÅ¡ to nuolatinio murdymosi..come on...kaip tu skirtingi žmogai tavyje, vienas protingas, bendraujantis biÄas, kitas rodantis visiems savo f...'Ä….
Neprisijungęs
Bedrauju su visais vienodai, niekam jokiu "iÅ¡imÄiu" netaikau ir skÅ«rų nekeitinÄ—ju kaip nekurie kur ten pagal metu laikus ar mÄ—nulio fazes... Na sudomino tas "griežto žvilgsnio" pasakymas, priminÄ— mano vaikystÄ™ kaip tada buvau gasdinamas motinos, senelÄ—s ir kitų, kad va sugryÅ¡ piktas griežtas tÄ—vas ir tada jau gausi ten i kailį už tai ka prisidirbai... Å iaip realiai jis buvo labai Å«maus sakyÄiau charakterio, yra smarkiai kliuve ir vaikams ir mamai yra žybtelÄ—jÄ™s i "lempÄ…", bet tai kas iÅ¡ to??.... Su laiku man ant tiek DZIN pasidarÄ— tie gasdinimai, kad vistiek dariau kÄ… darÄ™s pagal savo supratima... Tiesiog pagalvojau kad ir pas Nida panaÅ¡iai ir tiek, ir jokiu F**k Äia niekas nerodo.... Nebent pati gali jei taip jau norisi Go Out and F**k Yourself...
Neprisijungęs
o.k , tada ne taip eilinį kartą buvai suprastas.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Ne pirmas ir nepaskutinis kartas "etikeÄiu" klijavimo ir skubotų iÅ¡vadų darymo, jau seniai įpratau prie to....
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Egle rašė:
Ne pirmas ir nepaskutinis kartas "etikeÄiu" klijavimo ir skubotų iÅ¡vadų darymo, jau seniai įpratau prie to....
jo, bÅ«na, bet tu irgi dažnai permiksuoji savo keletÄ… pagrindinių radijo stoÄių, viena patekusio į bÄ—dÄ… žmogaus, kita agresyvaus dÄ—l to, treÄia ramaus ..sudÄ—tinga pristaikyt ir įsiklausyt...ir tavy ir many yra kažkas nelabai deranÄio... Nors tu oficialiai transliuoji no problem.
Beja, su prima diena lineikoj, Pasiklydęs ką besakysi, bet šypseną kelia.
Neprisijungęs
Egle rašė:
ir tavy ir many yra kažkas nelabai deranÄio... Nors tu oficialiai transliuoji no problem.
Dabar bandau prisiminti, bet atrodo dar 2008 metais pasakiau, kad nepaisant to kad esame vienos kartos, netgi vieno Zodiako ženklo, nelabai mes suprantame net atrodytu gana elementarių minÄiu ir intonacijos srauto, visiÅ¡kai skirtingo sukirpimo žmonÄ—s. Tai gal prie to status quo ir reikÄ—jo jau seniausiai pasilikti, o ne malti Äia Å¡... kažkoki, kad tu oficialiai tarsi "transliuoji" viena, o gal kažkoks realiai tu kitas, o gal ten ir treÄias kažkoks dar yra sielos gilumoje... Isikalk sau viena karta i savo makaulÄ™, kad nÄ—ra Äia jokiu nei oficialių, nei neoficialių, nei paslÄ—ptų, neregÄ—tų Alter Ego... Jau žinok užp*sa aiÅ¡kinti jau kelinta karta..
Neprisijungęs
gangster style..) ech....
bet man aišku malonu išgirst kad tu pameni ką kalbėjom 2008...
nu ir atmintis..
Neprisijungęs
beja juk status quo neatsiejama nuo konteksto..
Neprisijungęs
nu ir į temukę apie zodiako ženklus.
https://www.youtube.com/watch?v=oY36qeK … ture=share
June 2015 Energy Forecast - Lee Harris
Birželis 2015
Neprisijungęs
Egle rašė:
bet man aišku malonu išgirst kad tu pameni ką kalbėjom 2008...nu ir atmintis..
Labai gerai viska prisimenu, tada planavai jau tuoj tuoj i savo tas Minesotas varyti, aš sau toliau gėriau degtinę su apelsinu sultimis ir sakiau, kad kur tu belakstytumei nuo savęs niekur nepabėgsi, neužsidarysi ir neatsiribosi, matyt net užtai buvau užblokuotas skaipe, bet tai pofyg, dabar tik šypsena kelia... O atmintis taip, tikrai geležinė...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 14d. |
Pasiklydes rašė:
na voliotis dar neteko...
Neprisijungęs
Tai jei nesivolioji, nevemi, neÅ¡oki ant "baltu arkliu" tai kas Äia per problemos, gerk ir nesuk sau galvos...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tai jei nesivolioji, nevemi, neÅ¡oki ant "baltu arkliu" tai kas Äia per problemos, gerk ir nesuk sau galvos...
oi vemiu-toliau nei balti arkliai risnoja-po 12 valandų galiu tuom užsiimti...iki to, kad geriu vandenį, kad būtų ką vemti....sustabdyt galiu tik 40 laipsniu alko, nes lengvesni neužsilaiko,,,o tada ir vėl viskas iš naujo...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mÄ—n. | 26d. |
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
oi vemiu-toliau nei balti arkliai risnoja-po 12 valandų galiu tuom užsiimti...iki to, kad geriu vandenį, kad būtų ką vemti....sustabdyt galiu tik 40 laipsniu alko, nes lengvesni neužsilaiko,,,o tada ir vėl viskas iš naujo...
O siaube, kaip pažįstama... Ir nuo ko pabÄ—gta... Žiauru... SkaiÄiau net kelis kartus ir kraupau nuo to, kas buvo ir kaip Äia tiksliai apie mane paraÅ¡yta... Nuo tokių dalykų pabÄ—gus, džiaugsmas neiÅ¡matuojamas. KiekvienÄ… dienÄ… nenustoju džiaugtis...
Nida, laikykis!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 24d. |
AÅ¡ nevemdavau Gal man taip bÅ«tų buvÄ™ blogai, anksÄiau bÅ«Äiau susipratus... Ai, gal vienÄ… sykį, kai po butelio brendžio dar balto vyno beveik butelį iÅ¡gÄ—riau
Tada, jau buvo bloga, ir iÅ¡ to vakaro beveik nieko neatsimenu... Nuo tokių dozių, kiek iÅ¡gerdavau turbÅ«t kita moteris bÅ«tų numirus. O pas mane praeidavo su minimaliom pasekmÄ—m... Bet... iki laiko... Skustuvo aÅ¡menimis ant galų pirÅ¡tų vaikÅ¡Äiojau
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Veronika rašė:
Egle rašė:
Veronika rašė:
Eglel, kai tavo postą skaitau ir kart matau vaizdąBėgo, bėgo Nida, dabar sustojo kažkur pajūry (nežinau kodėl, bet iškart iškilo pajūris) ir nuo dusulio giliai kvėpuoja
Nida,jei nusišneku, soriuks..
Ups, atsiprašau, gal aš ką "nusirašiau". Aš tik norėjau parašyt, Eglute, kad tavo postai labai vaizdingi. Ir juos rašai nuo dūšios...
?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
AÅ¡ nevemdavau
Gal man taip bÅ«tų buvÄ™ blogai, anksÄiau bÅ«Äiau susipratus... Ai, gal vienÄ… sykį, kai po butelio brendžio dar balto vyno beveik butelį iÅ¡gÄ—riau
Tada, jau buvo bloga, ir iÅ¡ to vakaro beveik nieko neatsimenu... Nuo tokių dozių, kiek iÅ¡gerdavau turbÅ«t kita moteris bÅ«tų numirus. O pas mane praeidavo su minimaliom pasekmÄ—m... Bet... iki laiko... Skustuvo aÅ¡menimis ant galų pirÅ¡tų vaikÅ¡Äiojau
mano dozės panašios...
Neprisijungęs
ir mano ...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
ir mano ...
pariuke, "susikibkim rankom" ir mÄ—ginkim bristi iÅ¡ to brudo-mÅ«sų blaivybÄ—s stažas panaÅ¡us...matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui iÅ¡lieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminÄių, tai tikriausiai neiÅ¡gyvenamas reikalas...o galvojau, kad prabusiu vienÄ… rytÄ… ir nebeprisiminsiu, kad reikia kažkieno palaikymo...briedas kažkoks....
Neprisijungęs
SveikuÄiai, vakar mano vyras gÄ—rÄ— alų,aÅ¡ buvau salia,gÄ—riau vandenį.Jutau alaus kvapÄ…,norÄ—josi gurkÅ¡nį paragauti,bet vidinÄ— jÄ—ga ir noras gyventi,jauÄiant gyvenimo malonumÄ… mane stabdÄ—.Å iandien atsikÄ—liau laiminga neparagavusi Å¡ito brudo.Turime save įtikinti,kad tai nuodija mÅ«sų gyvenimÄ…,griauna santykius ir mus maÄius.Nida, nÄ—ra nei vienos priežasties kodÄ—l turÄ—tume vartoti alkoholį.Pasistenk įtikinti save ir tai tau padÄ—s prieÅ¡ pagalvojant apie jį.
Neprisijungęs
Nida rašė:
pariuke rašė:
ir mano ...
pariuke, "susikibkim rankom" ir mÄ—ginkim bristi iÅ¡ to brudo-mÅ«sų blaivybÄ—s stažas panaÅ¡us...matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui iÅ¡lieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminÄių, tai tikriausiai neiÅ¡gyvenamas reikalas...o galvojau, kad prabusiu vienÄ… rytÄ… ir nebeprisiminsiu, kad reikia kažkieno palaikymo...briedas kažkoks....
OK
Neprisijungęs
Liepa rašė:
nėra nei vienos priežasties kodėl turėtume vartoti alkoholį. Pasistenk įtikinti save ir tai tau padės prieš pagalvojant apie jį...
Idomiai, tad norisi pakomentuoti.. Priežastis pas mane viena ir nei ji psichologinė nei labai fiziologinė, tiesiog noriu išgerti, apsvaigti, nai nai nai sukasi debesys, sukasi debesys... Dabar itikinti save kuom?? Save hipnotizavau, buriau ten visaip, tau nereikia gerti, tu nenori gerti, gerti išvis neskanu, alkoholis nuodas, nuodas tai mirtis, mirti nenori? Blaivybė tai gyvenimas, o alkoholis nuodas, kaip kokia mantra kartojau... kaip tas profesorius Ždanovas ten hipnotizuoja.. Nulis reakcijos. Parduotuvė. Alaus šaldytuvas. Makt. Pofyg viskas ir visi su avansu..
Nulinu nah`j ta skaitikli ir varau alaus gerti, nera kantrybÄ—s visai jokios, aaaaa!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 17d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 29d. |
Nida rašė:
matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui iÅ¡lieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminÄių, tai tikriausiai neiÅ¡gyvenamas reikalas...
Jei mane turÄ—jai omeny, tai aÅ¡ Äia tikrai ne dÄ—l to, kad noriu įkalti ir be palaikymo neiÅ¡silaikyÄiau. Nei noriu iÅ¡gerti, nei svajoju apie gÄ—rimÄ…, nei ligoniu jauÄiuosi...
Neprisijungęs
Man reikia lažybų. PasiÅ«lykit kas nors kÄ… nors tokio, kad bÅ«tų rimta motyvacija jas laimÄ—t. Gal žaidimo forma susilaikinÄ—t bus įdomiau ir tvirÄiau
(Pasiklydęs, pavaryk kaip tu moki-"suvartyk")
Neprisijungęs