VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Oi kokio griežtumo, o dukra sau vistiek geria voliojasi ir nors tu ka, taip kad matyt tas jo žvilgsnis didelio poveikio jau nebeturi...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 20d. |
Pasiklydes rašė:
Oi kokio griežtumo, o dukra sau vistiek geria voliojasi ir nors tu ka, taip kad matyt tas jo žvilgsnis didelio poveikio jau nebeturi...
Pasiklydęs nu baik tu taip nevalyvai nesiskaityt ką kalbi žmonėms,jei gali, kas iš to nuolatinio murdymosi..come on...kaip tu skirtingi žmogai tavyje, vienas protingas, bendraujantis bičas, kitas rodantis visiems savo f...'ą.
Neprisijungęs
Bedrauju su visais vienodai, niekam jokiu "išimčiu" netaikau ir skūrų nekeitinėju kaip nekurie kur ten pagal metu laikus ar mėnulio fazes... Na sudomino tas "griežto žvilgsnio" pasakymas, priminė mano vaikystę kaip tada buvau gasdinamas motinos, senelės ir kitų, kad va sugryš piktas griežtas tėvas ir tada jau gausi ten i kailį už tai ka prisidirbai... Šiaip realiai jis buvo labai ūmaus sakyčiau charakterio, yra smarkiai kliuve ir vaikams ir mamai yra žybtelėjęs i "lempą", bet tai kas iš to??.... Su laiku man ant tiek DZIN pasidarė tie gasdinimai, kad vistiek dariau ką daręs pagal savo supratima... Tiesiog pagalvojau kad ir pas Nida panašiai ir tiek, ir jokiu F**k čia niekas nerodo.... Nebent pati gali jei taip jau norisi Go Out and F**k Yourself...
Neprisijungęs
o.k , tada ne taip eilinį kartą buvai suprastas.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Ne pirmas ir nepaskutinis kartas "etikečiu" klijavimo ir skubotų išvadų darymo, jau seniai įpratau prie to....
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Egle rašė:
Ne pirmas ir nepaskutinis kartas "etikečiu" klijavimo ir skubotų išvadų darymo, jau seniai įpratau prie to....
jo, būna, bet tu irgi dažnai permiksuoji savo keletą pagrindinių radijo stočių, viena patekusio į bėdą žmogaus, kita agresyvaus dėl to, trečia ramaus ..sudėtinga pristaikyt ir įsiklausyt...ir tavy ir many yra kažkas nelabai derančio... Nors tu oficialiai transliuoji no problem.
Beja, su prima diena lineikoj, Pasiklydęs ką besakysi, bet šypseną kelia.
Neprisijungęs
Egle rašė:
ir tavy ir many yra kažkas nelabai derančio... Nors tu oficialiai transliuoji no problem.
Dabar bandau prisiminti, bet atrodo dar 2008 metais pasakiau, kad nepaisant to kad esame vienos kartos, netgi vieno Zodiako ženklo, nelabai mes suprantame net atrodytu gana elementarių minčiu ir intonacijos srauto, visiškai skirtingo sukirpimo žmonės. Tai gal prie to status quo ir reikėjo jau seniausiai pasilikti, o ne malti čia š... kažkoki, kad tu oficialiai tarsi "transliuoji" viena, o gal kažkoks realiai tu kitas, o gal ten ir trečias kažkoks dar yra sielos gilumoje... Isikalk sau viena karta i savo makaulę, kad nėra čia jokiu nei oficialių, nei neoficialių, nei paslėptų, neregėtų Alter Ego... Jau žinok užp*sa aiškinti jau kelinta karta..
Neprisijungęs
gangster style..) ech....
bet man aišku malonu išgirst kad tu pameni ką kalbėjom 2008...
nu ir atmintis..
Neprisijungęs
beja juk status quo neatsiejama nuo konteksto..
Neprisijungęs
nu ir į temukę apie zodiako ženklus.
https://www.youtube.com/watch?v=oY36qeK … ture=share
June 2015 Energy Forecast - Lee Harris
Birželis 2015
Neprisijungęs
Egle rašė:
bet man aišku malonu išgirst kad tu pameni ką kalbėjom 2008...nu ir atmintis..
Labai gerai viska prisimenu, tada planavai jau tuoj tuoj i savo tas Minesotas varyti, aš sau toliau gėriau degtinę su apelsinu sultimis ir sakiau, kad kur tu belakstytumei nuo savęs niekur nepabėgsi, neužsidarysi ir neatsiribosi, matyt net užtai buvau užblokuotas skaipe, bet tai pofyg, dabar tik šypsena kelia... O atmintis taip, tikrai geležinė...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 23d. |
Pasiklydes rašė:
na voliotis dar neteko...
Neprisijungęs
Tai jei nesivolioji, nevemi, nešoki ant "baltu arkliu" tai kas čia per problemos, gerk ir nesuk sau galvos...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tai jei nesivolioji, nevemi, nešoki ant "baltu arkliu" tai kas čia per problemos, gerk ir nesuk sau galvos...
oi vemiu-toliau nei balti arkliai risnoja-po 12 valandų galiu tuom užsiimti...iki to, kad geriu vandenį, kad būtų ką vemti....sustabdyt galiu tik 40 laipsniu alko, nes lengvesni neužsilaiko,,,o tada ir vėl viskas iš naujo...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 4d. |
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
oi vemiu-toliau nei balti arkliai risnoja-po 12 valandų galiu tuom užsiimti...iki to, kad geriu vandenį, kad būtų ką vemti....sustabdyt galiu tik 40 laipsniu alko, nes lengvesni neužsilaiko,,,o tada ir vėl viskas iš naujo...
O siaube, kaip pažįstama... Ir nuo ko pabėgta... Žiauru... Skaičiau net kelis kartus ir kraupau nuo to, kas buvo ir kaip čia tiksliai apie mane parašyta... Nuo tokių dalykų pabėgus, džiaugsmas neišmatuojamas. Kiekvieną dieną nenustoju džiaugtis...
Nida, laikykis!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 2d. |
Aš nevemdavau Gal man taip būtų buvę blogai, anksčiau būčiau susipratus... Ai, gal vieną sykį, kai po butelio brendžio dar balto vyno beveik butelį išgėriau
Tada, jau buvo bloga, ir iš to vakaro beveik nieko neatsimenu... Nuo tokių dozių, kiek išgerdavau turbūt kita moteris būtų numirus. O pas mane praeidavo su minimaliom pasekmėm... Bet... iki laiko... Skustuvo ašmenimis ant galų pirštų vaikščiojau
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 20d. |
Veronika rašė:
Egle rašė:
Veronika rašė:
Eglel, kai tavo postą skaitau ir kart matau vaizdąBėgo, bėgo Nida, dabar sustojo kažkur pajūry (nežinau kodėl, bet iškart iškilo pajūris) ir nuo dusulio giliai kvėpuoja
Nida,jei nusišneku, soriuks..
Ups, atsiprašau, gal aš ką "nusirašiau". Aš tik norėjau parašyt, Eglute, kad tavo postai labai vaizdingi. Ir juos rašai nuo dūšios...
?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Aš nevemdavau
Gal man taip būtų buvę blogai, anksčiau būčiau susipratus... Ai, gal vieną sykį, kai po butelio brendžio dar balto vyno beveik butelį išgėriau
Tada, jau buvo bloga, ir iš to vakaro beveik nieko neatsimenu... Nuo tokių dozių, kiek išgerdavau turbūt kita moteris būtų numirus. O pas mane praeidavo su minimaliom pasekmėm... Bet... iki laiko... Skustuvo ašmenimis ant galų pirštų vaikščiojau
mano dozės panašios...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
ir mano ...
pariuke, "susikibkim rankom" ir mėginkim bristi iš to brudo-mūsų blaivybės stažas panašus...matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui išlieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminčių, tai tikriausiai neišgyvenamas reikalas...o galvojau, kad prabusiu vieną rytą ir nebeprisiminsiu, kad reikia kažkieno palaikymo...briedas kažkoks....
Neprisijungęs
Sveikučiai, vakar mano vyras gėrė alų,aš buvau salia,gėriau vandenį.Jutau alaus kvapą,norėjosi gurkšnį paragauti,bet vidinė jėga ir noras gyventi,jaučiant gyvenimo malonumą mane stabdė.Šiandien atsikėliau laiminga neparagavusi šito brudo.Turime save įtikinti,kad tai nuodija mūsų gyvenimą,griauna santykius ir mus mačius.Nida, nėra nei vienos priežasties kodėl turėtume vartoti alkoholį.Pasistenk įtikinti save ir tai tau padės prieš pagalvojant apie jį.
Neprisijungęs
Nida rašė:
pariuke rašė:
ir mano ...
pariuke, "susikibkim rankom" ir mėginkim bristi iš to brudo-mūsų blaivybės stažas panašus...matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui išlieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminčių, tai tikriausiai neišgyvenamas reikalas...o galvojau, kad prabusiu vieną rytą ir nebeprisiminsiu, kad reikia kažkieno palaikymo...briedas kažkoks....
OK
Neprisijungęs
Liepa rašė:
nėra nei vienos priežasties kodėl turėtume vartoti alkoholį. Pasistenk įtikinti save ir tai tau padės prieš pagalvojant apie jį...
Idomiai, tad norisi pakomentuoti.. Priežastis pas mane viena ir nei ji psichologinė nei labai fiziologinė, tiesiog noriu išgerti, apsvaigti, nai nai nai sukasi debesys, sukasi debesys... Dabar itikinti save kuom?? Save hipnotizavau, buriau ten visaip, tau nereikia gerti, tu nenori gerti, gerti išvis neskanu, alkoholis nuodas, nuodas tai mirtis, mirti nenori? Blaivybė tai gyvenimas, o alkoholis nuodas, kaip kokia mantra kartojau... kaip tas profesorius Ždanovas ten hipnotizuoja.. Nulis reakcijos. Parduotuvė. Alaus šaldytuvas. Makt. Pofyg viskas ir visi su avansu..
Nulinu nah`j ta skaitikli ir varau alaus gerti, nera kantrybės visai jokios, aaaaa!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 8d. |
Nida rašė:
matau kiti po 15 m nebevartoja, o vistiek forume bendrauja-tikriausiai alko visam gyvenimui išlieka galvoje, nes jei po tiek laiko reika bendraminčių, tai tikriausiai neišgyvenamas reikalas...
Jei mane turėjai omeny, tai aš čia tikrai ne dėl to, kad noriu įkalti ir be palaikymo neišsilaikyčiau. Nei noriu išgerti, nei svajoju apie gėrimą, nei ligoniu jaučiuosi...
Neprisijungęs
Man reikia lažybų. Pasiūlykit kas nors ką nors tokio, kad būtų rimta motyvacija jas laimėt. Gal žaidimo forma susilaikinėt bus įdomiau ir tvirčiau
(Pasiklydęs, pavaryk kaip tu moki-"suvartyk")
Neprisijungęs