VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Kagis, po sunkios alinanÄios darbo dienos, vakare Å¡alto alaus pora butelaiÄiu pats tas, juk lauke tikra vasara, tai kol nevakaras eisiu juos susiversti grynam ore, pasiilgau vasaros!..
Neprisijungęs
Galima pagaliau Å¡iandien užsukti gera TŪSA, nes rytoj Sekmadienis laisvadienis, valioooooo! Kuprine ant peÄiu ir užsipirkti alaus, pasikepti duonos su Äesnaku, sÅ«rio, alyvuogu, turiu nuo Velyku dar vytinto kumpio, mmmmmm, na toks standartinis rinkinukas prie alaus ir makt!
Neprisijungęs
Oi, ir aš ir aš "makt"
Vaistų saują nuo kraujo spaudimo. Turbūt organizmas stresuoja be C2H5OH...
Neprisijungęs
Oi kokie dar vaistai, kam man ju reikia???.... Tikrino prieÅ¡ menesi kraujospÅ«di per med. komisija, iÅ¡ vakaro 3 alaus, o ryte keliausi 5 ryto atrodo, kažkur apie 9 val. klinikoje matavo tai 130 ant 80, sakÄ— liuks spaudimas, ypaÄ apatinis labai geras, gyvenk ir žvenk... nesamones kažkokios, noriu atsipalaiduoti, užsimirÅ¡ti, bet tikrai nemiegoti, o trumpiau tariant noriu iÅ¡gerti ir nereikia Äia painioti kažko, todÄ—l makt ne tableÄikiu, o aluÄio Å¡alto, mmmm...
Neprisijungęs
Kol gėriau, ir mano spaudimas buvo normalus. Nustojus "liet" pasidarė nenormalus, ir dabar norisi "žalių devynerių", o ne vaistų. Šį kartą pasirinkau vaistus.
Ir nesijauÄiu geresnÄ— už Tave, jeigu kÄ…
Neprisijungęs
Man žalios devynerios atsiduoda Pertusinu todÄ—l ju ir negeriu, smirda jis man, o jei spaudimas liuks tai ko Äia pergyventi... aÅ¡ renkuosi alu ir net nevertinu kuris Äia geresnis ar blogesnis, man reikia tik JO Å¡iandien ir taÅ¡kas, nusikamavau, pavargau ir iÅ¡vis užksiknisau per Å¡ia savaite, blaivus tas vadinamas "protas" man neduoda jokio tokio atsipalaidavimo, dvasinÄ—s pusiausvyros, euforijos blaivios suÅ¡iktos kuria Äia VeronyÄka triedžia visa savaite su savo skaitikliais kurie labai greitai dings su prikastu liežuviu kai pati pradÄ—s lakti... jei man Å¡ito nereikia tai ir sakau kaip yra, be pagražinimu. Ir tegul užsikruÅ¡a visi velniop, aÅ¡ Å IANDIEN GERSIU.
Neprisijungęs
Pasiklydęs, tu kažką sumaišei, man atrodo, kad Veronika tiesiog džiaugiasi, jos nuotaika gera ir forume nuotaika geresnė... Pereik prie brendžiuko, po savaitės suprasi kas per džiaugsmas išsikapstyti po daugiadienių, su alum pimpalą supūdysi...
Neprisijungęs
Tu man Tara prastas patarÄ—jas, bet Å¡iek tiek pakomentuosiu net ir prastam... Juolab kad su tokiais "savaitiniais" ir "mÄ—nesiniais" blaivininkais ne karta pats esu gÄ—rÄ™s tai anokia man naujiena, smagu pasiklausyti bent jau pradžioje to naivaus užsivedimo, tu skaitikliu, AA medaliu, kuriuos ten trina rankomis, tortus kuriuos sulapnoja iÅ¡siÅ¡iepÄ™, na tipo už blaivybÄ™, kada sekantis bus, mmm??... Nu tas "Vaiku darželis" turi savo žavesio, neslÄ—pkime.. Žavesys daugumai su laiku pasibaigia, dinksta ir skaitikliai, o Äia jau man idomesnÄ— dalis, va tada ir pasikalbÄ—sime.. O kolkas liuks, visad sakiau, Dainuok Å¡irdie gyvenima...
P.s. DÄ—l "pÅ«dimo" tai nežinau, su tuom reikalu absoliuÄiai jokiu problemu neturiu, viskas funkcionuoja na Vse 100 Procentov..
Neprisijungęs
Gal ir prastas, žinių tu turi nemažai. Daug žmonių pažįstu kurie geria panašiai kaip tu, o gal net ir daugiau ir amžiaus įvairaus, bet jie neturi problemų - nori geria, nori negeria. Aš juos vadinu girtuokliais, jie tikrai neturi priklausomybės. Daug geria statybininkai, niekaip nesuprantu kaip jie apskritai gali dirbti, jie be butelio net darbo nepradeda. Mano darbinė veikla, baigiasi su pirmu stikliuku.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Pasiklydes rašė:
<...> euforijos blaivios suÅ¡iktos kuria Äia VeronyÄka triedžia visa savaite su savo skaitikliais kurie labai greitai dings su prikastu liežuviu kai pati pradÄ—s lakti... jei man Å¡ito nereikia tai ir sakau kaip yra, be pagražinimu. Ir tegul užsikruÅ¡a visi velniop, aÅ¡ Å IANDIEN GERSIU.
Koks tau skirtumas, juk gyvenu savo gyvenimą - aš. Jeigu tau gera gerti - tai gerk. Nepatinka postai - neskaityk. Dėl tavęs tikrai jų turinio nekeisiu. Kaip bus rytoj - nežinau. Šiandien blaivi ir tuo džiaugiuosi
Gražaus vakaro.
Neprisijungęs
Nieko ir nekeisk, tik vienas nedidelis prašymas jeigu galima, kai pradesi pilti nedink taip "staiga" iš forumo, nes tas tavo "Šiandien" bus labai idomus būtent tada, o aš to tikrai sulauksiu.. idomumo dėlei galiu pasakyti karta laukiau net 3 metus ir vistiek užgėrė tokia "matrioškė" kaip tu viena syki ir dar ir dar paskui... tai linkiu labai didelės kantrybės ir linksmumo Forume, o Aš primenu, LAUKIU.
Skirtumas? Didelis. Labai. Ir tai pajausi būtent tik TADA. Sėkmiuko.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Pasiklydes rašė:
Nieko ir nekeisk, tik vienas nedidelis prašymas jeigu galima, kai pradesi pilti nedink taip "staiga" iš forumo, nes tas tavo "Šiandien" bus labai idomus būtent tada, o aš to tikrai sulauksiu.. idomumo dėlei galiu pasakyti karta laukiau net 3 metus ir vistiek užgėrė tokia "matrioškė" kaip tu viena syki ir dar ir dar paskui... tai linkiu labai didelės kantrybės ir linksmumo Forume, o Aš primenu, LAUKIU.
Skirtumas? Didelis. Labai. Ir tai pajausi būtent tik TADA. Sėkmiuko.
Čia tu tipo lauki, kad kuris nors tik paslystų? Tau nuo to bus ramiau, nes jausiesi ne vienišas. Žinai, man primeni pavydžią bobą... ir nekyla klausimas kodėl
Neprisijungęs
Tu paslysi daug anksÄiau nei aÅ¡ pajausiu malonuma, pavydo Äia net pajausti nespesiu..
Neprisijungęs
Matyt 5 alaus ir tereikÄ—jo kad nuplauti nuovargi, miego trÅ«kumas daro savo, kaip sakoma matyti jus vienas malonumas, o nematyti kitas... susitiksime ryte kai darysiu pachmiela, visiems saldžiu ir Äiao bambino!
Neprisijungęs
Ei, tik nepradedam šito turgaus. Niekas nežino, kas bus rytoj. Gal Veronika paslys, gal aš, o gal ir ne. O gal Pasiklydęs nuo alaus pajaus, kad turi jaknas :-P
Taip kad, beprasmiÅ¡ka Äia žaist Nostradamusus :-P
Gero vakaro
Neprisijungęs
NÄ—ra Äia jokio turgaus, atsikÄ—liau apsiprasiau, prasiÄiuchinau, padariau pachmiela ir einu tvarkytis, skalbtis.. Sekmadienis man rami tyli nusimato diena..
Neprisijungęs
Ech greiÄiau tas savaitgalis, atrodo jau kažkaip lyg ir netoli, jau treÄiadienis, bet nuovargis jau kerta kaip reikiant, tad reikia ikalti tik pora alaus lengvesnio simboliÅ¡kai, pilseneris tam pats tas, "ant smÅ«gio" ka vakarienei ir liuli liuli, o rimÄiau jau atsipalaiduoti užsimirÅ¡ti galima bus tik savaitgali, makt...
Neprisijungęs
Nereikia ir savaitgalio laukt. PrisiÅ¡...au vakar darbe..Å iandien visos klausia-"kaip namo parvažiavai?" Numirt vietoj pasiruoÅ¡us. Po savaitÄ—s keliausiu į psich. dienos centrÄ…. Arba ant Å¡akos. NekenÄiu savÄ™s. Esu Å¡lykÅ¡tynÄ—.
Skaitiklis eilinį kartą nusinulino. Žiurkė prakeikta.
Neprisijungęs
gal darbą reikia keisti, jei jis nėra labai vertingas atlyginimo atžvilgiu, jei darbe yra galimybė prisigerti ir toks geriantis kolektyvas?
Neprisijungęs
Darbe niekas negeria. AÅ¡ vienintelÄ—. Ir dirbu Äia dÄ—l to, kad dÄ—l depresijos nebegaliu dirbt protinio darbo. O kur man tÄ… kitÄ… darbÄ… ir gaut, kai metų 40, ir gyvenu provincijoj... Juk visi žino kas esu ir kad "baltÄ… bilietÄ…" turiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 3d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 20d. |
LaikykitÄ—s, merginos. Rytoj bus kita diena! Bus geriau!
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nereikia ir savaitgalio laukt. PrisiÅ¡...au vakar darbe..Å iandien visos klausia-"kaip namo parvažiavai?" Numirt vietoj pasiruoÅ¡us. Po savaitÄ—s keliausiu į psich. dienos centrÄ…. Arba ant Å¡akos. NekenÄiu savÄ™s. Esu Å¡lykÅ¡tynÄ—.
Nedramatizuok ir negraužk savÄ™s, nieko Äia tokio baisaus neatsitiko, mums alkoholikams gÄ—rimas neÅ¡a nuostolius ir nusivylimus. Ne tu viena tokia, mums tiesiog negalima vartoti alkoholio! Nenusimink tu dar palyginus jauna, viskas pas tave susitvarkys tik kaip nors susilaikyk nuo gÄ—rimo.
P.S. Truputį juokinga: toks tokį moko... , aš skaitliuko nulinimo rekoridinkas ir nieko gyvenu...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Iškaimo rašė:
Nieko Äia baisaus , aÅ¡ taip pat esu nulines skaitliukÄ… ir kÄ… nieko , lankau grupe nors vienÄ… kartÄ… į savaite keiÄiu mitybÄ… ir viskas.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Darbe niekas negeria. AÅ¡ vienintelÄ—. Ir dirbu Äia dÄ—l to, kad dÄ—l depresijos nebegaliu dirbt protinio darbo. O kur man tÄ… kitÄ… darbÄ… ir gaut, kai metų 40, ir gyvenu provincijoj... Juk visi žino kas esu ir kad "baltÄ… bilietÄ…" turiu.
Supratau. Tada nieko keisti nereikia. Tik nevažinėk su mašina girta, dar kokia nelaimė atsitiks.
Neprisijungęs
Na mano darbas pusiau protinis pusiau fizinis, bet nusivarau pakankamai žiauriai nuo ankstyvo ryto, toks matyt pliusas kad nereikia dirbti su pinigais, va Äia ko nekenÄiu tai nekenÄiu, o Å¡iaip sukandus dantis iki savaitgalio pratempi kada jau galima normaliai pagert, galutinai užsimirÅ¡ti, atitrÅ«kti kaip reikiant..
Neprisijungęs