VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#501 2015-04-10 17:05:23

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Kagis, po sunkios alinanÄios darbo dienos, vakare Å¡alto alaus pora butelaiÄiu pats tas, juk lauke tikra vasara, tai kol nevakaras eisiu juos susiversti grynam ore, pasiilgau vasaros!.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-04-10 17:05:23

Google

#502 2015-04-11 14:59:58

Pasiklydes
Senbuvis

Galima pagaliau Å¡iandien užsukti gera TŪSA, nes rytoj Sekmadienis laisvadienis, valioooooo! smile   Kuprine ant peÄiu ir užsipirkti alaus, pasikepti duonos su Äesnaku, sÅ«rio, alyvuogu, turiu nuo Velyku dar vytinto kumpio, mmmmmm, na toks standartinis rinkinukas prie alaus ir makt! big_smile

Neprisijungęs

#503 2015-04-11 15:41:09

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Oi, ir aš ir aš "makt" big_smile
Vaistų saują nuo kraujo spaudimo. Turbūt organizmas stresuoja be C2H5OH...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#504 2015-04-11 15:43:04

Pasiklydes
Senbuvis

Oi kokie dar vaistai, kam man ju reikia???.... Tikrino prieÅ¡ menesi kraujospÅ«di per med. komisija, iÅ¡ vakaro 3 alaus, o ryte keliausi 5 ryto atrodo, kažkur apie 9 val.  klinikoje matavo tai 130 ant 80, sakÄ— liuks spaudimas, ypaÄ apatinis labai geras, gyvenk ir žvenk... smile  nesamones kažkokios, noriu atsipalaiduoti, užsimirÅ¡ti, bet tikrai nemiegoti, o trumpiau tariant noriu iÅ¡gerti ir nereikia Äia painioti kažko, todÄ—l makt ne tableÄikiu, o aluÄio Å¡alto, mmmm... big_smile

Neprisijungęs

#505 2015-04-11 15:52:16

Iškaimo
Senbuvis

Kol gėriau, ir mano spaudimas buvo normalus. Nustojus "liet" pasidarė nenormalus, ir dabar norisi "žalių devynerių", o ne vaistų. Šį kartą pasirinkau vaistus.
Ir nesijauÄiu geresnÄ— už Tave, jeigu kÄ… tongue

Neprisijungęs

#506 2015-04-11 16:01:22

Pasiklydes
Senbuvis

Man žalios devynerios atsiduoda Pertusinu todÄ—l ju ir negeriu, smirda jis man, o jei spaudimas liuks tai ko Äia pergyventi... aÅ¡ renkuosi alu ir net nevertinu kuris Äia geresnis ar blogesnis, man reikia tik JO Å¡iandien ir taÅ¡kas, nusikamavau, pavargau ir iÅ¡vis užksiknisau per Å¡ia savaite, blaivus tas vadinamas "protas" man neduoda jokio tokio atsipalaidavimo, dvasinÄ—s pusiausvyros, euforijos blaivios suÅ¡iktos kuria Äia VeronyÄka triedžia visa savaite su savo skaitikliais kurie labai greitai dings su prikastu liežuviu kai pati pradÄ—s lakti...  jei man Å¡ito nereikia tai ir sakau kaip yra, be pagražinimu. Ir tegul užsikruÅ¡a visi velniop, aÅ¡ Å IANDIEN GERSIU. smile

Neprisijungęs

#507 2015-04-11 18:26:52

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Pasiklydęs, tu kažką sumaišei, man atrodo, kad Veronika tiesiog džiaugiasi, smile jos nuotaika gera ir forume nuotaika geresnė... Pereik prie brendžiuko, po savaitės suprasi kas per džiaugsmas išsikapstyti po daugiadienių, su alum pimpalą supūdysi... sad

Neprisijungęs

#508 2015-04-11 18:44:23

Pasiklydes
Senbuvis

Tu man Tara prastas patarÄ—jas, bet Å¡iek tiek pakomentuosiu net ir prastam...   Juolab kad su tokiais "savaitiniais"  ir "mÄ—nesiniais" blaivininkais ne karta pats esu gÄ—rÄ™s tai anokia man naujiena, smagu pasiklausyti bent jau pradžioje to naivaus užsivedimo, tu skaitikliu, AA medaliu, kuriuos ten trina rankomis, tortus kuriuos sulapnoja iÅ¡siÅ¡iepÄ™, na tipo už blaivybÄ™, kada sekantis bus, mmm??... Nu tas "Vaiku darželis" turi savo žavesio, neslÄ—pkime.. Žavesys daugumai su laiku pasibaigia, dinksta ir skaitikliai, o Äia jau man idomesnÄ— dalis, va tada ir pasikalbÄ—sime.. O kolkas liuks, visad sakiau, Dainuok Å¡irdie gyvenima... smile

P.s. DÄ—l "pÅ«dimo" tai nežinau,  su tuom reikalu absoliuÄiai jokiu problemu neturiu, viskas funkcionuoja na Vse 100 Procentov.. big_smile

Neprisijungęs

#509 2015-04-11 19:13:05

Tara
Senbuvis

Gal ir prastas, žinių tu turi nemažai. smile Daug žmonių pažįstu kurie geria panašiai kaip tu, o gal net ir daugiau ir amžiaus įvairaus, bet jie neturi problemų - nori geria, nori negeria. Aš juos vadinu girtuokliais, jie tikrai neturi priklausomybės. Daug geria statybininkai, niekaip nesuprantu kaip jie apskritai gali dirbti, jie be butelio net darbo nepradeda. Mano darbinė veikla, baigiasi su pirmu stikliuku. big_smile

Neprisijungęs

#510 2015-04-11 19:15:32

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  5d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  23d. 

Pasiklydes rašė:

<...> euforijos blaivios suÅ¡iktos kuria Äia VeronyÄka triedžia visa savaite su savo skaitikliais kurie labai greitai dings su prikastu liežuviu kai pati pradÄ—s lakti...  jei man Å¡ito nereikia tai ir sakau kaip yra, be pagražinimu. Ir tegul užsikruÅ¡a visi velniop, aÅ¡ Å IANDIEN GERSIU. smile

Koks tau skirtumas, juk gyvenu savo gyvenimą - aš. Jeigu tau gera gerti - tai gerk. Nepatinka postai - neskaityk. Dėl tavęs tikrai jų turinio nekeisiu. Kaip bus rytoj - nežinau. Šiandien blaivi ir tuo džiaugiuosi smile
Gražaus vakaro.

Neprisijungęs

#511 2015-04-11 19:19:10

Pasiklydes
Senbuvis

Nieko ir nekeisk, tik vienas nedidelis prašymas jeigu galima, kai pradesi pilti nedink taip "staiga" iš forumo, nes tas tavo "Šiandien" bus labai idomus būtent tada, o aš to tikrai sulauksiu.. idomumo dėlei galiu pasakyti karta laukiau net 3 metus ir vistiek užgėrė tokia "matrioškė" kaip tu viena syki ir dar ir dar paskui... tai linkiu labai didelės kantrybės ir linksmumo Forume, o Aš primenu, LAUKIU. smile

Skirtumas? Didelis. Labai. Ir tai pajausi būtent tik TADA. Sėkmiuko. smile

Neprisijungęs

#512 2015-04-11 20:08:05

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  5d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  23d. 

Pasiklydes rašė:

Nieko ir nekeisk, tik vienas nedidelis prašymas jeigu galima, kai pradesi pilti nedink taip "staiga" iš forumo, nes tas tavo "Šiandien" bus labai idomus būtent tada, o aš to tikrai sulauksiu.. idomumo dėlei galiu pasakyti karta laukiau net 3 metus ir vistiek užgėrė tokia "matrioškė" kaip tu viena syki ir dar ir dar paskui... tai linkiu labai didelės kantrybės ir linksmumo Forume, o Aš primenu, LAUKIU. smile

Skirtumas? Didelis. Labai. Ir tai pajausi būtent tik TADA. Sėkmiuko. smile

ÄŒia tu tipo lauki, kad kuris nors tik paslystų? Tau nuo to bus ramiau, nes jausiesi ne vieniÅ¡as. Žinai, man primeni pavydžiÄ… bobÄ…... lol  ir nekyla klausimas kodÄ—l lol

Neprisijungęs

#513 2015-04-11 20:33:52

Pasiklydes
Senbuvis

Tu paslysi daug anksÄiau nei aÅ¡ pajausiu malonuma, pavydo Äia net pajausti nespesiu.. smile

Neprisijungęs

#514 2015-04-11 21:01:15

Pasiklydes
Senbuvis

Matyt 5 alaus ir tereikÄ—jo kad nuplauti nuovargi, miego trÅ«kumas daro savo, kaip sakoma matyti jus vienas malonumas, o nematyti kitas... susitiksime ryte kai darysiu pachmiela, visiems saldžiu ir Äiao bambino! smile

Neprisijungęs

#515 2015-04-11 21:30:33

Iškaimo
Senbuvis

Ei, tik nepradedam šito turgaus. Niekas nežino, kas bus rytoj. Gal Veronika paslys, gal aš, o gal ir ne. O gal Pasiklydęs nuo alaus pajaus, kad turi jaknas :-P
Taip kad, beprasmiÅ¡ka Äia žaist Nostradamusus :-P
Gero vakaro wink

Neprisijungęs

#516 2015-04-12 08:59:01

Pasiklydes
Senbuvis

NÄ—ra Äia jokio turgaus, atsikÄ—liau apsiprasiau, prasiÄiuchinau, padariau pachmiela ir einu tvarkytis, skalbtis..  Sekmadienis man rami tyli nusimato diena.. smile

Neprisijungęs

#517 2015-04-15 17:34:16

Pasiklydes
Senbuvis

Ech greiÄiau tas savaitgalis, atrodo jau kažkaip lyg ir netoli, jau treÄiadienis, bet nuovargis jau kerta kaip reikiant, tad reikia ikalti tik pora alaus lengvesnio simboliÅ¡kai, pilseneris tam pats tas, "ant smÅ«gio" ka vakarienei ir liuli liuli, o rimÄiau jau atsipalaiduoti užsimirÅ¡ti galima bus tik savaitgali, makt... smile

Neprisijungęs

#518 2015-04-15 19:48:26

Iškaimo
Senbuvis

Nereikia ir savaitgalio laukt. PrisiÅ¡...au vakar darbe..Å iandien visos klausia-"kaip namo parvažiavai?" Numirt vietoj pasiruoÅ¡us. Po savaitÄ—s keliausiu į psich. dienos centrÄ…. Arba ant Å¡akos. NekenÄiu savÄ™s. Esu Å¡lykÅ¡tynÄ—.
Skaitiklis eilinį kartą nusinulino. Žiurkė prakeikta.

Neprisijungęs

#519 2015-04-15 20:19:48

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

gal darbą reikia keisti, jei jis nėra labai vertingas atlyginimo atžvilgiu, jei darbe yra galimybė prisigerti ir toks geriantis kolektyvas?

Neprisijungęs

#520 2015-04-15 20:45:03

Iškaimo
Senbuvis

Darbe niekas negeria. AÅ¡ vienintelÄ—. Ir dirbu Äia dÄ—l to, kad dÄ—l depresijos nebegaliu dirbt protinio darbo. O kur man tÄ… kitÄ… darbÄ… ir gaut, kai metų 40, ir gyvenu provincijoj... Juk visi žino kas esu ir kad "baltÄ… bilietÄ…" turiu.

Neprisijungęs

#521 2015-04-15 21:46:27

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mÄ—n.  3d. 
NerÅ«kau  18m.  9mÄ—n.  20d. 

LaikykitÄ—s, merginos. Rytoj bus kita diena! Bus geriau!

Neprisijungęs

#522 2015-04-15 21:53:11

Tara
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Nereikia ir savaitgalio laukt. PrisiÅ¡...au vakar darbe..Å iandien visos klausia-"kaip namo parvažiavai?" Numirt vietoj pasiruoÅ¡us. Po savaitÄ—s keliausiu į psich. dienos centrÄ…. Arba ant Å¡akos. NekenÄiu savÄ™s. Esu Å¡lykÅ¡tynÄ—.

Nedramatizuok ir negraužk savÄ™s, nieko Äia tokio baisaus neatsitiko, mums alkoholikams gÄ—rimas neÅ¡a nuostolius ir nusivylimus. Ne tu viena tokia, mums tiesiog negalima vartoti alkoholio! Nenusimink tu dar palyginus jauna, viskas pas tave susitvarkys tik kaip nors susilaikyk nuo gÄ—rimo.

P.S. Truputį juokinga: toks tokį moko... smile, aš skaitliuko nulinimo rekoridinkas ir nieko gyvenu... tongue

Neprisijungęs

#523 2015-04-15 22:09:28

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  10d. 

Iškaimo rašė:

Nieko Äia baisaus , aÅ¡ taip pat esu nulines skaitliukÄ… ir kÄ… nieko , lankau grupe nors vienÄ… kartÄ… į savaite keiÄiu mitybÄ… ir viskas.

Neprisijungęs

#524 2015-04-16 06:26:09

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Iškaimo rašė:

Darbe niekas negeria. AÅ¡ vienintelÄ—. Ir dirbu Äia dÄ—l to, kad dÄ—l depresijos nebegaliu dirbt protinio darbo. O kur man tÄ… kitÄ… darbÄ… ir gaut, kai metų 40, ir gyvenu provincijoj... Juk visi žino kas esu ir kad "baltÄ… bilietÄ…" turiu.

Supratau. Tada nieko keisti nereikia. Tik nevažinėk su mašina girta, dar kokia nelaimė atsitiks.

Neprisijungęs

#525 2015-04-16 14:18:31

Pasiklydes
Senbuvis

Na mano darbas pusiau protinis pusiau fizinis, bet nusivarau pakankamai žiauriai nuo ankstyvo ryto, toks matyt pliusas kad nereikia dirbti su pinigais, va Äia ko nekenÄiu tai nekenÄiu, o Å¡iaip sukandus dantis iki savaitgalio pratempi kada jau galima normaliai pagert, galutinai užsimirÅ¡ti, atitrÅ«kti kaip reikiant.. smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia