VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#376 2015-02-11 10:01:23

Pijus
Aktyvus narys
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 96

Blaivus  12m.  10mÄ—n.  3d. 

Re: Girtos naktys

Audronis rašė:

pariuke rašė:

Å¡iaip tai ir aÅ¡ kaip SmiltÄ— jau senai svarsÄiau tÄ… klausimÄ… iÅ¡eiti iÅ¡ forumo. AÅ¡ jam dÄ—kinga už pradžiÄ… į blaivybÄ™, bet Pasiklydusio įžeidinÄ—jimų klausyti tai tikrai nesiruoÅ¡iu. AÅ¡ stengiausi jų neskaityti, stengiausi nei vieno nekomentuoti, bet kai yra jį palaikanÄių - tai manau man Äia ne vieta. Nes mes turÄ—tume skatinti blaivybÄ™. O ne pritarti net nesiruoÅ¡ianÄiam blaivÄ—ti. O jei dabar kaip raÅ¡o Nekristoline- net nebegalÄ—siu pasidžiaugti su jumis dar viena blaivia diena. Tai ir aÅ¡ nebenoriu dalyvauti forume. AÄiÅ« man labai padÄ—jusiems Å¡io forumo žmonÄ—ms. AÅ¡ nesiruoÅ¡iu kaip SmiltÄ— trinti žinuÄių, nes tai mano biografijos dalis, tai mano džiaugsmas ir mano liÅ«desys. Ir net gi galiu pasakyti, kad jauÄiuosi beveik laiminga. Ir nebenoriu veltis į intrigas kas kÄ… palaiko, kas kÄ… pasakÄ— ne taip. Bet labai norÄ—Äiau keliems Å¡io forumo dalyviams paraÅ¡yti asmeniÅ¡kai ir net gi susitikti. PariukÄ—.

Žmogus taip jau sutvertas, kad labai greitai viskÄ… pamirÅ¡ta, ypaÄ savas nuodÄ—mÄ—les... Ä®domi bÅ«tų statistika, kiek Å¡iame forume raÅ¡anÄių rašė vis dar gerdami. SpÄ—ju didžioji dauguma buvo bÅ«tent tokie. Jie rašė, gÄ—rÄ—, bet niekas jų niekur nevarÄ—, o leido ramiai dalyvauti ir bendrauti, netingint tarti vienÄ… kitÄ… gerÄ… žodį ar patarimÄ…, per daug nemoralizuojant, kartais tiesiai Å¡viesiai pirÅ¡tu parodant į daromas klaidas, už kÄ… gana dažnai bÅ«davo įsižeidžiama.

Gal tuomet reikÄ—jo paraÅ¡yti graudų atsisveikinimo laiÅ¡kÄ…, trenkti garsiai durimis ir ramiai gyventi toliau? Ramiai, nes nereikÄ—tų atkalbinÄ—ti norinÄio iÅ¡gerti ar guosti iÅ¡gÄ—rusio ir ieÅ¡kanÄio pasiteisinimo... Bet ar nuo to kas pasikeis? Jei žiÅ«rÄ—sim į dangų ir nematysim braidanÄių purve, tai jie prapuls? Tikrai ne.

Pasistenkim bÅ«ti sąžiningi, juk Pasiklydusį iÅ¡provokavom patys. Jis rašė lakstutes sukurtoje temoje ir niekur daugiau nelindo, sÄ—dÄ—jo, kaip rezervate. Bet mÅ«sų tai netenkino, juk mes aukÅ¡Äiau už jį ir tai tiesiog bÅ«tina parodyti. O kai girtas žmogus pradÄ—jo nevaldomai triukÅ¡mauti, dar daugiau užvertÄ—m jį purvais ir padarÄ—m visų pasaulio nelaimių kaltininku - Äia geriama, Äia keikiamasi, Äia negeras forumas. Juk mes neklystantis teisuoliai, tiesiog Å¡ventieji... O juk tereikia atsisukti ir pažiÅ«rÄ—ti į save, nedaug mes nuo jo skiriamÄ—s, tik jis neveidmainiauja ir nesistengia atrodyti geresniu...

Suradau jus vedamas blaivybÄ—s troÅ¡kimo. ŽavÄ—jausi ir žaviuosiu jÅ«sų blaivybÄ—s pasiekimais, džiaugiausi radÄ™s bendraminÄius. Bet... Liaudies patarlÄ— sako:Å¡aukÅ¡tas deguto medaus statinÄ™ sugadina. Ten kur girtaujama ten manÄ™s nÄ—ra. Tokioe aplinkoje visada iÅ¡girstu pranaÅ¡iÅ¡kus įspÄ—jimus:tuoj ir tu užgersiu, jau greit gulÄ—si apsimyžęs ir t.t Nejauku girdÄ—ti tokius pranaÅ¡us ir nesiruoÅ¡iu toleruoti "ypatingų" gebÄ—jimų turinÄius apsiseilÄ—janÄius pranaÅ¡us. Tokias pranaÅ¡ystes girdžiu nuo pirmų blaivybÄ—s mÄ—nesių. Kaip matote skaitliukas kÄ… rodo. Tad nusprÄ™ndžiau kaip smiltÄ—, pariukÄ— ir kiti palikti šį forumÄ… iki tol kol Äia nebus svaidomasi žaibais.
  Neesu nei Å¡ventas, nei ypatingas, tik mÄ—gstu Å¡varius namus. AÄiÅ« tiems kas pradÄ—jome asmeniÅ¡kai bendrauti. Galite prisijungti kas dar norite.

Å iandien negeriu ir svajoju niekada negerti.

Neprisijungęs

2015-02-11 10:01:23

Google

#377 2015-02-11 10:10:56

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  9d. 

Å iaip aÅ¡ nelabai ryÅ¡tuosi likti vienas , nes gyvenime nelabai turiu su kuo pabendraut Å¡ia tema , o pastoviai vienam žmogui nenoriu įgrist , jau kuris laikas lenkiuosi iÅ¡ tolo gerianÄių kompanijų ir Å¡iandien darbingas ir patenkintas gyvenimu. Pritariu ir palaikau tave Pijau.

Neprisijungęs

#378 2015-02-11 10:50:29

Pijus
Aktyvus narys

žvejys rašė:

Å iaip aÅ¡ nelabai ryÅ¡tuosi likti vienas , nes gyvenime nelabai turiu su kuo pabendraut Å¡ia tema , o pastoviai vienam žmogui nenoriu įgrist , jau kuris laikas lenkiuosi iÅ¡ tolo gerianÄių kompanijų ir Å¡iandien darbingas ir patenkintas gyvenimu. Pritariu ir palaikau tave Pijau.

Taip, žvejy, vienam likti bÅ«tų beprotybÄ—, bet einant blaivybÄ—s keliu sutinkame tokių pat bendraminÄių, kurie siekia to paÄio, su kuriais daliniesi patirtimi, iÅ¡gyvenimais,džiaugsmais ir verksmais, vienas kitų palaikymu ir t.t,ir lieku ne vienas, bet nesinori  girtaujanÄių asmenų lygyje pasilikti, veltis į ginÄus, įrodinÄ—ti,kad jie žūsta ir pan. Ne veltui sakoma: yra alkoholinis mÄ…stymas ir blaivus mÄ…stymas. Skirtumai milžiniÅ¡ki. AsmeniÅ¡kai aÅ¡ nieko prieÅ¡ neturiu, bet norisi ramybÄ—s, paprasto blaivaus gyvenimo, paprastų nuoÅ¡irdžių blaivių diskusijų. Gal užtenka cinizmo, agresijos, Å¡altų-abejingų Å¡irdžių......

Neprisijungęs

#379 2015-02-11 12:35:50

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mÄ—n.  15d. 
NerÅ«kau  16m.  5mÄ—n.  27d. 

Pijus rašė:

<...>  Neesu nei Å¡ventas, nei ypatingas, tik mÄ—gstu Å¡varius namus. <...>

Gyvenime yra ne tik balta spalva, bet ir juoda. Ir, kas baisiausia, yra galybÄ— pilkos atspalvių. Jei norÄ—si matyti tik vienÄ…, tai jÄ… ir matysi. Juk šį forumÄ… patys ir kuriame, kiek prisidedame į jį raÅ¡ydami, tiek ir turime. Negalima iÅ¡ kibiro vien semti ir tikÄ—tis, kad kiti į jį prineÅ¡ vandens, reikia ir paÄiam rankoves pasiraitojus padirbÄ—ti...

Beje, forume daugybÄ— temų, bet tu raÅ¡ai į tokiÄ…, kuri tavo manymu net neturi teisÄ—s egzistuoti. Gal tam yra priežasÄių ir ne viskas taip gerai, kaip norÄ—tum?

Neprisijungęs

#380 2015-02-11 14:16:28

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Audronis rašė:

Beje, forume daugybÄ— temų, bet tu raÅ¡ai į tokiÄ…, kuri tavo manymu net neturi teisÄ—s egzistuoti. Gal tam yra priežasÄių ir ne viskas taip gerai, kaip norÄ—tum?

Man Äia Audroni irgi žinok visai be ironijos kažkoks nesuprantamas fenomenas, forume yra Å¡imtas temu absoliuÄiai ivairiai kitokiu, na tipo "Å¡variu" kaip Äia iÅ¡sireiÅ¡kÄ—.. Bet kas gi vyksta?? KažkodÄ—l užkliuva ta viena vienintelÄ—, kurioje yra ir gerianÄiuju ir pachmiela daranÄiuju, manau tokia turi teise egzistuoti, vien todÄ—l kad iÅ¡geriantys, manau tokiu ne tik aÅ¡ vienas, tik ne visi atvirauja, o kvasina patyliukais, galetu kažkur apie tai irgi pabendrauti.. Kokio velnio tada i ta tema lysti tiems kuriuos taip erzina?  Vat kiekvienas sau ta klausima turi visu pirma užduoti vietoj to, kad arogantiÅ¡kai Äia matai svaidytis pareiÅ¡kimais kad jam Äia ne "vieta", ne lygis, ne fasonas, ir jis/ji matai iÅ¡eina nes matai trÅ«ksta ramybÄ—s.. IdiotiÅ¡kai kvaila ir tiek. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#381 2015-02-11 18:02:27

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Sveiki,
AÄŒIŲ VISIEMS UŽ PALAIKYMÄ„. Å iandien savijauta visai nebloga, tik galva prastai dirba ir viduje tuÅ¡Äia. Paslydau kaip mažvaikis, namuose karas (pats tikriausias) net nebezinau nuo ko pradÄ—ti.
Blogiausia kad prarandu vilti nustoti gerti. Bandysiu AA, nors man ten ir nelabai patinka, bet bandysiu.
Kaip Äia yra kad turÄ—damas tiek patirties ir nusivylimų, vÄ—l ir vÄ—l lipu ant to paÄio grÄ—blio??? Ar Äia jau tokia Å¡*dina dalia paskirta....

Neprisijungęs

#382 2015-02-11 19:40:14

Viktorija
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 176

Labai nesigilinau į veiksmÄ… Å¡itoje temoje, bet nelabai suprantu, kodÄ—l yra įsižeidusių hmm. Atrodo, kad žmonÄ—s patys nebÅ«tų gÄ—rÄ™. Nežinau kaip kitiems, bet jei su manim girta pradÄ—tų kalbÄ—tis maždaug   Ä—, a nenori mesti, kada nustosi, duok sese rankÄ…, tu ligonÄ—, man tavÄ™s gaila it tt...., nu nežinau, aÅ¡ tikrai kalÄiau taip, kad daugelis suabejotų, kad anapus ekrano sÄ—di ne trapi mergiotÄ—, o girtuoklis duobkasys:o. Ir iÅ¡ vis kodÄ—l daugelis gailestį supranta kaip pagalbÄ…. Mano požiÅ«riu gailestis yra visiÅ¡kai destruktyvi emocija, o padÄ—ti galima visaip  - ir geru žodžiu, ir pinigais smile, ir spyriu į subinÄ™. Juoba, nelabai pastebÄ—jau, kad tos pagalbos labai Äia kas praÅ¡ytų. Tema "Girtos naktys". Netinka, galim sukurti "Blaivios dienos" ir pasakoti kokie mes balti ir pÅ«kuoti. Sukeltas ažjotažas toks, lyg girtas žmogus sÄ—dÄ—tų ne virtualioj erdvÄ—j savo temoj, o mÅ«sų namų virtuvÄ—j. Nejautri aÅ¡, gal Å¡irdy tikrai duobkasys roll.

Neprisijungęs

#383 2015-02-11 20:06:49

Pasiklydes
Senbuvis

Matai Viktorija yra kategorija žmoniu kuriems viskas turi bÅ«ti tik pagal juos ir neduok Dieve kas nors iÅ¡drys Äia kažka kitaip... Susidaro ispÅ«dis kad statÄ— Äia kažkokia tarsi pasaku pili, kuri tokia graži faina, net aÅ¡ara spaudžia.. ir staiga atÄ—jo visiÅ¡kas barbaras, be pagarbos ir sažinÄ—s, nugriovÄ— visa siena, iÅ¡sityÄiojo iÅ¡ tokio Å¡vento statinio, tai kaip tokiam atleisi... Reikia sudirbti, pažeminti, iÅ¡juokti. O kad patys dar netolimoje praeityje kiek kam suÅ¡iko gyvenimus begerdami, kiek artimuosius Ä—dÄ—, kiek ka pavedÄ—, kiek yra prisidirbÄ™, nesamoniu prikalbÄ—je, voliojesi velniai žino kur..   Bet veikia savita magija, staiga viso to pufff ir nÄ—ra.. smile Å varÅ«s. BlaivÅ«s. Be nuodÄ—mÄ—s. Dar drįsta piktintis, snuki raukyti, tipo aÅ¡ iÅ¡eisiu.. ÄŒia maždaug kaip tas Mažylis ir Karsonas, kai Madam Frekebok verkia, oi sako jis iÅ¡skrido, bet žadÄ—jo sugryžti... tai Äia kažkokiu tai vos prablaivÄ—jusiu arogantiÅ¡ku individualybiu visas forumas turi pasigesti?? TurÄ—kite nors kiek savigarbos. Kam nepatinka tegul ir valina nafyg ir žiÅ«ri savo gyvenimo, na bent jau dabarties ir ateities, nes praeiti matosi absoliuÄiai pamirÅ¡o

Neprisijungęs

#384 2015-02-11 21:04:04

Viktorija
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 176

Nemanau, kad žmones galima skirstyti į kategorijas. Žinau tik iš savo patirties, kad, kaip šauksi, taip ir atsilieps. Fizika aštunta klasė.

Neprisijungęs

#385 2015-02-11 22:32:21

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mÄ—n.  2d. 
NerÅ«kau  18m.  9mÄ—n.  19d. 

Viktorija rašė:

Labai nesigilinau į veiksmÄ… Å¡itoje temoje, bet nelabai suprantu, kodÄ—l yra įsižeidusių :/. Atrodo, kad žmonÄ—s patys nebÅ«tų gÄ—rÄ™. Nežinau kaip kitiems, bet jei su manim girta pradÄ—tų kalbÄ—tis maždaug   Ä—, a nenori mesti, kada nustosi, duok sese rankÄ…, tu ligonÄ—, man tavÄ™s gaila it tt...., nu nežinau, aÅ¡ tikrai kalÄiau taip, kad daugelis suabejotų, kad anapus ekrano sÄ—di ne trapi mergiotÄ—, o girtuoklis duobkasys:o. Ir iÅ¡ vis kodÄ—l daugelis gailestį supranta kaip pagalbÄ…. Mano požiÅ«riu gailestis yra visiÅ¡kai destruktyvi emocija, o padÄ—ti galima visaip  - ir geru žodžiu, ir pinigais :), ir spyriu į subinÄ™. Juoba, nelabai pastebÄ—jau, kad tos pagalbos labai Äia kas praÅ¡ytų. Tema "Girtos naktys". Netinka, galim sukurti "Blaivios dienos" ir pasakoti kokie mes balti ir pÅ«kuoti. Sukeltas ažjotažas toks, lyg girtas žmogus sÄ—dÄ—tų ne virtualioj erdvÄ—j savo temoj, o mÅ«sų namų virtuvÄ—j. Nejautri aÅ¡, gal Å¡irdy tikrai duobkasys :rolleyes:.

Maladiec, Viktorija :D Gerai rėžei :D

Neprisijungęs

#386 2015-02-12 16:35:26

Pasiklydes
Senbuvis

Ä®domu kur taip Tara lakÅ«dra pradinges, kokia ten situacija ar vÄ—l i trasa ar koma.. ASÅ¡ pernelyg nelÄ—tinu tempo, jau 3 alaus ivaldes laukiu kompanijos, Äia žadejo užsukti su degtinaite tai vakare Äia kaimynai oi kentÄ—s, otveÄiaju.. big_smile

Neprisijungęs

#387 2015-02-12 21:32:55

pupa
Narys
Registravosi: 2014-10-27
Žinutės: 46

Blaivus  9m.  11mÄ—n.  30d. 

RaÅ¡iau-tryniau,raÅ¡iau-tryniau.Nesuprantu kas Äia darosi.Gal pilnatis? smileNÅ« BÅ«kim biedni,bet teisingi.NÅ« 1000% sutinku su Viktorija,o PasiklydÄ™s sutik,kartais perlenkimi lazdÄ….Nu nebÅ«kim labiau teigiami ,o ir neigiami nei esam.Jau užtenka realiam gyvenime dažnai neÅ¡iojamas kaukes.NesidÄ—kim bent Äia jų.Vieni iÅ¡sikapanojÄ…,kiti tik bando.Man jÅ«s visi reikalingi.Net ir PasiklydÄ™s,piktas,sarkastiÅ¡kas,chamas vienu žodžiu,bet gi ir nelaimingas.Ko Äia sÄ—dÄ›dų jei jau viskas taip gerai .Matyt ieÅ¡ko pagalbos.

Neprisijungęs

#388 2015-02-13 07:50:20

Pasiklydes
Senbuvis

Na tai matai pupa koks dalykas tik aÅ¡ užsidedu kokia tai visuomenei labiau mažiau daugiau priimtina kaukÄ™, viskas su manimi liuks, niekas nei pypt nei cypt, paprasta rami protaujanti vidutinybÄ—. Tik pabandau bÅ«ti toks koks esu, be jokiu pagražinimu,va kokie epitetai pasipila, chamas, sarkazmo kupinas chuliganas, prsigÄ—rÄs, arogantiÅ¡kas, dar kažkas. Ne tai kad perlenkiu lazda, tiesiog esu gal pernelyg tiesmukas ir daug kur labai kategoriÅ¡kas jei užkabinami man svarbÅ«s dalykai. Pagal Zodiaka kaip ne kaip Skorpionas ir ne tas "spalinis" o tas jau po Visu Å ventuju, kaip sakant "lapkritinis"..  Anie kaip žinia labai kategoriÅ¡ki, labai viska skaudžiai iÅ¡gyvenantys, sunkiai prisileidžia žmones, o kai juos iÅ¡duoda palieka, dar labiau savyje užsidaro, pasidaro pikti užgaulÅ«s, ironiÅ¡ki, juos arba myli arba jų nekenÄia, na nera to nuosaikaus vidurio.. Ir nieko Äia pernelyg nepadarysi. ÄŒia Audronis berods palietÄ— tema apie tuos atspalvius, kad nÄ—ra gyvenime vien juoda balta, reikia tam pritarti, bet bÅ«tent Å¡ios spalvos labiausiai užkaitina jausmus, pilki atspalviai manes taip nedomina.. smile

Kagis gana filosofuoti o pats laikas organizuotis pachmieloÄka, nes greitai atsidarys jau Maxima.. wink

P.s. Nelabai suprantu apie kokia Äia ta "pagalba" eina kalba. Man tai tiesiog bendravimas, tai yra atvira paprasta komunikacija. Neisivaizduoju kuom man kas galÄ—tu padÄ—ti, o ir įvelti nieko i tai aÅ¡ tikrai nesiruoÅ¡iu..

Neprisijungęs

#389 2015-02-13 08:52:24

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Vot su tuo skorpioniskumu faug tiesos parasei...
Manau to tipo skorpai meile gali jausti kentedami ir savo mylimiems ta kancia suteikdami...gal daugumas skeptikai zodiakuose,bet kiekvienas zenklas su savais priciudais.

Neprisijungęs

#390 2015-02-13 08:58:40

žvejys
Senbuvis

pupa rašė:

RaÅ¡iau-tryniau,raÅ¡iau-tryniau.Nesuprantu kas Äia darosi.Gal pilnatis? smileNÅ« BÅ«kim biedni,bet teisingi.NÅ« 1000% sutinku su Viktorija,o PasiklydÄ™s sutik,kartais perlenkimi lazdÄ….Nu nebÅ«kim labiau teigiami ,o ir neigiami nei esam.Jau užtenka realiam gyvenime dažnai neÅ¡iojamas kaukes.NesidÄ—kim bent Äia jų.Vieni iÅ¡sikapanojÄ…,kiti tik bando.Man jÅ«s visi reikalingi.Net ir PasiklydÄ™s,piktas,sarkastiÅ¡kas,chamas vienu žodžiu,bet gi ir nelaimingas.Ko Äia sÄ—dÄ›dų jei jau viskas taip gerai .Matyt ieÅ¡ko pagalbos.

ÄŒia virtualioj erdvÄ— noriu bÅ«t toks koks kartais pasvajoju , realiam gyvenime tikrai esu kitoks , jei parodyÄiau nors kiek gerumo ,jausmų , seniai bÅ«Äiau konkurentų sumyniotas, kodÄ—l raÅ¡au Å¡io temo kad pavagstu nuo tokio gyvenimo ir bÅ«nu be alkoholio girtas.

Neprisijungęs

#391 2015-02-13 09:00:45

žvejys
Senbuvis

Tiki zodiaku Katyte?

Neprisijungęs

#392 2015-02-13 09:37:45

katyte
Senbuvis

na aklai is eiles visokiais bulvariniais tai ne,bet rimtom astrologijom taip...ten lemia ne vien menuo,bet ir metai,dekados...pvz.tas pats zenklas dar skirstomas i trys tipus ir pan.

Neprisijungęs

#393 2015-02-13 09:41:36

žvejys
Senbuvis

na aš jokiai netikiu , gal ir gerai

Neprisijungęs

#394 2015-02-13 09:42:55

katyte
Senbuvis

Atsiprasau visu uz mano ne visai lietuviskas raides,nes pas mane interas neveikia ir negaliu naudotis kompu...iki kitos savaites tik telefonas gelbes

Neprisijungęs

#395 2015-02-13 09:44:28

katyte
Senbuvis

tai Zvejy galetum but kokiam jaucio zenkle:-)

Neprisijungęs

#396 2015-02-13 10:16:43

žvejys
Senbuvis

ne žuvis

Neprisijungęs

#397 2015-02-13 10:34:33

katyte
Senbuvis

visumoj gerietis...vat zuvytes turi ta ypatinga polinki i priklausomybes :-)

Neprisijungęs

#398 2015-02-13 11:15:07

Pasiklydes
Senbuvis

Gal taip rimtai nežiÅ«rejau kol neperskaiÄiau kokios tam zodiako ženklui tinka specialybes, profesijos, kaip su Å¡eima, pinigais, seksu galu gale smile  tai man didelei nuostabai kažkur 80 proc grynu gryniausiai. Ne priimu to itin labai rimtai neskaitinÄ—ju kasdieniu horoskopu, nesilankau pas astrologus, bet tiesiog taip yra ir tiek smile O dÄ—l priklausomybiu tai niekur neradau bÅ«tu idomu paskaitinÄ—ti kas apie tai pasakyta jei kažkur yra galimybÄ—..

Neprisijungęs

#399 2015-02-13 11:18:06

Pijus
Aktyvus narys

Pasiklydes rašė:

Audronis rašė:

Man Äia Audroni irgi žinok visai be ironijos kažkoks nesuprantamas fenomenas, forume yra Å¡imtas temu absoliuÄiai ivairiai kitokiu, na tipo "Å¡variu" kaip Äia iÅ¡sireiÅ¡kÄ—.. Bet kas gi vyksta?? KažkodÄ—l užkliuva ta viena vienintelÄ—, kurioje yra ir gerianÄiuju ir pachmiela daranÄiuju, manau tokia turi teise egzistuoti, vien todÄ—l kad iÅ¡geriantys, manau tokiu ne tik aÅ¡ vienas, tik ne visi atvirauja, o kvasina patyliukais, galetu kažkur apie tai irgi pabendrauti.. Kokio velnio tada i ta tema lysti tiems kuriuos taip erzina?  Vat kiekvienas sau ta klausima turi visu pirma užduoti vietoj to, kad arogantiÅ¡kai Äia matai svaidytis pareiÅ¡kimais kad jam Äia ne "vieta", ne lygis, ne fasonas, ir jis/ji matai iÅ¡eina nes matai trÅ«ksta ramybÄ—s.. IdiotiÅ¡kai kvaila ir tiek. smile

AÄiÅ«, paprotinot ir mane. Buvo, yra ir bus gerianÄių. Nei jie mane erzina, nei pykina. Tik taip norÄ—tusi jiems padÄ—ti, ypaÄ likimo broliui Pasiklydusiam.Bet neįmanoma ir nesugebu. Esu bejÄ—gis tau mielas broli padÄ—ti. Bet tas chamizmas, įžeidinÄ—jimas kitus, nemaloniai nuteikia.Jei atvirai, aÅ¡ didesnis chamas, cinikas už tave buvau.O dabar kai negeriu, tikrai toks neesu, nors giliai viduje, ar pasamonÄ—je tupi visa bjaurastis, reikia tik degtuko....
Supratau, kiek leidžia pragertas protas:nelendu, nediskutuoju ten, kur jÅ«sų, kitaip gyvenanÄių, mÄ…stanÄių erdvÄ—. Visiems užteks vietos po saule ir atsipraÅ¡au jei kÄ… įžeidžiau, nors norÄ—jau tik gero.

Neprisijungęs

#400 2015-02-13 11:21:55

katyte
Senbuvis

Pasiklydes,tau tiktu uzsiiminet juodaja magija:-)
prigimtine intuicija pas tave turi buti ohoo

Neprisijungęs

Forumo apaÄia