VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#451 2014-03-04 09:38:55

Ausre
Aktyvus narys
Registravosi: 2014-02-25
Žinutės: 53

Blaivus  10m.  4mėn.  13d. 

Re: Nebenoriu gerti

Labas visiems. Na, Lekso, laikykis. Suprantu kaip Tau skaudu ir sunku, bet turi visų reakciją priimti tik taip, kad to nusipelnei ir turi keistis, jei nori, kad būtų kitaip. Gal per žiauriai aš čia, bet savo rankomis viską griauni, tikėkimės, kad bus gera pamoka, o kartu ir atspirtis, kad dabar to daugiau nedarysi. Laikykis, būk stipri, dėl dukros, dėl savęs. Jei prageri savo gyvenimą, kartu prageri ir jos, nieko nėra baisiau. Susiimk ar Tavo vaikas to vertas? Stacionaras? O aš manau, kad reikia suimti save į rankas, ieškoti darbo, rūpintis vaiku, o ne gulinėti. Sorry, aš pati už gėrimą save smerkiu, bet kito kelio nėra. Gulėsi stacionare,po to vėl kur nors,padaryk tam galą, atsikelk, susišukuok,padaryk pusryčius, pavalgyk,peržiūrėk darbo skelbimus ir pirmyn, o ne gulinėk.
Stiprybės Tau

Neprisijungęs

2014-03-04 09:38:55

Google

#452 2014-03-04 13:52:59

Rita64
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-30
Žinutės: 218

Blaivus  11m.  11mėn.  27d. 

Manau, Ausre, kad iš tiesų -per žiauriai įvertinai. Lengva pasakyt:-kelkis, šukuokis, eik ieškot darbo. Aš dėkui Dievui, darbo nebuvau praradus dėl gėrimo, bet jėgas - visiškai. Manau, kad stacionaras- teisingas sprendimas. Reikia atstatyt fizines jėgas, pastiprint organizmą lašelinėmis . Tada su fizinėmis jėgomis po truputį griš ir dvasinės jėgos.  Aš iš visos širdies palaikau ir linkiu stiprybės.

Neprisijungęs

#453 2014-03-04 14:04:32

Lekso
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-10-06
Žinutės: 112

Rita64 rašė:

Manau, Ausre, kad iš tiesų -per žiauriai įvertinai. Lengva pasakyt:-kelkis, šukuokis, eik ieškot darbo. Aš dėkui Dievui, darbo nebuvau praradus dėl gėrimo, bet jėgas - visiškai. Manau, kad stacionaras- teisingas sprendimas. Reikia atstatyt fizines jėgas, pastiprint organizmą lašelinėmis . Tada su fizinėmis jėgomis po truputį griš ir dvasinės jėgos.  Aš iš visos širdies palaikau ir linkiu stiprybės.

Ačiū,Rita64,už palaikymą,norėjau pati atsakyti Aušrei,bet,tiesiog,neradau žodžių ir labai tikiuosi,kad Aušrė,po 8 blaivių dienų,jau tapo tikra blaivininke visam likusiam jos gyvenimui,tik būtų įdomu sužinoti,koks jos gėrimo būdas ir stažas,jei jau taip viskas gerai klojasi?

Nesvarbu,kaip žemai tu bekristum,niekada negalima prarasti vilties.Edit Piaf

Neprisijungęs

#454 2014-03-04 14:40:36

Ausre
Aktyvus narys

Sorry, Lekso, jei įžeidžiau, tikrai nenorėjau, tik žinau, kaip smerkiu save už tokius dalykus ir kiek tai kainuoja kitiems, iš tiesų, man asmeniškai padėjo būtent nepasidavimas, o Tu ir nepasiduodi, tik, mano asmeninė nuomonė yra tokia, kad kai neturi darbo, pajamų, esi susipykęs su visais atsiauti labai sunku ir kuo greičiau pradėsi tai taisyti, tuo daugiau jėgų bus žengti tolyn. Bet Tau geriau matyt.
Aš gėriau 3 metus, niekada tiek, kad kažką prarasčiau, bet sistemingai kiekvieną dieną, aišku, dirbau, tvarkiausi, ėjau su vaikais visur, bet gėriau, kol vieną dieną supratau nebenoriu. Nenoriu, kad matytų vaikai,kad pati blogai jausčiausi.
Nežinau,kaip bus toliau, bet gerti norėjau pirmas 4 dienas, dabar, kadangi viena auginu vaikus, atradau daug dalykų, kurių nemačiau, tad mane traukia vaikai, darbas, namai, tvarkausi, sodinu gėles. Tikiuosi tai ilgam, darysiu viską, kad taip būtų.
Suprantu Tave Lekso, puikiai, ir manau, kad labai ir pati savy graužiesi. Nepyk, aš už Tave, už Tavo pastangas, tikrai palaikau Tave, visame kame ką Tu darysi, klystame visi, svarbu, kad taisomės. Gal aš irgi suklupsiu, neišsižadu to, ir tikiuosi, kad bandysiu keltis ir nepalūžti kaip ir Tu. Tik parašiau aštriau, nes kartais sukrečiantys žodžiai padeda.
Sėkmės Tau

Neprisijungęs

#455 2014-03-04 19:02:45

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Laikykis Lekso. Aš irgi už tai, kad reikia pagulėti, nebus pagundų ir galimybių išgerti, kraują nuo alkohollio išvalys, o tada ir mąstyti bus lengviau, planuotis tolesnius gyvenimo žingsnius. Gal nueik į biblioteką kokią knygutę pasiimk. Ten bus daug laiko.

Neprisijungęs

#456 2014-03-04 22:08:26

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

CHm,nebuvau šiandien prisijungus,o čia vyksta pasirodo diskusija.Manau,kad Lekso jau apsisprendus ir susitarus,todėl jos gulimo klausimas išvis nediskutuotinas dalykas.Toliau-Ausre matyt nebuvo tokioj būsenoj,kai nebelabai užtenka tik atsikelti ir susišukuoti...Apie jokias darbo paieškas negali būti nė kalbos,kol žmogus nesutvirtėjo ir neatsirado pasitikėjimas savimi.Bet koks darbdavys tuoj pamatys nerįžtingumą.Jei yra galimybė pakeisti aplinką,tai liuks

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#457 2014-03-05 15:56:20

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  5mėn.  5d. 

Aš tai labai pritariu Lekso sumanymui atsigulti į stacionarą. Manau, kad papulti į profesionalų rankas yra daug geresnė blaivybės pradžia, nei kapanotis pačiam. Vis dėlto medicinos įstaigoje galimybė pravalyti organizmą yra daug didesnė, nei pačiam namuose kažką daryti arba ir nieko nedaryti. Nors tenai greičiausiai  duos nemažai raminančių ir daug miegosi, bet vis tiek gal atsiras galimybė ramiai viską apgalvoti ir pasikalbėti su savimi, kai niekas tam netrukdys. Tokie dalykai yra labai reikalingi. Ir aš sakyčiau, kad nereikia lėkti strimigalviais, tuoj pat pulti ieškoti naujo darbo, nes taip stogas gali nuvažiuoti galutinai. Gyvenimas tave, Lekso, stabdo, tai nesipriešink jam, pasiduok. Pasistenk atrasti ramybę, nes ramybė yra harmonija. O harmonija yra ne tik Žmogaus siekiamybė, bet ir Žemės bei visos Visatos egzistavimo pagrindas ir garantas. Todėl linkiu tau surasti tą ramybę savyje ir su ja susidraugauti. Tada viskas sustos į savo vietas ir viskas atrodys paprasta ir gražu. Sėkmės.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#458 2014-03-06 09:33:24

Ausre
Aktyvus narys

Labas rytas,
Na, aš irgi į AA nesiveržiu, nes mažas kraštas Lietuva, kažkaip nesinori viešinti tokių dalykų, nes visokių žmonių yra, kai kas gali ir koją pakišti. Anonimiškumas leidžia būti visiškai atviru, o tai yra svarbiausia.
Na, o aš vakar apturėjau verslo vakarienę, per kurią privalėjau išgerti taurę vyno (atsisakymai nepadėjo,deja), bet turiu pasidžiaugti, kad tuo ir apsiribojau smile
Tik privertė susimąstyti, kokie pas mus žmonės, atrodo, kad be gėrimo ar išgėrimo nieko negali būti. Alkoholio reklama, parduotuvėje šalia duonos ir alko skyrius, aišku, geriantį žmogų lengviau valdyti, bet niekas negalvoja,kad auga vaikai, kad per tuos butelius daug gyvenimų yra sugriuvę, deja.
Na, galvojau išjungti skaitliuką, bet kadangi jokio užgėrimo nebuvo ir šiandien nesinori, tai palieku, Jums leidus smile

Neprisijungęs

#459 2014-03-06 10:24:33

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mėn.  27d. 
Nerūkau  16m.  6mėn.  9d. 

Ausre rašė:

<...>Na, o aš vakar apturėjau verslo vakarienę, per kurią privalėjau išgerti taurę vyno (atsisakymai nepadėjo,deja), bet turiu pasidžiaugti, kad tuo ir apsiribojau :)<...>

Daug kartų rašiau patarimus iš SOS Sveikimo įrankių rinkinio (atleiskite jei kam nusibodo, bet kartojimas – mokslų motina): Nesvarbu kas – pasaulyje nėra nė vienos svarios priežasties tam, kad vėl pradėtumėte gerti. Nėra ir negali būti jokio „privalėjau“, tai eilinė „atmazkė“. Priklausomybė vėl pasiekė savo tikslą, taip, kaip ir kitais kartais. Teorijos kada jau tikrai būtų neįmanoma atsisakyti buvo aptarinėjamos Artaz'o sukurtoje temoje „Kas turėtų atsitikti, kad...“

Ausre rašė:

<...>Na, galvojau išjungti skaitliuką, bet kadangi jokio užgėrimo nebuvo ir šiandien nesinori, tai palieku, Jums leidus :)

Pamėgink pati sau atsakyti sąžiningai – Gėrei alkoholį ar ne? Sąžiningu būti pačiam su savimi labai sudėtinga, bet būtina, jei nori susitvarkyti su gėrimu.

Kažkada išbuvau 8 mėnesius beveik negėręs. Kažkur apie to termino vidurį šventėm mamos gimtadienį. Kaip aš savimi didžiavausi, kad sugebėjau išgerti tik 2 stikliukus ir neužsikabinti. Išmokau gerti! Įgyvendinau kiekvieno alkoholiko svajonę! Po keliu mėnesių atsigaivinimui atsigėriau stiklinę alaus, dar po kurio lako stiklinės pasidarė mažoka ir užsisakydavau bokalą. Tęsinys, manau, aiškus...

Neprisijungęs

#460 2014-03-06 10:39:04

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Pritariu Audroniui.
Kaip sakant ,,pusiau nėščia ,, nebūna-arba taip,arba ne:)

Neprisijungęs

#461 2014-03-06 11:00:43

Ausre
Aktyvus narys

Na, turiu su Jumis sutikti, kad ko gero tai buvo tik "atmazkė", iš tikro aš išgėriau....taip su saiku nebūna arba būna trumpam,sutinku. Stiprus ir klastingas dalykas priklausomybė...na, pamoką išmokau, kažkas rašė apie pasiteisinimą alergija, gal ir neblogas pasiteisinimas, ačiū, kad pastatot mane į vietą

Neprisijungęs

#462 2014-03-06 11:39:10

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mėn.  5d. 
Nerūkau  9m.  9mėn.  29d. 

Man praeitą savaitę su tabaku buvo: ai vieną, ai antrą, tiek to - šiandien parūkysit... ir taip kelios dienos. Nors, jei sąžiningai, nušokt nuo tabako man nėr sunku. Bet va, po metų sugalvojau padūmyti..

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#463 2014-03-06 14:44:59

ozka
Senbuvis

Tai galgi nieko biškį padūmyt.Aš tai rūkiau 20 metų,bet mečiau be jokio vargo ir pastangų.Dabar visai nenoriu.Na,sakiau,kai būsiu senutė,tai rūkysiu pypkę.

Neprisijungęs

#464 2014-03-06 14:47:09

ozka
Senbuvis

Lekso,kaipgi tu gyveni?Sveikatai taisantis gal šiek tiek lengviau?

Neprisijungęs

#465 2014-03-06 18:54:30

pariuke
Senbuvis

Ir man rūpi kaip Lekso. Parašyk, Lekso.
O aš savaitgalį svečiuose pas draugę galėjau simboliškai išgerti specialiai man palikto gėrimo iš jos kelionės. Bet pasakiau, kad dariausi tyrimus, rado kepenų uždegimą, kad gydytojas neleidžia net paragauti alkoholio. Kad būtų įtikinamiau, dar pridėjau, kad negaliu rūkytos mėsos (šiaip tai jos ir taip nevalgau nes nemėgstu) ir sunkaus maisto. big_smile Ir dabar "sirgsiu" kol pripras kad negeriu.

Neprisijungęs

#466 2014-03-06 20:37:54

Lekso
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-10-06
Žinutės: 112

pariuke rašė:

.

Ačiū,Pariuke,kad domiesi,savijauta nekokia,bet laikausi po truputi,laukiu pirmadienio,tik gaila,kad interneto nebus ten,bet grįžusi būtinai parašysiu.Sėkmės visiems.

Paskutinis taisė Lekso (2014-03-06 20:38:33)

Nesvarbu,kaip žemai tu bekristum,niekada negalima prarasti vilties.Edit Piaf

Neprisijungęs

#467 2014-03-07 10:16:09

Rita64
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-30
Žinutės: 218

Blaivus  11m.  11mėn.  27d. 

pariuke rašė:

O aš savaitgalį svečiuose pas draugę galėjau simboliškai išgerti specialiai man palikto gėrimo iš jos kelionės. Bet pasakiau, kad dariausi tyrimus, rado kepenų uždegimą, kad gydytojas neleidžia net paragauti alkoholio. Kad būtų įtikinamiau, dar pridėjau, kad negaliu rūkytos mėsos (šiaip tai jos ir taip nevalgau nes nemėgstu) ir sunkaus maisto. big_smile Ir dabar "sirgsiu" kol pripras kad negeriu.

Kartais pameluot- visai sveika....   lol     Ką daryt- juk žmonės nėra labai tolerantiški .....

Neprisijungęs

#468 2014-03-07 23:38:36

katyte
Senbuvis

Vakar po darbo  su dukra abi sumanėm nueiti i restoraną pasisėdėti.Taip užsimaniau kažko skanaus...turbut ateina tas laikas,kai tas ,,kažkas skanus,, ir buna alko.
Užsisakėm po meksikietišką starterį ir po DIDELĮ gabalą torto-tobleronės ir šokolado...kaip skaniai pasisėdėjom:)
Grįžtant namo abi pasamprotavom,kad kaip gerai pasibuvom  be alko,kad rytoj neskaudės galvos ir mintys bus švarios.
Kas liečia mano vaikus,tai jie jau suauge-sūnui 26m.,o dukrai 25 m.,ir jie mėgėjai vakštinėt po klubus,nespjaunantys į alko.Dukra saikingai,o sūnus galėtų ir susimąstyti.
Tai man džiūgu,kad savo nuosprendžiu negerti alko įtraukiau ir vaikus.Pastaruoju metu nematau pas juos  to domesio ten eiti.Kol kas mano draugas irgi laikosi.
Džiaugiuosi ramiai ir tyliai,nes niekada nieko negali žinoti kur velnias pakiša koją.

Neprisijungęs

#469 2014-03-07 23:41:00

katyte
Senbuvis

pariuke rašė:

geras dalykas šitas forumas, patinka jis man, tikrai atrodo visi nuoširdūs, bando patarti, nesibara suklupus.  Dauguma lankę AA grupes forume rašo- kad ėjo į AA, norėjo išsišnekėti, nusivylė, nes neleido kalbėti ir pan. Nežinau ar man taip atrodo ar taip iš tikrųjų yra, kad ne aš viena vieniša iš rašančių forume. Kiti gal ir gyvena šeimose, bet vistiek turi vienišumo jausmą, neturi su kuo išsikalbėti. Mes visi norim išsikalbėti, išsipasakoti, norim, kad mus išklausytų ir suprastų. Gal tose AA grupėse į kiekvieną naujai atėjusį ir žiūrima priešiškai dėl to, kad naujai atėjęs atima iš jų dėmesį? Kiekvienoje susikūriusioje žmonių grupėje visada atsiranda lyderiai, o kiti eiliniai. Eiliniams aišku yra įdomiau klausytis naujai atėjusio nario alkoholizmo klystkelių. Tokiu būdu atimamas dėmesys iš lyderių. Todėl lyderiai slopina naujai atėjusio kalbas. O tada naujokas ir nusivilia AA grupe neradęs ten supratimo. O gal aš čia visai nusišnekėjau tongue.
O aš vos šiandien nesuklupau- norėjau nusipirkti nors alaus butelį. Ėjau ėjau namo pro parduotuves, vis staptelėdavau, vis norėjau užsukti. Bet po to prisiminiau kažkieno vakar Ausrei rašytą atsakymą, kad priklausomybė pasieks tikslą jei išgersiu kad ir vieną alaus buteliuką. Atsilaikiau,

užėjau į kavinę, nusipirkau kavos ir torto gabaliuką

ir ilgai sėdėjau prie staliuko prie didelio lango ir žiūrėjau kaip gatve eina žmonės. Dar ne kovo 8, bet kiek vyrų ėjo su gėlėmis. Buvo labai gražu. Ačiū dievui, rytoj nubusiu blaivi.

...man irgi patinka šitaip  ramiai gert kavą, stebėt,žiūrėt...taip atpalaiduot mintis apie nieką negalvojant...savotiškai atsijungt nuo visko ir pamedituot:)

Paskutinis taisė katyte (2014-03-07 23:55:09)

Neprisijungęs

#470 2014-03-08 09:11:55

katyte
Senbuvis

Aš irgi visą savo vaikystę ir paauglystę praleisdavau bažnyčioj,nes mama taip norėjo.Kaip paaugau ir pradėjau matyt tą vaidybą pas daugelį žmonių kurie ale lankydavo bažnyčia ir grįže iš ten eilinį kartą riedavosi ir meluodavo -pradėjau protestuot.
Nieko blogo aš širdy nelaikau,bet turbut persisotinau jaunystėj ir dabar nepraktikuoju.
Kadangi šiuo metų daug tų religijų išplito,tai man idomu paiskaitinėt ir apie budizmą ir krišnaitus.

Neprisijungęs

#471 2014-03-08 09:23:48

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  21d. 

Va būtent pasikalbėti apie liga galima tik su tokiu pačiu, šeimoj vis tiek liksi vienas jei neturi tos problemos nesupras. O dėl grupės pavaikščiojus du metus supratau kad turiu ieškoti dar vieno kelio, jei gyvenčiau didmiestį būtų kelios grupės būtų lengva pasirinkti, bet šios galimybės dabar neturiu.
Nu ar nešaunu , sako negalima rasti kuo pakeisti įsisenėjusia tradicija nusipirkti savaitgaliui alkoholio. Vadinasi galima, ar ne taip pariuke neužsukai į parduotuve ir šiandien šviesia diena turi, nusipirkai kavos pasėdėjai, pasidarei sau švente. Nu aš su gėlėm tai nelakstau, ne romantikas, gal tai ir blogoji mano pusė.

Neprisijungęs

#472 2014-03-08 09:27:17

smiltis
Senbuvis
Registravosi: 2013-04-20
Žinutės: 268

Aš taippat nieko blogo širdyje nelaikau,nueinu su mama į bažnyčia, pasėdžiu,pažiūriu į žmones,pamąstau,nesu kategoriška iki kraštutinumų,bet aš netikiu paprasčiausiai dievo buvimu.Mano mama yra nuostabus žmogus ir aš jos neskaudinų dėl jos tikėjimo.Tačiau,kaip budizmas moko,tai tiesa, kuri teigia, kad niekas neatsiranda be priežasties,mūsų žalingi įpročiai veda prie gyvenimo kokybės ir esamų padarinių.Paprasčiausia suprantu dabar,kad aš pati turiu prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą ir nėra jokios priežasties ieškoti priežaščių,kodėl gėriau,ar kažką bloga dariau,paprasčiausiai reikia to nedaryti,kas yra prieš   moralės dėsnius.

katyte rašė:

Aš irgi visą savo vaikystę ir paauglystę praleisdavau bažnyčioj,nes mama taip norėjo.Kaip paaugau ir pradėjau matyt tą vaidybą pas daugelį žmonių kurie ale lankydavo bažnyčia ir grįže iš ten eilinį kartą riedavosi ir meluodavo -pradėjau protestuot.
Nieko blogo aš širdy nelaikau,bet turbut persisotinau jaunystėj ir dabar nepraktikuoju.
Kadangi šiuo metų daug tų religijų išplito,tai man idomu paiskaitinėt ir apie budizmą ir krišnaitus.

Paskutinis taisė smiltis (2014-03-08 10:32:01)

Neprisijungęs

#473 2014-03-08 13:44:56

Viktorija
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 176

smiltis rašė:

Aš nesu buvusi AA,prieš kokius penkis metus, maždaug ,esu skambinusi,bet buvau girta,tai gavau atsakymą,kada išsiblaivysi ateik:) .Išsiblaivėjau ir supratau,kad ir aš neturiu noro pasakotis kažkam tokioje stresinėje būsenoje ar kažko klausytis,tad taip ir likau gyventi su savo pamąstymais. Esu netikinti arba man išvis netinka krikčionių tikėjimas,greičiau renkuosi Budizmą.Vaikas būdama buvau konfliktų priežastis šeimoje dėl tikėjimo,vyko kova kuris palenks į kurią puse iš tėvų,vienas komunistas,kita davatka, tad likau aš su laisve rinktis tikėjimą, arbą išvis jo neturėti.Dabar džiaugiuosi tuo,o kažkada pergyvenau,nes nesuvokiau,kaip gali pyktis man brangiausi žmonės dėl manęs,kai aš juos taip myliu abu.Tad ir AA man netinka vien dėl tos priežasties,dabar greičiau norėčiau lankyti grupę,kur yra psichologai  padedantys gvildenti sąvojo aš pažinimą.

Artaz rašė:

Aš pora kartų buvau AA. Jokio efekto. Nei man idomu tas istorijas klausyti, nei yra noras pasakoti savas. Ir čia galima tą patį daryti, net daug kokybiškiau.

Ne, nu čia geras. kartais man atrodo, kad ne kai kurie iš čia esančių prisijungia prie mano smegenų ir parašo už mane tai, ką jau buvau giliai apmąsčiusi ir ketinau rašyti. Keistas tas gyvenimas, lyg susirinkom kalbėtis viena tema ir siekti labai konkretaus tikslo, o neatsiejamai yra paliečiamos ir kitos gyvenimo sritys, kur požiūriai nu taip sutampa .... Šiaip realiame gyvenime turiu gal du ar tris tikrus draugus - bendraminčius, patikrintus laiko ir manau, kad man dėl to labai pavyko. Daugiau ir nenorėjau, ir neieškojau, o čia virtualiam pasaulyje esti mano karminių dvynių .... Nu, tikrai tas gyvenimas keistas, bet kaip sako budistai, tegul viskas teka savo vaga. Dėl psichoterapinės grupės, aš pasiskaičiusi Audronio, tuoj pat pradėjau ieškoti "Neuromedos" Vilniuje. Kaune yra ir dabar, o Vilniuje, kaip sužinojau, praktiškai šiuo metu nėra, bet jei būtų iniciatyva, tai yra viena psichoterepiautė, dirbamti šį darbą. Tik man vėl kirba tie klausimai dėl anonimiškumo (tarp grupės) ir dėl paties dalyvavimo grupėje. Šitoje vietoje esu asociali.

Neprisijungęs

#474 2014-03-08 14:14:14

ozka
Senbuvis

CHA,man irgi yra buvę,kad besiruošiant rašyti žin.kas nors iš mūsiškių jau tą padaro ir kas įdomiausia beveik tuo pačiu momentu.Tai beliko tą savo rašliavą ištrinti,nes nekartosi gi kaip papūga to paties.O kas liečia AA grupėse minimą Dievą,tai čia yra galvojama apie aukštesniąją jėgą,kuri gali būti kiekvieno įsivaizduojama kaip tik jam patinka,konkrečiai su jokia religija tai nesusiję,bent taip yra teigiama AA nuostatuose...Visiems linkiu blaivios kovo 8,nes anksčiau tai kaipgi-gėlės ir šampanas.O po to-gėlės ir brendis,o dar po to-tik brendis...

Neprisijungęs

#475 2014-03-08 14:52:07

pariuke
Senbuvis

aplėkiau Kaziuko mugę (nors pas mus mugė tai nedidelė), nusipirkau smulkmenėlių. Nusipirkau 3 skirtingų spalvų tulpes, darausi skaniai valgyti. Tikrai, net keista, kovo 8 , o aš su drauge net vynelio neišgersiu... Ir negaliu nei pas draugę eiti, nei pas save kviestis, nes reikėtų gerti.

Paskutinis taisė pariuke (2014-03-08 15:00:28)

Neprisijungęs

Forumo apačia