VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mÄ—n. | 2d. |
Labas visiems. Na, Lekso, laikykis. Suprantu kaip Tau skaudu ir sunku, bet turi visų reakcijÄ… priimti tik taip, kad to nusipelnei ir turi keistis, jei nori, kad bÅ«tų kitaip. Gal per žiauriai aÅ¡ Äia, bet savo rankomis viskÄ… griauni, tikÄ—kimÄ—s, kad bus gera pamoka, o kartu ir atspirtis, kad dabar to daugiau nedarysi. Laikykis, bÅ«k stipri, dÄ—l dukros, dÄ—l savÄ™s. Jei prageri savo gyvenimÄ…, kartu prageri ir jos, nieko nÄ—ra baisiau. Susiimk ar Tavo vaikas to vertas? Stacionaras? O aÅ¡ manau, kad reikia suimti save į rankas, ieÅ¡koti darbo, rÅ«pintis vaiku, o ne gulinÄ—ti. Sorry, aÅ¡ pati už gÄ—rimÄ… save smerkiu, bet kito kelio nÄ—ra. GulÄ—si stacionare,po to vÄ—l kur nors,padaryk tam galÄ…, atsikelk, susiÅ¡ukuok,padaryk pusryÄius, pavalgyk,peržiÅ«rÄ—k darbo skelbimus ir pirmyn, o ne gulinÄ—k.
StiprybÄ—s Tau
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mÄ—n. | 16d. |
Manau, Ausre, kad iš tiesų -per žiauriai įvertinai. Lengva pasakyt:-kelkis, šukuokis, eik ieškot darbo. Aš dėkui Dievui, darbo nebuvau praradus dėl gėrimo, bet jėgas - visiškai. Manau, kad stacionaras- teisingas sprendimas. Reikia atstatyt fizines jėgas, pastiprint organizmą lašelinėmis . Tada su fizinėmis jėgomis po truputį griš ir dvasinės jėgos. Aš iš visos širdies palaikau ir linkiu stiprybės.
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
Manau, Ausre, kad iš tiesų -per žiauriai įvertinai. Lengva pasakyt:-kelkis, šukuokis, eik ieškot darbo. Aš dėkui Dievui, darbo nebuvau praradus dėl gėrimo, bet jėgas - visiškai. Manau, kad stacionaras- teisingas sprendimas. Reikia atstatyt fizines jėgas, pastiprint organizmą lašelinėmis . Tada su fizinėmis jėgomis po truputį griš ir dvasinės jėgos. Aš iš visos širdies palaikau ir linkiu stiprybės.
AÄiÅ«,Rita64,už palaikymÄ…,norÄ—jau pati atsakyti AuÅ¡rei,bet,tiesiog,neradau žodžių ir labai tikiuosi,kad AuÅ¡rÄ—,po 8 blaivių dienų,jau tapo tikra blaivininke visam likusiam jos gyvenimui,tik bÅ«tų įdomu sužinoti,koks jos gÄ—rimo bÅ«das ir stažas,jei jau taip viskas gerai klojasi?
Neprisijungęs
Sorry, Lekso, jei įžeidžiau, tikrai nenorÄ—jau, tik žinau, kaip smerkiu save už tokius dalykus ir kiek tai kainuoja kitiems, iÅ¡ tiesų, man asmeniÅ¡kai padÄ—jo bÅ«tent nepasidavimas, o Tu ir nepasiduodi, tik, mano asmeninÄ— nuomonÄ— yra tokia, kad kai neturi darbo, pajamų, esi susipykÄ™s su visais atsiauti labai sunku ir kuo greiÄiau pradÄ—si tai taisyti, tuo daugiau jÄ—gų bus žengti tolyn. Bet Tau geriau matyt.
AÅ¡ gÄ—riau 3 metus, niekada tiek, kad kažkÄ… prarasÄiau, bet sistemingai kiekvienÄ… dienÄ…, aiÅ¡ku, dirbau, tvarkiausi, Ä—jau su vaikais visur, bet gÄ—riau, kol vienÄ… dienÄ… supratau nebenoriu. Nenoriu, kad matytų vaikai,kad pati blogai jausÄiausi.
Nežinau,kaip bus toliau, bet gerti norÄ—jau pirmas 4 dienas, dabar, kadangi viena auginu vaikus, atradau daug dalykų, kurių nemaÄiau, tad mane traukia vaikai, darbas, namai, tvarkausi, sodinu gÄ—les. Tikiuosi tai ilgam, darysiu viskÄ…, kad taip bÅ«tų.
Suprantu Tave Lekso, puikiai, ir manau, kad labai ir pati savy graužiesi. Nepyk, aÅ¡ už Tave, už Tavo pastangas, tikrai palaikau Tave, visame kame kÄ… Tu darysi, klystame visi, svarbu, kad taisomÄ—s. Gal aÅ¡ irgi suklupsiu, neiÅ¡sižadu to, ir tikiuosi, kad bandysiu keltis ir nepalūžti kaip ir Tu. Tik paraÅ¡iau aÅ¡triau, nes kartais sukreÄiantys žodžiai padeda.
SÄ—kmÄ—s Tau
Neprisijungęs
Laikykis Lekso. Aš irgi už tai, kad reikia pagulėti, nebus pagundų ir galimybių išgerti, kraują nuo alkohollio išvalys, o tada ir mąstyti bus lengviau, planuotis tolesnius gyvenimo žingsnius. Gal nueik į biblioteką kokią knygutę pasiimk. Ten bus daug laiko.
Neprisijungęs
CHm,nebuvau Å¡iandien prisijungus,o Äia vyksta pasirodo diskusija.Manau,kad Lekso jau apsisprendus ir susitarus,todÄ—l jos gulimo klausimas iÅ¡vis nediskutuotinas dalykas.Toliau-Ausre matyt nebuvo tokioj bÅ«senoj,kai nebelabai užtenka tik atsikelti ir susiÅ¡ukuoti...Apie jokias darbo paieÅ¡kas negali bÅ«ti nÄ— kalbos,kol žmogus nesutvirtÄ—jo ir neatsirado pasitikÄ—jimas savimi.Bet koks darbdavys tuoj pamatys nerįžtingumÄ….Jei yra galimybÄ— pakeisti aplinkÄ…,tai liuks
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mÄ—n. | 25d. |
AÅ¡ tai labai pritariu Lekso sumanymui atsigulti į stacionarÄ…. Manau, kad papulti į profesionalų rankas yra daug geresnÄ— blaivybÄ—s pradžia, nei kapanotis paÄiam. Vis dÄ—lto medicinos įstaigoje galimybÄ— pravalyti organizmÄ… yra daug didesnÄ—, nei paÄiam namuose kažkÄ… daryti arba ir nieko nedaryti. Nors tenai greiÄiausiai duos nemažai raminanÄių ir daug miegosi, bet vis tiek gal atsiras galimybÄ— ramiai viskÄ… apgalvoti ir pasikalbÄ—ti su savimi, kai niekas tam netrukdys. Tokie dalykai yra labai reikalingi. Ir aÅ¡ sakyÄiau, kad nereikia lÄ—kti strimigalviais, tuoj pat pulti ieÅ¡koti naujo darbo, nes taip stogas gali nuvažiuoti galutinai. Gyvenimas tave, Lekso, stabdo, tai nesiprieÅ¡ink jam, pasiduok. Pasistenk atrasti ramybÄ™, nes ramybÄ— yra harmonija. O harmonija yra ne tik Žmogaus siekiamybÄ—, bet ir ŽemÄ—s bei visos Visatos egzistavimo pagrindas ir garantas. TodÄ—l linkiu tau surasti tÄ… ramybÄ™ savyje ir su ja susidraugauti. Tada viskas sustos į savo vietas ir viskas atrodys paprasta ir gražu. SÄ—kmÄ—s.
Neprisijungęs
Labas rytas,
Na, aš irgi į AA nesiveržiu, nes mažas kraštas Lietuva, kažkaip nesinori viešinti tokių dalykų, nes visokių žmonių yra, kai kas gali ir koją pakišti. Anonimiškumas leidžia būti visiškai atviru, o tai yra svarbiausia.
Na, o aš vakar apturėjau verslo vakarienę, per kurią privalėjau išgerti taurę vyno (atsisakymai nepadėjo,deja), bet turiu pasidžiaugti, kad tuo ir apsiribojau
Tik privertė susimąstyti, kokie pas mus žmonės, atrodo, kad be gėrimo ar išgėrimo nieko negali būti. Alkoholio reklama, parduotuvėje šalia duonos ir alko skyrius, aišku, geriantį žmogų lengviau valdyti, bet niekas negalvoja,kad auga vaikai, kad per tuos butelius daug gyvenimų yra sugriuvę, deja.
Na, galvojau išjungti skaitliuką, bet kadangi jokio užgėrimo nebuvo ir šiandien nesinori, tai palieku, Jums leidus
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 16d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 28d. |
Ausre rašė:
<...>Na, o aš vakar apturėjau verslo vakarienę, per kurią privalėjau išgerti taurę vyno (atsisakymai nepadėjo,deja), bet turiu pasidžiaugti, kad tuo ir apsiribojau :)<...>
Daug kartų rašiau patarimus iš SOS Sveikimo įrankių rinkinio (atleiskite jei kam nusibodo, bet kartojimas – mokslų motina): Nesvarbu kas – pasaulyje nėra nė vienos svarios priežasties tam, kad vėl pradėtumėte gerti. Nėra ir negali būti jokio „privalėjau“, tai eilinė „atmazkė“. Priklausomybė vėl pasiekė savo tikslą, taip, kaip ir kitais kartais. Teorijos kada jau tikrai būtų neįmanoma atsisakyti buvo aptarinėjamos Artaz'o sukurtoje temoje „Kas turėtų atsitikti, kad...“
Ausre rašė:
<...>Na, galvojau išjungti skaitliuką, bet kadangi jokio užgėrimo nebuvo ir šiandien nesinori, tai palieku, Jums leidus :)
PamÄ—gink pati sau atsakyti sąžiningai – GÄ—rei alkoholį ar ne? Sąžiningu bÅ«ti paÄiam su savimi labai sudÄ—tinga, bet bÅ«tina, jei nori susitvarkyti su gÄ—rimu.
Kažkada išbuvau 8 mėnesius beveik negėręs. Kažkur apie to termino vidurį šventėm mamos gimtadienį. Kaip aš savimi didžiavausi, kad sugebėjau išgerti tik 2 stikliukus ir neužsikabinti. Išmokau gerti! Įgyvendinau kiekvieno alkoholiko svajonę! Po keliu mėnesių atsigaivinimui atsigėriau stiklinę alaus, dar po kurio lako stiklinės pasidarė mažoka ir užsisakydavau bokalą. Tęsinys, manau, aiškus...
Neprisijungęs
Pritariu Audroniui.
Kaip sakant ,,pusiau nÄ—Å¡Äia ,, nebÅ«na-arba taip,arba ne:)
Neprisijungęs
Na, turiu su Jumis sutikti, kad ko gero tai buvo tik "atmazkÄ—", iÅ¡ tikro aÅ¡ iÅ¡gÄ—riau....taip su saiku nebÅ«na arba bÅ«na trumpam,sutinku. Stiprus ir klastingas dalykas priklausomybÄ—...na, pamokÄ… iÅ¡mokau, kažkas rašė apie pasiteisinimÄ… alergija, gal ir neblogas pasiteisinimas, aÄiÅ«, kad pastatot mane į vietÄ…
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mÄ—n. | 25d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 18d. |
Man praeitą savaitę su tabaku buvo: ai vieną, ai antrą, tiek to - šiandien parūkysit... ir taip kelios dienos. Nors, jei sąžiningai, nušokt nuo tabako man nėr sunku. Bet va, po metų sugalvojau padūmyti..
Neprisijungęs
Tai galgi nieko biÅ¡kį padÅ«myt.AÅ¡ tai rÅ«kiau 20 metų,bet meÄiau be jokio vargo ir pastangų.Dabar visai nenoriu.Na,sakiau,kai bÅ«siu senutÄ—,tai rÅ«kysiu pypkÄ™.
Neprisijungęs
Lekso,kaipgi tu gyveni?Sveikatai taisantis gal šiek tiek lengviau?
Neprisijungęs
Ir man rūpi kaip Lekso. Parašyk, Lekso.
O aÅ¡ savaitgalį sveÄiuose pas draugÄ™ galÄ—jau simboliÅ¡kai iÅ¡gerti specialiai man palikto gÄ—rimo iÅ¡ jos kelionÄ—s. Bet pasakiau, kad dariausi tyrimus, rado kepenų uždegimÄ…, kad gydytojas neleidžia net paragauti alkoholio. Kad bÅ«tų įtikinamiau, dar pridÄ—jau, kad negaliu rÅ«kytos mÄ—sos (Å¡iaip tai jos ir taip nevalgau nes nemÄ—gstu) ir sunkaus maisto. Ir dabar "sirgsiu" kol pripras kad negeriu.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
.
AÄiÅ«,Pariuke,kad domiesi,savijauta nekokia,bet laikausi po truputi,laukiu pirmadienio,tik gaila,kad interneto nebus ten,bet grįžusi bÅ«tinai paraÅ¡ysiu.SÄ—kmÄ—s visiems.
Paskutinis taisÄ— Lekso (2014-03-06 20:38:33)
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mÄ—n. | 16d. |
pariuke rašė:
O aÅ¡ savaitgalį sveÄiuose pas draugÄ™ galÄ—jau simboliÅ¡kai iÅ¡gerti specialiai man palikto gÄ—rimo iÅ¡ jos kelionÄ—s. Bet pasakiau, kad dariausi tyrimus, rado kepenų uždegimÄ…, kad gydytojas neleidžia net paragauti alkoholio. Kad bÅ«tų įtikinamiau, dar pridÄ—jau, kad negaliu rÅ«kytos mÄ—sos (Å¡iaip tai jos ir taip nevalgau nes nemÄ—gstu) ir sunkaus maisto.Ir dabar "sirgsiu" kol pripras kad negeriu.
Kartais pameluot- visai sveika.... Ką daryt- juk žmonės nėra labai tolerantiški .....
Neprisijungęs
Vakar po darbo su dukra abi sumanėm nueiti i restoraną pasisėdėti.Taip užsimaniau kažko skanaus...turbut ateina tas laikas,kai tas ,,kažkas skanus,, ir buna alko.
Užsisakėm po meksikietišką starterį ir po DIDELĮ gabalą torto-tobleronės ir šokolado...kaip skaniai pasisėdėjom:)
Grįžtant namo abi pasamprotavom,kad kaip gerai pasibuvom be alko,kad rytoj neskaudės galvos ir mintys bus švarios.
Kas lieÄia mano vaikus,tai jie jau suauge-sÅ«nui 26m.,o dukrai 25 m.,ir jie mÄ—gÄ—jai vakÅ¡tinÄ—t po klubus,nespjaunantys į alko.Dukra saikingai,o sÅ«nus galÄ—tų ir susimÄ…styti.
Tai man džiūgu,kad savo nuosprendžiu negerti alko įtraukiau ir vaikus.Pastaruoju metu nematau pas juos to domesio ten eiti.Kol kas mano draugas irgi laikosi.
Džiaugiuosi ramiai ir tyliai,nes niekada nieko negali žinoti kur velnias pakiša koją.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
geras dalykas Å¡itas forumas, patinka jis man, tikrai atrodo visi nuoÅ¡irdÅ«s, bando patarti, nesibara suklupus. Dauguma lankÄ™ AA grupes forume raÅ¡o- kad Ä—jo į AA, norÄ—jo iÅ¡siÅ¡nekÄ—ti, nusivylÄ—, nes neleido kalbÄ—ti ir pan. Nežinau ar man taip atrodo ar taip iÅ¡ tikrųjų yra, kad ne aÅ¡ viena vieniÅ¡a iÅ¡ raÅ¡anÄių forume. Kiti gal ir gyvena Å¡eimose, bet vistiek turi vieniÅ¡umo jausmÄ…, neturi su kuo iÅ¡sikalbÄ—ti. Mes visi norim iÅ¡sikalbÄ—ti, iÅ¡sipasakoti, norim, kad mus iÅ¡klausytų ir suprastų. Gal tose AA grupÄ—se į kiekvienÄ… naujai atÄ—jusį ir žiÅ«rima prieÅ¡iÅ¡kai dÄ—l to, kad naujai atÄ—jÄ™s atima iÅ¡ jų dÄ—mesį? Kiekvienoje susikÅ«riusioje žmonių grupÄ—je visada atsiranda lyderiai, o kiti eiliniai. Eiliniams aiÅ¡ku yra įdomiau klausytis naujai atÄ—jusio nario alkoholizmo klystkelių. Tokiu bÅ«du atimamas dÄ—mesys iÅ¡ lyderių. TodÄ—l lyderiai slopina naujai atÄ—jusio kalbas. O tada naujokas ir nusivilia AA grupe neradÄ™s ten supratimo. O gal aÅ¡ Äia visai nusiÅ¡nekÄ—jau
.
O aš vos šiandien nesuklupau- norėjau nusipirkti nors alaus butelį. Ėjau ėjau namo pro parduotuves, vis staptelėdavau, vis norėjau užsukti. Bet po to prisiminiau kažkieno vakar Ausrei rašytą atsakymą, kad priklausomybė pasieks tikslą jei išgersiu kad ir vieną alaus buteliuką. Atsilaikiau,užėjau į kavinę, nusipirkau kavos ir torto gabaliuką
ir ilgai sÄ—dÄ—jau prie staliuko prie didelio lango ir žiÅ«rÄ—jau kaip gatve eina žmonÄ—s. Dar ne kovo 8, bet kiek vyrų Ä—jo su gÄ—lÄ—mis. Buvo labai gražu. AÄiÅ« dievui, rytoj nubusiu blaivi.
...man irgi patinka šitaip ramiai gert kavą, stebėt,žiūrėt...taip atpalaiduot mintis apie nieką negalvojant...savotiškai atsijungt nuo visko ir pamedituot:)
Paskutinis taisÄ— katyte (2014-03-07 23:55:09)
Neprisijungęs
AÅ¡ irgi visÄ… savo vaikystÄ™ ir paauglystÄ™ praleisdavau bažnyÄioj,nes mama taip norÄ—jo.Kaip paaugau ir pradÄ—jau matyt tÄ… vaidybÄ… pas daugelį žmonių kurie ale lankydavo bažnyÄia ir grįže iÅ¡ ten eilinį kartÄ… riedavosi ir meluodavo -pradÄ—jau protestuot.
Nieko blogo aš širdy nelaikau,bet turbut persisotinau jaunystėj ir dabar nepraktikuoju.
Kadangi šiuo metų daug tų religijų išplito,tai man idomu paiskaitinėt ir apie budizmą ir krišnaitus.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Va bÅ«tent pasikalbÄ—ti apie liga galima tik su tokiu paÄiu, Å¡eimoj vis tiek liksi vienas jei neturi tos problemos nesupras. O dÄ—l grupÄ—s pavaikÅ¡Äiojus du metus supratau kad turiu ieÅ¡koti dar vieno kelio, jei gyvenÄiau didmiestį bÅ«tų kelios grupÄ—s bÅ«tų lengva pasirinkti, bet Å¡ios galimybÄ—s dabar neturiu.
Nu ar nešaunu , sako negalima rasti kuo pakeisti įsisenėjusia tradicija nusipirkti savaitgaliui alkoholio. Vadinasi galima, ar ne taip pariuke neužsukai į parduotuve ir šiandien šviesia diena turi, nusipirkai kavos pasėdėjai, pasidarei sau švente. Nu aš su gėlėm tai nelakstau, ne romantikas, gal tai ir blogoji mano pusė.
Neprisijungęs
AÅ¡ taippat nieko blogo Å¡irdyje nelaikau,nueinu su mama į bažnyÄia, pasÄ—džiu,pažiÅ«riu į žmones,pamÄ…stau,nesu kategoriÅ¡ka iki kraÅ¡tutinumų,bet aÅ¡ netikiu paprasÄiausiai dievo buvimu.Mano mama yra nuostabus žmogus ir aÅ¡ jos neskaudinų dÄ—l jos tikÄ—jimo.TaÄiau,kaip budizmas moko,tai tiesa, kuri teigia, kad niekas neatsiranda be priežasties,mÅ«sų žalingi įproÄiai veda prie gyvenimo kokybÄ—s ir esamų padarinių.PaprasÄiausia suprantu dabar,kad aÅ¡ pati turiu prisiimti atsakomybÄ™ už savo gyvenimÄ… ir nÄ—ra jokios priežasties ieÅ¡koti priežaÅ¡Äių,kodÄ—l gÄ—riau,ar kažkÄ… bloga dariau,paprasÄiausiai reikia to nedaryti,kas yra prieÅ¡ moralÄ—s dÄ—snius.
katyte rašė:
AÅ¡ irgi visÄ… savo vaikystÄ™ ir paauglystÄ™ praleisdavau bažnyÄioj,nes mama taip norÄ—jo.Kaip paaugau ir pradÄ—jau matyt tÄ… vaidybÄ… pas daugelį žmonių kurie ale lankydavo bažnyÄia ir grįže iÅ¡ ten eilinį kartÄ… riedavosi ir meluodavo -pradÄ—jau protestuot.
Nieko blogo aš širdy nelaikau,bet turbut persisotinau jaunystėj ir dabar nepraktikuoju.
Kadangi šiuo metų daug tų religijų išplito,tai man idomu paiskaitinėt ir apie budizmą ir krišnaitus.
Paskutinis taisÄ— smiltis (2014-03-08 10:32:01)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
AÅ¡ nesu buvusi AA,prieÅ¡ kokius penkis metus, maždaug ,esu skambinusi,bet buvau girta,tai gavau atsakymÄ…,kada iÅ¡siblaivysi ateik:) .IÅ¡siblaivÄ—jau ir supratau,kad ir aÅ¡ neturiu noro pasakotis kažkam tokioje stresinÄ—je bÅ«senoje ar kažko klausytis,tad taip ir likau gyventi su savo pamÄ…stymais. Esu netikinti arba man iÅ¡vis netinka krikÄionių tikÄ—jimas,greiÄiau renkuosi BudizmÄ….Vaikas bÅ«dama buvau konfliktų priežastis Å¡eimoje dÄ—l tikÄ—jimo,vyko kova kuris palenks į kuriÄ… puse iÅ¡ tÄ—vų,vienas komunistas,kita davatka, tad likau aÅ¡ su laisve rinktis tikÄ—jimÄ…, arbÄ… iÅ¡vis jo neturÄ—ti.Dabar džiaugiuosi tuo,o kažkada pergyvenau,nes nesuvokiau,kaip gali pyktis man brangiausi žmonÄ—s dÄ—l manÄ™s,kai aÅ¡ juos taip myliu abu.Tad ir AA man netinka vien dÄ—l tos priežasties,dabar greiÄiau norÄ—Äiau lankyti grupÄ™,kur yra psichologai padedantys gvildenti sÄ…vojo aÅ¡ pažinimÄ….
Artaz rašė:
AÅ¡ pora kartų buvau AA. Jokio efekto. Nei man idomu tas istorijas klausyti, nei yra noras pasakoti savas. Ir Äia galima tÄ… patį daryti, net daug kokybiÅ¡kiau.
Ne, nu Äia geras. kartais man atrodo, kad ne kai kurie iÅ¡ Äia esanÄių prisijungia prie mano smegenų ir paraÅ¡o už mane tai, kÄ… jau buvau giliai apmÄ…sÄiusi ir ketinau raÅ¡yti. Keistas tas gyvenimas, lyg susirinkom kalbÄ—tis viena tema ir siekti labai konkretaus tikslo, o neatsiejamai yra palieÄiamos ir kitos gyvenimo sritys, kur požiÅ«riai nu taip sutampa .... Å iaip realiame gyvenime turiu gal du ar tris tikrus draugus - bendraminÄius, patikrintus laiko ir manau, kad man dÄ—l to labai pavyko. Daugiau ir nenorÄ—jau, ir neieÅ¡kojau, o Äia virtualiam pasaulyje esti mano karminių dvynių .... Nu, tikrai tas gyvenimas keistas, bet kaip sako budistai, tegul viskas teka savo vaga. DÄ—l psichoterapinÄ—s grupÄ—s, aÅ¡ pasiskaiÄiusi Audronio, tuoj pat pradÄ—jau ieÅ¡koti "Neuromedos" Vilniuje. Kaune yra ir dabar, o Vilniuje, kaip sužinojau, praktiÅ¡kai Å¡iuo metu nÄ—ra, bet jei bÅ«tų iniciatyva, tai yra viena psichoterepiautÄ—, dirbamti šį darbÄ…. Tik man vÄ—l kirba tie klausimai dÄ—l anonimiÅ¡kumo (tarp grupÄ—s) ir dÄ—l paties dalyvavimo grupÄ—je. Å itoje vietoje esu asociali.
Neprisijungęs
CHA,man irgi yra buvÄ™,kad besiruoÅ¡iant raÅ¡yti žin.kas nors iÅ¡ mÅ«siÅ¡kių jau tÄ… padaro ir kas įdomiausia beveik tuo paÄiu momentu.Tai beliko tÄ… savo raÅ¡liavÄ… iÅ¡trinti,nes nekartosi gi kaip papÅ«ga to paties.O kas lieÄia AA grupÄ—se minimÄ… DievÄ…,tai Äia yra galvojama apie aukÅ¡tesniÄ…jÄ… jÄ—gÄ…,kuri gali bÅ«ti kiekvieno įsivaizduojama kaip tik jam patinka,konkreÄiai su jokia religija tai nesusijÄ™,bent taip yra teigiama AA nuostatuose...Visiems linkiu blaivios kovo 8,nes anksÄiau tai kaipgi-gÄ—lÄ—s ir Å¡ampanas.O po to-gÄ—lÄ—s ir brendis,o dar po to-tik brendis...
Neprisijungęs
aplėkiau Kaziuko mugę (nors pas mus mugė tai nedidelė), nusipirkau smulkmenėlių. Nusipirkau 3 skirtingų spalvų tulpes, darausi skaniai valgyti. Tikrai, net keista, kovo 8 , o aš su drauge net vynelio neišgersiu... Ir negaliu nei pas draugę eiti, nei pas save kviestis, nes reikėtų gerti.
Paskutinis taisÄ— pariuke (2014-03-08 15:00:28)
Neprisijungęs