VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 0mėn. | 14d. |
Labas visiems. Nu ka jau ir menesiukas . Kazkaip lengvai praejo
toks stipresnis noras isgerti buvo uzejas tik karta. Privaziavau prie tokios kavines kur kadaise linksma pachmieliuka buvau dares taip ir trauke kazkokia jega ten uzeiti. Bet neuzejau. O seip tai labai padeda AA . Visiems blaiviu dienu !
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 13d. |
Audronis rašė:
saulyte, pastebėjau, kad skaitliuką išsijungei
Ar taip nesiseka, ar spjovei į tą blaivų foruminį reikalą ir tiek?
Niekas nieko nespjovė. Kai būsiu pasiruošus isijungti skaitliuką, būtinai tai padarysiu.
Sveikinu, Rytį su mėnesiuku blaivybės. Šaunuolis.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Smagu, Ryti, taip ir toliau :)
Na va ir saulyte pagaliau atsiliepė ;)
Neprisijungęs
Sveikinu Ryti taipat,džiaugiuosi kad sulytė ieško savo kelio,ir labai tikiuosi kad ras,man kažkodėl atrodo jog reiki turėti draugą,kuris būtu toks pat,nes nei mažiausio supratimo neturi žmogus,kuris nesusidūres su šita bėda,nors Marijus ir labai pyko ant manes už šitą žodį,bet mes esame ligoniai esame alkoholikai,nelabai gražus ligos pavadinimas,bet toks jau yra,ir niekas negali taip suprasti,kaip ta pačia liga sergantis,kad ir plc centre,beveik visi psihologai ir dauguma dirbančiu yra susidūre su šita bėda,ir tie kaiptik labai gerai supranta,ir žino kada ir ką pasakyti ar patarti,aš taipat palaikau ryši su žmoniem,kurie kartu gydėsi,ir šendiena gyvena blaivų gyvanimą,ir manau kad tai naudinga ir man ir jiems,kad ir čia forume,bendraujame juk visi su vienu tikslu,gyventi blaivų gyvenimą,ir kaip išmanome,vienas kitą palaikome.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Sukaktuvininkams-nuoširdžiausi linkėjimai.
Neprisijungęs
Dvyniai tikriausiai galvojo tyliai ramiai praeis ir niekas nepastebės, kad jie švenčia... Neišdegs ;) Sveikinu Troją ir skorpioną su aštuoniais blaiviais, be alkoholio pragyventai mėnesiais. Sėkmės jums, neišklyskit iš kelio ir būkit pavyzdžiu kitiems, bandantiems ar nedrįstantiems pradėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 13d. |
Prisidedu prie sveikinimų. Šaunuoliai.
Man tai niekaip nebesiseka pradėti blaiviai gyventi. Vis kas nors pakiša koją.
Neprisijungęs
Sveiki visi,vat kai bus metinės tai su Troja kai sušvesime,na bet tikėkimės kad ne iki tiek kad skaitliukai atsijungtu,Troja pirmyn,šaunuolė,dėkui už sveikinimus,bet manau kad reiktu tas sukaktis paretinti,na bent kas pusmetį,na o saulytė kažkodėl į mūsų gretas nebegrįžti,suprantu kad negalima spausti,pati turi to norėti,bet juk blaivus gyvenimas daug gražesnis nei užpiltomis akimis,nežinau kokioje esi situacijoje,bet tikiuosi kad nepili savaitėmis,ir žinok kad niekada nevėlu sugrįžti į blaivybės kelią,geros dienos,bei darbingos savaitės visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 19d. |
************SVEIKINU TROJA ir SKORPIONE su 8 men! *************
Linkiu toliau blaiviai koja kojon gyvent! Faina, blaivybes dvyniai
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 12d. |
Oooo, kiek sveikinimų ir palinkėjimų! Ačiū visiems, mielieji. Taip pat baisingai sveikinu savo dvynį skorpioną. Gerai čia mes su tavim, broliuk skorpione, duodam džiazo . Na, kai bus metai - o aš net neabejoju, kad jie bus - teks kokį tortą dviaukštį kept
. Tik kad žiemą mūsų metinės gaunasi, bet neblogu laiku - priešKalėdiniu
Dar kartą ačiū už sveikinimus, o kas neapsisprendžiate, ar tapti blaivininkais, tai siūlau kuo skubiau jungtis į mūsų gretas. Gyvenimas taps visai kitoks, pradėsite jaust visus jo malonumus.
Sėkmės visiems ir geros darbo savaitės tiems, kas dirba. O kas nedirba - geros nedarbo savaitės
Neprisijungęs
saulyte rašė:
<...>Man tai niekaip nebesiseka pradėti blaiviai gyventi. Vis kas nors pakiša koją. :(
saulyte, turi gi kažkada viskas pajudėti iš mirties taško, jei yra noras, tai nesitęs iki begalybės. Žinau, kad frazė nuvalkiota, bet tikrai viskas tavo rankose, tad laukiam prisijungiant prie kompanijos :)
skorpionas rašė:
<...>bet manau kad reiktu tas sukaktis paretinti,na bent kas pusmetį<...>
Po metų gausi sveikinimą tik kartą į metus, o pradžioje, ypač pirmomis dienomis ir mėnesiais... Nesakyk, smagu, kai kažkas nepamiršta, palaiko ir pasidžiaugia kartu...
Neprisijungęs
Audronis teisus, bet pritariu ir skorpionui. Bent jau man tai tie mėnesiai, pradžioje tempęsi nupiepusio vėžlio greičiu, dabar jau lekia ir keičiasi labai greitai, kaip vaizdai per traukinio langą
Neprisijungęs
Sveiki,matau prisijungia vis naujų žmonių,bet kažkaip nieko nerašo,tik prisijungia,na dėl tų sukakčių tai tiesa,pirmieji mėnesiai tikrai norisi ir dėmesio ir palaikymo,paskui kažkaip jau viskas einasi atrodo kaip ir kasdienybė,bet tik niekada nevalia pamirši kas esame,ir kas gali mus atvesti atgal į pradinį tašką,bei sugadinti viską ko pasiekėme,tad niekada to nevalia pamiršti,kad ir kokioje situacijoje bebūtume,alkoholis dar neišsprendė nei vienos problemos,bet daugeiui tai tik dar pablogino,geros dienos visiems,ir laukiame naujokų prisijungusiu,čia visda rasite supratimą.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveiki visiems. Norėčiau kažką gero, protingo parašyti, bet va nesugalvoju. Tad tik atsižymiu, kad gyvas ir sveikas. Lauksiu įkvėpimo, minčių.. Geros dienos, savaitgalio..
Neprisijungęs
Jaronimai ir Rita64 sveikinimai,šaunu kad mūsų būrys neretėja, visiems geros dienos.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-08-19 12:13:55)
Neprisijungęs
Prisidedu prie sveikinimų – šaunuoliai, taip ir toliau prašom tęsti :)
Neprisijungęs
Sveikinu Jeronimą ir džiaugiuosi, kad kas nori, tam ir gaunasi
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Sveiki,dekui už sveikinimus ir pasitikėjimą.Iš pampersų amžiaus dar neišaugau,tai tobulėti yra visos galimybės.Dabar laikas bėga greičiau,nes jo nebeskaičiuoju.Blaivybė tapo kaip ir gyvenimo norma.Galiu tik sau ir kitiems palinkėti,kad ir toliau taip.Geros dienos,nors pas mane pradėjo lyti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 3d. |
Labai dėkui už sveikinimus. Laikas bėga, net nepastebiu "jubiliejų". Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų sukaktuvininkams.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Artaz- spaudžiu dešinę
Neprisijungęs
Sveikinu simutę su keturiais blaiviai, be alkoholio pragyventais mėnesiais! Taip ir toliau laikyk :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
oi, nepastebėjau, kad dar liko viena diena, atsiimu sveikinimą iki rytojaus
ačiū Audroni
Neprisijungęs
Melanija, tai pirma savaitėlė prabėgo? Net septynias dienas esi blaivi! Kaip nuotaikos?
Neprisijungęs
Sveiki,sveikinu visus sukaktuvininkus,ypatingai pradedančiuosius,juk pirmieji mėnesiai svarbiausi,geros dienos bei sėkmės visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveiki. Manau visi matė tą vaizdelį iš VNO su Seimo nariu. Kažkaip man visai nejuokingai žiūrėjosi tas vaizdelis. Gaila žmogaus...
Bet apie kitką. Manau didelė dauguma žiūrovų juokėsi žiūrėdama, juolab, pateikiama kaip "bajeris" (KK2). Bet taip pat įsitikinęs, kad niekas kažkodėl nesijuokia iš tokių "bajerių", jei tai vyksta su artimu žmogumi, giminaičiu... O, manau, jau beveik kiekvienoje LT šeimoj/giminėj atsiranda šios bėdos atstovas.
Neprisijungęs