VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Dekui už sveikinimus,visiems gero vakaro.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 0mėn. | 22d. |
gal laikas ir man dažniau čia reikštis. Dažnai apie jus pagalvoju, kaip kam sekasi, o man blaivybėje tiesiog nuostabiai sekasi. Tyliai atšvenčiau pirmuosius blaivius metus, tyliai ir ramiai žingsniuoju toliau....blaivybė man dabar pirmoje vietoje. Kartais (ir dažnai) ateina mintis, gal koki čia galima būtų vesti asmenini viešą patirties dalinimosį dienoraštį. O gal kokį blogą atidaryti.....
Bet vis tos mintys: o kam čia idomu, kam to reikia.... Tačiau su malonumu skaitau jūsų mintis, patirtis.
O dabar tobulėju pats sau ir dalinuosi...pats su savimi...
Tai tokie mano pamąstymai brangieji bendrakeleiviai.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveikas Pijau. Jei atsirado noras, poreikis pa'blog'inti - būtinai tai daryk - bet koks nuoširdus tekstas yra vertybė.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 12d. |
Pijus rašė:
gal laikas ir man dažniau čia reikštis. Dažnai apie jus pagalvoju, kaip kam sekasi, o man blaivybėje tiesiog nuostabiai sekasi. Tyliai atšvenčiau pirmuosius blaivius metus, tyliai ir ramiai žingsniuoju toliau....blaivybė man dabar pirmoje vietoje. Kartais (ir dažnai) ateina mintis, gal koki čia galima būtų vesti asmenini viešą patirties dalinimosį dienoraštį. O gal kokį blogą atidaryti.....
Bet vis tos mintys: o kam čia idomu, kam to reikia.... Tačiau su malonumu skaitau jūsų mintis, patirtis.
O dabar tobulėju pats sau ir dalinuosi...pats su savimi...
Tai tokie mano pamąstymai brangieji bendrakeleiviai.
Labai malonu, Pijau, skaityt, kad taip gražiai "blaiviauji" Kažkaip aš labai per save perleidžiu tokius parašymus. Dar vieros labai man patinka atsiliepimai apie blaivybę, atrodo, kad aš juos parašau, taip manais žodžiais perteikia
O dalijimosi patirtimi dienoraštį, brangus bendrakeleivi , tai manau, kad ne tik aš su malonumu skaityčiau. Juolab, kad toks dalykas būtų ne tik įdomus, bet ir tikrai kam nors naudingas.
Sėkmės tau ir toliau blaivybėje ir linkiu, kad bendrakeleivių blaivybės kelyje būtų vis daugiau ir daugiau
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Labas Pijau
Blavybės dienoraščiai yra labai šaunus ir vertingas reikalas Juos beskaitydama ir užsikabinau už blaivybės, jie buvo visko pradžia
manau tokių kaip aš yra daugiau, todėl manau, kad tai būtų labai prasminga tavo veikla
Neprisijungęs
Labas Pijau,sveiki visi,aišku miela skaityti kai žmoniem sekasi,kai viskas gerai,kai visi su džiaugsmu dalijasi savo patirtimi,manau kad daug kas paskaito ir tie kurie vis dar nesirįžta eiti blaivybės keliu,man šis puslapis taipat yra viena iš paskatų gyventi blaivų gyvenimą,geros dienos.
Neprisijungęs
Žuvies ir aš pasiilgau. Stabiliai ir kiekvieną dieną iš eilės. Kur tu?
Neprisijungęs
Sveiki,jo Žuvikė taipat kažkur dingo,gal išplaukė neršti , geros dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Visiems kažkoks neršto laikas atėjęs, rašančių visai nebeliko. Gal toks metas dabar, visi atostogauti išsilakstė, neberūpi jokie forumai ir gėrimai. Bet pasakyti, kad viskas gerai, žinoma, nepakenktų ;) Va ir Pijus grasinosi daug rašyti ir vėl prapuolė...
Neprisijungęs
parisiminiau Žvaneckį: "gali nerašyti - nerašyk".
Atasižymiu - viskas tvarkoje, "švęsti" Britanijos įpėdinio gimimo nesiruošiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 20d. |
Sveiki,
Man viskas kaip ir po truputi:) Tik liudna, šalta vasara nuotaikas gadina.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Varau žvejybon,gal Žuvį kur pamatysiu...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Nei žvyno, nei uodegos ar kaip ten reik sakyt
reiškias gera vasara, atostogauja forumiečiai
) Pijau, aš jau laukiu tamstos pasisakymu
Neprisijungęs
Faina, faina viskas. Ir oras nuostabus, vėsus, gaivus. Tokiu oru labai pakyla namų, lovos bei jos atributų reitingai Juk blogo oro nėra, yra tik bloga apranga. Va, po keleto dienų gali 30 laipsnių karštis užkaitint, tai jau geriau tokia vėsa, nei tvankumas ne tik dieną, bet ir naktį. Anglijos karalaičio gimimo su Artaz'u ruošiuosi nešvęsti. Pas mane kiekviena diena šventė, ko ir visiems linkiu
Neprisijungęs
Numiro.....
Neprisijungęs
Troja, tu čia apie ką? Apie tuos kur į žvejybą išėjo ir negrįžta? ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Troja, tu čia apie ką? Apie tuos kur į žvejybą išėjo ir negrįžta?
Ir apie juos, ir aplamai apie numirusį veiksmą forume. Reikia kokias pakasynas organizuot, ar ką?
Neprisijungęs
Užgerti tikriausiai reikia, tada oho koks judėjimas prasideda. Bet kažkaip nesinori, atrodo taip neseniai išmokau negerti ;) Tikėsimės, kad pasibaigus atostogų sezonui forumas nusikabins plakatą „Atostogaujame“...
Mačiau vakar saulytę prisijungusia, bet ji visai mus ignoruoja, gal kuo įžeidėm :(
Neprisijungęs
Vardan forumo, jeigu yra būtinybė, galiu aukotis - užgerti. Tik duokit šiek tiek laiko pasiruošti, techniniai/organizaciniai klausimai.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Vardan forumo, jeigu yra būtinybė, galiu aukotis - užgerti. Tik duokit šiek tiek laiko pasiruošti, techniniai/organizaciniai klausimai.
Artaz, ar pablūūūūūūdai???? Nejuokinga!!!
Neprisijungęs
Aš tai šiuo metu negaliu pasiaukot vardan forumo, nes intensyviai studijuoju rimtą literatūrą apie badavimą. Nebent badaut su brendžiu, bet kad sako, jog jame yra nemažai kalorijų, tai nelabai kokybiškai badausis
Neprisijungęs
sveiki,na kas dėl saulytės tai neižeidėme niekas tikrai,kiek žinau kovoja mergina su savimi,sunkokai sekasi,bet jei nemelavo tai negeria dabar,bet tenka kovoti,neišeina gyventi blaivaus gyvenimo,tiesiog gyventi,reikia kartais ir pakovoti,nieko manau susitvarkys,pas mane šiaip viskas normaliai,savaitgalį pas mus jūros šventė,tai gal kas ir aplankysite Klaipėdą,tikrai nieko šventė,daug renginių ir koncertų,bet perdaug žmonių,tiesiog pilna Klaipėda būna,gero vakaro visiems,bei gerų atostogų,kas atostogauja,yra toks posakis,kad nėra tokios priežasties dėl ko turėtume užgeri,kad ir dėl forumo sugyvėjimo,aišku suprantu artazo jumorą.
Neprisijungęs
Chė chė chė
Viskas kontroliuojama. Užtat kaip pagyvėjo forumas, kiek emocijų! :-)
Neprisijungęs
Artaz, baik, geriau jau tegu forumas užsilenkia, vadinasi nelabai reikalingas ;). Manau, kad jis nevetas nė vieno mūsų užgėrimo.
skorpione, aš jau antra savaitė Klaipėdoj laikausi, šiemet netikėtai pavyko išeiti net 3 savaitėm atostogų, jau buvau pamiršęs koks tai gėris :). Tiesa keliom dienom buvom į Nidą išlėkę. Jūros šventė man nepatinka (šeimynai irgi) - perdaug šurmulio. Kai kurie renginiai gal ir nieko, dar amatininkų gaminiai įdomūs, nors labai daug kičo... Kai gėriau būdavo nieko su alaus bokalu pasišlaistyti, bet ir tai dasimušdavau kur nors kitur...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Artaz, baik, geriau jau tegu forumas užsilenkia, vadinasi nelabai reikalingas
. Manau, kad jis nevetas nė vieno mūsų užgėrimo.
skorpione, aš jau antra savaitė Klaipėdoj laikausi, šiemet netikėtai pavyko išeiti net 3 savaitėm atostogų, jau buvau pamiršęs koks tai gėris. Tiesa keliom dienom buvom į Nidą išlėkę. Jūros šventė man nepatinka (šeimynai irgi) - perdaug šurmulio. Kai kurie renginiai gal ir nieko, dar amatininkų gaminiai įdomūs, nors labai daug kičo... Kai gėriau būdavo nieko su alaus bokalu pasišlaistyti, bet ir tai dasimušdavau kur nors kitur...
Na va galėjom susitikti,būtume susipažine,ir po kavos podelį išlenkę,na nieko,viskas gerai,negalima atostogų trukdyti,o su alaus bokalais ten koks milijonas vaikšto,taip tikrų amatininkų nedaug likę,pusė su kiniečių amatininkų darbais stovi.
Neprisijungęs