VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Dar būtų labai smagu jei ir Žuvis pasirodytų
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 12d. |
Ryti, kaip tau sekasi? Jau 5 dienos, gražu Pirmosios dienos paaaačios sunkiausios, bet niekas už tave jų neišgyvens - tik tu pats. Ar jau buvai antrą kartą tame susirinkime?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 0mėn. | 14d. |
Labukas. Perskaiciau knyga Anoniminiai Alkoholikai, paziurejau filma "My name is Bill W." apie AA ikurejus. Nuotaika pakili ! Toks vyrukas dave dar visokiu saitu nuorodu ir filmu pavadinimu , tai dabar ziuriu filmus. Jauciuosi jau puikiai , gerti isviso nesinori . Praejau pro gerimu skyriu tai net nupurte. Rytoj vel i susitikima. Gero ir blaivaus visiem savaitgalio !
Neprisijungęs
Labai džiugu skaityti, Ryti. Gal tikrai tas trečias kartas bus nesumelavęs. Tik neatsipalaiduok Būtinai tempk iki mėnesio, o tada turėtų norėtis ir antro blaivaus. Sėkmės tau
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Sveiki,mažas susidomėjimas forumu būna kai viskas gerai arba niekas neapsireiškia,kai blogai.Aš manau kad šiuo momentu pirmas variantas.Pailsėję ir blaivūs pasitinkame naują savaitę.Geros savaitės
Neprisijungęs
Sveiki visi,taip sutinku su Jeronimu,kai gerai visiems,viskas gerai ir ramu,džiugu aišku kad taip,tik neaišku ar tikrai taip,neramu kada kas iš forumiečių nutyla ilgesniam laikui,kad ir saulytė,kiek žinau stengiasi,kovoja bet nesuprantu kodėl forume nesidalina savo bėdom,juk čia tikrai niekas nieko nepasmerkia,ir nemenkina,atkrytis yra atkrytis,visko būna,nei vienas nesame nuo to apsaugotas,tik reikia niekad nepamiršti kas easme,ir kuom sergame,noriu visiems pasakyti,atsitiko nelaimė,nesidrovėkite,rašykite,bendraudami visada rasime išeitį,atrodo toks bendravimas forume ar gali kam padėti,ir tikrai gali,tad kaip sakoma,ir varge ir skausme,būkime kartu,ir nei vienas nėra užmirštas,geros dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 3d. |
Smagu, kai forumiečiai rašo. Ar blogai, ar gerai. Kiekvieno patirtis- tai lyg kažkokia naujai išmokta pamoka. Nes mes mokomės visą gyvenimą. Nors kartais atrodo kažkam, kad jau viską žino, bet taip nėra.
Pritariu- rašykim( ar gerai, ar blogai).
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Pas mane viskas gerai, truputi atostogauti išvykęs, tai su rašymu kebloka, bet forumą kelis kartus per dieną būtinai aplankau, kaip be jo ;)
Neprisijungęs
Sveiki,suprantama atostogų metas tai visi po pasaulį išsilakstė,na aš negaliu sau leisti po mėnesį atostogauti,savaitei tik,na dviem tai maksimum,tai ir atostogauju po savaitę,pavasarį buvau išlėkes į Turkiją, tenai juodas gėrimas ir nelabai bėra ką veikti,daugiausia tai keliauju po šalį,rudenį planuoju į ispaniją nesu dar buves,gal ir tokia atostogų tema galime padiskutuoti,gal kas kokių gerų pasiūlymų turite,patarimų,ar šiaip aplankę vietų kur verta nuvykti,būna juk pinigus sumoki nemažus,o pamatai kad visai neapsimokėjo tenai vykti,geros dienos visiems,
Neprisijungęs
Jei vyksi į Ispaniją, galima pasiplanuot kurortą arčiau Barselonos. Aš esu keliavus po Ispaniją pažintiniu turu. Tai daug apkeliavom. O Barseloną verta pamatyt vien dėl Gaudi šedevrų: Sagrada familia bažnyčia, Gaudi parkas, Picaso muziejus. Figueruose yra Salvadoro Dali muziejus- man labai patiko.
Neprisijungęs
Sveikinu vierą su trimis mėnesiais. Viera, kaip jautiesi?
Neprisijungęs
viera, sveikinu! Kol vieni atostogauja, kiti pilnu tempu skaitiklius prasukinėja ;)
Neprisijungęs
Viera šaunuolė,sveikinu,trys mėnesukai tai gerai,senokai berašei,kaip gyvuoji,o edyy tokio nežinau,bet sveikinu jei beužsuki čia.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-07-16 15:40:07)
Neprisijungęs
Prisidedu prie sveikinimų.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 6d. |
Ačiū visiems už sveikinimus:D
Net nesitikėjau,kad sugebėsiu tiek įveikti.Savaitė atrodė jau daug,o kad ateis ir trys mėnesiai niekad ir nesapnavau.O štai viskas tapo realybe.
Svarbiausia švenčiam abu! Susėdę gardžiai gurkšnojam šviežių vaisių ir uogų kompotą.Abu kiekviena diena džiaugiamės ir taip norisi,kad tokios nuostabios blaivios dienos niekada nesibaigtų.
Dabar su siaubu viską prisimenam ir dėkojam Dievui,kad sugebėjom sustoti.
NENORIM GRĮŠTI Į PRAEITĮ!!!
Gerai,kad blaivybę pradėjau pavasarį,kai buvo laiko sėdėti prie kompo tad galėjau semte semti jūsų patarimus ir pamokymus,o dabar vos randu laiko paskaitinėti.Bet kartais parašau keletą eilučių.
Svarbiausia,kad esu blaiva ir apie paslydimus negalvoju.Tikiuosi,kad nereikės nulinti skaitiklio:D
Dar kartą visiems ačiū,o pradedantiesiems stiprybės ir pasitikėjimo savimi.
Neprisijungęs
Vierai Sveikinimai.Ir toliau tokių optimistinių minčių ir gyvenimo būdo.Tuo pačiu ir tam,kas su tavim.
Neprisijungęs
Labas rytas, sveikinimai Ritai64 jau du mėnesukai,tai pats blogumas jau praeity,dabar tik šviesia galva į priekį,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Dėkui už sveikinimus. Jaučiuosi gerai. Tikrai noriu , kad viskas ir toliau palankiai klostytųsi.
Neprisijungęs
Va šiandien ir aš sveikinu Rita64 su dviem mėnesiais :) Nesu prietaringas ir nenoriu pasirodyti bambekliu, bet patarlė „Neperšokęs duobės, nesakyk opa“ alkoholikams irgi galioja, o prikarksėti sveikinant iš anksto, visiškai nesinori...
Jeronimai, su penkiais mėnesiais, spaudžiu dešinę :)
Neprisijungęs
Labas rytas,sveikinu ir aš Jeronimą,ir toliau taip visi draugiškai ženkime blaivybės keliu,o kas dėl sveikinimo laiko tai jei parašyta prie sukakčių tai vadinasi sukaktis,ir proga pasveikinti,mes manau galime sveikinti vienas kitą su kiekviena blaiva diena,nes prisiminus praeitį kiekviena diena šventė,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
Jeronimai ir Rita-sveikinu džiaugiuosi už Jus
Neprisijungęs
Dėkui širdingai visiems už sveikinimus.
Neprisijungęs
Sveikinimai Ritai 64.Šveskime kartu.
Neprisijungęs
Dėkui, Jeronimai. Smagu matyt gerus pavyzdžius. Švęskime kartu.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 20d. |
Sveikinimai Jeronimai ir Rita
Stiprybės Jums
Neprisijungęs