VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 3d. |
Dėkui už sveikinimus. Mėnuo praėjo labai gerai. Džiaugiuosi savo pasiekimais. Jeigu ne skausmas dešiniame šone, viskas būtų puiku. Būti budriam- pirmoje vietoje. Tik savidrausmė ir kontrolė mums gali pasitarnaut. Ir žiūrėt - priekį, nes praeitų dienų nepakeisi.....
Neprisijungęs
Sveiki,taip tylu forume,baugu kad nebūtu tyla prieš audrą,artėja daug išeiginių,bei joninių šventė,tai laikas kada reikia būti ypač budriems,linkiu visiems ramaus savaitgalio,bei blaivių joninių šventės,svarbiausia visada būti sąžiningu prieš patį save,aš išleku į Palangą savaitgaliui,manau kad ir iš jūsų bus kasnors tenai,jei kas planuojate tai parašykite apsikeisime tel nr būtu malonu susipažinti,geros šventės visiems,ir po švenčių tikiuosi rasti čia visus kaip agurkėlius,nepaslydusius,ir besidžiaugiančius gyvenimu,kaip ir iki šiol.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 12d. |
skorpionas rašė:
Sveiki,taip tylu forume,baugu kad nebūtu tyla prieš audrą,artėja daug išeiginių,bei joninių šventė,tai laikas kada reikia būti ypač budriems,linkiu visiems ramaus savaitgalio,bei blaivių joninių šventės,svarbiausia visada būti sąžiningu prieš patį save,aš išleku į Palangą savaitgaliui,manau kad ir iš jūsų bus kasnors tenai,jei kas planuojate tai parašykite apsikeisime tel nr būtu malonu susipažinti,geros šventės visiems,ir po švenčių tikiuosi rasti čia visus kaip agurkėlius,nepaslydusius,ir besidžiaugiančius gyvenimu,kaip ir iki šiol.
Ne, ne, skorpione, jokių audrų! Visos audros liko jau užnugaryje, o gręžiotis nėra reikalo - žiūrime tik į priekį. Viskas puiku, netgi šis karštis. Valgykite kuo daugiau vaisių, nes jie šaldo organizmą ir karštis visiškai nekankina. Visiems linkiu gerai pailsėt šį ilgąjį savaitgalį. O jonus su Joninėm, jei tokių čia yra
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 5d. |
Sveiki. O aš va išmąsčiau naują mintį - esu laimingas, kad esu alkoholikas, nes tai privertė atsisakyti šito dalyko iš gyvenimo. Tad, automatiškai, gyvenimas tapo daug kokybiškesnis, pozityvesnis ir šviesesnis. Nebūnant alkoholiku pvz. dabar REIKĖTŲ organizuotis "švęsti" jonines su visomis to "šventimo" išplaukiančiomis pasekmėmis..Ta prasme "nebūtų kur dingti nuo to pop'so".
Gerų švenčių, išeiginių!
Neprisijungęs
Pritariu Artaz'ui. Ir pridursiu dar vieną priežastį, dėl ko yra gerai būt alkoholiku: nealkoholikas nesugeba taip džiaugtis blaivybe, kaip tai daro alkoholikas. Nealkoholikams blaivybė - įprastas kasdienis dalykas, o mums - šventė
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
o aš visada galvodavau, kad visai negeriantys žmonės buna per šventes labai nelaimingi o jei pati negersiu, išvis mirtis per savaitgalius, šventes ir t.t. o pasirodo, kad ne
nežinau kaip Jūs, bet aš Jonines atžymėsiu
krausiu lauža ir t.t.
dėl to ačiū blaivybei, kad sužinojau, kad ir blaiviai gyvent gali būti smagu
tiesa kažkuris parašėt, kad tik alkoholikas gali taip džiaugtis blaivybe
nusimato smagios Joninės, tik be jokių iš to išplaukiančių nemalonių pasėkmių
gražaus savaitgalio visiems
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 3d. |
Nu tai kolegos visiems linkiu atrasti po paparčio žiedą,o blaiviems tikimybė žymiai didesnė.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 4d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Gerai pastebėjai, Artaz. Dabar taip ramu dėl Joninių – noriu einu, noriu ne, pasirinkimas atsirado, jei gerčiau tokios laisvės neturėčiau...
Vasara įsivažiavo, rašančių visai nebeliko ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Gerai pastebėjai, Artaz. Dabar taip ramu dėl Joninių – noriu einu, noriu ne, pasirinkimas atsirado, jei gerčiau tokios laisvės neturėčiau...
Vasara įsivažiavo, rašančių visai nebeliko
Taip karšta, kad smegenys galvoje sunkiai vartaliojasi, tai ir rašyt neišeina
Aš tai Jonines švęsiu. Mūsų rajone prie Neries vienas Seimo narys rengia šventę: bus
Muzikinės grupės „Tėviškė“ pasirodymas,
☼ Tautinių šokių ir dainų kolektyvų pasirodymai,
☼ Janinų ir Jonų apdovanojimai,
☼ Joninių laužas ir apeigos,
☼ „Marceliukės klėties“ vaišės,
☼ Įvairios pramogos ir šventinė nuotaika.
Tai vakarop ir trauksime su draugėm
Neprisijungęs
Sveiki,na kaip sekasi jonines švesti,kažkaip niekas į mano kvietimą neatsiliepė,ar niekas į Palangą nevykote,ar susipažint nenorėjot,aš tai savaitgalį praleidau smagiai ir blaiviai aišku,kai pagalvoju jog ryte nieko neprisimindavau iš po tokių švenčių,ir ką pasakodavo tai lyg iš filmo kokio kaip kas vyko,tai net šiurpas nukrečia,kokių gali kvailysčių prigėres pridaryti,kai pažiūri į geriančius ir jau gerokai šiltus,tai pagalvoji,negi ir aš taip galėjau daryti,džiaugiuosi blaiviu gyvenimu,geros dienos,bei likusios šventės,ir labai tikiuosi kad nei vienas skaitliukas nenusinulins iš po švenčių.
Neprisijungęs
Sveiki. Na, mano skaitliukas tai tikrai nenusinulins Nors vakar šventę švenčiau ir labai skaniai kvepėjo šašlykai, ir liejosi alaus upės. Susirinko daug žmonių, tai daug ir girtų buvo. Kas keisčiausia, kad moterų girtų buvo ne mažiau, nei vyrų. O elgėsi jos tai už vyrus kvailiau. Vien jų šokiai vertė visus iš koto, kai išėjusios pensijinio amžiaus moterys vienos "šoko", o tiksliau - kvailiausiai skeryčiojosi nekoordinuotais judesiais. Žinoma, tie jų šokiai kėlė visiems nuotaiką ir juoką. Taip pasižiūrėjau į visa tai ir pagalvojau: "Ar seniai čia aš panašiai elgdavausi?" Na, gal nešokdavau, bet kvailysčių visokių esu pridariusi, dėl kurių iki šiol gėda. Žodžiu, viskas yra gerai ir viskas - šaunu. Blaivus gyvenimas tęsiasi ir jis yra nuostabus
Alio, kur visi dingote, kaip laikotės, ką veikiate ir ką galvojate?
Neprisijungęs
Bent jau Šventojoje nepavyko rasti paparčio žiedo,net blaiviam.O renginys buvo neblogas,šiandien rodys per LTV.
Neprisijungęs
O mes pabuvom „zanūdomis“ ir šventėje sudalyvavom iš anksto. Pravažiavom dviračiais kol dar žmonių daug nesuplaukė, mugę apžiūrėjom, apšilančių dainininkų pasiklausėm ir toliau nuvažiavom. Tokia nuotaika buvo, kad visiškai nesinorėjo šurmulio ar laukti vidurnakčio fejerverkų. Bet laikas praleistas puikiai ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 6d. |
Sveiki visi!
Pirmą kartą per daug daug metu tokios fainos ir blaivios Jonines.Puikiai praleidom laiką prie ežero.Kompanija pasitaikė labia faina.Pasiūlė šampano,aš pasakiau,kad nenaudojam ir jokių klausimų ir priekabiavimų
Gera prisiminti švente pačiai,kai nereikia pas nieką klausti,kaip baigėsi:D
Kiekvieną dieną vis labiau džiaugiuosi blaiviu gyvenimu.Tikrai,jei nebūčiau tapusi alkoholike,kažin ar šiandien galėčiau įvertinti,ką reiškia būti blaiviam.
Gero ir blaivaus vakaro:D
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 23d. |
na va, ilgasis savaitgalis praėjo ir visi sėkmigai atsiradot aš pagalvojau, kad reikės kitą šventę pasiorganizuot su tradicijomis, o ne su šašlykų kepimu ir tinklinio žaidimu
)) turėtų būt smagu
geros dienos visiems
Neprisijungęs
Audronis rašė:
O mes pabuvom „zanūdomis“ ir šventėje sudalyvavom iš anksto. Pravažiavom dviračiais kol dar žmonių daug nesuplaukė, mugę apžiūrėjom, apšilančių dainininkų pasiklausėm ir toliau nuvažiavom. Tokia nuotaika buvo, kad visiškai nesinorėjo šurmulio ar laukti vidurnakčio fejerverkų. Bet laikas praleistas puikiai
Na kas dabar Aurdroni per nuotaikų blogumas,juk Jonava tai jonų sostinė,kiek girdėjau pas jus gana ispudingos joninės vyksta.
Neprisijungęs
Kas sakė, kad nuotaikos blogos? Nuotaika buvo ir yra puiki, tą ir rašiau :) Joninės Jonavoje tikrai gana įspūdingos, bet ar visiems reikia šurmulio ir stumdymosi didžiulėje masėje žmonių? Man tikrai ne. Su šeima geriausiai praleidžiame laiką ramiai būdami kartu, be fejerverkų ir užsakytų stalų... Todėl ir į palangas nevažiuojam poilsiauti, kad atsipūstume nuo žmonių širšalyno.
Neprisijungęs
Suprantu Tave Audroni,manau kad ir amžius nebetas(na pagal blaivumo metų stažą sprendžiu) kad stumdytis minioje ir rankutėmis mosikuoti ir ploti pagal fonogramą besimaivantiems "dainininkams", na o Palangoje juk nebūtinai po šurmulį,mes su žmona taipat to nemėgstame,o vaikštome po atokesnes vietas nuo to stumdymosi,yra gražus Tiškevičiaus parkas,arba pušyne nauji takai padaryti,pravaikštom kokį 10 km.vakare į spektaklį nueiname,kad ir šį savaitgalį žiūrėjome laukinę moterį, labai fainas ir lengvas spektaklis,rimtų paveikslų parodų būna,ne tų kur ant gatvės,tarpkitko labai gerą dailininką pažįstu,jis taipat iš mūsų tarpo,jo paveikslus galerijose demonstruoja,na mano toks laisvalaikio leidimas,nors ir Basanavičiaus gatve kartais idomu prasieiti,visur galima savo vietą rasti.
Neprisijungęs
Blaivybės stažas nenurodo asmens amžiaus. Aš dar jaunas, bent jau dūšioje, tai tikrai... ;)
Neprisijungęs
Na mes dūšioje visi jauni,mano draugui greit 60 o dūšioje ohoho koks jaunas,už 20-metį jaunesnis,man atrodo kad svarbiausia dūšioje ir nepasenti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 6d. |
Audronis rašė:
Blaivybės stažas nenurodo asmens amžiaus. Aš dar jaunas, bent jau dūšioje, tai tikrai...
O čia pritariu Audroniui:)Vienam vaikinui su kuriuo susitinkame AA 28m,o blaivybės stažas 10 metų.Vat ir spresk apie amžių pagal blaivybę
Neprisijungęs
Sveiki,turbūt visiems viskas gerai,kad jokių žinučių nesimato.Bent jau pajūryje orams subiurus,gyvenimas vistiek tęsiasi.Geros dienos:)
Neprisijungęs
Sveiki,na manau kad atostogų metas,ir gal atostogauja liaudis,ir rašyti tingisi,orai tikrai suprastėjo,bet gal ir gerai,kad nebėra taip karšta.
Pastaba: Žinutė redaguota admin.
Neprisijungęs
Man tai orai ne suprastėjo, o normalizavosi. Gal pajūryje ir nebuvo karšta, bet pas mus, vidurio Lietuvoje, tai tikrai per daug kepino, o dabar labai gera, gaivu :)
Neprisijungęs
Apie orą - tai apie orą Man tai irgi, kaip ir Audroniui, atrodo, kad oras nesubjuro, bet normalizavosi. Tokia faina gaiva, vėsa, žaluma, tiesiog nuostabu! Nors dabar, kai maitinuosi vien žaliu maistu, tai ir šie karščiai nebuvo man pikti. Vaisiai vėsina organizmą, todėl jaučiausi labai normaliai, kai draugės puškavo ir skundėsi, kad joms labai blogai, neišgyvens
ir niekaip nesuprato, kodėl man - gerai
. Žodžiu, viskas nuostabu, gražu ir gera. Alkoholis jau skrieja kita orbita, nei skrieju aš, todėl mūsų trajektorijos nesusikerta
Paskutinis taisė Troja (2013-06-27 15:51:20)
Neprisijungęs