VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Gero prasidedančio savaitgalio visiems.
Nikita naudojasi proga ir dingsta į gamtą "batareikų" pasikrauti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 4d. |
Alio, alkaš.., oj, kolegos, bičiuliai, mažu paskendot liūtyse?
Kokios nuotaikos?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Kokios liūtys? Pas mus saulė blizgina išsišiepusi... Iki pietų apniūkę buvo, vėsu, atgaiva tiesiog, o dabar vėl užkepino. Nuotaikos puikios, smagiai lauke praleistas laikas, tiek vakar tiek šiandien :)
Tikiuosi Nikita nepersistengė „batareikas“ kraudama...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
visus su sukaktuvėmis
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 5d. |
Sveiki visi!
Seniai berasiau,bet vis paskaitineju jusu pasiplepejimus:D Jauciasi,kad atsilus orams ne visiems atsiranda laiko,o gal ir noro rasyti.
Siandien esu laiminga.Laiminga,kad blaiva ir su kiekviena diena vis labiau noriu tokia buti.Va dabar jauciu tikra gyvenimo prasme.Dekinga bambekliui Marijui,kad nustume nuo kompiuterio ir liepe judeti kazkur toliau.Dekinga Zuvelei,kuri pasistenge,atsiusdama nuorodas,kad greiciau nueiciau i AA.Aciu visiems uz pasidalijima patirtimi.
Vakar buvau didziojoje sventeje,kuri vyko musu sostineje Alytuje.(jeigu kas nezino,tai AA 25-metis)Tiek nuostabiu,nuosirdziu zmoniu vienoje vietoje dar nebuvau maciusi.Klausydama senbuviu pasisakymus negalejau sulaikyti asaru.Kiekvienas pasakytas zodis,kiekviena mintis man buvo labai brangus.Supratau,kad tikrai esu ne viena zlugdziusi savo ir artimuju gyvenima.Dziugu,kad tiek jaunu zmoniu bando isgelbeti savo gyvenimus
Nesnauskit jauni ir vyresni-kabinkites i blaivybe.Tai zymiai geresnis gyvenimo budas.Kabinkites visais jums tinkanciais budais ir pamatysite koks nuostabus yra gyvenimas.o ne egzistavimas.
Sekmes ir blaiviu akimirku visiems!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 18d. |
Dėkui, viera, už Tavo nuošidumą. Šaunu, kad sudalyvavai tokiame renginyje.Išties - pamatai gyvus žmones, kurie liudija, jog galima sėkmingai gyventi be svaigalų
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 12d. |
Troja, skorpionai, didžiausi sveikinimai. Jūs šaunuoliai.
Neprisijungęs
Labas rytas,dėkui už sveikinimus,suprantu viera,aš taipat buvau Palangoje tokiam pat jubiliejuje,ispudžiai tikrai puikūs,savo ruožtu sveikinu savo bendražygę Troją,bet man svarbesnė diena yra birželio 14 nes tada atėjo tas nušvitimas,kai supratau jog turiu tą bėdą,ir kreipiausi pagalbos,ir nuo tada einu blaivybės keliu,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Sveikinu pusmetinukus Troją ir Skorpioną.Linkiu ir toliau apsieit be karčiosios.Visiems kitiems geros savaitės.
Neprisijungęs
******************Šaunuoliai pusmetukininkai ***********************
Ale išpulk taip - abu vieningai po pusmetį sulaukėt. Džiugu, išties už Jus abu. Sveikinu!
Neprisijungęs
Abiems sukaktuvininkams valio!
Audronis rašė:
Tikiuosi Nikita nepersistengė „batareikas“ kraudama...
Audroni, ačiū už rūpestį :-)
Nikita "batareikas" kraudama nepersistengė. 2 dienas sėdėjau prie jūros ir ganiau debesis. Savijauta tokia, tarsi ne porai dienų buvau ištrūkusi, bet kelioms savaitėms...
Neprisijungęs
Smagu, Nikita, kad viskas gerai :)
Troja su skorpionu turbūt kažkokius laiko pagreitinimo mechanizmus naudoja, kad taip skaitliukai laksto. Vos prieš kelias dienas 5 mėnesiai buvo, o jau ir visas pusmetis subėgo :)
Neprisijungęs
Dar karta ačiū visiems už sveikinimus,tikrai nepasiduosiu Trojai,smagu kad visi laimingi ir džiaugiatės gyvenimu nauju,tikiuosi jog tapsime daugeliui pavyzdžiu,čia apsilankiusiems,ir ieškantiems išeities.
Neprisijungęs
SveikinuTroją ir Skorpioną!gražus skaičius,Stiprybės jums linkiu!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 11d. |
Sveiki, mielieji Ačiū už tiek daug sveikinimų.
Taip pat ir aš sveikinu savo Siamo dvynį - skorpioną. gerai, skorpione, kad nepasiduosi man. O aš, savo ruožtu, nepasiduosiu tau
Audroni, tikrai tas skaitliukas kažkaip pasigreitino, nes ir aš jau nebespėju sekt, kaip tie mėnesiai keičiasi. Blaivus gyvenimas tikrai - nuostabus. Džiaugiuosi, kad nėra net mažiausio noro paragaut kokį gurkšnį to nuodo. Ir per visus šiuos šešis mėnesius nebuvo kilusi nė mažiausia pagunda. Kažkaip alkoholio tema jau nueina į antrą, ar trečią planą, nes gyvenimas pilnas daug gražesnių ir svarbesnių dalykų. Kažkaip jau net nesiciklinu: turiu aš tą priklausomybę, ar ne.
Visiems linkiu bet kokia kaina kabintis už blaivybės, išbandyti ją, na, o jei nepatiks, niekada ne vėlu grįžti prie stikliuko. Tik tikrai niekam to nelinkiu. Sėkmės
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 4d. |
Gerai čia Troja parašei. Kai įsivažiuoji į blaivo gyvenimo ritmą, tai akcentai nusistumia. Ir kiekvieno teisė rinktis kaip gyventi. Mūsų pasirinkimas - geeeras.
Neprisijungęs
Sveikas, Jeronimai! Matau, prisijungęs. Kaip Tau sekasi?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Labas,Žuvyte.Pabeldes į medį galiu atsakyti,kad sekasi.Svarbiausiai kad Žaliasis slibinas kažkur pradingo,tai nebereikia kovoti ir pradeda atrodyti,kad taip ir turi būti.
Neprisijungęs
Troja rašė:
<...>Ir per visus šiuos šešis mėnesius nebuvo kilusi nė mažiausia pagunda. Kažkaip alkoholio tema jau nueina į antrą, ar trečią planą, nes gyvenimas pilnas daug gražesnių ir svarbesnių dalykų. Kažkaip jau net nesiciklinu: turiu aš tą priklausomybę, ar ne.<...>
Tfu tfu tfu... (atsiprašau jautresnių, kad pasispjaudau per petį ;)) Tas tiesa, išblaivėjęs pamatai, kad gyvenimas tęsiasi, be to nereikia pastoviai apie gėrimą galvoti ir vyniotis iš keblių situacijų kurias per gėrimą pats ir susikuri...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 20d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 6d. |
Audronis rašė:
.....
Turiu pažįstamą, kuris negeria kelis metus, tai jam alkoholis yra nuodas ir didžiulis blogis, o aš visuomet galvoju, kad alkoholis geras ir universalus dalykas naudojamas daugelyje sričių ir nereikėtų laikyti jo blogiu vien todėl, kad negaliu gerti.
Turi omenį tokį, kuris laiko alkoholį blogiu bet kokioj formoj ir teigia, kad bet kokios alkoholio vartojimo formos, net simbolinės ar vaistų forma yra irgi blogis?
Neprisijungęs
Gal ne taip kategoriškai, bet, mano manymu, perlenkia lazdą su alkoholio, kaip nuodo pateikimu.
Neprisijungęs
Na... Gal patiklsinkim apie ką šnakam tada kai turim omeny alkoholį. Ar alkoholnius gėrimus, ar etilo alkoholį kaip tokį?
Neprisijungęs
Jis lyg ir neskirsto etilo alkoholio į gėrimus ir ne gėrimus.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Jis lyg ir neskirsto etilo alkoholio į gėrimus ir ne gėrimus.
Etilo alkoholis jam gėrimas ???
Aišku dabar turėtų sekti atsakymas: "o tai ne, - valgymas".
Etilo alkoholis kaip cheminė medžiaga yra sudėtinė alkoholinio gėrimo dalis. Netgi tam garsiajam medicininiam spirite. Pati savaime gryna šita medžiaga yra nuodai.
Neprisijungęs
saulyte, čia su kompiuteriais kažkas negerai ar man akyse nulinasi? :(
Neprisijungęs