VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 2d. |
Tikrai, pritariu. Pyktis- blogas patarėjas. Kai žmogus nusišypso, tai tarsi užkrečiamas virusas....
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
noprėčiau nukreipt temą o jūs, forumiečiai, minit savo jubiliejukus? tarkim 1mėn, pusmetis ir t.t.
? aš tai sau net dovaną pasidovanojau, o paskui pagalvojau kaži ar čia nedurnai atrodo iš šono
Neprisijungęs
simute rašė:
noprėčiau nukreipt temą
o jūs, forumiečiai, minit savo jubiliejukus? tarkim 1mėn, pusmetis ir t.t.
? aš tai sau net dovaną pasidovanojau, o paskui pagalvojau kaži ar čia nedurnai atrodo iš šono
Tikrai Simute nedurnai,ir net sakyčiau labai gerai,už tuos pinigus kur pragerdavome oi kokių dovanų galime pasidovanoti,reikia save palepinti,aš pavyzdžiui paskaičiavau kad man per tą laiką kelionė netgi išėjo,tą ir padariau.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 18d. |
Pirmais mėnesiai įsigydavau tai knygą tai kitką - lyg dovanėlė už tai, ką būčiau prapilus...
Neprisijungęs
vat su tom kelionėm keblus reikalas...mastau vis pailsėt išlėkt, bet man tas "viskas įskaičiuota" toks galvos skausmas, galvoju, kad dar palaukt reikia...
Neprisijungęs
Jooo, kad pagundos nebūtų, jog va - VISKAS įskaičiuota... Tačiau tai tik pradžioje. Sutvirtėsi ir galėsi sau ilsėtis:)
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Pirmais mėnesiai įsigydavau tai knygą tai kitką - lyg dovanėlė už tai, ką būčiau prapilus...
tas "ką būčiau prapylus" man patinka, išties galima save palepint, nes jau pajaučiau, kad daug pinigėlių lieka, ir pasirodo tikrai ymanoma pasitaupyt..
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 20d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 6d. |
simute rašė:
noprėčiau nukreipt temą :) o jūs, forumiečiai, minit savo jubiliejukus? tarkim 1mėn, pusmetis ir t.t. :) ? aš tai sau net dovaną pasidovanojau, o paskui pagalvojau kaži ar čia nedurnai atrodo iš šono :)
O beje ką pasidovanojai?
Neprisijungęs
nusipirkau knygų tik reikia atrast daugiau laisvo laiko joms
Neprisijungęs
simute rašė:
nusipirkau knygų :) tik reikia atrast daugiau laisvo laiko joms :)
Geras. :)
su knygom gali paskui tekt stabdytis, nes prisiperki... o skaityt nebespėji...
Neprisijungęs
Simute, ir kokios gi knygos tave domina?
Neprisijungęs
Kas liečia "viskas iskaičiuota" tai jau išbandžiau,turiu pasakyti kad tikrai reikia turėti didelį nusiteikimą,neslėpsiu pagunda tikrai kyla,ir pradžioje blaivybės tikrai nepatariu tampyti liūto už ūsų,nors aš šioje srityje tikrai dar naujokas,ir reikėjo tikrai su savimi pakovoti, dar Jeronimas išvykstant perspėjo,kad jo draugas per tokią kelionę po aštuonių metų blaivybės palūžo,turėjau tai omeny,galiu duoti vieną patarimą,nepats išgalvojau,kai užeina nenumaldomas noras išgerkite stiklinę kefyro,kaip su ranka nuima.
Neprisijungęs
oi čia geras klausimas man patinka tikros istorijos, su tikrais faktais, o ne apie Mirabelas ir Kristianus
dabar skaitau "betrayed"
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Kas liečia "viskas iskaičiuota" tai jau išbandžiau,turiu pasakyti kad tikrai reikia turėti didelį nusiteikimą,neslėpsiu pagunda tikrai kyla,ir pradžioje blaivybės tikrai nepatariu tampyti liūto už ūsų,nors aš šioje srityje tikrai dar naujokas,ir reikėjo tikrai su savimi pakovoti, dar Jeronimas išvykstant perspėjo,kad jo draugas per tokią kelionę po aštuonių metų blaivybės palūžo,turėjau tai omeny,galiu duoti vieną patarimą,nepats išgalvojau,kai užeina nenumaldomas noras išgerkite stiklinę kefyro,kaip su ranka nuima.
reiks išsibandyt su kefyru vat ir galvos skausmas ta kelionė gaunas...su draugais keliaut išvis kalbos negali net būt, nes visi planuoja siaust ten
reik gal dar palaukt
nu bet žinot kaip būna, užsimanai ir nors nusišauk kaip reikia
Neprisijungęs
Kefyras- nepadės. Jei galvoje mintys ne apie kefyrą....
Neprisijungęs
Tokia graži saulėta diena, o man tenka pavėsyje tunoti... Šiandien blaivybės sukakčių nėra, tad sveikinu visus su pirmąja vasaros savaite
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Sveiki,nežinau kaip kitur oras, o pajūryje tik +18.Bet nuotaikos geros,žolę vakare pjauti bus nekaršta.Nu o forumas trupučiuka sujudėjo.Ginčuose gimsta tiesa,ar kaip ten sakoma.
Neprisijungęs
Sveiki,čia pas mus kuo toliau tuo idomesnių temų ir ivairesnių diskusijų atsiranda,tai labai sveikintina,ir labai pritariu minčiai kad labiausiai kenkia mūsų forumui asmeninės ambicijos ir pasikėlimas,dar nuo saves pridėčiau kad pagarbos ir tolerancijos vienas kitam,visi sėdime viename vežime,ir visų tikslas važiuoti viena kryptimi,labai gaila tų kurie iš to vežimo iškrenta,ir džiugu už tuos,kurie pasiviję vėl isėda.
Neprisijungęs
Esu nusiteikus labai taikiai. Nes iš principo esu pacifistė. O diskutuot reikia, jeigu jau esam ČIA. Visuose pasisakymuose randu sau naudingų dalykų( pabumbėjimuose- taip pat.).
Neprisijungęs
Ir? Tai apie ką diskutuojam?
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Ir? Tai apie ką diskutuojam?
Apie laisvę.
Neprisijungęs
Siūlau padiskutuoti tokia tema,gėris ar blogis labiau veikia žmogų,gėriu ar blogiu galima paveikti žmogų norima linkme,mokslas sako kad geriausiai veikia shema 1x3 kad reikia tris kartus pabarti ir vieną pagirti,mane pavyzdžiui blogis veikia priešingai,kaip sakoma agresija išaukia agresiją,ir niekada negalėčiau nuvilti žmogaus,kuris mane veikia gėriu,na kaip pavyzdys,su tuo pačiu gėrimu,kai visi koliojo ir tik barė bei pamokslavo,į visą tai buvo tik nusispjauti,ir atrodė kad tie pamokslai tik priešiški man,ir nieko gero man tie pamokslautojai nenori,bet kai patekau pas žmogų,kuris gėriu į mane prisibeldė,tiesiog iš gėdos sudekčiau jei mane girtą pamatytu,jaučiu atsakomybę prieš žmogų kuris mane gerumu ir supratingumu priėmė,ką ta tema manote jūs?
Neprisijungęs
Mokslo "išradimų" yra daug. Tokios teorijos( 1X3) negirdėjau, bet man ji nepriimtina. Gėriu nugalėk blogį- iš esmės teisingas šūkis, BET.... Turiu vieną draugę, kuri ( matydama mano pažangą, ir pati nesistengdama "išlipt")- stengiasi manimi manipuliuot. Aš jos nebaru( tipo neturiu teisės- kartu gėrėm..), -ir nežinau kaip elgtis. Man padėjęs dvasininkas patarė už ją pasimelst. Kol kas man tai nepavyksta, bet aš pasistengsiu.
Neprisijungęs
Visiems savas laikas,mesti gerti,jei metei tu nereiškia,kad ir ji mes...Aš ir turiu tokia draugę,paprasčiausiai padedu,kai užgėria smarkiai,nemoralizuoju,nes matau,kad nesupranta ir nenori suprasti,myliu,kaip draugę ir žinau ,kad padėsiu ,bet kada kai bus sunku.Kas žino keliai gali išsiskirti,nes einant blaivybės keliu,keičiasi interesai ir paprasčiausiai pradedi atitolti nors ir labai nesinori.
Rita64 rašė:
Mokslo "išradimų" yra daug. Tokios teorijos( 1X3) negirdėjau, bet man ji nepriimtina. Gėriu nugalėk blogį- iš esmės teisingas šūkis, BET.... Turiu vieną draugę, kuri ( matydama mano pažangą, ir pati nesistengdama "išlipt")- stengiasi manimi manipuliuot. Aš jos nebaru( tipo neturiu teisės- kartu gėrėm..), -ir nežinau kaip elgtis. Man padėjęs dvasininkas patarė už ją pasimelst. Kol kas man tai nepavyksta, bet aš pasistengsiu.
Neprisijungęs
Man visgi žmoguje patinka nuoširdumas,jei pabara nuoširdžiai ar pataria,to ir užtenka.Paprasčiausiai ,jei matai,kad tu rūpi tam žmogui,jauti neabejingumą tau,vadinasi esi dar gyvas ir ne viskas prarasta , yra dėl ko stengtis .
skorpionas rašė:
Siūlau padiskutuoti tokia tema,gėris ar blogis labiau veikia žmogų,gėriu ar blogiu galima paveikti žmogų norima linkme,mokslas sako kad geriausiai veikia shema 1x3 kad reikia tris kartus pabarti ir vieną pagirti,mane pavyzdžiui blogis veikia priešingai,kaip sakoma agresija išaukia agresiją,ir niekada negalėčiau nuvilti žmogaus,kuris mane veikia gėriu,na kaip pavyzdys,su tuo pačiu gėrimu,kai visi koliojo ir tik barė bei pamokslavo,į visą tai buvo tik nusispjauti,ir atrodė kad tie pamokslai tik priešiški man,ir nieko gero man tie pamokslautojai nenori,bet kai patekau pas žmogų,kuris gėriu į mane prisibeldė,tiesiog iš gėdos sudekčiau jei mane girtą pamatytu,jaučiu atsakomybę prieš žmogų kuris mane gerumu ir supratingumu priėmė,ką ta tema manote jūs?
Neprisijungęs