VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveiki visi,čia tiek daug visko nutike,tiek per savaite prirašyta,kad nevaliosiu net peskaityti,geros savaitgalio visiems.
Neprisijungęs
Smagu,kad tu visad toks , su pakilia nuotaika,gero savaitgalio ir tau Skorpione!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
labai sveikinu Anną ir Saulytę su sukaktimis o visiems kitiekms-gražaus sekmadienio
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 18d. |
'''''''''''''''''''''''''''Saulyte ir Anna''''''''''''''''''''''''
Sveikinu Jus gražių jubiliejų proga. Linkiu sėkmės. Džiaugiuosi už JUS!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Visiems geros dienos,o ypač sukaktuvininkams ir tėveliams.
Neprisijungęs
Saulyte ir Anna labai už jus džiaugiuosi,sveikinu ir linkiu sėkmės,visus tėvus su Tėvo diena,gražios ir blaivios šventės,visiems geros dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 19d. |
Ačiū visiems! Labai dziaugiuosi pasiekus tokio dar mažo, bet man tai labai didelio skaičiuko
Saulyte, tai kepam pyraga, a? Sveikinu!
Beje ir visus tėčius su Jūsų diena, gražaus Sekmadienio
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 5d. |
Šaunuolės Anna ir Saulyte!
Nuioširdžiai sveikinu ir linkiu stiprybės blaiviame gyvenime.Tikiuosdi ir aš sulaikti tokių rezultatų.
Visus tėvelius su TĖVO diena!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 11d. |
Sveikinimai saulytei ir annai. Žinokit, labai džiugu kuo dažniau matyti kuo daugiau jubiliejų. Ir 3 mėnesiai yra jau labai nemažai, o ką jau kalbėt apie 7! saulyte, vejuosi tave, vejuosi, ir niekaip nepaveju. Bet tuo labai džiaugiuosi Sėkmės Jums ir toliau laikyti tokį tempą
Visus Tėvelius sveikinu su TĖVO diena, kuriai išpuolė toks gražus sekmadienis
Laikykimės taip ir toliau, o pradedantieji - drąsiau ir ryžtingiau
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Sveikinu anna ir saulyte! saulyte, tu gal kokį skaitiklio pagreitinimą įjungei, kad mėnesiai taip bėga, atrodo visai neseniai pirmos dienos buvo :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 12d. |
Ačiū visiems už sveikinimus.
Septyni mėnesiai man dar mažai. Skriaudos tiek pridaryta, kad reiks dar daug laiko ją ištaisyti. Galima sakyti tik dabar pradedu gyventi. Juk buvau praradusi viską, šeimą, draugus, pasitikėjimą. Bijodavau visko, nedgi pati savęs.
Anna, sveikinimai. Šaunuolė. Tik pyrago neteko kepti. Dirbau.
Audroni, tikrai labai jau greitai skaitliukas sukas.
Dar kartą ačiū visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 19d. |
Dar kartą ačiū
Nieko Saulyt, aš suvalgiau už mus dvi
Paskutinis taisė anna (2013-06-03 01:54:23)
Neprisijungęs
labas rytas visiems,tikiuosi visiems pirmadienis šviesus ir blaivus, net šiurpas nupurto prisiminus pirmadienius metus atgal.geros dienos,bei lengvų darbų.
Neprisijungęs
Labas visiems.Naktį sapnavau košmarą,kad aš girta,einu pas draugę,o ten jos girtas vyras pradeda šėlti ir puola muštis, aš bėgu namo,o ten dar baisiau mano tėvas ir girtas su kirviu duris kapoja,atsiradau pas sese,bonka degtinės ant komodos,reikia važiuoti i kapus lapkričio pirma,galvoju,kaip išsisukt,kad galėčiau gerti...kyla mintis, forume neišsiduoti,kad užgėriau:D.Ryte net nusipurčiau,koks baisus buvo sapnas ir kokias aš makles sukau tam sapne:|vyras sako,kad aš per daug pradėjau domėtis informacija apie alkoholį ir jo žalą.Kažin ar per didelis domėjimasis nenuves i pievas?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Bet užtai kaip gera kai pagaliau supranti, kad tai tebuvo sapnas ;) Jei gertum, panašiai juk ir elgtumeisi: ieškotum atmazkių, atsirastum tokioje vietoje, kur neišgerti beveik neįmanoma...
Neprisijungęs
labas rytas,na tokie ir panašūs sapnai manau kad aplankę nevieną iš mūsų,tai atsakas į tai ko vengiame ir ko bijome,bei ko siekiame,taip labai džiugu pabudus kad tai tik košmariškas sapnas,gražios dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 20d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 6d. |
skorpionas rašė:
Labas Marijau,norėjau paklausti Taves asmeniškai,kas Tau gyvenime nutikę,kad toks pasidarei,per savo gyvenimą nedaug tokių žmonių esu sutikes,bet esu,dažniausiai tai būna arba senyvo amžiaus žmonės,arba tikri bambekliai iš prigimties,kurie daug šneka kai jų niekas nemato,o ištikro tikri bailiai nieko gyvenime taip ir nepasiekę,tik viskuom nepatenkinti,tokių niekas nemėgsta,neturi draugų,tik internete rašinėja visiems komentarus,beje negerus,kiek žinau savo rate draugų,tokių žmonių visi atsikrato,noriu Tavim tikėti kad toks nesi,susimastyk kol nevėlu,Tau reikia keistis,tik nesupyk,aš geranoriškai Tau noriu patarti,iš šalies geriau matyti,turiu didelį būrį darbuotojų,todėl žmonių charakterius gerai išmanau,susimastyk apie tai,noriu Tau tik gero,jei mano pastabą priimsi geranoriškai tuo tik džiaugsiuosi,jei ne vadinasi Tavo problema gilesnė nei maniau,gero vakaro.
Ačiū už patarimą...
Neprisijungęs
Džiaugiuosi kad supratai,tik visa tai buvo skirta Tau asmeniškai,ir nemanau kad asmeniškas žinutes iš AŽ reikėtu perkėlinėti į viešumą,beto ir forumo tema ne ta.
Neprisijungęs
Skorpione, ne visi, dėja, supranta asmeniškumus. Prieš skelbiant asmeninio pobūdžio tekstą (šiuo atveju - tavo laiškelį) turėtų atsiklausti leidimo publikuoti jį viešai (šiuo atveju forume).
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Skorpione, ne visi, dėja, supranta asmeniškumus. Prieš skelbiant asmeninio pobūdžio tekstą (šiuo atveju - tavo laiškelį) turėtų atsiklausti leidimo publikuoti jį viešai (šiuo atveju forume).
Taip ir aš manau kad turėtu atsiklausti,bet dėja to nebuvo,ir nepirmą kartą.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 20d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 6d. |
skorpionas rašė:
Džiaugiuosi kad supratai,tik visa tai buvo skirta Tau asmeniškai,ir nemanau kad asmeniškas žinutes iš AŽ reikėtu perkėlinėti į viešumą,beto ir forumo tema ne ta.
Ne, Tata, jau nuo praeito karto viešinu tavo asmenines žinutes. Nes kai praeitą sykį bandžiau asmeniškai su tavim šnekėtis, išvadinai mažvaikiu ir apkaltinai intrigavimu. Daugiau nebenoriu, tikrai supratau su kuo turiu reikalą.
Geros tau dienos, plepėkim geriau viešai :)...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 11d. |
skorpione, didžioji dauguma žmonių yra prognozuojama, bet yra ir neprognozuojamų. Su jais reikia atitinkamai ir elgtis. Liaudis yra net patarimų tokiems atvejams sukūrusi
Neprisijungęs
Marijus rašė:
skorpionas rašė:
Ne, Tata, jau nuo praeito karto viešinu tavo asmenines žinutes. Nes kai praeitą sykį bandžiau asmeniškai su tavim šnekėtis, išvadinai mažvaikiu ir apkaltinai intrigavimu. Daugiau nebenoriu, tikrai supratau su kuo turiu reikalą.
Geros tau dienos, plepėkim geriau viešai...
Na tikrai maniau kad priėmei kaip patarimą,matai aš ne tavo lygio ir į tokias mažvaikiškas intrigas tikrai nesivelsiu,nusivyliau tavim,bet tikėjausi kad bent šį kartą suprasi vyresnių pastabas,tad sėkmės tau.
Neprisijungęs
Troja rašė:
skorpione, didžioji dauguma žmonių yra prognozuojama, bet yra ir neprognozuojamų. Su jais reikia atitinkamai ir elgtis. Liaudis yra net patarimų tokiems atvejams sukūrusi
Supratau Tavo užuominą Troja,ji šiuo atveju labai taikli,reikia duoti tokiems žmoniems, kelią.
Neprisijungęs
.....................''Rebiata, davaite žyti družno''.
...................
Neprisijungęs