VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Taip,sutinku su tavim,kad tas demonas klastingas,bet su laiku jis traukiasi ir mažėja,kai negauna peno ir jaučia,kad jam nebus vietos mūsų gyvenime
Artaz rašė:
Jeronimas rašė:
Toks paprastas variantas:aš negeriu jau metus ar tris.Turbūt ismokau gert ir galiu su visais normaliais ar pusiau normaliais paragaut mixo ar ko kito.Ir čia liaudiškai kalbant jau turim nugaroj kablį.Tik visiška kontrolė ir nė lašo laipsnių gali mus apsaugoti nuo kablio.O jis gali įlysti po metų,po penkių,ar kaip man asmeniškai atsitiko-po AŠTUONERIŲ.Iš klaidų reikia mokytis,geriausiai iš svetimų.
Taip taip taip. Tas demonas mūmyse tox klastingas, kad kuo toliau, tuo net stebina kokiom sudėtingom "schemomis" išlenda. Leisiu sau pafilosofuoti: manau taip ir atrodo ta amžina gėrio ir blogio kova. Ir čia jau nuo mūsų, nuo mūsų stiprybės priklauso kurią pusę priimti ir kiek turim vidinės jėgos. Pavariau aš čia... :-)
Geros dienos!
Neprisijungęs
Sveiki,na ir papylė vandenėlio šianakt pas mus,bet kitur mačiau net su ledais davė,tai pridarė žmonėm nuostolių,pas mus tik lietus be ledų buvo,gražios jum dienos,gel ir saulė išlys po pietų.
Neprisijungęs
Paskutinis taisė skorpionas (2013-05-21 11:04:59)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 5d. |
skorpionas rašė:
Sveiki,na ir papylė vandenėlio šianakt pas mus,bet kitur mačiau net su ledais davė,tai pridarė žmonėm nuostolių,pas mus tik lietus be ledų buvo,gražios jum dienos,gel ir saulė išlys po pietų.
Laba diena! Apie orą, tai apie orą... Taip, naktį ir pas mus magiai nulijo. Nuostoliai minimalūs. Dabar vėsu ir apsiniaukę. Net pabijojęs sušlapti, nevažiavau šyryt dviračiu į darbą.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Apie orus, tai apie orus. O štatuose tornadai siaučia. Tai pas mumi - jerunda. Ir apskritai vasaros lietūs atgaivina.
P.S. Gyvenu 4-ame a., tai potvyniai nebaisūs. :-)
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Apie orus, tai apie orus. O štatuose tornadai siaučia. Tai pas mumi - jerunda. Ir apskritai vasaros lietūs atgaivina.
P.S. Gyvenu 4-ame a., tai potvyniai nebaisūs. :-)
Tau gerai ketvirtame aukšte,o aš nuosavame name ir dar prie upės,na bet nieko plaukti moku
Neprisijungęs
Labas rytas visiems,va pažiūrėjau į laikrodį kad netoks jau ir rytas,kada darbų daug net nepajunti kaip pietūs ateina,vakare išleku biški paatostogauti savaitei,tad dinkstu savaitikei,grįžes tikiuosi jus visus rasti vėl čia,tokius pat rįžtingus ir optimistiškus,orus čia žada prastus tai lėksiu kur šilčiau,gražios beiblaivios jum paskutinės pavasario savaitės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 10d. |
Sveiki visi blaivininkai ir pradedantys šią šeštadienio pavakarę. Man taip nuostabu, kai už lango taip ramiai lyja, kad negaliu atsižiūrėt ir atsikvėpuot gaivuma. Visur nuostabiai žalia. Šiandien braidžiau po šlapias pievas ir rinkausi pienių lapus, nes nusipirkau tokį agregatą žaliesiems kokteiliams gaminti. Tai gal tas nuostabus kokteilis nunešė mane į Dausas . Už lango lyja, o man atrodo, kad mano viduje saulė šviečia. Ir Jums visiems linkiu nuostabiai jaustis ir net nepagalvot apie alkoholį, nuo kurio jausitės labai bjauriai, ypatingai iš ryto. Brrr...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 14d. |
Oriukas toks įdomus, bet tikrai ne blogas. Pasimakalavau porą valandų po mišką, sušlapau, kaip ciuckis, bet vis tiek visas patenkintas, nuotaika puiki :) Tiesa kiaulpienių nerinkau, bet taip pat su žalumynais krapščiausi, kelias lazdyno kartis gėlių atramom išsikirtau.
Neprisijungęs
simute, sveikinu su pirmuoju mėnesiu. Greitai jis prabėgo, ar ne? :)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 5d. |
Audronis rašė:
simute, sveikinu su pirmuoju mėnesiu. Greitai jis prabėgo, ar ne? :)
Nu, tiksliai... Geras :)
O ir Artazo jau keturis rodo! Torčiukas iš jūsų priklauso. Iš sutaupytų nuo gėrimo resursų..
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
sunkokai, bet greitai jaučiuosi kaip per gimtadienį
) ačiū
Neprisijungęs
simute, sveikinimai. Mėnuo jau - šis tas. Jis juk net iš keturių savaičių sudarytas ir net iš trisdešimties dienų. Šaunuolė. Laikykis.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 17d. |
''''''''''''''''''''''''''''''''''Sveikinu, Simute '''''''''''''''''''''''''''''''''
Linkiu toliau gyventi blaiviai.
Neprisijungęs
ačiū ačiū kad ir sunkoka buvo, bet vistiek prisimenu su šypsena
kaip mažas vaikas atrandu daug gerų dalykų, saldų miegą, gera nuotaiką ir savijautą, kokybišką bendravimą
mažas žingsnelis į priekį
Neprisijungęs
Šaunuolė,jauna,protinga ir ryžtinga.Sveikinu SIMUTE!
Neprisijungęs
Nikita rašė:
<...>Ir mano siamo katė jau 12 metų sulaukė. <...>
Jauniklė dar visai, palyginus su mano 16-mečiu siamu :)
Nikita rašė:
<...>O pastebėjau, kad kitą dieną kojas atimtų? Lyg kad nutirpusios būtų. Ir jum taip buvo?
Man kojos tirpsta dėl kitų dalykų... Kai gėriau buvau sveikiausias žmogus, nes visuomet žinojau nuo ko ką skauda – buvo blogas gėralas. Visos ligos pradėjo lįsti jau nustojus gerti, kai nebebuvo kaip kaltinti gėrimų kokybės ;) Va tada ir supratau, kaip tyčiojausi iš savo organizmo...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 1d. |
Sveiki,nuoširdūs sveikinimai visiems sukaktuvininkams.Mėginkim viską padvigubinti.
Neprisijungęs
"Jauniklė dar visai, palyginus su mano 16-mečiu siamu "
Ilgaamžis taviškis. Ar vis dar peliauja :-) ?
Neprisijungęs
Nikita rašė:
Ilgaamžis taviškis. Ar vis dar peliauja :-) ?
Tam reikia, kad pelių būtų ;) O į lauką išėjęs vabaliukais ir paukščiukais domisi, medžioti traukia...
Neprisijungęs
Bet ir priderėjo šiandien apvalių datų, net ir išvardinti sunku :) Sveikinu visus!
Neprisijungęs
Sveikinu Artaz'ą. Šaunuolis! Penketukas gražus skaičiukas simutę pasveikinau vakar, o likusieji "jubiliatai" čia nelabai lankosi, arba nelabai rašo.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 18d. |
Bet kokiu aveju visi jubiliatai, su Gimtadieniukais! Artazai Su visu pačiausiu penketuku
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Ačiū ačiū bičiuliai. Kažkaip prisiminiau ta proga perdarytą Puškino "moralę":
Вот и праздникам конец, кто не спился - молодец!
Neprisijungęs
Artaz aš ir prisidedu prie sveikinimų 5mėnesiai labai daug, tikiuosi ir aš tiek sulauksiu be jokių nuklydimų
Neprisijungęs