VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 1d. |
Labas,labas.Yra dar gyvų blaivininkų.Per savaitgalį kas pailsėję,kas padirbėję,vėl į forumą sugrįžtam.Bent jau pajūryje orai atvėso.Laukiam tos tikros žalumos ir šiltesnio oro.Visiems geros savaitės.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 17d. |
Aš vakar iš pajūrio grįžau. Buvo super.
Neprisijungęs
Sveiki, buvau užsikasęs darbais... išgėriau per tą laiką 50ml alaus, prie šašlyko, žinau, negerai, bet baigėsi viskas gerai, jau nebeskaičiuoju dienų, esu pakankamai ramus.. tik pagalvoju kaip aš spėdavau viską pasidaryti kai gerdavau... nesuprantu
)
Neprisijungęs
Tomas123 rašė:
Sveiki, buvau užsikasęs darbais... išgėriau per tą laiką 50ml alaus, prie šašlyko, žinau, negerai, bet baigėsi viskas gerai, jau nebeskaičiuoju dienų, esu pakankamai ramus..
tik pagalvoju kaip aš spėdavau viską pasidaryti kai gerdavau... nesuprantu
)
Labas tomai 123, vat ant tokių kabliukų daugelis ir pakimba,truputis alaus ir nieko nenutiko,viena čėrkutė ant šilumos ir nieko,čia vat ir yra didžiausia klaida,jau vienas žingsnis atgal,būk atsargus,ir nepaslysk ant to,tai labai rimta.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 18d. |
Aha Tomai 123, tokie išgėrinėjimai tai savęs pasitikrinimai. jei alkoholikas iki kol atsijungia va taip va prisižaidžia, tai sau atsako "na joo alkoholikas tikrai", o jei kaip tu dabar, na tai koks čia dar alkoholikas jei išgėrei truputį ir nieko? išgersi ir dar kartą tada ir gal bus nieko... juk įsitikinti reikia
Neprisijungęs
Sveiki.Vakar nešiau šiukšles.Prie konteinerio sutikau vieną pažįstama pilietį,su kuriuo lankėm AA.Jis ten ieškojo maisto ar dar ko.Tai jo pasirinkimas.O man labai aiškiai parodė,jei nesirenki blaivybės,tai gali greitai atrasti konteinerį.
Neprisijungęs
Vakar mano klasiokas pasirinko kitą išeitį šioje kančioje...
Neprisijungęs
Sveiki,tiesiog žiauru ką daro su žmogumi alkoholis,džiaukimės laiku supratę ir pripažinę tai,labai gaila tragišku pabaigų,laikykitės ir saugokite save,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
skorpionas rašė:
Sveiki,tiesiog žiauru ką daro su žmogumi alkoholis,džiaukimės laiku supratę ir pripažinę tai,labai gaila tragišku pabaigų,laikykitės ir saugokite save,geros dienos visiems.
aš dar trupučiuka prisibijau džiaugtis, per trumpas blaivus gyvenimo etapas, bet tikiuosi, kad savo skaitliuko neteks numušinėt
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 14d. |
Labai banaliai skamba, bet viskas tavo rankose ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
anaiptol, čia tiesa be šitos "banalios frazes" nieko nebus, nieks už mane blaivas nepabus-reik pačiai
)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 4d. |
Gyvenimas sutvertas tam,kad gyventume,o ne egzistuotume.
Tad nekelkime vienos taurelės,kurios mums ryškiai per maža,ir gyvensime:D,o pakeldami dvidešimt,kurių jau bus perdaug,vėl tik egzistuosime:(
Gera būti blaivai:D
Geros,saulėtos ir blaivios dienos visiems!
Neprisijungęs
viera rašė:
<...>Tad nekelkime vienos taurelės,kurios mums ryškiai per maža,ir gyvensime:D,o pakeldami dvidešimt,kurių jau bus perdaug,vėl tik egzistuosime:(<...>
Vienos per daug, o dvidešimt per mažai. Net pradėti su tiek neverta ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Audronis rašė:
viera rašė:
<...>Tad nekelkime vienos taurelės,kurios mums ryškiai per maža,ir gyvensime:D,o pakeldami dvidešimt,kurių jau bus perdaug,vėl tik egzistuosime:(<...>
Vienos per daug, o dvidešimt per mažai. Net pradėti su tiek neverta
Noriu pataisyti - mums 1 stikliukas daug, 20 - per mažai.
Geros dienos! O oras superinis!
Neprisijungęs
Kažin kur visi dingo? Sodai, daržai ar šiaip poilsis? Rašančių visai nebeliko, visiems gerai sekasi tikriausiai...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 11d. |
Kad nelabai norisi namuose būti, kai už lango toks oras. Bet brukštelt pora žodelių tai galėtų.
Kur dingo Tara? Visai mus pamiršo.
Neprisijungęs
Labas rytas,na forumas tikrai banguoja,gal nuo mėnulio fazės priklauso,na o atostogos tikrai paretins rašymus,kad tik mūsų ratą neišretintu,aš taipat mėnesio gale išleku į Turkiją paatostogauti,o tenai viskas iskaičiuota,tai pagundų kiekviename žingsnyje,na bus išbandymas kiek esu stiprus pagundoms,jei birželio pradžioje neišjungsiu skaitliuko,vadinasi viskas gerai,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Labas rytas,na forumas tikrai banguoja,gal nuo mėnulio fazės priklauso,na o atostogos tikrai paretins rašymus,kad tik mūsų ratą neišretintu,aš taipat mėnesio gale išleku į Turkiją paatostogauti,o tenai viskas iskaičiuota,tai pagundų kiekviename žingsnyje,na bus išbandymas kiek esu stiprus pagundoms,jei birželio pradžioje neišjungsiu skaitliuko,vadinasi viskas gerai,geros dienos visiems.
Sveiki,mano vienas kolega Turkijoj nutraukė beveik 3 metu staža.Tau to nelinkėčiau.O palinkėsiu blaivių ir turiningų tostogų.
Neprisijungęs
viera, sveikinu su visu mėnesiu blaivybės! Prašome tęsti taip ir toliau :)
Galima būtų ir edyy pasveikinti tikriausiai, bet kažkaip nesimato, kad rašytų...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 18d. |
Viera sveikinimai!
O skorpionai, laikykis ten! Man rodos įskaičiuota bus tik jų vietiniai gėrimai, tai žinok jie baisiai neskanūs fui fui nesigundyk, neverta O sultys sviežios užtai turėtų būti irgi įskaičiuotos tai tos tai niam niam
))
Aišku aš kai buvau tai ištašiau tuos, kad ir labai neskanius Personalas vos neapako nesuprasdami kaip taip galima
į rekordų knygą norėjo įtrukt
jie ten turi tą skiedziamą gėrimą, ir skiedžia jie man su vandeniu sako ragauk atsargiai labai stipru, aš visą vienu mauku net nesusiraukus sakau pilkit dar vieną tik neskieskit šį kartą... Žodžiu tragedija...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 10d. |
viera, labai tave sveikinu su labai mėnesiu Pamenu, kaip rašei apie jūsų su vyru pirmuosius žingsnius blaivybės keliu ir pirmąsias dienas. O jau antras mėnuo prasideda. Labai linkiu taip ir toliau laikyti, nes didelis darbas jau padarytas, gaila būtų vėl grįžt į nulinę padėtį. SĖKMĖS!
Neprisijungęs
anna rašė:
Viera sveikinimai!
O skorpionai, laikykis ten! Man rodos įskaičiuota bus tik jų vietiniai gėrimai, tai žinok jie baisiai neskanūs fui fui nesigundyk, nevertaO sultys sviežios užtai turėtų būti irgi įskaičiuotos tai tos tai niam niam
))
Aišku aš kai buvau tai ištašiau tuos, kad ir labai neskaniusPersonalas vos neapako nesuprasdami kaip taip galima
į rekordų knygą norėjo įtrukt
jie ten turi tą skiedziamą gėrimą, ir skiedžia jie man su vandeniu sako ragauk atsargiai labai stipru, aš visą vienu mauku net nesusiraukus sakau pilkit dar vieną tik neskieskit šį kartą... Žodžiu tragedija...
Žinau Anna aš jų tuos gėrimus,ir Tavo aprašymas man gerai pažystamas,ne Tu viena taip darei,na tikiuosi kad bus pirmos blaivos ir normalios atostogos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 4d. |
Troja rašė:
viera, labai tave sveikinu su labai mėnesiu
Pamenu, kaip rašei apie jūsų su vyru pirmuosius žingsnius blaivybės keliu ir pirmąsias dienas. O jau antras mėnuo prasideda. Labai linkiu taip ir toliau laikyti, nes didelis darbas jau padarytas, gaila būtų vėl grįžt į nulinę padėtį. SĖKMĖS!
Ačiū visiems už sveikinimus ir už pagalbą.
Taip džiaugiuosi savo blaivybe,kad pamiršau ir atsijungti per visą dieną.
Tikrai džiaugiuosi,kad kol kas abiems dar sekas išlikti blaiviems.Jau buvo pasitaikę visokių progų,bet gan sėkmingai viskas praėjo.Dabar jaučiam,kad gyvenam.Žinau,kad dar ant sparnų,bet po žingsnelį,po pėdutę
Džiaugiuosi, ir ačiū tiems,kurie savo bambėjimais ir patarimais privertė nueiti į AA.Super!Dabar turiu du kolektyvus-virtualų ir realų
Nepasiduosim!
Neprisijungęs
""""""""""""""""""Sveikinu, Viera, su pirmuoju trisdešimtadieniu """""""""""""""
Neprisijungęs
Nesimiega...
Va mąstau, kaip vienas iš AA "kolegų" pasisakė, kad jis po 2 mėnesių blaivybės jau yra pasiruošęs kitus mokyti blaivybės. O aš jaučiuosi vis dar lyg kad kūdikio lopšy... Nu tikrai tas dievo žvėrynas labai spalvingas :-)
Paskutinis taisė Nikita (2013-05-17 01:12:04)
Neprisijungęs