VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 21d. |
smiltis rašė:
Simutei! tikra tiesa,gyvenimo patvirtinta:(,džiaugiuos,kad būdama jauna tai matai...juk negerdama nieko neprarandi,gera sveikata,draugai yra,nesi įklimpus į alkoholio spąstus,gyvenimas priešakyje ...ko dar žmogui reikia, didelės meilės
turiu jau savo didele meile, va sedi prie tv ir aliuka gurksnoja...niekaip negaliu suprast ko truksta, lyg kazko suvalgyt, lyg kazko atsigert kaip ir suprantu ko, bet nezinau kuo pakeist
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 14d. |
Pradžioje visuomet su savimi turėdavau kokio labai stipriai gazuoto gėrimo, bent jau man padėdavo atsigėrus gerą gurkšnį tokio, kad ašaros pasipildavo. Tik žiūrėjau, kad gėrimas nebūtų būti susijęs su alkoholinių kokteilių gaminimu, t.y. visokie tonikų ar imbierinių limonadų vengiau. Toniką gal tik po kokių poros blaivybės metų vėl pradėjau ragauti, vis bijojau, kad galiu ir džino prie jo užsimanyti...
Neprisijungęs
Suvalgyk šokolado:)šokoladas skatina endorfinų (hormonų, skatinančių malonumo pojūtį) atpalaidavimą. Šokolade yra natūralaus „meilės narkotiko“ triptofano – medžiagos, kurią naudoja smegenys serotoninui (vienas iš neurotransmiterių) gaminti. O didesni serotonino kiekiai, kaip žinoma, skatina pakilia nuotaika
simute rašė:
smiltis rašė:
Simutei! tikra tiesa,gyvenimo patvirtinta:(,džiaugiuos,kad būdama jauna tai matai...juk negerdama nieko neprarandi,gera sveikata,draugai yra,nesi įklimpus į alkoholio spąstus,gyvenimas priešakyje ...ko dar žmogui reikia, didelės meilės
turiu jau savo didele meile, va sedi prie tv ir aliuka gurksnoja...niekaip negaliu suprast ko truksta, lyg kazko suvalgyt, lyg kazko atsigert
kaip ir suprantu ko, bet nezinau kuo pakeist
Neprisijungęs
cia kaip as negaliu ziuret y kola, nes viskis akyse stovi. Namie puse maximos limonadziuku,sulciu,arbatu parnesta, o vat truksta kazko, nors tu ka, todel ir nemegstu vakaru, dienomis daugybe darbu buna laikas greit prabega, o va vakare jau ne taip smagu
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Suvalgyk šokolado:)šokoladas skatina endorfinų (hormonų, skatinančių malonumo pojūtį) atpalaidavimą. Šokolade yra natūralaus „meilės narkotiko“ triptofano – medžiagos, kurią naudoja smegenys serotoninui (vienas iš neurotransmiterių) gaminti. O didesni serotonino kiekiai, kaip žinoma, skatina pakilia nuotaika
simute rašė:
smiltis rašė:
turiu jau savo didele meile, va sedi prie tv ir aliuka gurksnoja...niekaip negaliu suprast ko truksta, lyg kazko suvalgyt, lyg kazko atsigert
kaip ir suprantu ko, bet nezinau kuo pakeist
10balu uz skania ideja
Neprisijungęs
uh.gerai palosiau krepsini aisku draugas siule alucio lengvai atsigerti, bet sakiau negadinkim gero vakaro,parukom ir namo
Neprisijungęs
Dabar toks jausmas,kad imsiu jauti uz ragu, gera muzika, stikline mineralinio, savaite iveikta toks geras jausmas viduje... o dar yra kam pasigirti
ech, gera....
ryt darban visom jegom, pirmadienis, nelengva diena, bet tikiuosi bus viskas gerai, visiems gero vakaro, geros ateinancios savaites!
mmmm...gera
(tik beda,kad nemiga kankina)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 17d. |
Nemiga praeis, kolega! Karts nuo karto pakankins ir praeis. Alkoholio pažeistos smegenys turi nusistovėti ir miegą sureguliuoti. O šiuo metu - budėjimo režimas, norma. Paskaitinėk ką neįdomaus gulėdamas, gal greičiau nusmigsi. Nesureikšmink to. Taip nutinka ir karts nuo karto pasikartoja. Vėliau susitvarko miegas be jokių pašalinių raminamųjų ir tralialia...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 5d. |
Brač, koks pavasari sprasidėjo... Šiandien :D
Neprisijungęs
Kodėl tik šiandien? Jau vakar ir užvakar geras pavasaris buvo, tik vakar vėjo gal kiek daugokai...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 4d. |
Matot senbuviai,kaip velai pavasari pastebejot:)
Man tikras pavasaris jau kokia 14 dienu tesiasi(pirmas 6 dienas dar nejauciau)
Neprisijungęs
Matau Nikita prisijungus, tai gal galima pasveikinti su 2 mėnesiukais ta proga? ;)
Neprisijungęs
Sveiki visi,tikiuosi kad visi sveiki,jaunimėlis taip savaitgalį bendravo,kad gražu žiūrėti,nežinau kodėl,bet man labiau blogas oras patinka,kaip toje dainoje"nieko nėr geriau už darganotą orą",man taipat,kai saulė tai kažkoks neramumas širdyje,taip jau buvo visada,gražios dienos.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-05-06 14:32:30)
Neprisijungęs
Na jo, pritariu, gražios dienos ir gražūs vakarai man labiau pavojingi.... Šiek tiek neramina, bet tuo pačiu ir džiugina,kad atėjo pavasaris, medžiai pradėjo žaliuoti
Neprisijungęs
Sveikinti visada galima
Tik nelabai aš į tą skaitliuką žiūriu... Tiesiog jaučiu, kad viena koja vis dar "ten" esu. Pažeidžiama. Taip ir stumiuosi, po vieną dieną kas dieną. Kaip ir daugelis mūsų čia...
Neprisijungęs
Šiandien vėl smagiai pasportavau, nusilaksčiau ir t.t. vyksta kažkokios studentų dienos, sėdi jaunimėlis, gurkšnoja alų susėdę prie stadiono, šnekučiuojasi.. keistai ramiai praėjau, gal per daug pavarges...? tik draugė dar vis pasako,kad gerai būtų po kokį alaus buteliuką... na, bet po to jai kita diena primenu, tai pati džiaugiasi, jog atsispyrėm
tad tiek šiam vakarui, šiandien manau greičiau mane suims miegas
Neprisijungęs
Tomas123 rašė:
Šiandien vėl smagiai pasportavau, nusilaksčiau ir t.t. :) vyksta kažkokios studentų dienos, sėdi jaunimėlis, gurkšnoja alų susėdę prie stadiono, šnekučiuojasi.. keistai ramiai praėjau, gal per daug pavarges...? tik draugė dar vis pasako,kad gerai būtų po kokį alaus buteliuką... na, bet po to jai kita diena primenu, tai pati džiaugiasi, jog atsispyrėm :) tad tiek šiam vakarui, šiandien manau greičiau mane suims miegas :)
Ką, beje, Tomai, sportuoji?
Neprisijungęs
Nikita rašė:
Sveikinti visada galima ;)
Tik nelabai aš į tą skaitliuką žiūriu... Tiesiog jaučiu, kad viena koja vis dar "ten" esu. Pažeidžiama. Taip ir stumiuosi, po vieną dieną kas dieną. Kaip ir daugelis mūsų čia...
Nikita, visi mes viena koja ten. Jei jau įžengėm už tos ribos. tai jau iki pat galo. Ir pažeidžiami esam, tik su laiku viskas paprasčiau darosi ir lengviau nepalyginamai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 4d. |
Tomas123 rašė:
Šiandien vėl smagiai pasportavau, nusilaksčiau ir t.t.
vyksta kažkokios studentų dienos, sėdi jaunimėlis, gurkšnoja alų susėdę prie stadiono, šnekučiuojasi.. keistai ramiai praėjau, gal per daug pavarges...? tik draugė dar vis pasako,kad gerai būtų po kokį alaus buteliuką... na, bet po to jai kita diena primenu, tai pati džiaugiasi, jog atsispyrėm
tad tiek šiam vakarui, šiandien manau greičiau mane suims miegas
Tomai123,laikykis ir butinai skatink drauge sitam zingsniui.Pas mane gi ,kaip rasiau ta pati situacija.Tik iniciatore buvau as,kad atsisakyti.O dabar kiekviena ryta ir vakara dziaugiames,kaip gera,buti blaiviam!Daugiau diskutuokite ir pasverkite viska,kaip buvo tada ir dabar.Aptarkite,kokiu nesamoniu esate pridare budami neblaivus ir greit pajusite dideli skirtuma ir malonuma.
Zinoma mano vyrui yra sunkiau,bet manau del to,kad visa info jis gauna tik is manes.O as semuosi zinias is forumo,knygu,ivairiu straipsniu ir AA.Siulyciau nueiti ir jums abiems.Mano grupeje yra kelios poros ir visai jaunos.Nebijokit(man irgi pirma karta buvo baisu)
Pirmyn,su dideliu noru ir be baimes!
Neprisijungęs
labas rytas visiems,smagu skaityti nuotaikingas ir pozityvias žinutes,ir toliau taip,geros dienos ir nuotaikos.
Neprisijungęs
Geras pelėda kokia graži,o vaikučiai kokie juokingi,na tokio stebuklo nemačiau dar,kažkaip visai kitaip žiūrisi,kai žinai,kad tiesioginė transliacija:)geriausia meditacija čia,girdėjau gegute kukuojant:)
Marijus rašė:
rekomenduoju vieną iš realybės šou. Būtina žiūrėti su garsu. Čia pradžiai. Po to, jei dar to nepadarėte anksčiau, išmesti televizorių.
http://www.miske.lt/juodojo-gandro-lizd … nsliacija/
Paskutinis taisė smiltis (2013-05-07 20:38:43)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Geras pelėda kokia graži,o vaikučiai kokie juokingi,na tokio stebuklo nemačiau dar,kažkaip visai kitaip žiūrisi,kai žinai,kad tiesioginė transliacija:)geriausia meditacija čia,girdėjau gegute kukuojant:)
Iš 5 kiaušinių išsirito lyg 4, o dabar tik 2 pelėdžiukai beliko, tikėsimės šie atsilaikys...
Neprisijungęs
aš tai gandriukų labai laukiu...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 17d. |
Sveiki kolegos, Jūs apie tą viešą transiaciją iš paukščių gyvenimo?
Neprisijungęs
Na taip, įdomu akį užmesti, kaip ten jiems sekasi...
Neprisijungęs