VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Žuvis rašė:
Jeronimai, ahoy! Kaip Tau šeštadienis?
Aciu,puikiai.Ka tik grizau is pirties.Organizavom mamyciu svente.Jau maudziausi tvenkinyje ir girdejau gegute.Saslykai buvo puikus,ypac kai nereikia paciam kept.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 18d. |
Jeronimas rašė:
Taip pasakyti lengviausia, bet juk žmogus klausė patarimo ką jam daryti, kad išsisuktų nuo pavojingos jam situacijos...
Norejau pasakyti,kad AA nera prievartine organizacija , palaiko ir padeda tiems,kurie nori mesti svaigintis.Patys zinot,kad pagrindine motyvacija yra asmens noras mesti gerti ir kiti uz tave to nepadarys.
Jeronimai, nesiparink. Jau ''pravažiavom''
Nieks nieko nemenkina. Viskas o.k. Toje draugijoje daug žmonių išlieka blaivūs, aš gerbiu tai,kas ten vyksta.
Paskutinis taisė Žuvis (2013-05-04 22:35:45)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 4d. |
Jeronimas rašė:
Žuvis rašė:
Jeronimai, ahoy! Kaip Tau šeštadienis?
Aciu,puikiai.Ka tik grizau is pirties.Organizavom mamyciu svente.Jau maudziausi tvenkinyje ir girdejau gegute.Saslykai buvo puikus,ypac kai nereikia paciam kept.
Ir kiek gi "ku ku" priskaičiavai? :-)
Neprisijungęs
Ir ar pinigeli turejai kiseneje?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 3d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Tara, kažkur prapuolei, bet jei skaitiklis neapnulintas, tai kaip ir yra su kuo pasveikinti ;)
Neprisijungęs
Na štai, daugelis tikriausia ramiai poilsiauja... O aš - vis gi - turėsiu rytoj į gimtadienį važiuoti... Tad tūpiu tai prie orkaitės, tai prie monitoriaus, tai prie receptų... Dar ir sluoksniuotą pyragą sumasčiau kepti... Entuziazmas - gerai, tik ne šiuo laiku... Barbė devyndarbė....
Neprisijungęs
Audronis, tikriausia, irgi pyragą kepa
Neprisijungęs
Vat ir ne, pyragą aš valgau ;)
Neprisijungęs
Naktimis nevalgyk, storas būsi
Man tai taip iš orkaitės kvepia... Gaila, kad ne sau kepu... Šilto įkirsčiau...
Neprisijungęs
Sako, kad šiltas negerai, bet gi taip skanu... Kaip ir viskas kas nesveika ;)
Aš jau pasiduodu, gana naktinėti. Labanakt.
Neprisijungęs
O aš dar vis prie orkaitės padaboju... Nors ir noriu gulti - negaliu. Tai bent forumas žvalumą kiek palaiko...
Neprisijungęs
Linkiu skaniu pyragu, trauksiu link lovos, aciu uz bendravima
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 5d. |
Sveikas prisijunges Tomai 123!
As manau kad visai nereikia bijoti tu savaitgaliu:)
Man pirmom dienom irgi taip atrode.Svarbiausia,kad oras silo,gamta budo ir galvojau kaip reikes dirbti be dopingo.Kaip nuvaziavus i kaima isijungti i darbus ar issikepus kepsniuka:) sausai valgyti.O pasirodo visai imanoma ir net geriau:)
Jeigu skaitei,tai mes su vyru dviesia baliavodavom,o dabar abu blaivejam.Butu gerai,kad ir tavo drauge tau padetu.Dviese smagiau(jeigu yra meile,kaip Marijus sake) Visu patarimai labai padejo ir uzaugino sparnus skristi BLAIVYN!
Siandien 20-ta blaivybes diena ir mamyciu svente svesiu blaiviai:D
Sekmes!Nenuleisk sparnu pradejes kilti!
Neprisijungęs
Sveikinu visas blaivias mamytes ir visus blaivius vaikučius!Tokią nuostabią dieną,tegul būna blaivybė šiandiena dovana mums visiems,o dar vartojantiems paskatinimas eiti blaivybės keliu!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 2d. |
Tomas123 rašė:
Ir ar pinigeli turejai kiseneje?
Pinigeliai buvo kisenej,o ku-ku buvo daug,net nesuskaiciavau.
Neprisijungęs
Tai busi turtingas ir ilgai gyvensi sveikinu visas mamytes su mamyciu diena!
Neprisijungęs
na jo, sunkoka siandien jau man... nezinau kaip cia net ir tverti, savaitgalis gan ramiai praejo, bet va dabar, 7dienis...o as ju nepakenciu kazkodel...mano visi 7dieniai budavo palaistomi... o dar uz lango sviesu,geras oras.....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 4d. |
Tomas123 rašė:
na jo, sunkoka siandien jau man...
nezinau kaip cia net ir tverti, savaitgalis gan ramiai praejo, bet va dabar, 7dienis...o as ju nepakenciu kazkodel...mano visi 7dieniai budavo palaistomi... o dar uz lango sviesu,geras oras.....
Čia tau tokios lite lomkės - gyvenimo būdo pakeitimas - organizmas nesupranta kas vyksta :-) .
Manau nesuklysiu, jei pasakysiu, kad "tie" junginiai išeina kažkur po mėnesio. Tad, jei galva neskauda ir vent neverčia, tai nereiškia, kad išsivalei.
Nueik pvz. kur nors skaniai, kokybiškai, nekasdieniškai pavakarieniauti (žmonės pamiršo, kad maistas irgi vienas iš malonumų), prasieik per Laisvės al., pasižmonėk ar dviratis, biljardas... Čia jau fantazijos reikalas. Sėkmės! :-)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
Audronis rašė:
Šaunu, simute, kad pasakei apie savo problemą artimiesiems ir draugams, tikri draugai supras ir padės nepaslysti.
Prisimink, kad tu gyveni savo gyvenimą ir tik tau spręsti, kaip jį nugyventi – svaigintis ar ne. Gal kiti neturi priklausomybės ir gali išgerti taurę, stikliuką ar bokalą ir ramiai eiti namo, bet tai tau netinka, nes pati žinai kuo viskas baigsis. Aš, bent pradžioje, apribočiau apsilankymus baruose ir baliuose. Sėkmės!
as norejau apribot situs reikalus, bet labai nesinori but vienai, kazkaip nesmagu man..plius nelabai galiu pabegt nuo alkoholio, nes reik darbuotis sodyboj, ten visi darbai nuplaunami alkoholiu...atsiranda ir tokiu, kurie is paskos sliauzioja ir lenda y akis "jei vyno nenori tai gal brendzio" ir t.t. )) pasiziuriu y siulancio bukle ir vis labiau rankos tiesias link mineralinio
Neprisijungęs
Atsiriboti nereikia,bet jei gyvenimo,kelyje nustosi vartoti alkoholį,žinok ir draugai bus daugiau blaivininkai,na gal šiektiek išgeriantys,aš geriau ir mano gyvenimo kelyje liko tik smarkiai geriantys,neskaitant artimųjų..dabar viskas atrodo,kaip iliuzija,atrodo nustojau gerti,o draugai,kaip ir atkrenta,tai geriau jau dabar apsispręsti,negu,kad po kokių 20-30metu likti vienai su klausimu,nejaugi tai buvo mano gyvenimas?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 22d. |
smiltis rašė:
Atsiriboti nereikia,bet jei gyvenimo,kelyje nustosi vartoti alkoholį,žinok ir draugai bus daugiau blaivininkai,na gal šiektiek išgeriantys,aš geriau ir mano gyvenimo kelyje liko tik smarkiai geriantys,neskaitant artimųjų..dabar viskas atrodo,kaip iliuzija,atrodo nustojau gerti,o draugai,kaip ir atkrenta,tai geriau jau dabar apsispręsti,negu,kad po kokių 20-30metu likti vienai su klausimu,nejaugi tai buvo mano gyvenimas?
as vis nesiryzdavau atsisakyt alkoholio, nes bijojau, kad bus neydomu su draugais ir t.t. ir t.t. taip jau buna, kad kai kazko nenori-rasi simtus priezasciu kodel to nedaryt. Bet surizikuosiu, jei draugu sumazes-reiskias jie buvo tik sugerovai
Neprisijungęs
Buvau parduotuveje, sustojau alkoholio skyriuje, gal minute pastovejau lyg uzhipnotizuotas, alkoholis toks skaidrus atrode, kitokios spalvos... uz akies uzkliuvo scotish leader... galvoju kodel gi ne,bet nuejau i mineralinio skyriu, ten irgi ilgai rinkausi, bet ten radau tinkamesnio kazko siam vakarui... mintyse turejau pirkiniu sarasa, grizes supratau,kad puses pirkiniu nera... tik mineralinis, kava ir cigaretes... skambinau draugui,negaliu tupeti namie,pasiuliau palosti krepsini, jis isvykes, sake gal paskambins, gal dar ir nuleksim pametyti...
Neprisijungęs
Simutei! tikra tiesa,gyvenimo patvirtinta:(,džiaugiuos,kad būdama jauna tai matai...juk negerdama nieko neprarandi,gera sveikata,draugai yra,nesi įklimpus į alkoholio spąstus,gyvenimas priešakyje ...ko dar žmogui reikia, didelės meilės
Paskutinis taisė smiltis (2013-05-05 19:43:35)
Neprisijungęs
Gera mintis gausi truputi adrenalino ir fiziškai išsikrausi;)o tai jau ruošiausi laišką tau rašyti:)
Tomas123 rašė:
Buvau parduotuveje, sustojau alkoholio skyriuje, gal minute pastovejau lyg uzhipnotizuotas, alkoholis toks skaidrus atrode, kitokios spalvos... uz akies uzkliuvo scotish leader... galvoju kodel gi ne,bet nuejau i mineralinio skyriu, ten irgi ilgai rinkausi, bet ten radau tinkamesnio kazko siam vakarui... mintyse turejau pirkiniu sarasa, grizes supratau,kad puses pirkiniu nera... tik mineralinis, kava ir cigaretes... skambinau draugui,negaliu tupeti namie,pasiuliau palosti krepsini, jis isvykes, sake gal paskambins, gal dar ir nuleksim pametyti...
Neprisijungęs
Tikriausiai ir nesitikėjai, kad viskas praeis, kaip burtų lazdelę mostelėjus, juk tiek metų alkoholio skyrius buvo vienas iš lankomiausių. Bet svarbiausia, kad nieko nenusipirkai, dabar reikia užsiimti kažkokia veikla dėmesio nukreipimui. Vėliau turėtų eitis lengviau, alkoholio skyrius po truputi dings iš lankytinų objektų sąrašo ;)
Neprisijungęs