VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 11d. |
Nu ką Anna, sveikinimai. Jau mėnuo. Šaunuolė!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 17d. |
Sveikinu Jus abi:
Anną su PIRMUOJU mėnesiu blaivaus starto
Saulytę su PENKIAIS blaiviais mėnesiais
Nuoširdžiai linkiu, kad kuo toliau tuo geriau sektųsi. Lai su kiekviena diena būna lengviau ir džiugiau gyventi. Na,o jeigu kokios abejonės kankins - yra žmonių galinčių padėti, išklausyti, padrąsinti. Dėkui Jums, jog esate.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 1d. |
Sveiki,prisijungiu prie Zuvytes sveikinimo.Taip ir toliau.O lygiuotis turime i ka.
Neprisijungęs
Sveikinu ir aš abi su jubiliejais,tai pergalė prieš alkoholį,džiaugiuosi kiekvienu jog esate balivūs ir laimingi,jis mus persekios visą gyvenimą,bet męs būkime stipresni,ir niekad nepasiduokime,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 14d. |
anna, saulyte, sveikinu! Tęskit taip ir toliau :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 10d. |
Sveikinu anna su vienu blaiviu mėnesiu. Manau, kad per mėnesį jau galima pajust teigiamas blaivybės puses. Bet kuo tų mėnesių daugiau, tuo ir blaivybės spalvos ryškesnės. Sėkmės tau, anna
O saulytė, tai iš vis šaunuolė. Sveikinu su gražiais penkiais mėnesiais saulyte, aš tai paskui tave žirglioju, todėl nekrypk iš kelio, nes ir aš paskui tave nukrypsiu
Sėkmės
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 18d. |
Ačiū visiems
Aš kai praeitą kartą likus porai dienų iki mėnesio pasidaviau, tai šį kartą tikrai džiaugiuos ir vertinu šį kad ir trumpą, bet mėnesiuką
Smagi labai smagi ta blaivybė
O Saulyt žiūrėk kaip aš čia į kompanjones įsirašiau :DDD Sveikinu!!! )
Neprisijungęs
Ačiū visiems. Net pati netikiu, kad skaitliukas tiek jau prisuko. Ir kažkaip visai kitaip į tuos blaivius mėnesius žiūrisi. Atsimenu, kai buvo blaivus pirmas mėnuo, man tai buvo labai daug. O dabar penki mėnesiai, man truputi mažoką. Norisi ir metukų sulaukti.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 5d. |
saulyte rašė:
Ačiū visiems. Net pati netikiu, kad skaitliukas tiek jau prisuko. :) Ir kažkaip visai kitaip į tuos blaivius mėnesius žiūrisi. Atsimenu, kai buvo blaivus pirmas mėnuo, man tai buvo labai daug. O dabar penki mėnesiai, man truputi mažoką. Norisi ir metukų sulaukti. :)
Tai jau taip, kuo toliau tuo mažiau. :) Man tas pats jausmas.
Bus ir metai...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 1d. |
Sveiki,visus laukiancius silumos galiu nuraminti:zinoma sinoptike Galvonaite pranese,kad vasara sniego bus zymiai reciau.Tai nepraraskim optimizmo.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Jeronimas rašė:
Sveiki,visus laukiancius silumos galiu nuraminti:zinoma sinoptike Galvonaite pranese,kad vasara sniego bus zymiai reciau.Tai nepraraskim optimizmo.
...o hidrometeorologijos tarnyba primena, kad apie metų laiką galima spręsti pagal įvairius požymius, pvz. pagal dienos ilgumą.
:-)
Neprisijungęs
Jo, sniego tai jau kažkaip daugoka, sakyčiau. Kai žiemą jo norisi, tai ir su žiburiu nerasi, o dabar drebia, kaip už pinigus... Prastai Morę sukūrenom tikriausiai :)
Neprisijungęs
Sveiki visi išsiilgę vasaros,manau kad šiemetinis pavasaris isimins ilgam,nepamenu kad tiek ilgai užsitęstu pavasaris,bet tikėkimės kad graži vasara atpirks viską,paskutiniu metu man kiekviena vasara atneša savotiškų staigmenų,tikiuosi kad šita blogų neatneš,vieną vasarą pasidėjau teises trims metams pailsinti,po metų kitą vasarą supratau jog esu alkoholikas,ir pradėjau eiti blaivybės keliu,šią ne už ilgo švesiu jau blaivybės metines,labai tikiuosi kad švesiu su kava be brendžio,o kitą vėl teks jaunystę prisiminti bei eismo taisykles,ir išsilaikyti teises iš naujo,jeigu Dievas nėra dar ant manęs visai supykes,tai viskas taip ir turėtu būti,tačiau ne visada mūsų norai pildosi,bet aš esu optimistas, ir tikiu tuom ko noriu,ir ko siekiu,linkiu visiems gražaus artėjančio atvelykio,bei kantriai siekti savo užsibrėžto tikslo.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-04-05 14:49:31)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Tikrai, Pijau, gyvo bendravimo niekas nepakeis. Joks internetas, jokie forumai,... netgi šitas.
Apie kokius ten pavojus šneki?
zmogus-labai idomi butybe-jis gali viska............................................................................................
Neprisijungęs
Sveikinu visus su praejusiom Velykom. Linkiu visiem ir toliau stenktis islikti blaiviem. Tikiu, jog su dideliu noru ir uzsipirimu, kantrybe, bei viltim Jum visiem paviks atcilaikyti pries sia sunkia ir klastinga lyga. Deja, bet as tuo negaliu pasidziaugti, mano draugas ir toliau vartoja alkoholi. Siandien, savaite kaip jis zadejo, kad daugiau tikrai nebegers, bet antra diena kaip negrista namo. Po truputi prarandu visas viltis jog jis pasikeis. Bet jausmai, kuriuos jam jauciu vercia gristi. Nebezinau, kas yra blogiau, kenteti ir palikti ji. Ar tiketi, dziauktis tom trumpom graziom blaiviomis dienomis. Baltai pavydziu, Jusu artimiem zmonem, kad jie po biski susigrazina Jus.
Grazaus ir prasmingo savaitgalio.
Neprisijungęs
niekamniekoniekas, sudėtinga ką ir patarti Ar daug laiko kartu esate?
Manau, jei dragas nesiima jokių RYŽTINGŲ veiksmų sveikimui - ar verta laukti jo blaivios dienos, kaip trupinėlio laimės... Tikriausiai giliai įklimpęs į alko liūną.
Kažin, ar jis įvertina, kad tu vis dar esi šalia? Juk gerbk ir save - Tau irgi gyventi reikia. Kai bus blaivas - užklausk jo - ar jis mąsto apie lipimą iš to liūno. Jei taip - gali aktyviai padėti - surasti gydymo įstaigą ir paduoti jam tel nr. Jei nesiruoš kreiptis - reiškia dar gerti planuoja. Tuomet jau Tavo sprendimas seka...
Neprisijungęs
~~~~~~~~~Tara~~
~~~~~
Sveikinu Tave su pirmuoju blaivybės mėnesiu. Linkiu kuo mažiau išbandymų blaiviam kely.
Paskutinis taisė Žuvis (2013-04-05 22:48:26)
Neprisijungęs
Mes kartu virs dvieju metu. Jis buvo uzsikodaves. Kalba pats, apie labai daug. Skaito, domisi. Bet, jai nebunu salia paluzta, o jau tada randa bendraminciu. Blogiausia tai jog jam kitu nuomone svarbi. O jie erzina ji su manimi. Pasokoja nebutas istdnrijas uzuolankom, tada jis pasigere kol as darbe. Juos sutikus, paklaus galva nuleista ir juokiasi. Yra daug zmoniu kurie naudojasi kito zmogaus problema, del interesu isgepti nemokamai.
Neprisijungęs
Tara rašė:
<...>Nu blemba išdūrė, mane seną pijoką, patikėjau aš juo, užjaučiau, išdūrė kaip mažą vaiką. Buvau įsitikinęs kad sustojo, net nesidomėjau kaip sekasi, o jis pila toliau....<...>
Galima pagalvoti, jog nežinojai, kad geri darbai yra baudžiami? ;) Su pirmu mėnesiu, Tara :)
Ar čia tik aš vienas pastebėjau, kad pagaliau Abc niekieno neraginamas parašė? Pagaliau sulaukėm! Laukiam daugiau ;)
Neprisijungęs
Dziugu matyti, kai taip zmones vieningai padeda vienas kitam, bendrauja. Gera matyti, kai pastebi kekviena smulkmena. Dziaugiuosi uz Jus visus
Neprisijungęs
Na ir ką Jūs manot... Vakarykštė diena buvo, ne iš gerųjų. Oras blogas,visi aplinkui blogi,gyvenimas blogas na ir t.t. Laukiau darbo pabaigos, kad tik nebereiktu su niekuom daugiau bendrauti. Pridėsiu tik tiek, kad apie alkoholi negalvojau visai, nes seniau tokie piktumo-liūdnumo priepuoliai užeidavo savaitgaliais.
Grįžtu namo... Telefono skambutis... Kvietimas užeiti pas kaimynus, juk penktadienis. Na ir ką Jūs manot... SUTIKAU. Pirma mintis kuri šovė į mano tuo metu tuščią galvęlę, tai kaip grįžus nunulinsiu skaitliuką ir daugiau čia nebesilankysiu. Nes bus gėda. Viskas taip buvo nemiela, kad jau galvojau blogiau ir nebegali būti.
Tai va, nueinu... Atsisėdu... Pažiūrėjau į tą bevertį skysti. Ir gerti nebėra jokio noro!!! Pasėdėjau penkias minutes, ir grįžau namo.
Šiandien ir nuotaika gera, ir oras gražus, ir žmonės visi faini.
Tara, sveikinimai!
Troja, vos vos betrūko, ir būčiau pėdinus paskui tave. Ir perskaityk viską, ne vien tik pradžią, nes gali ir širdelė sušlubuoti, nepaskaičius pabaigos.
Geros saulėtos dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Sveiki visiems tokį įsisaulėjųsį vakarą.
Negi paprasti, banalūs pakvietimai pasisėdėtį pas kaimynus sukelia tokį stresą, Saulyte? :-) Man tai kaip tik įdomu pasiarbatinti/pasikavinti, paplepėti (kol/jei yra abipusis ryšys, supratimas). Netgi kartais idomu paklausyti kosmonautiškus pafilosofavimus, pamąstymus, fix idėjas, amžinus ateities planus.. Ir net uždavinėju suktus klausymus pagyvinimui. Ir lai geria ką nori, kiek nori... Bet kada galima atsifutbolinti.
Neprisijungęs
Sveikinu Tarą su blaiviu mėnesiu. Jamam, Tara pagreitį
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Troja, vos vos betrūko, ir būčiau pėdinus paskui tave. Ir perskaityk viską, ne vien tik pradžią, nes gali ir širdelė sušlubuoti, nepaskaičius pabaigos.
saulyte, tu man žiūrėk, nes jau bijau skaityt tavo žinutes, kad kokio širdasopio negaučiau:D
O jei rimtai, tai visai neblogai mums sekasi, ane?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Sveiki visiems tokį įsisaulėjųsį vakarą.
Negi paprasti, banalūs pakvietimai pasisėdėtį pas kaimynus sukelia tokį stresą, Saulyte? :-) Man tai kaip tik įdomu pasiarbatinti/pasikavinti, paplepėti (kol/jei yra abipusis ryšys, supratimas). Netgi kartais idomu paklausyti kosmonautiškus pafilosofavimus, pamąstymus, fix idėjas, amžinus ateities planus.. Ir net uždavinėju suktus klausymus pagyvinimui. Ir lai geria ką nori, kiek nori... Bet kada galima atsifutbolinti.
Artaz, na, tu, matyt, daug patirties gyvenimiškos turi ir neblogas psichologas esi. Bet gi saulytė taip pat "nepasirašė" baliuškai Šaunuoliai mes, ką ir besakyt
Neprisijungęs