VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 3mėn. | 27d. |
Rusų kalba, depresijai atbaidyti
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ … 1230_n.jpg
Paskutinis taisė Žuvis (2012-11-18 20:11:08)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 7mėn. | 23d. |
- Kaip tavo dukrai gyvenimas susiklostė?
- Puikiai. Vyras myli, kailinius perka, po kurortus vežioja...
- O sūnui?
- O sūnui tai bjaurybė papuolė. Tai jai kailinius pirk, tai į kurortą vežk...
Iš akių matau, kad gėrei,
Iš šonų matau, kad valgei...
Neprisijungęs
Pinigai manęs nejaudina. Jie mane nuramina
Neprisijungęs
Kai tik išgeriu, iš karto suprantu, kiek daug žmonių laukia mano skambučio
Neprisijungęs
Girdėjau, kad jei žvejui suriši rankas ir paklausi: ''na, tai parodyk dabar, kokio ten dydžio žuvis buvo?'', jis iškiš liežuvį ir pasakys, kad va, su tokiais žvynais...
Neprisijungęs
Ateina moteris pas psichologą ir pasakoja:“visiškai pašlijo santykiai su vyru, vyro kalba pradėjo užsikirtinėti, nežinau gal pas mane kokia problema“. Daktaras apsižiūrėjo – moteris simpatiška ir sako: „reiktų jus nuodugniau patikrinti“. Po labai „nuodugnaus“ patikrinimo, daktaras nuotaikingai sako: „viskas pas jus gerai, netgi labai gerai, atsiūskite vyrą“. Ateina vyras pas psichologą, tas ir klausia:“Ar senai kalba užsikerta?“, vyras:“kai... kai... kai... su.. su.. su... sužinojau kad žmona serga aids“, daktaras:“k.. k... ką sa... sa... sa... kėte??“
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 13d. |
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Tas ''pobalinis'' - nenorejau ziureti, o po to pazvengiau... filmukas liudnas, nubloske i praeiti, taciau tekstas dainos labai smagus.
Neprisijungęs
Nu jo pšventinis.......,smagu būdavo
Neprisijungęs
Kas buvo, tas buvo. Matvt taip turėjo būti, Autorius davė mums štai tokį išbandymą ir, tikiuosi, mes jį sprendžiame teisingai. Gal šiek tiek skirtingai, tačiau žiūrime į tą pačią, šviesiąją pusę. Ir nereikia amžino gedulo. Einam į prieki, keičiam gyvenimo kokybę.
Beje, kažkada kažkur perskaičiau ir užsiliko: Alkoholikai į pragarą nepatenka, kadangi jame jau pabuvojo žemėje.
;-)
Neprisijungęs
Techninės charakteristikos:
· Nebenaujas, bet dar visai neblogas 70-ųjų laidos vyras ryja tik du litrus degtinės per parą. Tinka nedideliems pernešimams, smulkiems ūkio darbams. Netinkamas dažnoms kelionėms į piknikus, nes gali savaime užsivest, o prireikus išvažiuot – nebepajudinsi iš vietos.
· 60-ųjų laidos vyras – itin ekonomiškas. Ima vos pusę litro per parą, tačiau jam atsiranda bėdų dėl pakabos. Tinka ramiam poilsiui prie televizoriaus.
· Smarkiai padėvėtas 50-ųjų laidos vyras pasižymi prastu dizainu ir dažnais gedimais – būna, net varva bakelis. Užtat beveik nenaudoja degalų. Tinka laikyti sode.
· Apynaujis 80-ųjų laidos vyras ryja bene daugiausia degtinės – 4 litrus per parą. Dažnai genda stabdžiai, bet turi gerai suderintą pakabą. Dažnas moterims. Universalas – tinka visokiais gyvenimo atvejais.
· Visai naujas 90-ųjų laidos lietuviškas modelis dar kaip reikiant neišbandytas. Labai triukšmingas, ryja daug, užtat kiek arklio jėgų! Tinka mėgstančioms sportinį stilių ir kasdienius iššūkius.
· Renkantis vyrą būtina atkreipti dėmesį ne tik į degalų sąnaudas, bet ir į jų rūšį: vyrai, varomi alumi, bus mažiau judrūs nei su degtininiais varikliais. Tiesa, tik išlaikymas skiriasi.
· Vis daugėja vyrų, naudojančių kokteilius ir kitokius mišinius. Išoriškai šie labai patrauklūs, tačiau, deja, nepatikimi – dažnai būna įdiegta netradicinio orientavimosi sistema.
· Nepamirškime, kad yra visai kitų, tačiau itin patogių modelių – galima jot ant sprando. Dažniausiai tai vyrai su ragais – atremi į kertį ir varyk, kur reikia.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-01-21 16:21:33)
Neprisijungęs
История дня по итогам
голосования за 04 февраля
2013
Prieš 1 dieną ir 14 val.
На своем месте
Как-то молодые
сотрудники спросили
меня, почему мол у нас в
наркологии главврач
женщина - обычно на
такие должности ставят
мужчин.
- Вы что женщине
подарите, если хотите
поблагодарить?
- Ну цветы...конфеты там,
духи...
- Вот... предыдущие пять
главврачей были мужчины.
Все померли от пьянки.
Больные им коньяк
дарили...
0_о
iš anekdot.ru
Neprisijungęs
Анекдот №1 за 24 февраля
2013
Prieš 12 val.
Это у них там, на Востоке,
2013 год – год огненной
змеи, а у нас он как был
годом зеленого змия, так
им и остался, как,
впрочем, и все остальные
годы.
©
Iš anekdot.ru
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 15d. |
Neprisijungęs
Istrauka iš knygos ,,Būkime blaivūs !,,:
Neseniai suradau savo bendraklasį, su kuriuo nesimatėme 20 metų. atvažiuoju pas
jį. susitikome, apsidžiaugėme. mažas penkerių metų sūnelis Petka bėgioja. Jis man
sako: Pažaisk su Petka, o aš stalą paruošiu. Po penkių minučių su Petka mes jau drau-
gai. Netrukus pakviečia prie stalo. ateinu: stalas padengtas dviem, butelis amareto
ir dvi stilinės pripiltos. aš atsisėdu prie stalo, o jis vis dar virtuvėje. ateina Petka ir
galvoja, ką jam daryti – stalas jam nepadengtas. aš jam ir sakau: – sėskis kartu su vy-
rais. – Petka atsitempia kėdę, o aš paėmęs pripyliau trečią stiklinę vyno Petkai. ateina
tėtis. mato, sėdi Petka ir jam stiklinė vyno pripilta. Jis taip nerūpestingai sako: – Pet-
ka negeria. – aš sakau: – kaip tai negeria? – o jis: – Ne, ne Petka negers, – ir nori pa-
imti Petkos stilinę. aš jo ranką atstūmiau ir klausiu: – Petka, ar gersi? – Petka abiem
rankomis sugriebė stilinę: – Gersiu. – aš sakau: – Gers, tegu geria. – Na ką tu galvoji,
Petkai negalima, – protestuoja bičiulis. – o kodėl negalima? – atkertu aš. – Bet juk tai
alkoholis. – Na ir kas čia tokio? – atkertu aš. – kaip tai, na ir kas? Juk tai nuodai. – aš
tik ir laukiau kada jis pasakys, kad alkoholis nuodai. – Nuodai! tai ką tu, tais nuodais
ruošiesi mane girdyti? – Na, tik vaikams nuodas. – ar tu gali man paaiškinti, kaip čia
yra, kad vaikams iki 18 metų nuodas, o vėliau jau ne? Ne, – sakau, – kuo maitini savo
Petką, tuo maitink ir mane. Nuodų mes su Petka negersime. eime, Petka, išpilsime
tuos nuodus. – Paėmėme savo stilines ir išpylėme į klozetą, nuleidome vandenį, ir
sakau Petkai: – Žiūrėk, Petka, niekada negerk šito nuodo, kvailas liksi. Petka greitai
nubėgo, atnešė tėtės stiklinę ir išpylė į klozetą: – tėte, kvailas liksi. Prie blaivaus stalo
mes su juo prasėdėjome ir prakalbėjome iki ryto. taip nuoširdžiai pabendravome.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=HyMHwHpjyLY&feature=youtube_gdata_player
Senai taip juokiausi:lol:
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Oho kaip cia linksma
Neprisijungęs