VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 5d. |
Deja, toks tas Abc - tikras slapukas
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 20d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 2d. |
saulyte, sveikinu su trimis mėnesiais! Baigėsi numatytasis terminas (man tai jis labai greitai prabėgo), bet, tikiuosi, noras gyventi blaiviai per tą laiką nesumažėjo, o tik padidėjo :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 30d. |
Va jetau. Ar jau trys mėnesiai?
Ačiū Audroni!!! Labai jau greit prabėgo tie mėnesiukai. Norėčiau visiems jums padėkoti, nes jūsų indėlis į mano blaivias dienas yra begalinis. Per tuos mėnesius jūs visi man tapot be galo brangūs, ir kiekvenam norėčiau palinkėti išlikti stipriems, kad ir kas benutiktų.
Neprisijungęs
**********Sveikinu, Tave, Saulyte, su 3 mėn blaivaus gyvenimo!*********
Linkiu atrasti laisvę be laipsnių. Lai kiekviena blaivi diena būna turininga ir prasminga!
Kas benutiktų, žinok, jog tų trijų blaivių mėnesių iš tavo gyvenimo niekas neatims
Neeksperimentuok ir gyvenk toliau, palikdama tai, kas tau kenkė blaiviai gyventi.
Nepastebimai prašokavo šie mėnesiukai... O atrodo, kad štai - tik neseniai su pirmuoju sveikinome. Kuo toliau, tuo bus geriau. Tikiuosi, šiais metai pavyks gyvai susitikt. Sėkmės Tau!
Paskutinis taisė Žuvis (2013-02-02 11:04:54)
Neprisijungęs
Ačiū Žuvyte.
Tau labiausiai esu dėkinga. Knygą visada turiu su savim.
O dėl susitikimo, tai būtinai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 6d. |
Sveikinu Saulyte ir aš!!!
Didžiuojuosi Tavo stiprybe ir pasiryžimu! Tikiuosi sėkmingai sekti tuo pat keliu
Gražios Tau šiandien dienos
Neprisijungęs
Šaunuolė Saulyte!!!!
P.S. Turiu pasiūlymą: prisijung prie manęs, pratęsk terminą iki septynių mėnesių. Tik sąžiningai...
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 7d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 24d. |
saulyte rašė:
Va jetau. Ar jau trys mėnesiai? :D
Ačiū Audroni!!! :D Labai jau greit prabėgo tie mėnesiukai. Norėčiau visiems jums padėkoti, nes jūsų indėlis į mano blaivias dienas yra begalinis. Per tuos mėnesius jūs visi man tapot be galo brangūs, ir kiekvenam norėčiau palinkėti išlikti stipriems, kad ir kas benutiktų.
Spaudžiu "like" ir dešinę. Saulyte :)
Tara, čia ne Saulytei prie tavęs jungtis, o tau prie Saulytės :D
Neprisijungęs
Ačiū Marijui ir Tarai.
Tara, žinoma jungiuos prie tavęs. Ir žinoma kad sąžiningai.
Marijau, kad žinotum kaip aš norėčiau prisijungt prie jūsų bėgimo akcijos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 29d. |
saulyte rašė:
Ačiū Marijui ir Tarai.
![]()
Tara, žinoma jungiuos prie tavęs.Ir žinoma kad sąžiningai.
Marijau, kad žinotum kaip aš norėčiau prisijungt prie jūsų bėgimo akcijos.
Oooo, saulyte, ryški pergalė prieš mūsų bendrą priešą Sveikinu ir stengiuosi sekt tavo pavyzdžiu, nors mano skaičiukai dar visai maži
Neprisijungęs
Na palyginus su mūsų senbuviais, tai nevisai ryški. Bet kaip sakoma, gera pradžia puse darbo.
Anna, papasakok kaip tau sekasi. Kas pas tave naujo?
Neprisijungęs
Saulyte sveikinu ir aš tave,taip miela skaityti kai kažkam gera,ir gyvenimo džiaugsmas širdyje,kuo nuoširdžiausiai sveikinu,sėkmės ir stiprybės tau,net nuotaika pakilo,visą dieną nuo dūšios darbavausi,net paskaityti nebuvo kada,dabar tik prisijungiau,ir tokios pakilios nuotaikos visų,smagu.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 6d. |
saulyte rašė:
Na palyginus su mūsų senbuviais, tai nevisai ryški. Bet kaip sakoma, gera pradžia puse darbo.
Anna, papasakok kaip tau sekasi. Kas pas tave naujo?
Saulyt, mes kaip ančiukai paskui senbuvius krypuojam bet žiūrėk, turi jau kuo džiaugtis, atsisuktum atgal ir pamatytum kiek jau ir paskui tave seka
Aš ten irgi pačiam gale atsilikus mojuoju
O sekas tai po truputi, va jau kaip savaitėlė nei lašo nei kvapo ir kol kas dar nei minties nebuvo... tfu tfu tfu... Darbe bardakas tik, tai va visą dieną nervina tik ir vis baisu kad tik neužeitų mintys..
Bet ryt vėl lėksiu į AA, ten pastebėjau daug stiprybės pasikraunu va teip va sekas
Neprisijungęs
Saulyt, mes kaip ančiukai paskui senbuvius krypuojam
bet žiūrėk, turi jau kuo džiaugtis, atsisuktum atgal ir pamatytum kiek jau ir paskui tave seka
Va čia tai gerai parašei. Stenkimės Anna ir toliau krypuot paskui senbuvius.
Laikykis, ir nepasiduok blogom mintim. Pradžioj man buvo labai sunkūs savaitgaliai, ir verkiau atsigulus, ir telefoną išjungdavau. Kad tik niekas neprisiskambintų, ir nepakviestų švęsti. Bet atsilaikiau. Laikykis ir tu.
Ačiū skorpione už gerus žodžius. Ir man nuotaika pakelia šis forumas, kai matai kad visi gerai nusiteikę.
Neprisijungęs
Sveiki visi,gero bei turiningo jums sekmadienio,ir darbingos ateinančios savaitės.
Neprisijungęs
saulyte rašė:
...
Marijau, kad žinotum kaip aš norėčiau prisijungt prie jūsų bėgimo akcijos. :)
o geras dar vienas bėgikas!
Norai pildosi, ..jei ne tą pačią dieną, tai kitą. Junkitės:)
Neprisijungęs
Na gal reikės, kokį kartą prisijungti. Tik va man su grįžimu namo būtu problema.
Neprisijungęs
Sveiki,na kaip savaitgalis praėjo,ar visi sveiki,gyvi,nesupratau kur čia Marijus su Saulyte žada bėgti,gal organizuojat forumiečių bėgimo akciją,jei jau bėgat tai link Žemaitijos varykit,Vilnius-Klaipėda,ir aš prisijunkčiau prieš galą ,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Čia Marijus bėgioja. Aš tik norėčiau prisijungti.
Ačiū skorpione, už gerą dieną. Diena iš kart tampa geresnė.
Neprisijungęs
kažko šendiena visi labai pasyvūs,gal sunki diena iš po savaitgalio:( , labai tikiuosi kad ne.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 20d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 2d. |
Judėjimo forume tikrai mažoka... Man darbe diena labai bėgiojama buvo, neturėjau kada normaliai prie kompiuterio prisėsti, rytoj vėl panaši nusimato. O daugiau viskas gerai, jokių sunkumų (išskyrus, kad darbe dirbti reikia ;) ), nėra :)
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Sveiki,na kaip savaitgalis praėjo,ar visi sveiki,gyvi,nesupratau kur čia Marijus su Saulyte žada bėgti,gal organizuojat forumiečių bėgimo akciją,jei jau bėgat tai link Žemaitijos varykit,Vilnius-Klaipėda,ir aš prisijunkčiau prieš galą :lol:,geros dienos visiems.
Jei neklystu, Saulytė turi omeny: "lietuvių bėgimas už blaivybę". Nereklamuosiu čia, patys pasigūklinkit. Informuosiu tik vyksta jau pusę metų kiekvieno mėnesio pirmąjį pirmąjį penktadienį. Bėgam apie tris kilometrus. Tiksliai žinau, kad laksto Klaipėdoj, Jurbarke, Jonavoj, Kaune, Panevėžy, Palangoj ir t.t. dar iš tolimesnių Lietuvos miestų suprantame Londone, Paryžiuj, Dubline, Niujorke ir net Vilniuje. Ten visokiausių organizacijų po tuo bėgimu galima rast. Ir sveikuolių visokių su savo jogom ir energijom, senobės lietuvių/jotvingių, jei rinkimai - tai politikuojantys ima aktyviai lakstyt.
Bent aš nesuku galvos su tom aukštom materijom, tiesiog bėgu už blaivybę. Kad žmonės matytų, jog penktdienio vakarą galima leist ir be alkoholio. Daug kam tai juokinga. Malonu, kai žmonėms linksma...
Neprisijungęs
Palaikau Tave Marijau,ir tikrai sveikinu kad jungiesi prie tokios akcijos,pasidomėsiu ir su mielu noru sudalyvausiu,tai ir linksma,ir sveika,ir turininga.Beja kaip supratau, Tavo paskutinis sakinys skirtas mano uždėtam išsišiepusiam veideliui,jis skirtas ne bėgimui, bet man pačiam,jog prisijungčiau tik prieš galą,nes 3km. nubėgti gal ir nepajėgčiau,nes esu nugyvenes jau beveik puse amžiaus.
Paskutinis taisė skorpionas (2013-02-05 12:43:48)
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
.Beja kaip supratau, Tavo paskutinis sakinys skirtas mano uždėtam išsišiepusiam veideliui,jis skirtas ne bėgimui, bet man pačiam,jog prisijungčiau tik prieš galą,nes 3km. nubėgti gal ir nepajėgčiau,nes esu nugyvenes jau beveik puse amžiaus.
Nea, neteisingai supratai. Paskutinis mano sakinys skirtas tiems, kurie pasitaiko bėgimo trasoj su alaus bambaliais. Nors šiaip žmonės labai geranoriškai reaguoja: ir šypsosi, ir mojuoja. Daug pritariančių, mažai išdrįstančių.
P.S. mano forumas taip nustatytas, kad išvis jokių veidukų nematau. Nepatinka man, senam bambekliui, tie geltoni taškiukai tekste.
Neprisijungęs
ei ho! Skorpione! Ko skaitliuką atjungei?
Neprisijungęs