VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Mes po to dar važiavome, įstrigome sniege, stumdėme mašiną, prisiminė tik tas kas buvo už vairo, gal nenorėjo sakyti, gal nematė ar nejautė. Aš pats darau prielaidą, gal bestumdant pervažiavo, gal dar kur nors kitur, buvo daug sniego, kelias provėžuotas, gal sniegas ar provėža sumažino apkrovą. Pervažiuotas "normaliai" nebūčiau galėjęs dalyvauti toliau....
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 24d. |
Oho, kiek čia mūsų, tiek daug niekada nemačiau Galingai galėtume "Ilgiausių metų" užtraukt
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Man smalsu - kada naujas administratorius markom prisistatys
Vis matau, jog prisijungia, aktyviai pasyvus
Naujas/senas administratorius markom yra programuotojas, padedantis šiam forumui gyvuoti.
Neprisijungęs
admin rašė:
Žuvis rašė:
Man smalsu - kada naujas administratorius markom prisistatys
Vis matau, jog prisijungia, aktyviai pasyvus
Naujas/senas administratorius markom yra programuotojas, padedantis šiam forumui gyvuoti.
Ačiū markom - programuotojui
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 15d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 27d. |
Troja rašė:
Oho, kiek čia mūsų, tiek daug niekada nemačiau :) Galingai galėtume "Ilgiausių metų" užtraukt :D
Kažkur pradingo visas šurmulys... Neatsirado „zavadylos“ ilgiausiems metams ir išsilakstė visi arba mėsą pilna burna kerta ir riebaluotais pirštais klaviatūrų teplioti nenori ;)
Neprisijungęs
Tikriausiai visi liežuvius prarijo bešvesdami, t.y. pirštus nusikramtė, nebėra kuo klaviatūrų spaudinėti... ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 25d. |
Aptingę visi. Aš pati tai net susimaišiau dienom.
Neprisijungęs
Sveiki, kaip praėjo kalėdos jau rašiau, o Naujus metus ruošiamės su žmona važiuoti į Palangą, užsisakėme viešbutį tenai su kavine, bus vakaro vedėjas bei gyva muzika, tikiuosi linksmai naujus sutikti,tik va orą pranašaują tragišką,lietus ir vėjas, na bet juk ne ant lauko būsim,tik va kitą dieną būtu smagu pajūriu pasivaikščioti,bet kogero nepavyks,vaikai džiaugiasi kad laisvas plotas liks, tikiuosi namus dar rasti grįžes.
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
<...>tik va orą pranašaują tragišką,lietus ir vėjas, na bet juk ne ant lauko būsim,tik va kitą dieną būtu smagu pajūriu pasivaikščioti,bet kogero nepavyks<...>
Kaip sakoma nėra blogo oro, yra tik netinkami rūbai. Jei noras pakankamai didelis tereikia pasiruošti tinkamus rūbus, pasiimti termosą karštos arbatos, gera nusiteikimą ir beliks tik puikiai praleisti laiką :)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 0d. |
Tara rašė:
(...) „Pabuskite barone! Jūsų laukia dideli darbai“.
Vos neapsisiusiukinau kai šią frazę perskaičiau
Taip, barone Tara, Jūsų žinią perskaičiau (chi chi chi)
Sėkmingo bei turiningo Senųjų metų palydėjimo, bei prasmingų Naujųjų, kolegos !
Žuvis.
Neprisijungęs
Tai ką, kolegos (kaip sako Žuvis), sveikinu visus su blaiviai sutiktais 2013 metais :)
Neprisijungęs
Ačiū, kolega Audroni Aš sveikinu ir tuos, kurie sutiko neblaiviai. Kiekvienas turi teisę pasirinkt
Neprisijungęs
Mano senukas 16 metų siamo katinas perduoda linkėjimus fantastiškai murklei ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Mano senukas 16 metų siamo katinas perduoda linkėjimus fantastiškai murklei
Mano dvejų metukų murklytė droviai nuraudusi, dėkoja
Neprisijungęs
Troja rašė:
:D:D:D Mano dvejų metukų murklytė droviai nuraudusi, dėkoja :D:D:D
Paaugs neberaudonuos :)
Ką gi, Naujieji jau sutikti, galima po truputi link lovos slinkti... Dieną lauksim atsiliepimų iš trankiau šventusiu :)
Kai pagalvoju apie daugelio šventusiu „normaliai" sveikatą ryte ar diena, tai net nupurto...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 0d. |
Sveikinu su Naujaisiais gyvatės(sss) metais
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Džiaugmingo šuolio į Naujus ir lai sėkmė telydi Jus visus!
Nuo fejerverkų akyse net blyksi, tačiau džiugu, kad šie Naujieji blaiviai sutikti!
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Kai pagalvoju apie daugelio šventusiu „normaliai“ sveikatą ryte ar diena, tai net nupurto...
Atrodo vakar būsiu prisikarksėjęs – galva plyšta, prakaitai pyla, šaltis krečia... Kažkokią zarazą pasigavau, jaučiuosi, turbūt, prasčiau už vakar audringai baliavojusius :)
Žuvis rašė:
<...>Nuo fejerverkų akyse net blyksi, tačiau džiugu, kad šie Naujieji blaiviai sutikti!
Smagu :) Geras jausmas ar ne? :)
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 8d. |
Troja rašė:
Ačiū, kolega Audroni
Aš sveikinu ir tuos, kurie sutiko neblaiviai. Kiekvienas turi teisę pasirinkt
Turbūt netik teisę pasirinkt, bet ir pareigą nesuteikt kančių aplink esantiems artimiesiems
Paskutinis taisė Pumputis (2013-01-01 14:56:00)
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
....Vos neapsisiusiukinau kai šią frazę perskaičiau....
Oi, Žuviau tu jauna ir labai išdykus, klasika „neskęsta“ bet kokioj formoj, bet „vos....“ labai arti „ypssss...“ skaitydama būk atsargi, taigi: „Kelkitės forumiečiai! Mūsų visų laukia didinga ateitis, kupina meilės ir harmonjos.“
Pastaba: garantija negalioja jeigu vartosite, atsiprašau vartosime alkoholį.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 19d. |
Su Naujais visus!
Vakar, t.y. pernai visgi išbruzdino mane į miestą. Smagu visai buvo. Lygiai 12-tą tik palei namus parsiradom. Papuolėm tiesiai išsiplaiksčiusiem kaimynams į glėbį. Rankon šampės taurę įkišo... Teko imtis manevro nr. E621-BUL_7c. Neatskleidinėsiu kokio. Čia advanced lygio išsisukimo technika, juodas diržas :)
O ir šiaip bijau prakeikimų iš ""ortaadosų", nes namiškiams savo rankomis nupirkau Alytos ten kažkokio putojančio brangesnio... Išsibučiavom, išsiglėbesčiavom... ir lovelėn.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Troja rašė:
Ačiū, kolega Audroni
Aš sveikinu ir tuos, kurie sutiko neblaiviai. Kiekvienas turi teisę pasirinkt
bet ir pareigą nesuteikt kančių aplink esantiems artimiesiems
Pareigą? Hm, hm... negirdėjau apie tokias pareigas. Na, nebent mandagumas ir pagarba artimąjam - gal, bet tikrai ne pareiga. O šiaip tai, Pumputi, jei girdėjai, tai skęstančiojo gelbėjimas yra paties skęstančiojo reikalas.
Paskutinis taisė Troja (2013-01-01 16:00:31)
Neprisijungęs
Troja rašė:
Pareigą? Hm, hm... negirdėjau apie tokias pareigas. Na, nebent mandagumas ir pagarba artimąjam - gal, bet tikrai ne pareiga. O šiaip tai, Pumputi, jei girdėjai, tai skęstančiojo gelbėjimas yra paties skęstančiojo reikalas.
Turėjau mintyje ne skęstančiojo gelbėjimąsi, bet artimųjų skandinimą
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Troja rašė:
Turėjau mintyje ne skęstančiojo gelbėjimąsi, bet artimųjų skandinimą
Tai ir aš būtent apie "skęstančius" artimuosius kalbu.
Neprisijungęs
Troja rašė:
O aš kalbu apie tuos artimuosius, kuriuos aš skandinau gerdamas.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Troja rašė:
O aš kalbu apie tuos artimuosius, kuriuos aš skandinau gerdamas.
Natūralu, kad kiekvienas kalba iš savo varpinės.
Neprisijungęs