VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 24m. | 9mÄ—n. | 22d. |
Nerūkau | 15m. | 10mėn. | 4d. |
Štai ir susipažinome :)
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 5mÄ—n. | 9d. |
Turėjau įtarimą , na ir kaip vizualizacija? Aš atrodau taip kaip ir turėjau atrodyti?
Ir dar,...Tu tiki,kad negersiu? Kad išvengsiu atkritimu?
Neprisijungęs
Monika rašė:
<...>Tu tiki,kad negersiu? Kad išvengsiu atkritimu?
AÅ¡ nežinau ar aÅ¡ negersiu, kaip galÄ—Äiau kitam kažkÄ… iÅ¡pranaÅ¡auti? IÅ¡ Å¡alies žiÅ«rint - viskÄ… darai labai drÄ…siai, teisingai ir su dideliu noru. Tik bÅ«na kartais, sÄ—kmingos pradžios euforija kojÄ… pakiÅ¡a...
Kaip klubelis be daktaro Sauliaus? NenuvylÄ—?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Monika rašė:
<...>Tu tiki,kad negersiu? Kad išvengsiu atkritimu?
AÅ¡ nežinau ar aÅ¡ negersiu, kaip galÄ—Äiau kitam kažkÄ… iÅ¡pranaÅ¡auti? IÅ¡ Å¡alies žiÅ«rint - viskÄ… darai labai drÄ…siai, teisingai ir su dideliu noru. Tik bÅ«na kartais, sÄ—kmingos pradžios euforija kojÄ… pakiÅ¡a...
Kaip klubelis be daktaro Sauliaus? NenuvylÄ—?
Tai dėl to ir minu į Neuromeda,kad neuzsisvaigciau euforijoje, vos keli susitikimai, bet supratau,kad man jie būtini.
Be Sauliaus kiek kitoks susitikimo formatas,bet,kad niekas nenuvylė tai tikrai. Aš apskritai labai mėgstu susipažinti su naujais žmonėmis
Neprisijungęs
7-as blaivus ir sporto klube praleistas savaitgalis
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 3mÄ—n. | 1d. |
Monika rašė:
7-as blaivus ir sporto klube praleistas savaitgalis
Nu saunuole.
Neprisijungęs
Didelis aÄiÅ« visiems kas rekomendavo Neuromeda, aÅ¡ tikrai nesitikÄ—jau,kad tie susitikimai taip padÄ—s. Ir aÄiÅ« sau, brangiausiai, kad isiklausau į protingu žmonių patarimus .
Neprisijungęs
Mes Äia nei prie ko, viskÄ… pati padarei :) Å aunu, kad ne tik klauseisi, bet ir iÅ¡girdai.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Mes Äia nei prie ko, viskÄ… pati padarei Å aunu, kad ne tik klauseisi, bet ir iÅ¡girdai.
AÅ¡ ieÅ¡kojau pagalbos,jus man padejot. Žinoma aÄiÅ«! Man belieka nesusifeilint 😀.
8-as blaivus savaitgalis 😃. Ir...laukiu ketvirtadienio!
Neprisijungęs
Jau mėnuo kaip lankau klubą, faini žmonės ten renkasi, visi skirtingi, visi įdomūs, bendrauji ir atrodo net sunku patikėti, kad jie turėjo problemų su priklausomybe
Man, kaip pradedanÄiai blaivininkei, tai po susitikimo peno pamÄ…stymams bÅ«na iki kito ketvirtadienio ir, bent jau kol kas, tai ta kassavaitine injekcija, bÅ«tina. BÅ«siu atvira, eidama pirmÄ… kartÄ…, tikrai nesitikÄ—jau tokio efekto, Ä—jau todÄ—l, kad jÅ«s pataret, o aÅ¡ vardan blaivybÄ—s, stengiausi įsiklausyti į visus patarimus.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Šaunuolė, mergyt Tikra sportininkė, tikslą matai ir šuoliuoji link jo nesigręžiodama
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Šaunuolė, mergyt Tikra sportininkė, tikslą matai ir šuoliuoji link jo nesigręžiodama
Taip mielai skamba, tas "mergyt" 🤗, nepaisant, to,kad mergytei nenumaldomai artėja 50-metis😀. O šuoliais aš visur gyvenime lekiu, kartais tai padeda, bet kartais tokiu malkų priskaldau 😮
Neprisijungęs
Monika rašė:
Jau mėnuo kaip lankau klubą, faini žmonės ten renkasi, visi skirtingi, visi įdomūs, bendrauji ir atrodo net sunku patikėti, kad jie turėjo problemų su priklausomybe :rolleyes:
Paskaitau ir taip norisi į klubą dažniau nulėkti :) Ateina ketvirtadienis ir vis kažkas sutrukdo :|
Neprisijungęs
as geriu,ka daryti
Neprisijungęs
saikingai geriu
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Bent mano atveju, į blaivybÄ™ reikÄ—jo įdÄ—t pastangų. Jeigu tikrai nori negerti, turi pasiieÅ¡kot priemonių, kurios tau padÄ—s iÅ¡likt blaiviai, kurios tau tinka. Tas saikingai, manau labai laikina. Jeigu jau buvo vartai pragaran pralaužti, tai anksÄiau ar vÄ—liau jie atsivers visu savo ploÄiu.
Neprisijungęs
Manau ir atsiprašau už nuomonę,bet saikingai geriantys tokiu grupių neieško,bet gal klystu
Neprisijungęs
Sveiki. PrieÅ¡ tris metus lankiausi Äia. Situacija tik žemyn. 6 alaus pintos kas vakarÄ… tapo visiÅ¡ka norma. Kur kreiptis pagalbos Vilniuje? Ar pradÄ—t nuo Å¡eimos gydytojo?
Neprisijungęs
Sveiki visi. Puikus forumas, idomios temos ir jautrios jusu istorijos. Sakykite, kaip kovojate su potraukiu isgerti? Kaip keisti tuos iprocius, kai vaziuojant namo po darbo jau imi galvoti, kaip grizus isipilsi taurele, kita. Neisgerus nesitelpi savame kailyje, neramumas kune, kazko truksta labai, nezinai, kur detis, nuotaika krenta, viskas erzina labai kaip atitraukti mintis, ir neisipilti alkoholio? Aciu.
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 9mÄ—n. | 16d. |
Sveika, man padÄ—jo užsiimimas kita veikla , nebÅ«nu namuos , nelaikau degtinÄ—s, pakeiÄiau aplinka ,o mintys susitvarko savaime.
Neprisijungęs
Moteris rašė:
Sveiki visi. Puikus forumas, idomios temos ir jautrios jusu istorijos. Sakykite, kaip kovojate su potraukiu isgerti? Kaip keisti tuos iprocius, kai vaziuojant namo po darbo jau imi galvoti, kaip grizus isipilsi taurele, kita. Neisgerus nesitelpi savame kailyje, neramumas kune, kazko truksta labai, nezinai, kur detis, nuotaika krenta, viskas erzina labai kaip atitraukti mintis, ir neisipilti alkoholio? Aciu.
Labas,
man taip pat dabar nekas. Svarstau, kad reikia eiti į anoniminius, nes niekas nepadeda.
Neprisijungęs