VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 0mÄ—n. | 29d. |
Mėnuo,geras,.....kaip greitai 😎, dabar kitas etapas, kada ten didžiausią rizika atkristų? Po 4,6,7 mėnesių?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 10d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 8d. |
Monika rašė:
Mėnuo,geras,.....kaip greitai 😎, dabar kitas etapas, kada ten didžiausią rizika atkristų? Po 4,6,7 mėnesių?
Su puikia pradžia sveikinu [b] rizika atkristi visada yra, kiekvienas skirtingai pasiduoda pagundai aš esu ir po mėnesio, ir po keturių, ir po devynių mėnesių atkritusi
suprantu, kad reiktų kažkur rimÄiau kreiptis, bet vis vien džiaugiuosi tais momentais, kai galiu blaiviai mÄ…styti
Neprisijungęs
Na, jei atkrisiu kaip ir su rūkymu, po 7 metų,tai...ai, tai tada ir galvosiu 😀,o dabar džiaugiuosi tuo ką turiu. Aš tik dabar suvokiu, kaip per tą vyną buvo issikreipęs aplinkos suvokimas. Siaubas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 18d. |
Monika rašė:
Sveikiju, Monika, su mÄ—nesiuku DÄ—l atkryÄio, realiai kiekvienÄ… dienÄ… yra rizika atkristi. Ir visai nesvarbu mÄ—nuo, septyni, ar deÅ¡imt metų. Svarbiausia, laiku priÄiupti signalus. Pagavai, supratai aplink eina kalba, ir vÄ—l pirmyn
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 1d. |
MÄ—nuo ir 2 dienos, ar ne, Monika? Ir kaip? Sunkus buvo mÄ—nuo?
Neprisijungęs
Buvo žiauriai nerealiai fainas mÄ—nuo!!! Gal Äia pirminÄ— euforija,gal...bet blaivybe, bent kol kas veža 😀. Labai padeda vyras, ta prasme jis neturi priklausomybÄ—s, jam negerti yra normalu, įprasta ir joks Äia ne iššūkis, tai į ji žiÅ«rint ir aÅ¡ nesijauÄiu kažkÄ… prarandanti, atsisakydama vyno.
Pagaliau turiu laiko ir sveikatos sportui,kuri buvau apleidusi, dviratis irgi eina į trasą 😎,žodžiu....
Tiesa, manau,kad į susitikimus į Neuromedos klubÄ… reikia bÅ«tinai nuvažiuoti,nes vis tik statistika apie atkritimus žiauri, ir norÄ—Äiau turÄ—ti vieta į kuriÄ… galeciau nuvažiuoti silpnumui akimirkÄ…,kai tokia bus....
Neprisijungęs
O Neuromedos klubas anonimiÅ¡kas,kaip aÅ¡ suprantu? Kokia ten tvarkÄ…? Tiesiog ateini ir viskas? Na,dar susimoki. Bandau įsivaizduoti, kaip aÅ¡ ten atvariusi, blaÅ¡kausi po registratÅ«rÄ… klausinÄ—dama kur girtuokliai renkasi? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Neprisijungęs
Monika rašė:
O Neuromedos klubas anonimiÅ¡kas,kaip aÅ¡ suprantu? Kokia ten tvarkÄ…? Tiesiog ateini ir viskas? Na,dar susimoki. Bandau įsivaizduoti, kaip aÅ¡ ten atvariusi, blaÅ¡kausi po registratÅ«rÄ… klausinÄ—dama kur girtuokliai renkasi? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
prajuokinai gaila, kad pajūry nėra tokio klubo
o gal yra tik aš nežinau
Neprisijungęs
Monika rašė:
Anonimiškas, visiškai, ir niekur nereikia blaškytis Klubas vyksta ketvirtadieniais, jį veda dr. Saulius Venslauksas. Dauguma į klubą ateina po daktaro konsultacijos. Bet, galima ateiti ir be (bent jau taip buvo prieš metus). Nieks neišvarys. Ateini rami, registratūtoj susimoki ir lipi į antrą aukštą. Tiksliai nepamenu kabineto numerio, registratorė patikslins.
Ir dar, netgi psichiatro konsultacijos yra saugios. Kadangi už jas susimoki, nieks jokiais duomenimis su ligonių kasom nesidalina.
Neprisijungęs
Vistiek kažkaip baugu... Pirmą kartą...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mÄ—n. | 12d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 24d. |
PasÄ—dÄ—si sau tyliai kamputyje, paklausysi kas kÄ… kalba. Jei Å¡nekins, bet nenorÄ—si kalbÄ—ti, taip ir pasakyk, niekas prievarta ir kankinimais nebandys paslapÄių iÅ¡gauti ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
PasÄ—dÄ—si sau tyliai kamputyje, paklausysi kas kÄ… kalba. Jei Å¡nekins, bet nenorÄ—si kalbÄ—ti, taip ir pasakyk, niekas prievarta ir kankinimais nebandys paslapÄių iÅ¡gauti
Na,jei nekankins....
Neprisijungęs
Priims, nekankins, kalbÄ—si tik tada - kai pati to norÄ—si
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Na, panaÅ¡u,kad reikia susirinkti drÄ…sos ir orumo likuÄius ir...ieskoti likimo broliu
Neprisijungęs
Monika rašė:
Veronika rašė:
Na, panaÅ¡u,kad reikia susirinkti drÄ…sos ir orumo likuÄius ir...ieskoti likimo broliu
Manau pas tave tiek drąsos, tiek orumo pakankamai Lyginant, kiek tau reikėjo drąsos pripažint pirmiausiai sau, paskui kitiems, kad turi bėdą, klubelis tik siemkės
Na, orumas, tai savaime aišku, taip pat yra, padarei išvadas ir nesislepi už butelio dugno. Taip kad mergyt, pirmyn drąsiai. Laimingą bilietą į kišenį ir niekada jo neiškeisk į alkoholio stiklą
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Monika rašė:
Veronika rašė:
Manau pas tave tiek drÄ…sos, tiek orumo pakankamai
Lyginant, kiek tau reikėjo drąsos pripažint pirmiausiai sau, paskui kitiems, kad turi bėdą, klubelis tik siemkės
Na, orumas, tai savaime aišku, taip pat yra, padarei išvadas ir nesislepi už butelio dugno. Taip kad mergyt, pirmyn drąsiai. Laimingą bilietą į kišenį ir niekada jo neiškeisk į alkoholio stiklą
AÄiÅ« , vienas dalykas kai tave palaiko artimi žmonÄ—s, aiÅ¡ku tai svarbu, bet...jie nežino nei kaip jauciuosi,nei kokie demonai kankina, o Äia, forume, žmonÄ—s kuriu nepažįstu, bet....jums net pasakoti nereikia, viskÄ… praeje, viskÄ… iÅ¡gyvenÄ™ patys, žodžiu, tarp eiluÄių ko gero perskaitot daugiau nei aÅ¡ pati suprantu apie tai kas su manim vyksta. ÄŒia randu atsakymus į klausimus kurie man dar nebuvo iskile. Koks nepriklausomas nuo alkoholio žmogus supras, kad kiekvienÄ… mielÄ… rytÄ… džiaugiuosi, kad nekankink pagirios, kad kaip vaikas džiaugiuosi, kad net ir vakare galiu vairuoti nes nesu ikalusi kelių taurių vyno?
Neprisijungęs
Kai atsisėsi tarp tikrų žmonių ir nereiks skaityti teksto, pakaks klausyti, patirtys kurias išgirsi bus neįkainojamos. Nes, bent aš, save pamatau kaip veidrodyje. Užmegztas asmeninis, tikras ryšys labai vertingas. Nes supranti, kad esi ne vienas toks, kad kitiems taip pat buvo/būna, išgirsti, kaip jie sprendė, tada atsirenki - ką sau prisitaikysi ir pabandysi, kad būtų legviau
Kas man labai tiko ir patiko Neuromedoj, tai grįžtamasis ryšys. AA to nėra, išsikalbi, išeini, o Neuromedoj dar ir analizė gaunas, nes kyla klausimai, tikra grupinė psichoterapija.
Neprisijungęs
Nu va, Ä—miau ir nuÄ—jau . Gal ir iÅ¡ Äia esanÄių kas nors buvo, tai pamatÄ— mane visame gražume
Ir man labai patiko pats susitikimo formatas, žmonės,psichologas. Niekas nekankino ir kalbėti nevertė, tik aš ir neverciama esu baisi plepė....Žodžiu, panašu, kad būsiu reguliari vakarėlių lankytoja
Neprisijungęs
Labai rimtai planavau dalyvauti, bet buvo kas planus pakoregavo ir nepavyko.Smagu, kad tau patiko, sakÄ—m gi, kad gera ten vieta. YpaÄ kai daktaras Saulius veda.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 1d. |
Žinai, Monika, labai atsargiai skaiÄiau tavo "džiugias ir Å¡viesias" žinutes... Bet, kai nužygiavai į NeuromedÄ…... vnž. Å AUNUOLÄ– ir dar kartÄ… Å¡aunuolÄ—! Tvarka bus!
... ir tikrai, tik savo kailiu patyrę, gali suprasti visą šį reikalą - ir džiaugsmus, ir baimes, ir nerimus...
Neprisijungęs
Man rodos, aš tiesiog subrendau blaivybei, be to žinau,kad žmogus ne visagalis ir ieškoti pagalbos jokia gėda. Ir...jei aš dėl ko nors "užsizarazinu", tai būna rimtai
Jei dideli blaivybes stažą turintys žmones sako,kad Neuromeda padėjo, kas aš tokia,kad netikėciau?
Neprisijungęs
labai Å¡aunu, kad iÅ¡ karto kreipeisi pagalbos, nes iÅ¡ patirties galiu pasakyti, kad paÄiai savarankiÅ¡kai valios pagalba atsisakyti alko tikrai yra sunku
bet aš vis dar bandau būti stipri
Neprisijungęs
Nida rašė:
prajuokinai :D gaila, kad pajūry nėra tokio klubo :/ o gal yra tik aš nežinau :rolleyes:
O tu imk ir atvažiuok vienÄ… kartÄ… į NeuromedÄ… ;) Kiek Äia tos Lietuvos yra...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nida rašė:
prajuokinai
gaila, kad pajūry nėra tokio klubo
o gal yra tik aš nežinau
O tu imk ir atvažiuok vieną kartą į Neuromedą
Kiek Äia tos Lietuvos yra...
Aš irgi ne iš Kauno,jei ką...
O pas mane jau, uf....6 blaivi savaitgaliai 😃.
Neprisijungęs
Dar vienas pasibuvimas Neuromedoje
Neprisijungęs