VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 7d. |
Nudegęs / Burnt 2015
Siužetas : virtuvės šefo gyvenimo peripetijos. Bet geras filmas apie tamsiąją ego pusę, apie atskirties jausmą..ir priklausomybes.(!) bet daugiausiai apie blaivybę.
p.s hyper stilingas
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
http://www.imdb.com/title/tt0808185/
Skandinaviškas toks, skandinaviškai nuobodi pradžia, bet pramuša vienoj vietoj, jei iki jos ištversit. Man labai priminė būseną metus gert, kai visi kiti aplink lyg ir tokie patys lieka, o tu jau atsilupęs...
ÐеумеÑтный человек / Den brysomme mannen
RusiÅ¡kai žiÅ«rÄ—jau, nuorodÄ… į AŽ įmesÄiau kam įdomu.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mÄ—n. | 22d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 15d. |
Neprisijungęs
Varysiu šiandien į "Hju Glaso legendą"
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
SukreÄiantis filmas "Mergina traukiny" beje, ji alkoholikÄ—...
THE GIRL ON THE TRAIN
Po filmo ir knyga įsitaisė mano rankinėje.
Neprisijungęs
PažiÅ«rÄ—au FilmÄ… BÄ—da , tris kartus. Ir pamaÄiau beveik savo ateitį žliumbiau ir žliumbiau. Jei taip dar toliau, tai kaput:o
Neprisijungęs
Ar žinote kaip pavydžiu visiems blaiviems.Dar ne psichuškėj bet visiems atrodo, kad turiu ten būti. Nežinau prasmės, tęsti šitą šūdą.Kas dar netingite parašykite. Bet visi blaivininkai miega :rolleyes:parašykit kas nors,mano sušiktam gyvenimui praskaidrinti:rolleyes:
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Dama rašė:
Ar žinote kaip pavydžiu visiems blaiviems.Dar ne psichuškėj bet visiems atrodo, kad turiu ten būti. Nežinau prasmės, tęsti šitą šūdą.Kas dar netingite parašykite. Bet visi blaivininkai miega :rolleyes:parašykit kas nors,mano sušiktam gyvenimui praskaidrinti:rolleyes:
kas nutiko? jau buvai beveik išsikapanojusi iš kur tos juodos mintys? nepasiduok
Neprisijungęs
Nida rašė:
Dama rašė:
kas nutiko? jau buvai beveik išsikapanojusi
iš kur tos juodos mintys? nepasiduok
gyditoja sake nakciai išgerk dvi clonozepamo, bet gi vyras .apseisi ir vienos uzteks. zinau kad niegosiu 2 valandas. vitois vsos nakties. ir kaip i itikinti , kad medikai teisesni
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 10mÄ—n. | 22d. |
Dama rašė:
Vyras teisingai manau sako, uzteks vienos, man pvz. nuo raminanciu kita diena buna silpna. As geriau ikalu didesne doze valerijono, o jei pradedu nakti siauteti, dar.
Tikiu, kad pavydi, blaiviems, nu teks pakenteti.
Ir noriu pasigirti, per tiek mano svyravimu - geriu negeriu, pirma karta buvau kompanijoje pavadinta blaivininke. Ot!
Neprisijungęs
Agni rašė:
Dama rašė:
Vyras teisingai manau sako, uzteks vienos, man pvz. nuo raminanciu kita diena buna silpna. As geriau ikalu didesne doze valerijono, o jei pradedu nakti siauteti, dar.
Tikiu, kad pavydi, blaiviems, nu teks pakenteti.
Ir noriu pasigirti, per tiek mano svyravimu - geriu negeriu, pirma karta buvau kompanijoje pavadinta blaivininke. Ot!
Gal teisus, gal ne.Bet geriau būti apkiautusiai, negu durniuoti visą naktį.Nei aš miegu nei kitiem duodu.Gal ne visi praėję šį pragarą, bet po šito tai jau niekas nebebaisu.Gal tik šaltis ir badas.Skausmo didesnio negali būti.
Neprisijungęs
Man būtų didžiausias pasiekimas,kad kas nors pavadintų blaivininke:)
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 10mÄ—n. | 22d. |
Dama rašė:
Ir man, pasiekimas, neabejoju, kad ir tau taip bus, tik laiko ir kantrybes
Neprisijungęs
Agni rašė:
Dama rašė:
Ir man, pasiekimas, neabejoju, kad ir tau taip bus, tik laiko ir kantrybes
Viliuosi:)
Neprisijungęs
Labas rytas, kvieÄiu kavos kur Veonika su Egle prapuolÄ— ? su alko susitvarkÄ— ir retai beužsuka
Damute, kaip tu gyva?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Niu va, užbėgau vakarinės kavos
DÄ—l alko, negalvoju, kad jau susitvarkiau visam laikui. Nes tai tÄ™stinis procesas, Äia iÅ¡ mano varpinÄ—s žiÅ«rint. Gal kiti galvoja kitaip, nežinau. Kad didelių investicijų į blaivybÄ™ dabar nereikia, tai taip, bet, vis vien turiu blaivybÄ—s židinį pakÅ«rÄ—nt
Neprisijungęs
Blaivus | 1m. | 11mÄ—n. | 0d. |
mÄ—nesiukas Nida;) sÄ—kmÄ—s toliau;)
Neprisijungęs
antonimas rašė:
mÄ—nesiukas Nida;) sÄ—kmÄ—s toliau;)
taip, taip antonimai kažin kodÄ—l kai negeri atsiranda toks noras sveikai maitintis, domina bele kokie sveikatingumo renginiai, ale sveikuole-vegetare patampu, atsiranda noras rÅ«pintis ne tik kÅ«no, bet ir sielos, minÄių Å¡vara
ar Äia man vienai taip
Neprisijungęs
gal kas kavos nori prisijunti antram puodeliui, nes pirmas 6,30 buvo išgertas
kažkaip ir režimas keiÄiasi - anksti keliuosi ir visÄ… dienÄ… iÅ¡lieku energinga ir žvali
negaliu atsidžiaugti puikia savijauta ir nuotaika
matyt organizmas atsikratÄ— toksinu
Neprisijungęs
štai ir antras prašuoliavo mėnuo varyk į priekį neatsigręždamas antonimai
aš neatsiliksiu
praktiškai lipu tau ant kulnų
Neprisijungęs
Nida rašė:
štai ir antras prašuoliavo mėnuo
varyk į priekį neatsigręždamas antonimai
aš neatsiliksiu
praktiškai lipu tau ant kulnų
varau varau į priekį,atgal net neatsigęžiu...nesigrežinėk ir tu;) džiaugiuosi už mus abu:)
Neprisijungęs
Nida kaip sekasi?galima sveikint su 3 mÄ—nÄ—siukais;)
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Nida kaip sekasi?galima sveikint su 3 mÄ—nÄ—siukais;)
taip, taip jau laukiu nesulaukiu
sveikinimų...
tave su treÄiu pražiopsojau pasveikinti, tai laukiu ketvirto
Neprisijungęs