VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 16d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 15d. |
Lengvos savaitės gražaus pirmadienio
Neprisijungęs
Kelionės kelionės, o kokia būna kelione bokala alaus susivertus po pasąmonės klodus, prisiminimus, nostalgijas, šėlsmus... ai nors ne, pas moteris pastebėjau tik ikalus siaubai baubai drebėjimai ir pasaulio pabaiga... ka jau išgėrus išvis jokio malonumo nebūna, tik košmarai???.. nium tuomet jau mesti gerti jau garbės reikalas...
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 5d. |
kelionėms reikia rublių turėt
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 7d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 25d. |
Galima pėsčiomis, su kuprine ant pečių, ne ką kainuoja Taip pat kelionė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Galima pėsčiomis, su kuprine ant pečių, ne ką kainuoja
Taip pat kelionė
nepamirškim dviračio
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 7d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 25d. |
Neturu
Neprisijungęs
3 sav be alkoholio, ruosiuosi kodavimuisi kita sestadieni
Neprisijungęs
Perrin rašė:
3 sav be alkoholio, ruosiuosi kodavimuisi kita sestadieni
šaunuolė, linkiu pasiekti savo tikslą
Neprisijungęs
Nelabai kas cia bendrauja, bet daugiau neturiu kam pasisakyti, tai bent jau prisiduosiu
Siandien diena X, 4 sav be alkoholio, kitu priklausomybiu neturiu, bet negaliu gyventi be kavos.. Geriu tik viena puodeli ryte ir kadangi paskutiniu metu labai anksti keliuosi, tai niekaip be jos. Taigi kaip ir nesilaikiau visu kodavimosi salygu, bet vistiek vaziuosiu, nes siandien tik isklausysiu paskaita, o koduosiuos uz dar 1men. Jei saziningai, tai maniau, kad jei sugalvociau nebesikoduoti (nes labai jau lengvai ir gerai prabego tas blaivas laikotarpis), tai turbut ta pacia diena uzgerciau Bet siandien supratau, kad ne, dar
neuzgerciau, dar menesi galiu
Aciu visiems kas linkejo stiprybes, palinkekit ir toliau ir jums taip pat prasmingu blaiviu dienu!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 8d. |
Iš visos širdies linkiu tau, Perrin, stiprybės Tikriausiai tau labai vieniša...
Neprisijungęs
Visgi uzsikodavau
Nuotaika jau ir taip buvo gera po blaivaus menesio, bet kazkodel man juoko diena buvo, tai iki asaru juokiausi. Jauciuosi gerai, tikrai ne vienisa, jau senai radau drauga savyje ir kompanijos man nereikia. Gerai, kad mano aplinkoj nera gerianciu pavyzdziu, as eiti i mases nemegstu, ranka lyg tai apgijus, grizineju i sportus. Noriu daug issimiegoti, jau galva skauda..
Neprisijungęs
Perrin rašė:
Visgi uzsikodavau
Nuotaika jau ir taip buvo gera po blaivaus menesio, bet kazkodel man juoko diena buvo, tai iki asaru juokiausi. Jauciuosi gerai, tikrai ne vienisa, jau senai radau drauga savyje ir kompanijos man nereikia. Gerai, kad mano aplinkoj nera gerianciu pavyzdziu, as eiti i mases nemegstu, ranka lyg tai apgijus, grizineju i sportus. Noriu daug issimiegoti, jau galva skauda..
Kiek laiko galios kodas? Džiaugiuos su tavim
Neprisijungęs
oho koks ilgas terminas,aš kažkaip maniau,kad max metai kodas gali būti...ar čia jau koks naujas kodavimas...
Neprisijungęs
Ilgiausiai 7m galima, bet kadangi pirma karta, tai apskritai rekomenduoja tik 1m
Neprisijungęs
aaa...nu aišku aišku:) ir kaina turbūt atitinkamai skiriasi...
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Sveikas Bebre , kaip laikais?
Sveikas Žvejy, sveiki visi, ilgą laiką nesilankiau forume, užėjau pasižiūrėti kas naujo, gero. Malonu, kad prisiminei. Čia tai viskas ok, bet užėjęs į kitą iš tiesų labai nusiminiau. Jau greit bus metai kai negaliu ten prisijungti, aplamai forumuose nebesilankau, o ten vis dar verda ta pati tema, įtarinėjami įvairūs žmonės, pilamas šmeižtas. Žinok aš apšalęs. Man labai liūdna, norisi dingti su visam iš virtualaus pasaulio, jei jau aš toks blogas. Norisi prisigerti dabar.
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Kaina ta pati, skiriasi tik kurioj sali kodojies Lt daug pigiau, bet kol lauksiu grizimo i Lt, ta skirtuma tikrai, kad pragerciau, o dabar jau skaiciuoju antra blaivybes menesi
Neprisijungęs
Perrin rašė:
antonimas rašė:
Kaina ta pati, skiriasi tik kurioj sali kodojies
Lt daug pigiau, bet kol lauksiu grizimo i Lt, ta skirtuma tikrai, kad pragerciau, o dabar jau skaiciuoju antra blaivybes menesi
supratau:) liux taip ir toliau,šaunu:) gera pradžia puse darbo;)
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kelionės kelionės, o kokia būna kelione bokala alaus susivertus po pasąmonės klodus, prisiminimus, nostalgijas, šėlsmus... ai nors ne, pas moteris pastebėjau tik ikalus siaubai baubai drebėjimai ir pasaulio pabaiga... ka jau išgėrus išvis jokio malonumo nebūna, tik košmarai???.. nium tuomet jau mesti gerti jau garbės reikalas...
Kokie košmarai, aš jausiu nostalgiją dabar jau pavadinkim legendiniams 2015 metams kai šis forumas virte virė ir kai galima buvo normaliai atsipalaiduoti prie geležinkelio, kai buvo galima aprašyti savo įspūdžius, savijautą, tai tarsi būdavo pasisėdėjimas su forumo draugais. O dabar kas? Daug kas "dvasiškai subrendo" ši vieta tapo boring omg booring tai net mes neberašom nei čia nei kitur. Žinot ką, kol dar esu gyvas ir sveikas, pasakysiu savo firminę frazę - dėjau skersą!
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 12d. |
Man taip Bebre rašymas , bendravimas forumuose ir ne tik , labai padeda išlikti blaiviam, bet jau pavargau. Kai lieku vienas mintys vėl krypsta lik užgėrimo ir gali būt metus dešimt ar bele kiek vis tiek , noras įkalt galingesnis. Visi nori būti lyderiais , aš to nesuprantu , versle, darbe ir t.t. suprantu , bet čia norint sustabdyt ligą kažkas kvailo. Man nesvarbu ar žmogus geria ar ne aš noriu bendraut su visais , kurie turi minčių keist gyvenimą ir ieško kelio iš to liūno. Taip aš su savo kritišku požiūriu esu nepriimtinas daugeliui, net facebuko grupėse mane meta lauk , bet dėl to nepergyvenu , ko noriu tą gaunu. Šiaip nežadu nusileist nė prieš vieną kuris smergdamas kitą kelia save.
Neprisijungęs
Žvejy, užsuk dažniau čia, ką ten su tais dviem ligoniais bendraut, nenuostabu kad su jais ilgiau pabendravus tau mintys krypsta link užgėrimo. Čia su bet kokiais vampyrais ir manipuliatoriais ilgėliau pabuvus toks jausmas aplanko. Pesimizmas ir bejėgiškumas. Tu matai, kad pas juos jau niekas nebeina, aš buvau teisus, kad jie liks tik dviese, taip ir atsitiko.
Kad visi nori lyderiauti, tai gal ir gerai, tada atsiranda sveika konkurencija, visi tobulėja. Bet kai kurie žmonės yra taip įsimylėję savo atvaizdą, kad geriau visus išmėtys laukan ir liks lyderiauti patys sau ir savo veidrodžiui. Tai tokių žmonių privenk, Žvejuk.
O šiaip jo, nenusileisk jiems, neslėpk savo nuomonės, tada pamatysi jų tikrą veidą.
Nes aš pats čiut čiut neužgėriau, bet laikausi dar. Vietoj šnapso pasidarau kavos arba pavalgau ką nors skanaus. Ką tas užgėrimas pakeis? Jau šimtus kartų praeitas kelias, kuris niekur neveda.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Žvejy, užsuk dažniau čia, ką ten su tais dviem ligoniais bendraut, nenuostabu kad su jais ilgiau pabendravus tau mintys krypsta link užgėrimo. Čia su bet kokiais vampyrais ir manipuliatoriais ilgėliau pabuvus toks jausmas aplanko. Pesimizmas ir bejėgiškumas. Tu matai, kad pas juos jau niekas nebeina, aš buvau teisus, kad jie liks tik dviese, taip ir atsitiko.
Kad visi nori lyderiauti, tai gal ir gerai, tada atsiranda sveika konkurencija, visi tobulėja. Bet kai kurie žmonės yra taip įsimylėję savo atvaizdą, kad geriau visus išmėtys laukan ir liks lyderiauti patys sau ir savo veidrodžiui. Tai tokių žmonių privenk, Žvejuk.
O šiaip jo, nenusileisk jiems, neslėpk savo nuomonės, tada pamatysi jų tikrą veidą.
Nes aš pats čiut čiut neužgėriau, bet laikausi dar. Vietoj šnapso pasidarau kavos arba pavalgau ką nors skanaus. Ką tas užgėrimas pakeis? Jau šimtus kartų praeitas kelias, kuris niekur neveda.
Tuo pačiu keliu šlepsėt nusibosta.Bandyk kitą kelią.Gal sunkęsnį , bet įdomesnį.Sėkmės Bebre.
Neprisijungęs
:)smagu,kad toks esi
žvejys rašė:
Man taip Bebre rašymas , bendravimas forumuose ir ne tik , labai padeda išlikti blaiviam, bet jau pavargau. Kai lieku vienas mintys vėl krypsta lik užgėrimo ir gali būt metus dešimt ar bele kiek vis tiek , noras įkalt galingesnis. Visi nori būti lyderiais , aš to nesuprantu , versle, darbe ir t.t. suprantu , bet čia norint sustabdyt ligą kažkas kvailo. Man nesvarbu ar žmogus geria ar ne aš noriu bendraut su visais , kurie turi minčių keist gyvenimą ir ieško kelio iš to liūno. Taip aš su savo kritišku požiūriu esu nepriimtinas daugeliui, net facebuko grupėse mane meta lauk , bet dėl to nepergyvenu , ko noriu tą gaunu. Šiaip nežadu nusileist nė prieš vieną kuris smergdamas kitą kelia save.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Tuo pačiu keliu šlepsėt nusibosta.Bandyk kitą kelią.Gal sunkęsnį , bet įdomesnį.Sėkmės Bebre.
Gerai pasakyta, oi patikėk kiek per tuos metus nuotykių turėjau su tuo sunkesniu keliu. Praeitą liepą išsipirkau domeną, pakūriau naują forumą, biškį chebros surinkau, bet vėliau užraukiau. Bet patirtis gera buvo. Vėliau žiemą vėl prisiminiau tuos dalykus, išsipirkau naują domeną, paleidau blogą ale internetinį dienoraštį bet vėl užraukiau po kiek laiko. Gal pritrūko kantrybės tiesiog, bet tos idėjos mano galvoje dar sukasi, viskas išssispręs manau šios liepos viduryje
Neprisijungęs