VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Perrin rašė:
Egle13 rašė:
Kada koduosiesi, Perrin?
Sveiki, rasiau kitoj temoj, bet smagu, kad nors kazkas pasidomejo, aciu!
Norejau si men, bet jau buvo per velai, kai pasiskambinau, tai tik kito men gale.
Na iki Joniniu dar galesi normaliai tada pagerti, idomu kiek laikys tas kodas...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mėn. | 23d. |
Perrin rašė:
Egle13 rašė:
Kada koduosiesi, Perrin?
Sveiki, rasiau kitoj temoj, bet smagu, kad nors kazkas pasidomejo, aciu!
Norejau si men, bet jau buvo per velai, kai pasiskambinau, tai tik kito men gale.
Ilgai laukti Man kodavimas padėjo (Vilkei - ne.) Čia turbūt labai svarbu tai, kaip nusiteiksi, nuo tavo pačios noro... Tikėk, stenkis ir viskas bus gerai. Linkiu tau sėkmės
Neprisijungęs
Nagi nagi, žiūrėk kiek pilna forume pas mus koduotu.. tai matyt nevien kokia Nijolė Pareigytė ant viso svieto dabar skelbiasi...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nagi nagi, žiūrėk kiek pilna forume pas mus koduotu..
tai matyt nevien kokia Nijolė Pareigytė ant viso svieto dabar skelbiasi...
Oijjj, tik nereikia... Kažkada rašiau, kad kodavausi tris kartus. Ir tai buvo prieš šimtą metų... Tiek tu, tiek aš turime ką atsiminti... Tik pasirinkti keliai skirtingi.
Neprisijungęs
Neprisimenu matyt kas ten kur kodavosi ir kiek kartu, dabar gi Veryga nori išgyvendinti ta kodavima apskritai, idomu tada kuom gydys visus prasigėrusius?... O keliai prie ko skirtingi nesupratau, bandyk nebandes, finalas man tas pats - eini vistiek maukti alaus, tai kam save ir kitus apgaudinėti, kad tipo ši karta tai jau viskas, jau bus kitaip???.. Manau sažiningumas visu pirma Sau yra visa ko esmė, jei nepavyksta eile metu, velniai nematė, gyveni kaip gyvenes...
Neprisijungęs
Bet nepabandes, tai juk nesuzinosi.
Mano gerimas toks, kad dar niekad del jo nesu jokiu problemu turejus ar i darba neisejus, tiek, kad paciai nuo saves baisu. Ir aplinkiniai net nesuvokia, kad kas negerai su manim, tai net pasigirt apie koda negalesiu.
As UK gyvenu, o cia koduoja tik karta menesyje, todel ir laukiu.
Neprisijungęs
Nesuprantu kam apie tuos kodus kažkam girtis???.. Jei jisai normaliai laikys, gyvenimas bus laimingas, kieno koks reikalas kas ir kaip.. Bet jei dideliu bėdu dėl gėrimo nėra, aš manyčiau tu ir betu kodu puikiai susitravarkytum, bet tikrai nepabandęs nesužinosi, tai bandykis ant savęs...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 22d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 9d. |
Nidūlička, du žingsniai ir metai Dešimt mėnesiukų, šaunuolė
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 1d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 30d. |
Veronika rašė:
Nidūlička, du žingsniai ir metai
Dešimt mėnesiukų, šaunuolė
Ačiū Veronika vis galvoju ar pagunda kada nors išnyks
Neprisijungęs
Dažnai ji tau neduoda ramybės? Tik mintys ateina, ar ir noras?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Dažnai ji tau neduoda ramybės? Tik mintys ateina, ar ir noras?
kai ateina mintis, kažkaip ir noras seka nėra taip dažnai, bet vat vis primena bestija apie save ir ką tu jam
Neprisijungęs
Nida, o kokiom jegom pavyko atsisakyti? Gal kur rasei, gal praleidau?
Iki kodo nusiteikiau negerti visa men, tai jau antra sav taip tvirtai nusiteikusi, net mintis neuzplaukia
Neprisijungęs
Mintys kartais ir pas mane atslenka, bet, noro nėra. Dėl to labai džiaugiuos, kad nereikia su tuo kovot Greičiausias išsikirtimo būdas buvo, kaukšt butelaitis, ir apsivožus
Na o paskui, ir prasidėdavo visas pragaras, viduj, manyje... Dabar jau galiu kolekcionuoti kitokius atsipalaidavimo būdus, smagu. Būčiau lakus toliau, niekada nebūčiau patyrus to, ką dabar patiriu.
Laikykis, mieloji, viskas tik lengvės ir šviesės
Neprisijungęs
Perrin rašė:
Nida, o kokiom jegom pavyko atsisakyti? Gal kur rasei, gal praleidau?
Iki kodo nusiteikiau negerti visa men, tai jau antra sav taip tvirtai nusiteikusi, net mintis neuzplaukia
Nežinau Perrin ar gerai, bet aš kapanojuos savom jėgom, gal todėl ir ne vieną kartą esu sugrįžusi prie butelio pradžioje ir aš nusistatydavau terminą 1, 2, 4 ,,,visko buvo ir ištempdavau ir palūždavau. Šiuo metu esu užsibrėžusi metams-tikslas jau kaip ir nebetoli, nežinau kas turėtų įvykti, kad atsisakyčiau šito tikslo...o toliau??? toliau kaip ir labai gaila būtų išjungti skaičiuką ir viską nubraukti, nes žinau, kad teks pradėt vėl viską nuo pradžių....
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Mintys kartais ir pas mane atslenka, bet, noro nėra. Dėl to labai džiaugiuos, kad nereikia su tuo kovot
Greičiausias išsikirtimo būdas buvo, kaukšt butelaitis, ir apsivožus
Na o paskui, ir prasidėdavo visas pragaras, viduj, manyje... Dabar jau galiu kolekcionuoti kitokius atsipalaidavimo būdus, smagu. Būčiau lakus toliau, niekada nebūčiau patyrus to, ką dabar patiriu.
Laikykis, mieloji, viskas tik lengvės ir šviesės
išduok Veronika atsipalaidavimo būdą... mėginu jogą, meditaciją...nemeluosiu, jei pasakysiu, kad apsvaigimas man būdavo daug mielesnis
, bet , jei prisimenant pagirias, tai dingsta visas malonumas prisimint
Neprisijungęs
Nida rašė:
mėginu jogą, meditaciją...nemeluosiu, jei pasakysiu, kad apsvaigimas man būdavo daug mielesnis
Tiesiai i taikini, labai tiksliai.. tik pastebiu moteriška puse sureikšmina labai pagirias, jos mane erzina tiek kiek iki pachmielo, tada BAC, ir kaip naujai gimęs, jokiu prisiminimu, emociju, visiškas nulis, nuo "balto lapo" gyvenimas, tas labai užveda.. retai būnu atviras, tam tikra "kaukė" dažnai būna, bet pasakysiu, jei gerti visai mesti nesigauna, tai metimui tu išnaudosi tokius savo psicho fizo emocinius resursus kurie tave prives iki beprotybės ir savižudubės., nes greičiausiai vistiek laksi..
Neprisijungęs
Ar užsikodavai, Perrin?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Ar užsikodavai, Perrin?
Birzelio 24d uzsiregistravau .
Juokas ima is saves, tik susigalvoju koki tiksla, be jokiu pasaliniu minciu galiu negerti
Toks amzinas saves ieskojimas.
Neprisijungęs
Nida rašė:
išduok Veronika atsipalaidavimo būdą...
mėginu jogą, meditaciją...nemeluosiu, jei pasakysiu, kad apsvaigimas man būdavo daug mielesnis
Kelionės, kelionės, kelionės pats geriausias atsipalaidavimo būdas man. Jose pastoviai išgyvenu čia ir dabar būseną, o tai labai pailsina sielą ir kūną
Nidut, kol jausi nostalgiją apsvaigimui, tol tave trauks jį patirt Juk atsitraukt iš realybės, kuri tave erzina, netenkina, vargina galima ir kitaip. Joga gerai, patiko, tik kiek man per lėta. Dabar maunam rytais mankštintis kalanetiką, prieš darbą į gamtą. Smagu
Apsvaigimas bet kokiu atveju nieko neišpręs, tik apsunkins.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Apsvaigimas bet kokiu atveju nieko neišpręs, tik apsunkins...
Leis tam kartui atitrūkti ir užsimiršti, man tai labai DAUG...
Neprisijungęs
būna dienų , kai norisi atitrūkt, bet tai labai retai ir praeina, o pradėtas butelis vėl užsuks tą patį ratą iš kurio bandau ištrūkti...
Veronika, kelionės -mano arkliukas ir tam atiduodamos visos atostogos, tik jų būna porą kart metuose po dvi savaites, na ir kartais neapmokamos...trūksta man kažkokios veiklos
kur galėčiau atitrūkt ir pasinert, o kokia ji turėtų būt vis dar ieškau...
Neprisijungęs
Nuostabus šeštadienio rytas, juoda kava ir dėliojami dienos planai....saulė ritinėjasi, ramybė...jūra laukia
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> Veronika, kelionės -mano arkliukas
ir tam atiduodamos visos atostogos, tik jų būna porą kart metuose po dvi savaites, na ir kartais neapmokamos...trūksta man kažkokios veiklos
Dar yra savaitgaliai metuose Aš ir juos pradėjau naudot kelionėms
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
<...> Veronika, kelionės -mano arkliukas
ir tam atiduodamos visos atostogos, tik jų būna porą kart metuose po dvi savaites, na ir kartais neapmokamos...trūksta man kažkokios veiklos
Dar yra savaitgaliai metuose
Aš ir juos pradėjau naudot kelionėms
na man nepavyksta, namų ruošos darbai atima didelę dalį laiko arba aš nemoku susiplanuoti, nes viską palieku savaitgaliui kada pajūrin trauksi?
Neprisijungęs
Labai pasiilgau jūros
Su darbų planavimu, tai jo... Pas mane ne kas, taip pat. Bet, manau čia ne mumyse problema, o nesibaigiančiuose darbuose Mokausi pirma planuoti poilsį (protingai), nes nusivariusi nuo kojų, negaliu produktyviai dirbti. O nusibaigti nuo darbo, tai aš mėgėja
Tik, niekam to nereikia, nes ir pati būnu bjauri, pavargus ir aplinkiniai nelaimingi
Puodelis kavos, stiprios, juodos, gardžios
Neprisijungęs