VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nida rašė:
Pasiklydes rašė:
USB rašė:
Super. Šiandien maitinuosi sveikiau ir net pasidariau žaliąjį kokteilį. Draugė patenkinta. Viskas kolkas pagal planą.
Ir kaip planas chuliganas ir zali visokie sposai, mmm???
Pasiklydes tu kaip koks kipšas, vis negatyvais spjaudaisi
![]()
Tegul klumpa ir keliasivisi Äia su savo patirtim
retai kuriam pavyko iš pirmo karto ir nors ir viena diena pragyventa blaiviai, jau šaunu
PasiklydÄ™s realiai į viskÄ… žiÅ«ri , ne pro rožinius akinius.Žali kokteiliai blaivÄ—t nepadeda.Ir draugÄ— nepadÄ—s.Gal kažkaip rimÄiau reiktų pažiÅ«rÄ—t į visÄ… Å¡itÄ… reikalÄ…-pagert taip ,kad dingtų draugÄ— ir planas bÅ«tų tik vienas-kaip nepadvÄ—st .
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
Motyvatorius tai tikrai
ir kaip prasimotyvuotas esi valantėli, kad vėl pili tolka pesnia, a bahūras???..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 27d. |
Sveikas, aÄiÅ«, kad domiesi kipÅ¡as i, tai, kad nepilu tolka tak, esu vieno vakaro žvaigždÄ—.,, noriu ir tÄ… iÅ¡gyvendint, bet taip nunulinau. Kaip tau sekas?
Neprisijungęs
Na man tai normaliai viskas, kai daug laisvadieniu tai aiÅ¡ku gi patrauki ko stipresnio, va net po vakar alaus dar liko, tegul stovi Å¡aldytuve, netrukdo.... va ateis vasara tada jau patvins rimÄiau alaus upÄ—s kaip jas aÅ¡ vadinu, bet jau netaip kaip tarkim prieÅ¡ koki 10 metu, senstu matyt... Energingiausi gÄ—rimo metai jau matyt praeityje..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
Šiandien mano baubas išlindo visu gražumu ir visada jis veda į pagunda, kai ištinka kokia bėda
sėdėjau ir galvojau ar cigaretę prisidegt, ar išgert rūkyt nesinori , šaldytuve tik degtinė
fe, pradÄ—jau mÄ…styt kokio gÄ—rimuko norÄ—Äiau ir supratau, kad jokio
noriu tik to jausmo, kai grimzti į užmarštį ir visos bėdos tuo metu nutolsta kažkur tolyn....
Neprisijungęs
Nida rašė:
Šiandien mano baubas išlindo visu gražumu
ir visada jis veda į pagunda, kai ištinka kokia bėda
sėdėjau ir galvojau ar cigaretę prisidegt, ar išgertrūkyt nesinori , šaldytuve tik degtinė
fe, pradÄ—jau mÄ…styt kokio gÄ—rimuko norÄ—Äiau ir supratau, kad jokio
noriu tik to jausmo, kai grimzti į užmarštį ir visos bėdos tuo metu nutolsta kažkur tolyn....
Laikykis, mergyte, ir niekur tu negrimzk. Juk žinai - išnerti teks, ir bus dar sunkiau. Nenuskriausk savęs, duok atsaką baubui - pozityviu ir konstruktyviu problemos sprendimo būdu.
Neprisijungęs
Nida, kaip laikaisi? Kaip nuotaikos šiandien?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida, kaip laikaisi? Kaip nuotaikos šiandien?
AÄiÅ« Vilke, jau geriau-praslinko demonai kaip tu, kaip tavo vilkas?
Neprisijungęs
Smagu girdėti, kad nepasidavei "provokacijai" Neprisileidžiu ir aš jų artyn, gyvenu blaiviai
Vėlai šiemet, bet vakar pagaliau su vilku atidarėme velo sezoną 😎
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Smagu girdÄ—ti, kad nepasidavei "provokacijai"
Neprisileidžiu ir aš jų artyn, gyvenu blaiviai
Vėlai šiemet, bet vakar pagaliau su vilku atidarėme velo sezoną 😎
Ir aš buvau jau porą kartų prie jūros išriedėjusi smagu žinot, kad nebevartoji tų velnio lašų
dar nustot apie juos galvoti būtų gerai
kažin kur Eglė su Veronika pradingusios aūūūūū mergaitės, visai atsipalaidavote - net į forumą pamirštat užsukti
Neprisijungęs
Nida rašė:
< smagu žinot, kad nebevartoji tų velnio lašų
>
BÅ«siu sąžininga - turiu Tave nuvilti. Vakar buvo 7mÄ—n, kai gyvenau blaiviai. Ir - sugrįžo tas "apsÄ—dimo" jausmas, kuriam nesugebÄ—davau pasiprieÅ¡inti. Tik palaikiau Tave, ir neatlaikiau pati. Kažkur skaiÄiau NASA dirbusiems mokslininkų iÅ¡vadas, kad alkoholio vartojimo požymiai iÅ¡ organizmo pasiÅ¡alina bÅ«tent po 7mÄ—n., gal dÄ—l to demonai ir pareikalavo savo "duoklÄ—s".
Bet - pažinusi blaivaus gyvenimo kokybę žinau, kad tikrai sugrįšiu
Ir dar - kaip svarbu Draugų palaikymas kritiniu momentu:
... su LIKIMU -
nepasiginÄysi ...
JIS - suveda,
ir - išsiskirt neleidžia ...
net mirÅ¡tanÄiam Tau primena,
kad atsimintum Draugo veidÄ… ...
Tavęs paklaus -
ar Tu nepardavei
už grašį Draugo?
jei atsakyti negali -
žinok, kad -
SIELA tavyje
dar ...
NEUŽAUGO ...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
AÅ¡ Äia. Sveikos, mielosios. PaskutinÄ— savaitÄ— prieÅ¡ atostogus, tai truputį užsikuitus.
VV, ne pasaulio pabaiga, žingsniuojam pirmyn Tau tikrai pavyks, tuo net neabejoju
Å aunuolÄ— NidÅ«liÄka. Su kiekvienu iÅ¡bandymu, raumenai stiprÄ—ja
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 3d. |
AÅ¡ irgi Äia Tikrai nepamirÅ¡tu kiekvienÄ… dienÄ… apsilankyti. Ranka "ant pulso", kaip sakoma...
VV, apie draugus rašai? O kaip dėl paskambinimo tiems draugams, kai "demonai pradeda kelti galvas"?
Neprisijungęs
Sugrįžau ...
Nieko gero TEN nÄ—ra...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Sugrįžau ...
Nieko gero TEN nÄ—ra...
na ir gerai, kad taip greit iÅ¡bridai iÅ¡ tos peklos...aÅ¡ šį laikotarpį tik iÅ¡ treÄio karto įveikiau taip, kad viskas tik į gerÄ…
laikykis Vilke, tu Å¡aunuolÄ—-patyliukais ji sau blaivias dienas skaiÄiuoja ir niekam nesiafiÅ¡uoja
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Sugrįžau ...
Nieko gero TEN nÄ—ra...na ir gerai, kad taip greit iÅ¡bridai iÅ¡ tos peklos...aÅ¡ šį laikotarpį tik iÅ¡ treÄio karto įveikiau
taip, kad viskas tik į gerą
laikykis Vilke, tu Å¡aunuolÄ—-patyliukais ji sau blaivias dienas skaiÄiuoja ir niekam nesiafiÅ¡uoja
Ne taip lengva išbristi, pasirodo... Silpnumo akimirka nubraukė septynis mėnesius blaivaus gyvenimo.
Pradedu iš naujo, jei ir krisiu - kelsiuosi vėl ir keliausiu toliau.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Sugrįžau ...
Nieko gero TEN nÄ—ra...na ir gerai, kad taip greit iÅ¡bridai iÅ¡ tos peklos...aÅ¡ šį laikotarpį tik iÅ¡ treÄio karto įveikiau
taip, kad viskas tik į gerą
Ne taip lengva išbristi, pasirodo... Silpnumo akimirka nubraukė septynis mėnesius blaivaus gyvenimo.
Pradedu iš naujo, jei ir krisiu - kelsiuosi vėl ir keliausiu toliau.
Sakyk Vilke, ar vieno vakaro pakako, kad apsispręstum grįžt į blaivų gyvenimą ?
Aš tai, kai jau paslysdavau, tai tada visas drauges iš eilės aplankydavau ir sprendimą nebegert priimdavau, kai vėl košmaro naktys užpuldavo su drebuliais ir kitais pasilinksminimais - žodžiu, kai protas nustotadavo kontroliuoti išgerto alko kieki
Neprisijungęs
Nida rašė:
Aš tai, kai jau paslysdavau, tai tada visas drauges iš eilės aplankydavauir sprendimą nebegert priimdavau, kai vėl košmaro naktys užpuldavo su drebuliais ir kitais pasilinksminimais - žodžiu, kai protas nustotadavo kontroliuoti išgerto alko kieki
Neužteko, prireikė dviejų "užėjimų"...Buvo sugrįžęs tas "apsėdimo" jausmas.
Labai aiÅ¡kiai pajutau, kad treÄio "eksperimento" negaliu sau leisti. Ryt keliausiu į grupÄ™.
Neprisijungęs
Sveiki visi, griztu po 4 metu, per kuriuos buvo visko, bet dideliu permainu neivyko. Buvau devintam danguj po perskaityto lengvo budo ir sekmingai negeriau puse metu, po to skaiciau antra karta ir vel nuostabus blaivus 6 men. Skaiciau ir trecia karta, bet iskart zinojau, kad jau nebesuveiks ir nesuveike..
Dabar jau rimtai nusiteikusi uzsikoduoti, kazkodel isitikinus, kad man tai tikrai pades. Kadangi gyvenu ne Lt ir ne lietuviu susiburimo vietoveje, tai apie kazkokia kita pagalba nera variantu. Tik man labai idomu, gal kas galit atsakyti, kodel kodavima reikia pasirinkti kazkokiam laikotarpiui? Kam apskritai tas laikotarpis ivardijamas? Gal galima susitarti, kad seanso metu tiesiog garsiai neivardintu to skaiciaus? Tegu koduoja kad ir metams, o as galvosiu, kad visam gyvenimui
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Aš tai, kai jau paslysdavau, tai tada visas drauges iš eilės aplankydavauir sprendimą nebegert priimdavau, kai vėl košmaro naktys užpuldavo su drebuliais ir kitais pasilinksminimais - žodžiu, kai protas nustotadavo kontroliuoti išgerto alko kieki
Neužteko, prireikė dviejų "užėjimų"...Buvo sugrįžęs tas "apsėdimo" jausmas.
Labai aiÅ¡kiai pajutau, kad treÄio "eksperimento" negaliu sau leisti. Ryt keliausiu į grupÄ™.
Kaip sekasi Vilke?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Kaip sekasi Vilke?
Sunkiai ...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Kaip sekasi Vilke?
Sunkiai ...
Laikykis mieloji,
žinau, tai tikrai nėra lengva ir pagunda tyko kiekvieną sekundę, visko bus kartais ir aš tik per plauką nuo pagundos
mano angelai iki šio laiko saugo mane
bet kipšas irgi nesnaudžia
Neprisijungęs
Vilke, antominai, kaip jūs gyvi?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vilke, antominai, kaip jūs gyvi?
Gyva. Bet einasi sunkiai...
Neprisijungęs